Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 55 ראשוןראשון ... 234561454 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 812

נושא: OutSide The Truth

1. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי SexStyle צפה בהודעה
    נדב~
    "איך לעזאזל כמעט הפסדתי לסידוט הזה? הוא בכלל לא פגע בטורצ'יק!" אתה צועק אל הילד ההוא.
    "אבל אם אתה כזה גיבור גדול ומאמן מוכשר שראוי להיות כזה, בוא נראה אותך! בוא תלחם נגדי, בזה הרגע!" אתה מוסיף בצרחות.

לפתע המאמן עוזר ואומר:"קיוויתי שתשאל את זה!,צ'ימצ'אר צא החוצה!!!" הוא צועק.

לפתע יוצא מהפוקדור פוקימון כתום וקטן,הוא מקפץ ונראה מאושר.
    "תתחיל אתה,גם ככה זה לא משנה" המאמן אומר לך בזלזול.
    "אוקיי, בוא נסיים את זה מהר טורצ'יק! תשתמש בניקור בשיא הכוח, ואז תשרוט את צ'ימצ'אר בפרצוף!" אצעק" בזמן שאוציא את הפוקידע ואסרוק את צ'ימצ'אר בשביל לקבל עליו קצת מידע.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    התחלה:
    אתם יוצאים מביתכם במחוז הארדוול לבוקר מעונן,העננים מתאספים מסביב לשמש ויוצרים צורה מעגלית-מה שיוצר נוף מדהים,זהו יום מושלם להתחיל את המסע שלכם.
    אתם עושים את דרככם לקצה העיירה Start City,למעבדה של פרופסור ריקרדו.
    כעבור 5 דקות אתם מגיעים למעבדה במהירות.
    אתם עומדים מחוץ למעבדה ורואים דלת לבנה גדולה,הרבה מחשבות רצות במוחכם ולאחר כמה שניות של מחשבה אתם פותחים את הדלת.
    לפניכם ניצב אדם גבוה,זקוף ומרשים,אך זקן ואפילו משתמש במקל הליכה
    האדם שואל בחיוך:"שלום,אני פרופסור ריקרדו".
    אתם משיבים בגמגום:"ש..לום אני XXXX (השם שלכם)"
    "אז בוא ניגש לעניין-אתה פה כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלך נכון? החלטת כבר את מי אתה בוחר?"הפרופסור שואל.
    "אני בוחר את XXXX" (הפוקימון שבחרתם).
    "בחירה מצוינת" הפרופסור משיב וכעבור כמה שניות הוא צועק:"היוקי,תביא את XXXXX (הפוקימון שבחרתם)".
    "כ..כן פרופסור" אתם שומעים מישהו צועק בגמגום.
    אתם רואים ילד נמוך-בסביבות גיל 16 למראה עין שמחזיק מגש ועליו פוקדורים .
    הילד מסתכל עליכם ואומר:"ה..היי אני היוקי-קח!" הוא מושיט לכם את הפוקימון במהירות, ובמבט מהיר אפשר לראות את נוטפות טיפות של זעה,אפשר לשער שזאת השנה הראשונה שהיוקי עוזר לפרופסור ריקרדו.
    פרופסור ריקרדו אומר לכם:"XXXX הוא בחירה מצוינת,אני בטוח שתיהיו חברים טובים אם תזכור שהפוקימון הוא חבר שלך-ולא מכונת קרבות חיה.
    הנה-אלה יעזרו לך במהלך המסע" הוא מושיט יד לכיס ומוציא לכם:
    5 פוקדורים.
    פוקדע
    טלפון נייד
    ו1000 ש"ח

'בטח זה עלה לו הרבה' אתם חושבים, ולאחר כמה סירובים מתוך נימוס אתם מסכימים לקבל אותם.
    אתם יוצאים מהמעבדה ועולים לכיוון דרך 2,אתם מתחילים להריח ריח חזק של עצים וצמחייה, ולאחר כמה דקות מגיעים ליער עצום מלא בפוקמוני חרק.
    בין הפוקימונים שראיתם יכולתם לזהות את:

מה תעשו?
    דבר ראשון אני אוציא את טוטודייל החוצה, הוא יצתרך ללמוד להכיר אותי אם אני רוצה שנהיה צוות טוב.
    "שלום טוטודייל, אני דסו" אני אומר לו, "בוא ננסה את הקרב הראשון שלנו! תנסה לתקוף באקדח מים את המטפוד הזה" אני אומר ומצביע על הפוקימון הירוק.
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

3. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    [B][COLOR=darkslategray]
    דארקון~
    "היית טוב ידידי." אתה אומר לסינדקוויל ומחזיר אותו לפוקדור.
    "אבל עכשיו הזמן לברוח!." אתה אומר ורץ רחוק מהשלושה.

אתה רץ ורץ אבל ברגע שאתה מעיף מבט קצר לאחור אתה רואה שסינדקוויל נשאר שם.
    לפתע האש על גבו של סינדקוויל מתגברת,לא ראית אש כזאת חזקה וחיה בחיים,אתה מבולבל ומחליט לבדוק בפוקדע מה קורה לסינדקוויל,הפוקדע משיב:"כאשר סינדקוויל קרוב להתעלפות הוא מפעיל את היכולת המיוחדת שלו-Blaze,היכולת מגבירה את האש שעל גבו, וכל מתקפות האש שלו מתחזקות.
    מה תעשה?
    אני מחייך חיוך שקט, ולוחש "מצוין."
    אני מסתובב ומצביע על השלושה - "גחלת ואז גלגל להבה!."
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

4. with great power comes great responsibility
    עומר~

"צ'יקוריטה ריפלקט (איך לתרגם את הקקה הזה? XD) ואז דחיפה ואז בדיוק שנייה לפני שאת פוגעת בו תשלחי בנוסף אבקת רעל!" אתה קורא בבטחון "אחרי זה נסי שוב עלי קסם!"
    צ'קוריטה משתמש בריפלקט,נוצר מסביבה מגן שקוף,אך בוהק ואתה יכול לראות אותו בטישטוש,מטפוד מתאושש מהעלים הקסומים ותוקף את צ'יקוריטה עם דחיפה,צ'יקוריטה חוטפת מכה אך הנזק מופחת בגלל הריפלקט.
    מטפוד חשוף להתקפה וצ'יקריטה תוקפת אותו מטווח אפס עם דחיפה, ופוגעת בו פגיעה ישירה!!!.
    "מט..פוד" המטפוד קורא אך תוך כמה שניות הוא מתעלף ולא יכול להילחם יותר.
    צ'יקוריטה נראית שמחה מהניצחון הראשון שלה,היא מחייכת אליך ומחכה לתגובה חיובית,מה תעשה?

רד~
    צארמנדר יוצא החוצה, אך הוא נראה קצת מפוחד ומתחבא מאחורי הרגל שלך.
    ברוגי צוחק:"חעחעחע אתה חושב שתוכל לנצח אותי עם הפוקימון הפחדן הזה?,טרטוויג צא! תתקוף את צ'ארמנדר עם דחיפה!",טרטוויג שועט במהירות לעברך ולעבר צ'ארמנדר במטרה לתקוף עם דחיפה.
    מה תעשה?

נדב~
    "אוקיי, בוא נסיים את זה מהר טורצ'יק! תשתמש בניקור בשיא הכוח, ואז תשרוט את צ'ימצ'אר בפרצוף!" אתה צועק" בזמן שאתה מוציא את הפוקידע וסורק את צ'ימצ'אר בשביל לקבל עליו קצת מידע.
    לפתע הפוקידע מוציא קול:"צ'ימצ'אר,פוקימון השימפנזה,האש בזנב שלו תמיד דולקת וכשהוא מרגיש חולה היא דועכת".
    אתה מרים את הראש מהפוקידע ורואה שטורצ'יק עומד לנקר את צ'ימצ'אר,לפתע צ'ימצ'אר מתחמק באלגנטיות ומנחית על טורצ'יק אגרוף מאך,האגרוף מעיף את טורצ'יק לאוויר עד שהוא נתקע בעץ ונעצר.נראה שטורצ'יק דחף את עצמו לקצה גבול היכולת שלו והוא נלחם בגוף שלו כדי לעמוד,הוא מסתכל על צ'ימצ'אר במבט כועס.
    מה תעשה?

דסו~
    טוטודייל מסתכל עליך ומחייך,לפתע הוא משגר זרם מים אדיר מהפה שלו לעבר מטפוד,למטפוד המופתע אין סיכוי והוא נפגע ומועף באוויר,מטפוד עוצר בצמרת עץ,נראה שהוא תקוע בסבכי העץ ולא יכול לזוז.
    מה תעשה?

דארקון~
    סינדקוויל שולח גחלת שמתפצלת לכמה חלקים,מטפוד וורמפל מתחמקים אך הגחלת פוגעת באחד העצים ומציטה אותו,סינדקוויל ממשיך עם גלגל הלהבה, אך נראה שלסינדקוויל אין שליטה על הגלגל והוא ממשיך לשרוף את היער בלי לפגוע בוורמפל ומטפוד.
    מה תעשה?

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    דסו~
    טוטודייל מסתכל עליך ומחייך,לפתע הוא משגר זרם מים אדיר מהפה שלו לעבר מטפוד,למטפוד המופתע אין סיכוי והוא נפגע ומועף באוויר,מטפוד עוצר בצמרת עץ,נראה שהוא תקוע בסבכי העץ ולא יכול לזוז.
    מה תעשה?
    לא הוגן לתקוף יריב שלא יכול להגיב בחזרה אני חושב לעצמי. "טוטודייל תשתמש באקדח מים ותוריד אותו משם!"
    אני לא יתאכזר לפוקימונים כמו הדפוקים בגולדנרוד אני אומר בשקט

6. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי SexStyle;714537
    [COLOR=darkslategray
    נדב~[/COLOR]
    "אוקיי, בוא נסיים את זה מהר טורצ'יק! תשתמש בניקור בשיא הכוח, ואז תשרוט את צ'ימצ'אר בפרצוף!" אתה צועק" בזמן שאתה מוציא את הפוקידע וסורק את צ'ימצ'אר בשביל לקבל עליו קצת מידע.
    לפתע הפוקידע מוציא קול:"צ'ימצ'אר,פוקימון השימפנזה,האש בזנב שלו תמיד דולקת וכשהוא מרגיש חולה היא דועכת".
    אתה מרים את הראש מהפוקידע ורואה שטורצ'יק עומד לנקר את צ'ימצ'אר,לפתע צ'ימצ'אר מתחמק באלגנטיות ומנחית על טורצ'יק אגרוף מאך,האגרוף מעיף את טורצ'יק לאוויר עד שהוא נתקע בעץ ונעצר.נראה שטורצ'יק דחף את עצמו לקצה גבול היכולת שלו והוא נלחם בגוף שלו כדי לעמוד,הוא מסתכל על צ'ימצ'אר במבט כועס.
    מה תעשה?
    "טורצ'יק, אם אתה מרגיש שאתה לא יכול יותר פשוט תפסיק, אל תכריח את עצמך להלחם. שום דבר טוב לא יצא מזה" אגיד ואסמן לטורצ'יק לבוא אלי כשאני משפיל את מבטי.
    "בוא טורצ'יק, נלך אל מרכז הפוקימונים" אגיד לו.
    מאזור הקרב אתקדם בחזרה אל תוך העיר כשאני אוחז בטורצ'יק בידיי, תוך התעלמות מוחלטת מכל ממה שהילד השני יגיד לי.

Spoiler ספוילר

7. the bitch is back
    עומר~

"צ'יקוריטה ריפלקט (איך לתרגם את הקקה הזה? XD) ואז דחיפה ואז בדיוק שנייה לפני שאת פוגעת בו תשלחי בנוסף אבקת רעל!" אתה קורא בבטחון "אחרי זה נסי שוב עלי קסם!"
    צ'קוריטה משתמש בריפלקט,נוצר מסביבה מגן שקוף,אך בוהק ואתה יכול לראות אותו בטישטוש,מטפוד מתאושש מהעלים הקסומים ותוקף את צ'יקוריטה עם דחיפה,צ'יקוריטה חוטפת מכה אך הנזק מופחת בגלל הריפלקט.
    מטפוד חשוף להתקפה וצ'יקריטה תוקפת אותו מטווח אפס עם דחיפה, ופוגעת בו פגיעה ישירה!!!.
    "מט..פוד" המטפוד קורא אך תוך כמה שניות הוא מתעלף ולא יכול להילחם יותר.
    צ'יקוריטה נראית שמחה מהניצחון הראשון שלה,היא מחייכת אליך ומחכה לתגובה חיובית,מה תעשה?

"מה דעתך? רוצה גם מטפוד?" אשאל אותה "ניראה לי שהוא יהיה נהדר לצוות שלנו!" אומר באושר ואזרוק עליו פוקדור 'וואו כשהוא התפתח הוא יהפוך לבאטרפריי, הפרפר היפה!' אחשוב לעצמי ואעלה חיוך על פני.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

8. with great power comes great responsibility
    דסו~
    אתה מתקרב לעץ שהמטפוד תקוע עליו במטרה לשחרר אותו,פתאום אתה רואה אור לבן בוהק מהעץ,אתה מתפעל מהיופי של האור אך לפתע הבזק האור נפסק,כעבור כמה שניות אתה רואה שיוצא משם ,הבטרפרי נראה כועס מאוד עליך ועל טוטודייל והוא עף לעברו במטרה לתקוף אותו בדחיפה,מה תעשה?

נדב~
    אתה לוקח את טורצ'יק בידיים וממשיך לחצות את היער,המאמן אומר:"ציפיתי ליותר ממך.." ועוזב מאוכזב.
    אחרי כמה שעות של הליכה כאשר טורצ'יק על הידיים שלך, אתה חוצה את היער של דרך 2 ומגיע למרכז פוקימונים,אתה מרפא את הפוקימונים וממשיך לדרכך.
    כשאתה יוצא ממרכז הפוקימונים אתה שם לב שהדרך מתפצלת לשתי חלקים,דרך 3 ודרך 4 (ראה מפה) כעבור כמה שניות, שאתה אפילו לא מספיק לחשוב לאיזו דרך ללבחורה אתה רואה שמדרך 3 רץ אלך איש בעל חלוק לבן,ושיער חום,אתה מתבונן בו וכאשר הוא מתקרב אתה שם לב שהוא נושאעל גבו,ההיטמונלי מלא חבלות ופצעים.
    מה תעשה?

עומר~
    "מה דעתך? רוצה גם מטפוד?" אתה שואל אותה "ניראה לי שהוא יהיה נהדר לצוות שלנו!" אתה אומר באושר וזורק עליו פוקדור 'וואו כשהוא התפתח הוא יהפוך לבאטרפריי, הפרפר היפה!' אתה חושב לעצמך ומעלה חיוך על פניך. אתה זורק פוקדור שפוגע במטפוד בעוצמה,מטפוד הופך לאור אדום בוהק שנכנס לפוקדור ואחרי 3 גלגולים הפוקדור משמיע את הצליל:"טווו" שמבשר לך שמטפוד נלכד.*בקרוב יעודכן*.
    אתה ממשיך ללכת ביער ורואה ,מה תעשה?

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

9. Kibō no chi

נדב~
    אתה לוקח את טורצ'יק בידיים וממשיך לחצות את היער,המאמן אומר:"ציפיתי ליותר ממך.." ועוזב מאוכזב.
    אחרי כמה שעות של הליכה כאשר טורצ'יק על הידיים שלך, אתה חוצה את היער של דרך 2 ומגיע למרכז פוקימונים,אתה מרפא את הפוקימונים וממשיך לדרכך.
    כשאתה יוצא ממרכז הפוקימונים אתה שם לב שהדרך מתפצלת לשתי חלקים,דרך 3 ודרך 4 (ראה מפה) כעבור כמה שניות, שאתה אפילו לא מספיק לחשוב לאיזו דרך ללבחורה אתה רואה שמדרך 3 רץ אלך איש בעל חלוק לבן,ושיער חום,אתה מתבונן בו וכאשר הוא מתקרב אתה שם לב שהוא נושאעל גבו,ההיטמונלי מלא חבלות ופצעים.
    מה תעשה?
    'הוא בטח מתקדם אל מרכז הפוקימונים' אחשוב לעצמי ואתחיל להתכונן לרוץ אחריו, ככה שברגע שהוא מתקרב אני אוכל לספיק לצבור תאוצה ולנסות לשמור על הקצב ולהידבק אליו.
    "מה קרה להיטמונלי הזה? אתה לוקח אותו אל מרכז הפוקימונים?" אשאל בזמן שאני מנסה לרוץ בעודי אוחז בטורצ'יק.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    דסו~
    אתה מתקרב לעץ שהמטפוד תקוע עליו במטרה לשחרר אותו,פתאום אתה רואה אור לבן בוהק מהעץ,אתה מתפעל מהיופי של האור אך לפתע הבזק האור נפסק,כעבור כמה שניות אתה רואה שיוצא משם ,הבטרפרי נראה כועס מאוד עליך ועל טוטודייל והוא עף לעברו במטרה לתקוף אותו בדחיפה,מה תעשה?
    "עכשיו אנחנו מתחילים באמת טוטודייל" אני אומר
    "כשהוא מתקרב אליך תנסה לתפוס אותו במתקפת נשיכה!" אני אומר, אם אתה מצליח לתפוס אותו תשתמש באקדח מים בכול הכוח, כשהוא כול כך קרוב ההשפעה תהיה חזקה יותר!

11. the bitch is back

עומר~
    "מה דעתך? רוצה גם מטפוד?" אתה שואל אותה "ניראה לי שהוא יהיה נהדר לצוות שלנו!" אתה אומר באושר וזורק עליו פוקדור 'וואו כשהוא התפתח הוא יהפוך לבאטרפריי, הפרפר היפה!' אתה חושב לעצמך ומעלה חיוך על פניך. אתה זורק פוקדור שפוגע במטפוד בעוצמה,מטפוד הופך לאור אדום בוהק שנכנס לפוקדור ואחרי 3 גלגולים הפוקדור משמיע את הצליל:"טווו" שמבשר לך שמטפוד נלכד.*בקרוב יעודכן*.
    אתה ממשיך ללכת ביער ורואה ,מה תעשה?

'אמממ צ'ארמנדר?' אחשוב לעצמי 'הוא יכול להיות יעיל מאוד!' אוסיף במחשבתי "טוב צ'יקוריטה תתחילי עם אבקת רעל ואז עלי קסם!" אקרא בביטחון.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    כינוי:METAGROSS16
    שם:מקס
    ספרייט דמות:
    חפצים:5 פוקדורים,פוקדע,פלאפון ו1000 ש"ח.
    פוקימון התחלתי:בלבאזור
    רקע:מקס נולד למשפחה עשירה,-וכל חייו למד הרבה על פוקימונים,מקס אהב מאוד פוקימונים,ובעיקר פוקימוני ברזל,-מכיוון שאביו היה מנהיג של מכון הברזל בג'וטו,לפני שג'סמין החליפה אותו,רבים חשבו שאביו של מקס פרש מכיוון שלא היה לו יותר כוח לנהל את המכון,אך השערה זאת הייתה שגויה,-אביו של מקס רצה ללכת למסע חיפושים אחרי דיאלגה ביחד עם קבוצת אנשים נוספים,והם באמת מצאו את דיאלגה,-אשר נלחם בפאלקיה,ודיאלגה בטעות שלח לכיוונם מתקפת "קרע מיוחד" אשר שלחה אותם לזמן אחר ולא ידוע,היום כאשר אני עומד להתחיל את מסעי,-אני מלא תקווה למצוא את דיאלגה,בכדי שאוכל לבקש ממנו שיחזיר את אבי.
    שותף:לא
    רומאנס:לא
    הערות/טענות/מענות/מציצות/מרשמלו:לתפוס ברונזור
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

13. with great power comes great responsibility
    נדב~
    'הוא בטח מתקדם אל מרכז הפוקימונים' אתה חושב לעצמך ומתחיל להתכונן לרוץ אחריו, ככה שברגע שהוא מתקרב אני אוכל לספיק לצבור תאוצה ולנסות לשמור על הקצב ולהידבק אליו.
    "מה קרה להיטמונלי הזה? אתה לוקח אותו אל מרכז הפוקימונים?" אתה שואל בזמן שאתה מנסה לרוץ בעודך אוחז בטורצ'יק.
    "...ז..זה קרה בדרך 3,למרות כל האזהרות הלכתי בדרך 3 וכל כך הרבה פוקמוני אבן חזקים תקפו אותי,אני והיטמונלי, לא ידענו מאיפה זה בא לנו ולא היה לנו סיכוי" האיש משיב בגמגום.
    אתם מגיעים למרכז הפוקימונים והיטמונלי נכנס לחדר ניתוח,האחות ג'וי מודיעה שיש חשש לחייו ולא נותנת לאף אחד להיכנס לחדר,מה תעשה?.

עומר~
    'אמממ צ'ארמנדר?' אתה חושב לעצמך 'הוא יכול להיות יעיל מאוד!' אתה מוסיף במחשבותיך "טוב צ'יקוריטה תתחילי עם אבקת רעל ואז עלי קסם!" אתה קורא בביטחון.
    לפני שצ'ארמאנדר עושה משהו אתה שומע מישהו צועק:"גנב!!!,אתה מסתכל לכיוון ממנו יצא הקול ויוצא מהשיחים ילד קטן
    "אני פיני! ואני יהיה מאסטר פוקימון!,אף אחד לא יגנוב את הצ'ארמנדר החזק שלי,ובטח לא גנב פשוט כמוך!!" הוא צועק בחזקה בקול משתנה של ילד בגיל ההתבגרות.
    מה תעשה?

דסו~
    טוטודייל תוקף במתקפת נשיכה ונתפס בכנף של באטרפרי,אך נראה שהנשיכה לא ממש משפיעה על באטרפרי ולפני שטוטודייל מספיק לתקוף באקדח מים הבאטרפרי הפראי תוקף את טוטודייל עם רוח כסופה,אתה רואה רוח יפה וזוהרת מטיחה את טוטודייל ברצפה ועדיין באטרפרי לא עוצר ושועט לעבר טוטודייל במטרה לתקוף אותו בדחיפה,מה תעשה?

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    [B][COLOR=navy]
    דארקון~
    סינדקוויל שולח גחלת שמתפצלת לכמה חלקים,מטפוד וורמפל מתחמקים אך הגחלת פוגעת באחד העצים ומציטה אותו,סינדקוויל ממשיך עם גלגל הלהבה, אך נראה שלסינדקוויל אין שליטה על הגלגל והוא ממשיך לשרוף את היער בלי לפגוע בוורמפל ומטפוד.
    מה תעשה?
    "סינדקוויל עצור!." אני אצעק אליו.
    "מסך עשן!." אני אומר לו, ברגע שמסך עשן עולה בינינו לבין הפוקימונים האחרים אני אומר לו "חזור." ומוציא פוקדור, מכניס אותו חזרה לפוקדור ובורח משלושת הפוקימונים.
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

15. with great power comes great responsibility
    דראקון~
    אתה בורח עם סינדקוויל וכעבור כמה שעות אתה רואה שלט:"הגעתם למבנה הרוחות הנטוש",לפתע אתה שומע קול:"מתכנן ללכת למבנה הרוחות הנטוש?,אם אתה מאמן מתחיל זה מקום מצוין לתפיסת פוקימון רוח ראשון,אם תרצה אני אוכל לקחת אותך לשם ולהדריך אותך" אתה מעיף מבט על הקול ורואה איש מבוגר בעל שיער סגול ועט חפירה,הוא נראה לך חופר (תרתי משמע).
    מה תעשה?

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

עמוד 4 מתוך 55 ראשוןראשון ... 234561454 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •