Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 55 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 812

נושא: OutSide The Truth

1. משתמש מנוסה
    דסו~
    טוטודייל תוקף במתקפת נשיכה ונתפס בכנף של באטרפרי,אך נראה שהנשיכה לא ממש משפיעה על באטרפרי ולפני שטוטודייל מספיק לתקוף באקדח מים הבאטרפרי הפראי תוקף את טוטודייל עם רוח כסופה,אתה רואה רוח יפה וזוהרת מטיחה את טוטודייל ברצפה ועדיין באטרפרי לא עוצר ושועט לעבר טוטודייל במטרה לתקוף אותו בדחיפה,מה תעשה?
    "טוטודייל תשתמש בפרצוף מפחיד!" אני אומר, "ואז תשתמש באקדח מים בכול הכוח!"
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

2. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    ציטוט פורסם במקור על ידי SexStyle צפה בהודעה
    דראקון~
    אתה בורח עם סינדקוויל וכעבור כמה שעות אתה רואה שלט:"הגעתם למבנה הרוחות הנטוש",לפתע אתה שומע קול:"מתכנן ללכת למבנה הרוחות הנטוש?,אם אתה מאמן מתחיל זה מקום מצוין לתפיסת פוקימון רוח ראשון,אם תרצה אני אוכל לקחת אותך לשם ולהדריך אותך" אתה מעיף מבט על הקול ורואה איש מבוגר בעל שיער סגול ועט חפירה,הוא נראה לך חופר (תרתי משמע).
    מה תעשה?
    "אתה יכול?" אני שואל, "תודה!." אני אומר לו.
    "אתה רוצה עזרה עם הכלים שאתה נושא?." אשאל אותו באמצע שאנחנו הולכים ובנוסף אחלום בהקיץ על איזה דיוקסנר.
    " אני רוצה לתפוס דאסקל או דאסקלופ, שיתפתחו לדיוקסנר ענק.." אני אומר לאיש, "ודרך אגב, מה שמך?." אשאל אותו.
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

3. the bitch is back

עומר~
    'אמממ צ'ארמנדר?' אתה חושב לעצמך 'הוא יכול להיות יעיל מאוד!' אתה מוסיף במחשבותיך "טוב צ'יקוריטה תתחילי עם אבקת רעל ואז עלי קסם!" אתה קורא בביטחון.
    לפני שצ'ארמאנדר עושה משהו אתה שומע מישהו צועק:"גנב!!!,אתה מסתכל לכיוון ממנו יצא הקול ויוצא מהשיחים ילד קטן
    "אני פיני! ואני יהיה מאסטר פוקימון!,אף אחד לא יגנוב את הצ'ארמנדר החזק שלי,ובטח לא גנב פשוט כמוך!!" הוא צועק בחזקה בקול משתנה של ילד בגיל ההתבגרות.
    מה תעשה?

"אני ממש לא גנב צוציק" אומר לו ברצינות ואחזיר את צ'יקוריטה לפוקדור "עכשיו, אם לא אכפת לך ביצים מורמות, אני ממהר" אומר אזיז אותו מהדרך ואמשיך בדרכי מתעלם לחלוטין ממנו.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    רד~
    צארמנדר יוצא החוצה, אך הוא נראה קצת מפוחד ומתחבא מאחורי הרגל שלך.
    ברוגי צוחק:"חעחעחע אתה חושב שתוכל לנצח אותי עם הפוקימון הפחדן הזה?,טרטוויג צא! תתקוף את צ'ארמנדר עם דחיפה!",טרטוויג שועט במהירות לעברך ולעבר צ'ארמנדר במטרה לתקוף עם דחיפה.
    מה תעשה?
    העמוד ואגן על צ'רמנדר,אפתח את הידיים שלי אומר "אתה לא תנצח אותנו!!".*

Spoiler ספוילר

5. with great power comes great responsibility
    דסו~

"טוטודייל תשתמש בפרצוף מפחיד!" אתה אומר, "ואז תשתמש באקדח מים בכול הכוח!"
    טוטודייל משתמש בפרצוף מפחיד ובטרפרי נראה מבוהל,טוטודייל יורה לעבר בטרפרי זרם מים חזק שפוגע בו פגיעה ישירה!,באטרפרי נופל על הרצפה,לרגע זה נראה כאילו הוא מתעלף,אבל הוא קם במהירות ועף לטוטודייל,הוא תוקף במתקפה על-חושית וטוטודייל נפגע,אחרי שטוטודייל סופג את המתקפה העל חושי הוא מנגח את ראשו באחד העצים ופוגע בעצמו,הוא התבלבל.
    מה תעשה?

דארקון~

"אין בעיה,אני ידריך אותך בבית הרוחות... אם עדיין לא הצגתי את עצמי שמי הוא הארדן ואני ארכיאולוג-פוקימונים,ארכיאולוג פוקימונים זאת העבודה הכי משתלמת ידידי!!,אתה חופר במערות שעות על גבי שעות, אבל ברגע שאתה מוצא מאובן של פוקימון פרה-היסטורי ומחיה אותו אתה מתעשר!".
    לאחר כמה דקות של שיחות חולין משעממות אתם מגיעים לבית הרוחות.
    "הגענו!" הארדן צועק ואתם נכנס למבנה,המבנה נטוש ומוזנח מאוד,קצת מצמרר אפשר להגיד..
    אתם נזהרים לא להיתקל בקורי עכביש ונכנסים לאחד החדרים,"פה מתחיל החיפוש שלנו" הארדן אומר ואתם מתחילים לחפש,בעוד שלא עברו מספר שניות אתם רואים:
    מה תעשה?

עומר~

"אני ממש לא גנב צוציק" אתה אומר לו ברצינות ומחזיר את צ'יקוריטה לפוקדור "עכשיו, אם לא אכפת לך ביצים מורמות, אני ממהר" אתה אומר ומזיז אותו מהדרך,לפתע שניכם שומעים שיחה מקוטעת,אתם הולכים לעבר הקול ורואים 2 בחורים גבוהים ושריריים שנראה כאילו הם שייכים לאיזו כנופיה.
    אתם מתחבאים בין השיחים שחלילה לא תיתפסו ושומעים את השיחה בעוד שני הבחורים השריריים לא מבחינים בכם.
    בחור 1:"אני לא מבין למה לעזאזל אנחנו צריכים לרדוף אחרי ילד קטן וטיפש!".
    בחור 2:"הוא מחזיק בפוקימון "ההוא" חתיכת טיפש,חייבים להביא אותו לבוס,תמשיך לחפש יתחת עצלן!".
    שניות ספורות לאחר שהבחור השני מסיים את המשפט הם עוזבים את המקום.
    מה תעשה?

רד~
    אתה עומד ומגן על צ'רמנדר,פותח את הידיים שלך אומר "אתה לא תנצח אותנו!!".
    טרטוויג תוקף אותך ומטיח אותך באחד העצים הקשים ביותר ביער,אתה יכול להישבע שפגעת בבטון.
    אתה פוקח את העיניים ורואה את צ'ארמנדר מחליק,'כנראה שכשטרטוויג הטיח אותי בקיר פגעתי לצ'ארמנדר בראש' אתה חושב בליבך.
    טרטוויג מסתכל עליך במבט מרושע ומסופק,אך לפתע צ'ארמנדר מחליק עליו ונוצר של כמה שניות בין הזנב של צ'ארמדר לעלה של טרטוויג,העלה של טרטוויג מתחיל לבעור והשריפה מתפשטת תוך שניות ספורות לכל הגוף שלו-מה שגורם לו להתעלף.
    "אתה לא סתם ילד,ברור לי שהמהלך הזה היה מתוכנן!!!,אתה עוד תשמע ממני ומצוות בלור!"
    ברוגי צועק,מחזיר את טרטוויג לפוקדור ועוזב את המקום במהירות.
    אתה ממשיך בדרכך בדרך 2 ומגיע לדוכן שבראשו עומדת עלמת החן .
    "שלום,אני דאונסי ואני עובדת פה בדוכן "אמצע הדרך",אתה מעוניין שאני אציג לך את המוצרים שלנו?" היא שואלת.

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    דסו~

"טוטודייל תשתמש בפרצוף מפחיד!" אתה אומר, "ואז תשתמש באקדח מים בכול הכוח!"
    טוטודייל משתמש בפרצוף מפחיד ובטרפרי נראה מבוהל,טוטודייל יורה לעבר בטרפרי זרם מים חזק שפוגע בו פגיעה ישירה!,באטרפרי נופל על הרצפה,לרגע זה נראה כאילו הוא מתעלף,אבל הוא קם במהירות ועף לטוטודייל,הוא תוקף במתקפה על-חושית וטוטודייל נפגע,אחרי שטוטודייל סופג את המתקפה העל חושי הוא מנגח את ראשו באחד העצים ופוגע בעצמו,הוא התבלבל.
    מה תעשה?
    הזוי לראות בהמשך שלי באטרפליי, ובהמשך למטה פאקינג גריטיניה XD
    -----
    "טוטודייל צא מזה" אני אומר לו, "הגיע הזמן לסיים את זה, תשתמש באקדח מים על באטרפרי בכול הכוח
    אבל אל תפסיק את המים! תמשיך את הזרם עד שהוא נופל לקרקע!"

7. with great power comes great responsibility
    דסו~
    תכף הכל יהיה ברור..><
    -------
    טוטודייל לא מקשיב לך וממשיך להטיח את עצמו בעץ,הוא כבר התחיל להתמלא בחבלות ופצעים שטחיים.
    הוא קורא:"טוטו טוטו!!!!",נראה שהוא סובל.
    מה תעשה?

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    אני רושם לכם התחלתה,אבל ההרשמה עדיין לא נסגרה.
    כל מי שרוצה להירשם מוזמן אבל הרקע והרמה שלכם צריכה להיות טובה.

התחלה:
    אתם יוצאים מביתכם במחוז הארדוול לבוקר מעונן,העננים מתאספים מסביב לשמש ויוצרים צורה מעגלית-מה שיוצר נוף מדהים,זהו יום מושלם להתחיל את המסע שלכם.
    אתם עושים את דרככם לקצה העיירה Start City,למעבדה של פרופסור ריקרדו.
    כעבור 5 דקות אתם מגיעים למעבדה במהירות.
    אתם עומדים מחוץ למעבדה ורואים דלת לבנה גדולה,הרבה מחשבות רצות במוחכם ולאחר כמה שניות של מחשבה אתם פותחים את הדלת.
    לפניכם ניצב אדם גבוה,זקוף ומרשים,אך זקן ואפילו משתמש במקל הליכה
    האדם שואל בחיוך:"שלום,אני פרופסור ריקרדו".
    אתם משיבים בגמגום:"ש..לום אני XXXX (השם שלכם)"
    "אז בוא ניגש לעניין-אתה פה כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלך נכון? החלטת כבר את מי אתה בוחר?"הפרופסור שואל.
    "אני בוחר את XXXX" (הפוקימון שבחרתם).
    "בחירה מצוינת" הפרופסור משיב וכעבור כמה שניות הוא צועק:"היוקי,תביא את XXXXX (הפוקימון שבחרתם)".
    "כ..כן פרופסור" אתם שומעים מישהו צועק בגמגום.
    אתם רואים ילד נמוך-בסביבות גיל 16 למראה עין שמחזיק מגש ועליו פוקדורים .
    הילד מסתכל עליכם ואומר:"ה..היי אני היוקי-קח!" הוא מושיט לכם את הפוקימון במהירות, ובמבט מהיר אפשר לראות את נוטפות טיפות של זעה,אפשר לשער שזאת השנה הראשונה שהיוקי עוזר לפרופסור ריקרדו.
    פרופסור ריקרדו אומר לכם:"XXXX הוא בחירה מצוינת,אני בטוח שתיהיו חברים טובים אם תזכור שהפוקימון הוא חבר שלך-ולא מכונת קרבות חיה.
    הנה-אלה יעזרו לך במהלך המסע" הוא מושיט יד לכיס ומוציא לכם:
    5 פוקדורים.
    פוקדע
    טלפון נייד
    ו1000 ש"ח

'בטח זה עלה לו הרבה' אתם חושבים, ולאחר כמה סירובים מתוך נימוס אתם מסכימים לקבל אותם.
    אתם יוצאים מהמעבדה ועולים לכיוון דרך 2,אתם מתחילים להריח ריח חזק של עצים וצמחייה, ולאחר כמה דקות מגיעים ליער עצום מלא בפוקמוני חרק.
    בין הפוקימונים שראיתם יכולתם לזהות את:

מה תעשו?

מתן
    במהלך היום אני יודע לך אם אתה רשום-כנראה שאני ירשום אותך.
    לא עדכנת אותי ברשומים רק שתדע...
    --------
    אני מתרגש וחושב לעצמי:'הגיע הזמן לקרב הראשון עם מאדקיפ ונראה למה הוא מסוגל'.
    אני מוציא את מאדקיפ מהפוכדור בהתרגשות ואומר לו בחיבה:"מאדקיפ, אני מתן, אני המאמן שלך מעכשיו, ואני מאמין שנהיה שותפים מעולים ביחד! אז אני רוצה לראות עכשיו למה אתה מסוגל בקרב, אז תרצה להילחם באחד הפוקימונים הללו?" ואני מצביע לכיוון וורמפל ו2 הפוקימונים האחרים.
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    דסו~
    תכף הכל יהיה ברור..><
    -------
    טוטודייל לא מקשיב לך וממשיך להטיח את עצמו בעץ,הוא כבר התחיל להתמלא בחבלות ופצעים שטחיים.
    הוא קורא:"טוטו טוטו!!!!",נראה שהוא סובל.
    מה תעשה?
    חח בכיף
    -----
    באטרפי מעצבן, אני חושב לעצמי ורץ אל טוטודייל, אני תופס אותו ומונע ממנו להמשיך לחבוט את עצמו למוות
    "טוטודייל תתעשת" אני אומר לו ומחזיק אותו עד שהוא חוזר לעצמו.

10. with great power comes great responsibility
    מתן~
    מהפוקדור יוצא אור אדום בוהק שהופך לפוקימון כחול עם לחיים כתומות,מדקיפ מקשיב לדבריך,ולאחר מכן הוא קורא:"מאדקיפ מאד!" ורץ לעבר וורמפל סידוט ומטפוד, זה נראה כאילו הוא מחכה לפקודה ממך.

דסו~
    באטרפי מעצבן, אתה חושב לעצמך ורץ אל טוטודייל, אתה תופס אותו ומונע ממנו להמשיך לחבוט את עצמו למוות,
    "טוטודייל תתעשת" אתה אומר לו,טוטודייל נאבק ומנסה להשתחרר,אך לאחר כמה שניות שאתה מחזיק בו חזק ההשפעה של הבלבול פגה וטוטודייל מתעלף,'הוא היה מותש מהקרב וספג הרבה חבטות בעקבות הבלבול,זה ברור שהוא יתעלף' אתה חושב לעצמך.

כאשר אתה מעיף מבט עצבני ומחפש את בטרפרי אתה רואה שהוא ברח,מה תעשה?

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    מתן~
    מהפוקדור יוצא אור אדום בוהק שהופך לפוקימון כחול עם לחיים כתומות,מדקיפ מקשיב לדבריך,ולאחר מכן הוא קורא:"מאדקיפ מאד!" ורץ לעבר וורמפל סידוט ומטפוד, זה נראה כאילו הוא מחכה לפקודה ממך.
    ראיתי שבטעות כתבת במתקפות של מאדקיפ פעמיים אקדח מים (Water Gun)
    --------
    אני מחייך לעצמי ואומר למאדקיפ:"אוקיי מאדקיפ, נתחיל עם להילחם עם וורמפל, תתחיל לתקוף את וורמפל עם Growl ואחרי זה תתקוף אותו עם Tackle" ואני מסתכל בתקווה שהוא יצליח לתקוף אותו בהצלחה.
    לשעבר MatanS23

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    דסו~
    באטרפי מעצבן, אתה חושב לעצמך ורץ אל טוטודייל, אתה תופס אותו ומונע ממנו להמשיך לחבוט את עצמו למוות,
    "טוטודייל תתעשת" אתה אומר לו,טוטודייל נאבק ומנסה להשתחרר,אך לאחר כמה שניות שאתה מחזיק בו חזק ההשפעה של הבלבול פגה וטוטודייל מתעלף,'הוא היה מותש מהקרב וספג הרבה חבטות בעקבות הבלבול,זה ברור שהוא יתעלף' אתה חושב לעצמך.
    כאשר אתה מעיף מבט עצבני ומחפש את בטרפרי אתה רואה שהוא ברח,מה תעשה?
    אתה לא חייב לכתוב בהודעות את מה שאני אומר, אני יודע מה אמרתי..
    -----
    אני אחזיר אותו לפוקדור ואחזור בחזרה לסטארט סיטי כדאי לרפא אותו במרכז הפוקימונים הקרוב
    "אחלה של קרב ראשון" אני חושב לעצמי בבאסה ומתחיל ללכת.

13. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    [B]
    דארקון~

"אין בעיה,אני ידריך אותך בבית הרוחות... אם עדיין לא הצגתי את עצמי שמי הוא הארדן ואני ארכיאולוג-פוקימונים,ארכיאולוג פוקימונים זאת העבודה הכי משתלמת ידידי!!,אתה חופר במערות שעות על גבי שעות, אבל ברגע שאתה מוצא מאובן של פוקימון פרה-היסטורי ומחיה אותו אתה מתעשר!".
    לאחר כמה דקות של שיחות חולין משעממות אתם מגיעים לבית הרוחות.
    "הגענו!" הארדן צועק ואתם נכנס למבנה,המבנה נטוש ומוזנח מאוד,קצת מצמרר אפשר להגיד..
    אתם נזהרים לא להיתקל בקורי עכביש ונכנסים לאחד החדרים,"פה מתחיל החיפוש שלנו" הארדן אומר ואתם מתחילים לחפש,בעוד שלא עברו מספר שניות אתם רואים:
    מה תעשה?

"ג.... גגגרראא.." אני מגמגם מפוחד עד מוות מהיצור אופל/דרקון הענק בגובה 4 מטרים שמביט בי ובראדן.
    באיטיות אצביע אט אט על היצור הענק ואצרח בקולי קולות "גגררראאטינה!!!!!!!.", ואז ארוץ ואתחבא מאחורי הרדאן כאילו ראיתי את סיוט חיי הענק ביותר.
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

14. with great power comes great responsibility
    דסו~
    אני כאילו מספר מה קרה...
    ---
    אתה מגיע לסטארט סיטי ונכנס למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מרפאת את טוטודייל ואתה חוזר ליער.
    שוב-אתה מריח את ריח העצים והצמחייה החזקה ומוצא את עצמך ביער,כעבור כמה שעות של הליכה אתה רואה
    ,הם עפים לכיוון שלך,מה תעשה?

דארקון~
    אתה רץ ומתחבא מאחורי הארדן,הארדן צוחק עליך:"חהחהחהחהחה,תרגע ילדון,זה רק חיקוי עלוב שיצרו כמה פוקמוני רוח נחותים". פתאום הצורה של גיראטינה משתנה והוא מתפצל לכמה פוקמוני רוח .
    "מציאה יפה,אבל תיזהר!,אלו פוקמוני רוח-אם תנסה להילחם בכולם אתה תפסיד והם לא ירחמו עליך". הארדן אומר בגיחוח.

מתן~
    מאדקיפ תוקף את וורמפל בנהמה,וורמפל נראה מפוחד ממנה,מדקיפ שועט לעברו במהירות ומטיח אותו באחד העצים ביער עם Tackle,מה שמעלף את וורמפל אך מכעיס את סידוט ומטפוד,הם נראים עצבניים ותוקפים את מדקיפ בדחיפה.
    מה תעשה?

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    מתן~
    מאדקיפ תוקף את וורמפל בנהמה,וורמפל נראה מפוחד ממנה,מדקיפ שועט לעברו במהירות ומטיח אותו באחד העצים ביער עם Tackle,מה שמעלף את וורמפל אך מכעיס את סידוט ומטפוד,הם נראים עצבניים ותוקפים את מדקיפ בדחיפה.
    מה תעשה?
    אני קצת נלחץ וחושב:'אוקיי זה יהיה קצת מסובך 2 על 1' ואני מנסה לחשוב על פיתרון מהיר.
    אחרי כמה שניות אני אומר למאדקיפ:"מאדקיפ, מהר תשתמש בסטירת בוץ (Mud Slap) על שניהם ואז תשתמש באקדח מים!"
    לשעבר MatanS23

Spoiler ספוילר

עמוד 5 מתוך 55 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •