דארקון~
"השתמש באס אווירי על דאסקל ואז בחתך לילי על דאסקל!!" אתה פוקד על הראקרוס.
דאסקל מתחמק מהאס האווירי ותוקף את הראקרוס בNight Shade,הראקרוס סופג את המתקפה ועוצר בקרן שלו אנרגיה שחורה שגורמת לך לתחושה רעה,הוא רץ אל דאסקל שתשוש מהקרב הקודם ותוקף אותו עם הקרן בNight Slash,דאסקל נפגע פגיעה ישירה ומתעלף.
מה תעשה?
נדב~
אתה מוציא את טורצ'יק וסידוט ופוקד עליהם לתקוף,סידוט משכפל את עצמו 10 פעמים,דאסקל נראה מבולבל,לאחר מכן דיסוט תוקף את דאסקל מאחורה עם כדור אנרגיה,הכדור פוגע פגיעה ישירה אך דאסקל סופג אותו,הוא תוקף עם שביל צל כשהוא עף אל סידוט ומותיר מאחוריו צל סגול.
באותו זמן טורצ'יק תוקף את גאסטלי עם ניקור,גסטלי שלא שם לב להתקפה חוטף פגיעה ישירה ונופל על הרצפה.
מה תעשה?
רד~
רושמים אנחנו*
-------
היא לא מסכימה להישאר מאחוריך "זה לא פוקימון,זאת שריפה עצומה,אפילו מתקפת האש הכי חזקה לא יכולה לגרום לכל כך הרבה עשן" היא אומרת לך ובעודכם מדברים השריפה מתקרבת אליכם.
מה תעשה?
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
נדב~
טורצ'יק משתמש במיקוד אנרגיה,טורצ'יק עובר לסוג של תנוחת לחימה ומסביבו עולה אור אדום במשך כמה שניות,טורצ'יק רץ לעברו של דריפבלון ומנסה לתקוף אותו בניקור,דריפבלון נפגע ולפתע נצמד לטורצ'יק,הוא מחבק את טורצ'יק חזק ומשתמש בexplosion,אור לבן זוהר נפלט מדריפבלון וכעבור מחצית שניה נוצר פיצוץ אדיר ואיתו ענן של עשן שלא מאפשר לך לראות כלום,אתה מחכה כמה דקות וכשהענן מתפזר ואתה יכול לראות את ששאר פוקמוני הרוח ניצלו את ענן העשן וברחו מהמקום,דריפבלים וטורצ'יק מעולפים וסידוט נראה מבולבל כי היריב ברח לו.
מה תעשה?
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
אני ממשיך לנסות בכוח, אין לי עוד מה לעשות. אני יקרא לטוטודייל לבוא לנסות לשחרר אותה בנשיכהדסו~
אתה מוציא את טוטודייל מהפוקדור ופוקד עליו להשתמש באקדח מים,אקדח המים לא עוצר את האש,היא רק ממשיכה להתפשט.
אתה מנסה לחלץ את יאנמה מהסבך אבל אין לך מספיק כוח בשביל לשחרר אותו,אתה ממשיך לנסות ולא מצליח,תצטרך יותר כוח כדי לשחרר את יאנמה
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
מתן~
אתה הולך בכיוון דרך 4,אתה מבחין בהרבה צמחייה,אגמים ומקורות מים.
אחרי כמה דקות של הליכה אתה רואה סוג של דוכן ועליו רשום:"דוכן אם הדרך",בראש הדוכן עומד ילד עם משקפיים ושיער חום,אתה יכול לראות אותו בבירור"שלום,אפשר להציע לך לבדוק את הפריטים בדוכן שלנו,דוכן אם הדרך?"הילד שואל אותך בנימוס.
נדב~
אתה משבח את הפוקימונים שלך על הקרב המצוין ומחזיר אותם לכדור,אתה שולף את אחד הפוקדורים מכיסך וזורק על דריפבלון,הכדור פוגע בדריפבלון והפך אותו לסוג של אור אדום שנכנס לתוך הפוקדור,הפוקדור מתנדנד 3 פעמים עד שאתה יכול לשמוע את הצליל שמסמן את הלכידה של הפוקימון.
לפני שאתה מספיק לשמוח אתה שומע מאחוריך קול:"לא רע ילדון,שלום אני מיכאל ואני גר פה,רוצה להילחם נגדי ונגד האנטר שלי?", אתה מסתכל אחורה ורואה בחור מוזר בעל בגדים סגולים ולידו מרחף לו האנטר.
מה תעשה?
דסו~
"טוטודייל,בוא תעזור לי עם מתקפת נשיכה" טוטודייל מגיע למקום במהירות ומשחרר את יאנמה בקלות יתרה עם מתקפת הנשיכה,לפתע חתיכת עץ בוערת נופלת מהשמיים לכיוון שלך ושל טוטודייל,אתה יכול לראות את המוות שלך אבל ממקום בלתי צפוי מגיעה מתקפת בום על קולי שמעיפה את העץ ומרחיקה אותו ממך,אתה מסתכל למעלה ורואה את יאנמה מחייך אלייך.
מה תעשה?
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
"תודה רבה לך, אבל זה הזמן להסתלק מכאן!" אני אומר לינאמה ומחזיר במהירות את טוטודייל לפוקדורדסו~
"טוטודייל,בוא תעזור לי עם מתקפת נשיכה" טוטודייל מגיע למקום במהירות ומשחרר את יאנמה בקלות יתרה עם מתקפת הנשיכה,לפתע חתיכת עץ בוערת נופלת מהשמיים לכיוון שלך ושל טוטודייל,אתה יכול לראות את המוות שלך אבל ממקום בלתי צפוי מגיעה מתקפת בום על קולי שמעיפה את העץ ומרחיקה אותו ממך,אתה מסתכל למעלה ורואה את יאנמה מחייך אלייך.
מה תעשה?
אני רץ לעבר העיר, רחוק מהשריפה בתיקווה להיתקל במכבי אש או לפחות בבלסטויז נודד המוכן לעזור
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
מתן~
"תתפלא,הרבה מאמנים עוצרים בדוכן הזה" הילד עונה לך ומציג את המדפים,אתה רואה מספר מדפים מצומצם ועליהם המוצרים הבאים:
פוקדור: 200 ₪
סופר פוקדור: 300 ₪
אולטרה פוקדור: 500 ₪
חבל הצלה:200 ₪ הסבר:עוזר לצאת ממערות/מקומות נידחים.
חכה ישנה:₪1000 סבר:ניתן לדוג בעזרתה פוקמוני מים שנמצאים במים.
מה תעשה?
נדב~
"זה בסדר,הרבה מאמנים נכנסים לפה כדי ללכוד פוקמוני רוח ואפילו לא יודעים שזה הבית שלי" הוא משיב בחיוך.
אתה מחזיר את סידוט לפוקדור,יוצא מבית הרוחות וכעבור כמה שעות חוצה את היער,אתה מגיע למרכז הפוקימונים ורואה התקהלות של אנשים,זה נראה לך משהו רציני ולא 2 תיכוניסטים שהולכים מכות.
מה תעשה?
עומר~
אתה עוזב את המקום ואחרי כמה שעות של הליכה ביער של דרך 2 אתה רואה מבנה שעליו רשום:"הגעת לבית הרוחות",מה תעשה?
דסו~
אתה רץ מהשריפה ואחרי כמה דקות חולפות על פניך עשרה כבאיות מצוידות בפוקמוני מים שנקראו למקום קודם לכן,הם מכבים את השריפה ועוזבים את המקום.
אתה ממשיך בכיוון דרך 2 ואחרי כמה שעות של הליכה אתה שם לב שמישהו עוקב אחריך,אתה מסתובב לאחורה ורואה את יאנמה מחייך אליך,מה תעשה?
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
לשעבר MatanS23
גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!
יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)