Pokemon GO
עמוד 47 מתוך 55 ראשוןראשון ... 374546474849 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 691 עד 705 מתוך 812

נושא: OutSide The Truth

1. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב~
    סייטר מתקרב לכיוונו של בויזל ותוקף עם מספרי איקס,לרוע המזל בויזל מתחמק ממספרי הX ויורה

קרן קרח שמקפיאה את סייטר במכה הראשונה!.
    מהצד השני של הקרב-לרויטר חוזר לפוקדור שלו ואיוויזור מתקרב לכיוון טוטודייל ששוכב פצוע,
    הוא מרים אותו בעזרת גפניו ומוחץ אותו בחוזקה!,אתה יכול לשמוע את עצמותיו של טוטודייל נשברות!
    מה תעשה?
    "אייביזור הגזמת!חזור לפוקדור"אומר תוך כדיי מחשבות על הטוטודייל הקטן והמסכן והחזיר את אייביזור.
    "פוקדור צא"אומר ואזרוק פוקדור על טוטודייל והחזיר תוך כדיי את סייטר גם כן.

קרדיט ענק לרועי!

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    צ'ימצאר יוצר מעצמו גלגל בוער מיד ואתה יכול להבחין בלהט שלו,הוא מתגלגל לעברם של
    הפידג'יוטו והפידג'י,אך הם עפים לשמיים ומתחמקים מגלגל הלהבה,כשאתה מביט למעלה אתה
    יכול להבחין שהם מתבוננים בך ובצ'ימצ'אר בכעס.
    מה תעשה?
    'צ'ימצ'אר! גחלת לעבר פיג'י!" קראתי בקול, יכולתי להרגיש את הרצון של צ'ימצ'אר קצת להילחם.

3. with great power comes great responsibility
    לא מקלפים פה אבוקדו בחושך!
    (חוץ מהדמות של עומר)
    -----------
    שלומי-אתה מחבק את פרינפלאפ ואז שם לב שמשהו דוקר אותך-אתה מסתכל ורואה את..
    הפין של פרינפלאפ! פרינפלאפ ה.ומו אכלת אותה!!!
    סתם חחחחחח
    ----
    שלומי(ברצינות)~
    אתה מסתכל לצדדים ורואה שאתה מוקף,טדיאורסה מנסה לדבר איתם,אבל ברגע שהוא מנסה
    להתקרב אליהם אחד מהאורסארינג מתקרב אליו ומנחית בו Focus Punch שמעלף אותו!.
    אתה רואה את כל חייך עוברים לנגד עיניך ומתכונן למות ע"י האורסארינג,לפתע אתה שומע קול-
    זה נשמע כמו מטוס סילון ממש מהיר!,אתה מסתכל לעבר הקול ורואה עף לכיוון
    שלך,על הצ'אריזארד אתה יכול להבחין במטושטש בבחור,"צ'אריזארד להביור!" הבחור אומר במבטא
    ספרדי משעשע מעט ולהבה אדירה יוצאת מפיו של צ'אריזארד,הלהבה נורית לעברם של האורסארינגים
    ומבריחה אותם מהמקום!. "זאת לא בושה להפסיד לסלבדורה!" הבחור אומר במבטא ספרדי שהופך
    למעצבן,אתה רואה שהוא ירד מצ'אריזארד ויכול להבחין בו בבירור.
    מה תעשה?

עומר~
    הייתי עושה אותו אם הייתי פוקימונית
    -----------
    באנט מחייך אליך חיוך מפחיד ואוצר בפיו אנרגיה אפלה,אתה יכול להרגיש את האנרגיה שהיא פולטת.
    הוא יורה אותה לכיוון גלייגאר במהירות מרשימה בצורת כדור שפוגע בו פגיעה ישירה!,גלייגאר
    נופל ארצה בחוסר אונים ומתעלף!.
    "אני עוד אנצח אותך!" המאמן אומר ועוזב את המקום בעודו מותיר אחריו 200$,אתה לוקח את
    הכסף וממשיך בדרכך.
    לאחר כמה שעות של הליכה אתה מגיע לפיצול בדרכים,אתה יכול לראות משמאלך שהאקלים בדרך
    משתנה למדברי,אתה מבחין בשלט שמצביע על הדרך הזאת ורשום עליו "דרך 6".
    מה תעשה?

תומר~
    "בחירה מצוינת" הארדן אומר,הוא מחזיר את קראינדוס לפוקדור ומושיט לך אותו.
    לאחר מכן אתם מוצאים ספסל שנמצא בדרך ויושבים עליו:"התפקיד שלך בתור ארכיאולוג מתלמד
    הוא לחקור את הפוקימונים הפרה היסטורים!,כמו כן תקבל עט חפירה,בעזרת העט תוכל לחפור
    ולחפש מאובני פוקימונים,תוכל להפוך אותם לפוקימונים במוזיאון הפרה-היסטורי בעיר פרי!.
    יש שאלות?" הוא מסביר ושואל.
    מה תעשה?

אביב~
    אייביזור מניח את טוטודייל,אבל טוטודייל נראה לך חיוור... אתה הולך לכיוונו ורואה שאיבריו מחוצים
    ודם משפריץ מכל הפתחים בגופו!,אתה מתקרב לצווארו ומנסה לבדוק האם יש לו דופק,ולצערך אתה
    לא שומע את פעימות ליבו!.
    מה תעשה?

אדם~
    צ'ימצ'אר יורה גחלת לעברו של פידג'י,הגחלת מתקדמת לכיוונו של פידג'י,פוגעת בו פגיעה ישירה ומפילה אותו על הקרקע!.
    אתה מסתכל על פידג'יוטו ונראה שהוא לא מרוצה מהמצב,הוא צולל לכיוונו של צ'ימצ'אר ופוגע בו
    פגיעה ישירה עם מתקפת אס אווירי חזקה!,צ'ימצ'אר נופל על הארץ,אבל הוא קם במהירות בעודו
    חבול-אתה מבחין באש שעל זנבו גודלת למימדים עצומים.
    מה תעשה?

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

4. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב~
    אייביזור מניח את טוטודייל,אבל טוטודייל נראה לך חיוור... אתה הולך לכיוונו ורואה שאיבריו מחוצים

ודם משפריץ מכל הפתחים בגופו!,אתה מתקרב לצווארו ומנסה לבדוק האם יש לו דופק,ולצערך אתה
    לא שומע את פעימות ליבו!.
    מה תעשה?
    ארים אותו בידי ואתחיל בריצה מהירה לעבר מרכז פוקימונים הקרוב ביותר.'מסכן הטוטודייל הקטן הזה'אחשוב לעצמי ביסוריי מצפון.אתחיל להגביר למקסימום את המהירות שלי ואומר:"אל תדעג אתה תהיה בסדר!"

קרדיט ענק לרועי!

5. משתמש מנוסה
    דסו~
    "אח שלי היה מצליח לתפוס אותו,אם לא היית מפריע!" הבחור צועק בכעס ומוסיף
    "אני ג'וני דאפ!,חייל של מאפיית קונקלושין!" הוא אומר ומפתיע אותך.
    אתה מוציא את אלקטאבז שיורה במהירות מכת ברק לעברו של פלוצל,"מתקפה מהירה,תתחמק!"
    ג'וני פוקד על פלוצל,פלוצל שועט לעברה של מכת הברק עם מתקפה מהירה ומתחמק באלגנטיות,הוא ממשיך לכיוונו של אלאקטאבז ונראה שהוא לא מתכוון לעצור.
    מה תעשה?
    "ג'וני דאפ!? היית גדול בשודדי הקריבים, אבל אני עדיין הולך לחסל אותך!
    אלקטרובאז תשתמש במסך אור! ואז תעבור למתקפת טנדר (Thunder) מטווח קרוב!".
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

6. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי SexStyle צפה בהודעה
    תומר~
    "בחירה מצוינת" הארדן אומר,הוא מחזיר את קראינדוס לפוקדור ומושיט לך אותו.
    לאחר מכן אתם מוצאים ספסל שנמצא בדרך ויושבים עליו:"התפקיד שלך בתור ארכיאולוג מתלמד
    הוא לחקור את הפוקימונים הפרה היסטורים!,כמו כן תקבל עט חפירה,בעזרת העט תוכל לחפור
    ולחפש מאובני פוקימונים,תוכל להפוך אותם לפוקימונים במוזיאון הפרה-היסטורי בעיר פרי!.
    יש שאלות?" הוא מסביר ושואל.
    מה תעשה?]
    "אהממ יש מקומות מסויימים שאפשר לחפור בהם או שאפשר בכל מקום ?"אשאל והסתכל מסביב על האזור בזמן שהוא עונה לי.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

7. משתמש מנוסה
    לא מקלפים פה אבוקדו בחושך!
    (חוץ מהדמות של עומר)
    -----------
    שלומי-אתה מחבק את פרינפלאפ ואז שם לב שמשהו דוקר אותך-אתה מסתכל ורואה את..
    הפין של פרינפלאפ! פרינפלאפ ה.ומו אכלת אותה!!!
    סתם חחחחחח
    ----
    שלומי(ברצינות)~
    אתה מסתכל לצדדים ורואה שאתה מוקף,טדיאורסה מנסה לדבר איתם,אבל ברגע שהוא מנסה
    להתקרב אליהם אחד מהאורסארינג מתקרב אליו ומנחית בו Focus Punch שמעלף אותו!.
    אתה רואה את כל חייך עוברים לנגד עיניך ומתכונן למות ע"י האורסארינג,לפתע אתה שומע קול-
    זה נשמע כמו מטוס סילון ממש מהיר!,אתה מסתכל לעבר הקול ורואה עף לכיוון
    שלך,על הצ'אריזארד אתה יכול להבחין במטושטש בבחור,"צ'אריזארד להביור!" הבחור אומר במבטא
    ספרדי משעשע מעט ולהבה אדירה יוצאת מפיו של צ'אריזארד,הלהבה נורית לעברם של האורסארינגים
    ומבריחה אותם מהמקום!. "זאת לא בושה להפסיד לסלבדורה!" הבחור אומר במבטא ספרדי שהופך
    למעצבן,אתה רואה שהוא ירד מצ'אריזארד ויכול להבחין בו בבירור.
    מה תעשה?

[/COLOR][/SIZE]
    חחחחחחח הקטע עם הפין של פירנפלאלפ לא אמיתי נכון? חחחחח

"סלבדורה!" אקרא בקול ואחזיר את טדיאורסה לפוכדור,אתעלם מהמבטא המעצבן "אתה הצלת את חיי! לולא אתה אני הייתי מת עכשיו!" אומר בהתרגשות "אוקי טוגפי,טוגדיק,אתם יכולים ללכת,רק תבטיחו שבפעם הבאה תיזהרו יותר" אומר להם בחיוך ואסתכל על סלבדורה ואחכה שיגיד משהו בעודי מחזיר את פרינפלאפ וגרוליט לפוכדור

8. with great power comes great responsibility
    אביב~
    אתה רץ עם טוטודייל בידיך לכיוון מרכז הפוקימונים הקרוב,אתה עובר את כל הנוף של דרך 4 ומגיע
    למרכז הפוקימונים הקרוב שנמצא בפיצול של דרך 2 לדרך 3 ו4 (ראה מפה).
    אתה נכנס אליו במהירות ורץ לכיוון האחות ג'וי,"אפשר לעזור לך?" היא שואלת,אבל מיד היא מבחינה
    בטוטודייל שבידך ומנסה להחיות אותו,היא מכניסה אותו לחדר ומחזיקה זוג צלחות טעונות בחשמל
    "200!" היא צועקת ומוסיפה,"קליר!" אתה מבחין בגוף של טוטודייל מתחשמל,אבל לא זז.
    אחרי כמה ניסיונות נוספים האחות ג'וי מכריזה על מותו של טוטודייל,"איך זה קרה?" היא שואלת אותך בעצב.
    מה תעשה?

דסו~
    כן.. יש לי מחסור בשמות יצירתיים
    ----------
    אלאקטאבז משתמש במסך אור,אך פלוצל עובר דרכו בקלות ומנחית על אלאקטאבז מהלומה קטלנית
    בעזרת גופו,המכה מעיפה את אלאקטאבז כמה מטרים באוויר והוא נבלם על אחד העצים.
    "מוחאחאחאחאחה!,אתה לא יודע שמסך אור לא משפיע על מתקפות פיזיות?!" ג'וני אומר לך בזלזול.
    אלאקטאבז מקבל פקודה וקם במהירות,הוא רץ לעבר פלוצל במהירות,"פלוצל,רעידת אדמה!" ג'וני
    צועק ופלוצל הולם בחזקה את הקרקע,המהלומה מתפשטת לכל האזור ובעיקר לכיוון אלאקטאבז,
    הקרקע מתחתיו עומדת לקרוס ואלאקטאבז נכנס ללחץ.
    מה תעשה?

תומר~
    "שאלה מצוינת" הארדן משבח אותך ומיד מוסיף,"אתה יכול לחפור בכל מקום,אבל בד"כ אתה לא
    תמצא שום דבר בעזרת עט חפירה ושתי ידיך!" הוא ממשיך,"פוקימון אדמה יחפור בצורה יעילה יותר!".
    הוא מלווה אותך בחזרה לדרך 5 ואתה מגיע לפיצול,משמאלך אתה רואה נוף מדברי וצחיח,
    "זוהי דרך 6" הארדן אומר ומצביע על האזור המדברי,"אתה תוכל למצוא שם הרבה פוקימוני אדמה,
    אבל תיזהר-הם חזקים מאוד!" הוא אומר ומזהיר.
    אתה יכול ללכת משמאלך לדרך 6 או להמשיך ישר בדרך 5,מה תעשה?

שלומי~
    אתה מחזיר את הפוקימונים,לפתע סלבדורה מסתכל עליך,"בזמן האחרון אני מציל הרבה מאמנים..
    אם אתה לא מאמן חזק פשוט אל תלך בדרכים כאלה מסוכנות!" הוא מטיף לך בכעס.
    "רוצה שאני אלווה אותך?" הוא מוסיף ושואל.
    מה תעשה?

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    [B][SIZE=2][COLOR=navy]

שלומי~
    אתה מחזיר את הפוקימונים,לפתע סלבדורה מסתכל עליך,"בזמן האחרון אני מציל הרבה מאמנים..
    אם אתה לא מאמן חזק פשוט אל תלך בדרכים כאלה מסוכנות!" הוא מטיף לך בכעס.
    "רוצה שאני אלווה אותך?" הוא מוסיף ושואל.
    מה תעשה?
    "אני דווקא רציתי לחפש אימון,אשמח אם תלווה אותי" אומר לו ותוך כדי שאנחנו הולכים אתייעץ איתו "אני חשבתי על שילובי התקפה חדשים,אני רוצה שתביע את דעתך,רציתי ללמד את גרוליט שהוא ישתמש בגלגל להבה אבל תוך כדי שהוא בגלגל הלהבה שיפעיל גם את זנב הברזל שלו,אני חושב שבכוח הסיבוב והאש מסביב זה יעשה יותר נזק" אומר לו ואוסיף "לפרינפלאפ רציתי שילמד להשתמש בכנף הפלדה שלו טוב יותר כדי שיוכל לבלום או להחזיר מתקפות אל היריב,לדוגמא אם היריב ישגר מתקפה למשל פיצוץ ממוקד אז הוא יוכל להחזיר לו את זה בחזרה אם כנף הפלדה,והקטע של לבלום הוא כאילו להעיף את ההתקפה שבאה אליו,לטדיאורסה אין לי רעיונות עדיין" אומר לו ואחכה לתשובתו,אקשיב בסבלנות

10. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב~
    אתה רץ עם טוטודייל בידיך לכיוון מרכז הפוקימונים הקרוב,אתה עובר את כל הנוף של דרך 4 ומגיע

למרכז הפוקימונים הקרוב שנמצא בפיצול של דרך 2 לדרך 3 ו4 (ראה מפה).
    אתה נכנס אליו במהירות ורץ לכיוון האחות ג'וי,"אפשר לעזור לך?" היא שואלת,אבל מיד היא מבחינה
    בטוטודייל שבידך ומנסה להחיות אותו,היא מכניסה אותו לחדר ומחזיקה זוג צלחות טעונות בחשמל
    "200!" היא צועקת ומוסיפה,"קליר!" אתה מבחין בגוף של טוטודייל מתחשמל,אבל לא זז.
    אחרי כמה ניסיונות נוספים האחות ג'וי מכריזה על מותו של טוטודייל,"איך זה קרה?" היא שואלת אותך בעצב.
    מה תעשה?
    "אני בסך הכל ניסיתי לתפוס אותו!"אומר בבכי תוך כדיי ריצה ממרכז הפוקימונים וקולות נשמעות בראשי"רוצח!""רוצח".
    אלך אל דרך 5 שוב כדי לנסות להוכיח שאני יכול לתפוס עוד טוטודייל מבלי להרוג אותו.

קרדיט ענק לרועי!

11. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    תומר~
    "שאלה מצוינת" הארדן משבח אותך ומיד מוסיף,"אתה יכול לחפור בכל מקום,אבל בד"כ אתה לא
    תמצא שום דבר בעזרת עט חפירה ושתי ידיך!" הוא ממשיך,"פוקימון אדמה יחפור בצורה יעילה יותר!".
    הוא מלווה אותך בחזרה לדרך 5 ואתה מגיע לפיצול,משמאלך אתה רואה נוף מדברי וצחיח,
    "זוהי דרך 6" הארדן אומר ומצביע על האזור המדברי,"אתה תוכל למצוא שם הרבה פוקימוני אדמה,
    אבל תיזהר-הם חזקים מאוד!" הוא אומר ומזהיר.
    אתה יכול ללכת משמאלך לדרך 6 או להמשיך ישר בדרך 5,מה תעשה?
    "תודה רבה "אומר להארדן.
    'הארדן אמר שבדרך 6 יש הרבה פוקימוני אדמה, ולא נראה לי שהם יהיו בעיה רצינית לפוליוורל' אחשוב לעצמי והתחיל ללכת לכיוון דרך 6.
    'אני הולך להיות עשיר מכל המאובנים שאני אמצא 'אחשוב לעצמי והצחקק.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

12. the bitch is back

עומר~
    הייתי עושה אותו אם הייתי פוקימונית
    -----------
    באנט מחייך אליך חיוך מפחיד ואוצר בפיו אנרגיה אפלה,אתה יכול להרגיש את האנרגיה שהיא פולטת.
    הוא יורה אותה לכיוון גלייגאר במהירות מרשימה בצורת כדור שפוגע בו פגיעה ישירה!,גלייגאר
    "אני עוד אנצח אותך!" המאמן אומר ועוזב את המקום בעודו מותיר אחריו 200$,אתה לוקח את
    הכסף וממשיך בדרכך.
    לאחר כמה שעות של הליכה אתה מגיע לפיצול בדרכים,אתה יכול לראות משמאלך שהאקלים בדרך
    משתנה למדברי,אתה מבחין בשלט שמצביע על הדרך הזאת ורשום עליו "דרך 6".
    מה תעשה?

מה עם האיווי? ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'נחמד' אחשוב לעצמי ואסתכל באיזור לראות אולי יש פוקימון מיוחד ומעניין.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

13. with great power comes great responsibility
    שלומי~
    "תשמע.. אם אתה רוצה להתאמן אז סבבה,אני פשוט חושב שזה יהיה משעמם ושעדיף שהאימון
    יהיה תוך כדי קרב" הארדן (ועומר XD) אומר.
    מה תעשה?

אביב~
    אתה חוזר לדרך 4,לפתע אתה שומע קול:"אני יודע שרצחת אותו!" הקול אומר,אתה מסתכל לאחור ורואה ,הנער מסתכל עליך בחיוך זדוני.
    מה תעשה?

תומר~
    אתה נכנס לכיוון דרך 6,אתה מבחין בנוף מדברי ומרגיש חום לא נורמאלי,אבל אתה ממשיך,
    האדרנלין שלך עובד חזק ואתה משתוקק לנסות לחפור ולמצוא מאובנים,לפתע אתה רואה
    ,הוא רץ לעברך במהירות וחושף את שיניו,לאט לאט השיניים שלו מתחילות
    לבעור ונראה כי הוא הולך לתקוף אותך עם ניב אש,נכנסת לטריטוריה שלו.
    מה תעשה?

עומר~
    שיט,טעות שלי :S...
    זה מה שקורה שממהרים עם ההמשכים...
    אני יכין אותו שוב...
    --------

הכסף ומתכוון להמשיך בדרכך,אך לפתע אתה מרגיש משהו מושך במכנסיים שלך,אתה מסתכל

לאחור ורואה את מושך עם פיו במכנסיים שלך,נראה שהוא מנסה להגיד לך משהו.
    מה תעשה?

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שלומי~
    "תשמע.. אם אתה רוצה להתאמן אז סבבה,אני פשוט חושב שזה יהיה משעמם ושעדיף שהאימון
    יהיה תוך כדי קרב" הארדן (ועומר XD) אומר.
    מה תעשה?

אביב~
    אתה חוזר לדרך 4,לפתע אתה שומע קול:"אני יודע שרצחת אותו!" הקול אומר,אתה מסתכל לאחור ורואה ,הנער מסתכל עליך בחיוך זדוני.
    מה תעשה?

[B]

"אוקי!" אומר לו ואחר כך אוסיף "אוקי אני רוצה לנסות את הטכניקות בקרב" אומר לו ואחפש פוקימונים "אולי יש פה פוקימונים באזור? או שהולכים לדרך 6 קודם? אני צריך לרפאות את טדיאורסה" אומר לו ואחכה לתגובתו

15. the bitch is back
    עומר~
    שיט,טעות שלי :S...
    זה מה שקורה שממהרים עם ההמשכים...
    אני יכין אותו שוב...
    --------

הכסף ומתכוון להמשיך בדרכך,אך לפתע אתה מרגיש משהו מושך במכנסיים שלך,אתה מסתכל

לאחור ורואה את מושך עם פיו במכנסיים שלך,נראה שהוא מנסה להגיד לך משהו.
    מה תעשה?

"אוי מסכן קטן" אומר בחיוך עצוב וארים אותו בשתי ידי "אתה רוצה אולי להיצטרף אליי?" אשאל בחיוך ואלטף את ראשו בחיבה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 47 מתוך 55 ראשוןראשון ... 374546474849 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •