Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 76
  1. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    פוקימון - מנהיגי מכון
    0 מקומות פנויים!
    0 מקומות לסוג אש.
    0 מקומות לסוג מים.
    1 מקומות לסוג עשב.
    0 מקומות לסוג נורמל.
    0 מקומות לסוג אבן.

ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun
    טוב~
    מצטער על האיחור~
    מאושר..
    עלילה

חוץ מחמשת המחוזות הרגילים, שהם קנטו, ג'וטו, הואן, שינו ואישסו, יש אי אחר שבונים עליו מחוז חדש, מכון איסשו... מארק היה האיש שהריץ את העניינים, במהרה הוא הפך לפרופסור של המחוז וקראו לו "פרופסור מארק" הוא החליט הכל, ורק דבר אחד לא סיים להחליט, את המכונים. היו הרבה תלונות מאנשים על הסוגים של המכונים, שלא יהיו קשים מידי, חלקם ביקשו שיהיו אתגריים יותר, וחלקם ביקשו שיהיה יותר משמונה מכונים, וכך כל אחד יוכל לבחור את סוג המכון שאליו ירצה ללכת. הוא חשב על זה הרבה זמן, ולבסוף הגיע למסקנה שהכי טוב שהמאמנים עצמם יבחרו את סוג המכון, הוא מינה מספר אנשים שיתפקדו כרשות המכונים, ופקד עליהם לשלוח מכתב לשמונה מאמנים אקראיים, בו יהיה כתוב שנבחרו לנהל מכון מהסוג שנבחרו, הוא הסביר להם בפרטי פרטים את הדרגות שהוא רוצה לעשות, ואת הסוגים המסוימים, וכיצד יוכלו מנהיגי המכון לשנות סוג, לבסוף נשלחו המכתבים, והמחוז נפתח.

"אני גאה להכריז על פתיחת המחוז החדש" אמר פרופסור מארק בהתרגשות.
    "מה יהיו הסוגים של המכונים?" התפרץ עיתונאי מהקהל, ושאל את השאלה שהטרידה את מנוחתם של כל הנמצאים במסיבת העיתונאים.
    "ובכן..." אמר פרופסור מארק והחל לגמגם מעט.
    "אנחנו.. אממ.. נבחר שמונה אנשים אקראים... אממ... שהם ינהלו את המכונות... אממ... הם יבחרו את הסוג שהם רוצים" אמר פרופסור מארק.
    "אך אם הם אקראים, מה אם הם יהיו חסרי אחריות ולא ידעו לנהל מכון?" המשיך לשאול העיתונאי בהשתוממות.
    "ובכן החלטנו לעשות רמות למכון... אנחנו נדרג את המכונות לפי רמות... נהיה במעקב מתמיד ואם מישהו לא ינהל כשורה נחליף אותו במישהו אחר..."
    "פרופסור, פרופסור" נשמעו צעקות העיתונאים שקיוו לשאול שאלות נוספות, וכאן הנושא נחתם.

אתם גרים בעיירה רגילה במחוז נאבר, אתם קמים מהמיטה בבוקר ומשפשפים את עינכם בעייפות. אתם מצחצחים שיניים ומתלבשים במהירות, ולאחר מכן יורדים לאכול ארוחת בוקר, אחרי הארוחה אתם בודקים את תיבת הדואר, ומוצאים מכתב אחד מיועד בשבילכם. אתם פותחים את המכתב בתמיהה ומתחילים לקרוא:

שלום רב לך!

נבחרת באקראיות לנהל מכון במחוז נאבר, לך לפרופסור מארק והוא יתן לך את הפוקימון הראשון שלך מסוג המכון שאותו תבחר לנהל.
    עליך לשמור את המכתב ולהראות לפרופסור מארק. את המכון תתחיל בדרגה אחת, פירוטים על דרגות המכון יגיעו אליך כשתפתח את המכון, נהיה במעקב מתמיד אחריך, ואם לא תשקיע ולא תנהל את המכון כמו שצריך, נחליף אותך במישהו אחר.

בתודה, רשות המכונים במחוז נאבר.

בהתרגשות רבה אתם הולכים למעבדתו של פרופסור מארק ומראים לו את המכתב.
    "סוף סוף הגעת! אז איזה סוג מכון תרצה לנהל?" הוא שואל אותכם בחביבות.
    "חשבתי על _____" אתם עונים לו לאחר מחשבה קצרה.
    "ובכן, אם כך במי תבחר מסוג _______?" הוא שואל אותכם, יש לכם חמש אפשרויות.
    "אני אבחר ב______" אתם עונים לו בהתרגשות.
    "אז הנה ______, פוקדע, וביצה קטנה מסוג ______ כדי שתוכלו להשיג עוד פוקימונים מסוג המכון שלכם, בהצלחה!" הוא אומר.
    "תודה" אתם עונים לו, לוקחים את הפוקימון, הביצה והפוקדע ויוצאים לנהל את המכון.

הסבר

נבחרתם לנהל מכון, אתם מתחילים בדרגה אחת, כל פעם לאחר מספר ניצחונות אתם תעלו דרגה, המטרה שלכם היא להגיע לדרגה 8.
    בדרך יהיו לכם משימות שמהם תוכלו להשיג ביצים נוספים, כמו כן תוכלו לשנות את סוג המכון לסוג שאותו תאהבו. אני אמציא את המאמנים שיתחרו בכם, לפעמים אעשה מאמנים לא מנוסים וכסילים, ולפעמים אעשה מאמנים מנוסים וחכמים.
    כל מה שתצטרכו לעשות זה לשמור על המכון.

חוקים

- כל חוקי הפורום חלים גם כאן!
    - לא להספים!
    - בלי דאבל פוסט
    - חובה להגיב לפחות פעם בשלושה ימים.
    - שאלות, הערות, וכל דבר אחר שקשור למשחק רק בה"פ!
    - ליהנות!

דרגות

דרגה 1

דרישות:
    ממוצע ניצחונות 0
    פוקימון אחד לפחות (מסוג המכון)
    0 התפתחויות.

סוגים אפשריים בדרגה זו:

אש
    מים
    עשב
    נורמל
    אבן

דרגה 2

דרישות:
    ממוצע ניצחונות 5
    שתי פוקימונים לפחות (מסוג המכון)
    0 התפתחויות

סוגים אפשריים בדרגה זו:

אש
    מים
    עשב
    נורמל
    אבן
    מעופף
    חרק

דרגה 3

דרישות:
    ממוצע ניצחונות 10
    שני פוקימונים לפחות (מסוג המכון)
    1 התפתחויות

סוגים אפשריים בדרגה זו:

אש
    מים
    עשב
    נורמל
    אבן
    מעופף
    חרק
    לחימה
    חשמל

דרגה 4

דרישות:
    ממוצע ניצחונות 20
    שני פוקימונים לפחות (מסוג המכון)
    2 התפתחויות

סוגים אפשריים בדרגה זו:

אש
    מים
    עשב
    נורמל
    אבן
    מעופף
    חרק
    לחימה
    חשמל
    רעל
    רוח
    אופל

כשמישהו יגיע לדרגה יותר גבוהה אני אמשיך.

ביצים

ביצים הם הדרך שלכם להשיג פוקימונים נוספים.
    יש שלושה סוגים של ביצים:

ביצה קטנה - נבקעת לאחר 20 תגובות.
    ביצה בינונית - נבקעת לאחר 40 תגובות
    ביצה גדולה - נבקעת לאחר 80 תגובות

כמובן שמהביצה הקטנה יצא לכם פוקימון חלש ובכיין בעוד מהביצה הגדולה יצא לכם פוקימון אמיץ וחזק.
    יש כמה דרכים לקבל ביצים:

1) אם תפסידו שלוש פעמים ברצף תקבלו ביצה (קטנה).
    2) אם אני אראה שאתם משקיעים אני אשלח למכון שלכם מטייל פוקימונים שיביא לכם ביצה (בינונית)
    3) אם תסיימו משימות (הסבר בהמשך) תקבלו ביצה בגודל רנדומלי.

כאשר תשיגו ביצה, היא תהיה מסוג המכון שלכם (יכול להיות פוקימון עם שני סוגים שאחד מהם הוא סוג המכון שלכם), אם תרצו סוג אחר (כדי להחליף סוג מכון) תשלחו לי ה"פ ואני אטפל בעניין. כמו כן, אם יש לכם פוקימון מסוים שאתם רוצים, שלחו לי ה"פ, ואם תשקיעו וזה יגיע לכם, אני אתן לכם אותו.

משימות

תמיד בעמוד הראשי אני אתן משימה שתהיה כוללת לכל המשתתפים ומי שיסיים אותה ראשון יקבל ביצה.

דוגמא למשימות:

- נצחו בשלוש קרבות רצוף
    - החליפו סוג למכון
    - פתחו את אחד הפוקימונים שלכם.

הבנתם?

שינוי סוג המכון

תוכלו לשנות סוג למכון בין קרב לקרב, פשוט תגידו לי ואני אשנה לכם את הסוג אם יהיה לכם את הדרישות המתאימות:

- לפחות 2 פוקימונים מהסוג החדש
    - לפחות ממוצע של 7 נצחונות
    - לפחות הדרגה המתאימה לסוג שאליו תרצו להחליף (ראה בדרגות)
    - הסוג הזה פנוי (אין אף אחד שמנהל מכון מסוג כזה)

הערות נוספות

-הסוגים היחידים ששני מכונים מאותו סוג יכולים להתקיים בו זמנית הם הסוגים: מים, אש ועשב.
    -במכון אסור בתכלית האיסור להשתמש בפוקימון שאינו מסוג המכון.
    - אם למאמן מסוים יש פוקימון שאתם רוצים (לא בהכרח מסוג המכון שאותו אתם מנהלים) תוכלו לנסות לעשות איתו החלפה עם אחד הפוקימונים שלכם (פוקימון תמורת פוקימון)
    - פקימוני מנהיג המכון ילמדו מתקפות, יתחזקו וגם יתפתחו כאשר אני אחליט, אימונים ושימושים רבים בפוקימון יזרזו את התהליך. פוקימונים שמתפתחים על ידי אבנים יתפתחו גם כן ברגע שאני אחליט, וכך גם פוקימונים שמתפתחים על ידי אהבה או כל דבר דומה.

פוקימונים לבחירה

סוג אש:

צ'רמנדר תפוס!
    סינדקוויל
    טורצ'יק
    צ'ימצ'אר
    פוקאבו תפוס!

סוג מים:

סקווירטל תפוס!
    טוטודייל
    מאדקיפ תפוס!
    פיפלאפ
    מיג'ימארו

סוג עשב:

בולבאזר
    צ'יקוריטה
    טריקו תפוס!
    טרטווינג
    טסטוסג'ה

סוג נורמל:

רטטה
    סנטרט תפוס!
    זיגזגון
    בידוף
    מינזומי

סוג אבן:

ג'יאודוד
    ארון תפוס!
    קריינדוס
    שילדון
    דאנגורו

טופס הרשמה

כינוי: שם בפורום
    שם במשחק: השם שבו אפנה אליכם במשחק.
    תמונה: ספרייט של דמות ממשחק פוקימון, חובה לפחות מאפיין אחד בדמות של הסוג שלכם. (למשל שיער אדום לסוג אש או כפפות איגרוף לסוג לוחמה) כשתשנו סוג לא תצטרכו לשנות ספרייט.
    רקע: בעזרת זה אני מסנן אז להשקיע! חובה לפחות 3 שורות! אם לא תהיו רציניים ותכתבו דברים טיפשיים כמו "רצח את הוריו" אני פשוט לא אקבל אותכם!
    סוג המכון: הסוג של המכון שלכם.
    סוג אהוב: כאן תכתבו את הסוג האהוב עליכם כדי שאדע מה לתת לכם בביצים (במקרה שזה לא יהיה סוג המכון שלכם או שזה סתם יהיה פוקימון עם שני סוגים)
    פוקימון התחלתי: בחרו אחד מ"פוקימונים לבחירה".
    זירת המכון: חשוב מאוד לבניית אסטרטגיה, תוכלו לעשות למשל שכל הזירה היא רשת של קורי עכביש למכון חרק, או בריכה גדולה למכון מים, כשתנסו סוג אתם תצטרכו גם לשנות זירה, אך זכרו שמה שתעשו, תהיה הזירה שתשמש גם אותכם באסטרטגיה, אך גם את המאמן שמאתגר אותכם!
    פוקימונים: ~לא לגעת~
    ביצים: ~ לא לגעת~
    דרגה: ~לא לגעת~
    ניצחונות: ~לא לגעת~ מספר הפעמים שניצחת
    הפסדים: ~לא לגעת~ מספר הפעמים שהפסדת
    תיקו: ~לא לגעת~ מספר הפעמים שהקרב נגמר בתיקו
    ממוצע ניצחונות: ~לא לגעת~ ניצחונות מינוס הפסדים.
    אתם תשתמשו ב:

כינוי:
    שם במשחק:
    תמונה:
    רקע:
    סוג המכון:
    סוג אהוב:
    פוקימון התחלתי:
    זירת המכון:
    פוקימונים:
    ביצים: 1 קטנה.
    דרגה: 1
    ניצחונות:
    הפסדים:
    תיקו:
    ממוצע ניצחונות:
    לא להגיב!
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

2. משתמש מנוסה
    משימות

משימה 1)
    נצח בשתי קרבות ברצף.
    זוכה: ~אין~

משימה 2)
    תיחשף כשיהיה זוכה למשימה 1.
    בברכה, דביר.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו

3. משתמש מנוסה
    רשומים

ציטוט פורסם במקור על ידי OmerFake צפה בהודעה
    כינוי: OmerFake
    שם במשחק: עומר טומב
    תמונה:
    רקע: עומר,מאז שהיה קטן,תמיד יצא למערות לחפש פוקימוני אבן,לחקור אותם,לשחק איתם,לחיות איתם.
    עומר לא פגש את משפחתו,שהוא היה קטן שלחו אותו לאימות ובגיל ארבע ברח מבית המאמצים,עומר חי במערות עד שמצא ביקתה קטנה ושם החליט לחיות ולהישאר עד שיימצא מה לעשות בחייו האומללים וזכר,שבילדותו פוקימוני האבן עזרו לו,ותמיד רצה להיות עם פוקימוני אבן.
    סוג המכון:אבן
    סוג אהוב: על חושי.
    פוקימון התחלתי: ארון
    זירת המכון:זירה מלאה סלעים עם גבעה בכל צד של הזירה ושקעים לחפירה
    פוקימונים:

ארון
    חבטה (Tackle) - סוג נורמל
    מבט (Leer) - סוג נורמל
    זריקת אבנים (Rock Throw) - סוג אבן
    טפרי מתכת (Metal Claw) - סוג מתכת

ביצים: 1 קטנה .
    ניצחונות:
    הפסדים:
    תיקו:
    ממוצע ניצחונות:

ציטוט פורסם במקור על ידי ben12 צפה בהודעה
    כינוי:ben12
    שם במשחק:בן
    תמונה:
    רקע:במהלך חייו בן לא ממש הציג חיבה לפוקימונים כלל וכלל והקדיש את חייו מגיל צעיר לתחרויות שחייה בעידוד אביו.
    בן במהלך חייו הקצרים הספיק לזכות בתחרויות רבות של שחייה שבכל תחרות הידהד בראשו דבריו של אביו לגביי יעודו בחיים.
    אביו של בן טיפח את דרכו של בן במטרה שישיג את מה שהוא בחיים לא השיג,הצלחה.
    בן למד להתרגל לחייו המאולצים ועם השנים איבד את הלהט שהיה בו בנוגע לשחייה ולמים אך מצא את נחמתו בפוקימוני מים באגמים השונים.
    יום אחד במהלך אימון השחייה התעלף בן לפתע וטבע עמוק,למזלו של בן היו אלו פוקימוני המים בסביבה שהצילו אותו.
    בן הוקיר לפוקימונים והרגיש נוח בסביבתם.
    יום אחד התייצב מול אביו וסיפר לו את אשר בליבו בנוגע לשחייה ולאהבתו לפוקימונים ופוקימוני מים בפרט.
    אביו של בן נשבר וכל תקוותיו התנפצו,"בסדר" אמר אביו והלך מן המקום.
    מאז בן הספיק לפרוש מקריירת השחייה המובטחת והחל לחקור את פוקימוני המים בכך שבילה עימם ימים רבים והתחבר אליהם.
    סוג המכון:מים
    סוג אהוב:מים
    פוקימון התחלתי:מדקיפ
    זירת המכון:בריכת שחייה גדולה הממוקמת בתוך המכון ובה מספר אבנים עבור פוקימונים שלא שוחים.
    פוקימונים:

מדקיפ
    חבטה (Tackle) סוג נורמל
    מתקפת חול (Sand Attack) - סוג אדמה
    אקדח מים (Water Gun) - סוג מים
    נהמה (Growl) - סוג נורמל

ניצחונות:
    הפסדים:
    תיקו:
    ממוצע ניצחונות:
    ציטוט פורסם במקור על ידי DorXsceptile צפה בהודעה
    כינוי: DorXsceptile
    שם במשחק: סקורפיו
    תמונה:
    רקע: סקורפיו הוא ילד שנולד למשפחה מכובדת ועשירה, הוא אהב פוקימוני אש וראה טורנירי פוקימון רבים.
    לסקורפיו היה כל מה שיכל לבקש, והוא גם היה נראה טוב. אבל כל זה נקטע בלילה אחד. הרעידת אדמה
    שהרגה את הוריו ואת משפחתו. הוא הצליח להינצל, והיום הוא חי עם דודתו. הרעידת אדמה פגעה בכל משהיה לו: בביטחון העצמי, ברכוש במשפחה ואפילו במראהו, צלקת ענקית הייתה על פניו מהאירוע.
    כאשר סקורפיו קיבל את המכתב, הוא הבין שאל דבר כזה אסור לו לוותר, יש לו הזדמנות חד פעמית, להחזיר את שמחת חייו. סקורפיו כמובן עונה למכתב בחיוב, והוא מחכה למסעו .
    סוג המכון: אש
    סוג אהוב: אש
    פוקימון התחלתי: צ'רמנדר
    זירת המכון: זירת חימר עם בורות לבה מסביב. הזירה מוקפת בעמודי אש גדולים, ויש מין שמש גדולה בראש המכון. חל חום עצום במכון שעלול לפגוע בכל מיני סוגי פוקימון.
    פוקימונים:

צ'רמנדר
    מבט (Leer) - סוג נורמל
    גחלת (Ember) - סוג אש

ניצחונות:
    הפסדים:
    תיקו:
    ממוצע ניצחונות:
    ציטוט פורסם במקור על ידי GeneralAdam צפה בהודעה
    כינוי: GeneralAdam
    שם במשחק: אדם
    תמונה:
    רקע: אדם בעברו היה אלוף מחוז איסשו,הוא היה אחד מגדולי האלופים שהעולם ראה.
    אדם השקיע את כול כולו כדי להגיע למעמד שהוא נמצא בו היום ולכן כולם העריכו אותו מאוד.
    ביום מן הימים אדם חשב שהוא לא רוצה להיות יותר אלוף ליגה אלה לנסות ולגוון את חייו ולנסות להיות אפילו מנהיג מכון,מכיוון שאדם מאוד אהב פוקימונים מסוג אש הוא החליט לנסות ולהפוך למנהיג מכון האש החדש של מחוז נאבר.
    בגלל שזה מחוז חדש שאדם עוד לא הכיר הוא היה נרגש לגלות אותו ואת האנשים החיים בו.
    כאשר אדם קיבל את מכתב הקבלה למכון בדואר הוא שמח כל כך והחליט להשקיע את כול כולו בכדי להפוך את המכון שלו לאחד מהמכונים המובילים במחוז.
    סוג אהוב: אש ודרקון
    פוקימון התחלתי: פוקאבו
    זירת המכון: זירת האש תיהיה בנויה כמו תחתית של הר געש.
    זירת מכון האש תיהיה בנויה מאבנים שבהם יש סדקים שמתוכם יוצא גייזרים של אש, במכון זה יש גושי אבנים חזקים מאוד בכל רחבי הזירה.
    פוקימונים:

פוקאבו [/B]
    נהמה (Growl) - סוג נורמל
    גחלת (Ember) - סוג אש
    גלגל להבה (Flame Wheel) - סוג אש

ניצחונות:
    הפסדים:
    תיקו:
    ממוצע ניצחונות:

ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    כינוי: ritsuka kun
    שם במשחק: דני וואנדר
    תמונה: - התמונה עצמה היא של נערה צעירה ופשוטה..
    רקע: שמי דני וואנדר. אבי היה עוזרו הראשי של פרופסור אוק. אימי הייתה הזוכה הגדולה בפסטיבל התיאום בג'וטו.
    חיי היו מושלמים. עד שהורי נהרגו ע"י צוות רוקט אחרי שחשבו שהם מצאו מידע חדש על שלושת הפוקימונים האגדיים.
    לאחר מות הורי עברתי לגור את סבי. מאמן אגדי שהיה מאמן מכון האש בהואן. הוא סיפר לי ערב אחד שלפני חמישים שנה כמעט הוא הגיע לביקור לסינו כדי לבקר חבר טוב שלו לשעבר- מאהבו בהווה. ותחת כיפת השמיים בליל אביב נעים שני פוקימונים ניראו בשמיים. שני פוקימונים שלא ניראו בעבר. כמובן סבי צילם אותם והראה לי את תמונת הפוקימונים. הוא סיפר לי, ששני הפוקימונים האלה נראים רק למאמנים מובחרים.
    את שמותיהם, אני לא יודעת. אבל תמיד ידעתי שארצה לראותם. ואכן, כשקיבלתי את המכתב שנבחרתי להיות מנהיגת מכון- הישתוללתי מאושר. עכשיו אוכל להיות מנהיגת מכון חזקה ואולי אלך בעקבות סבי, ואראה את הזוג פוקימונים האלה.
    כמובן, שאני מקווה להצליח עם המכון הזה. אחרי הכל, להיות מנהיג מכון אמור להיות קשה.

סוג המכון: נורמל
    סוג אהוב: נורמל ורעל
    פוקימון התחלתי: סנטרט
    זירת המכון: שדה פתוח עם דשא. אין שום יחוד בזירה. שטח דשא ירוד וישר.
    פוקימונים:

סנטרט [/B]
    מבט (Leer) - סוג נורמל
    מתקפה מהירה (Quick Attack) - סוג נורמל
    הצלפת זנב (Tail Whip) - סוג נורמל

ניצחונות:
    הפסדים:
    תיקו:
    ממוצע ניצחונות:

ציטוט פורסם במקור על ידי לוקאס צפה בהודעה
    כינוי:לוקאס
    שם במשחק:לוקאס
    תמונה:
    רקע: לוקאס הוא נער צעיר ומחושב הוא אוהב פקימוני אש בפרט ופוקימונים בכלל.
    הוא נולד לזוג הורים צעירים, אביו היה מנהיג מכון עשב ואימו היתה מאסטרית פוקמוני עשב.
    ככה שהוא נולד לבית חם ואוהב, את רוב יומו בילה עם חבריו כשהם מטפלים בפוקימונים.
    בחוות הפקימונים של המשפחה שלו, יום אחד הוא יצא לטייל ביער ובלזטויז מרושע תקף אותם.
    אך לפתע הספטייל של אביו הציל אותו ומאז הוא החליט שהפוקימון שלו יהיה טריקו.
    כשהתבגר ויצא למסע, לוקאס נלחם חזק ואפילו זכה להיות חלק מהאליט פור של אישסו.
    יום אחד לוקאס החליט שנמאס לו והוא רוצה לעשות משהו חדש, הוא רצה להיות מישהו שכולם יכירו ולא עוד אחד מהאליט פור.
    לכן לוקאס שמח מאוד כאשר קיבל את המיכתב שמודיע שנבחר לנהל מכון אמיתי! במחוז חדש לגמרי, עזב את כל מה שהכיר והתחיל עם טריקו חדש, דרך חדשה.
    סוג המכון:עשב
    סוג אהוב:אש, עשב
    פוקימון התחלתי: טריקו
    זירת המכון: זירת עשב ענקית שנראית כמו יער מלאה באגמים וגבעות, יש איזור הררי במיוחד מלא במכשולים, ואזור מלא בעצים ענקיים ועבותים, אזור מלא אגמים ואזור שמשלב את הכול
    פוקימונים:

טריקו
    מבט (Leer) - סוג נורמל
    שאיבה (Absord) - סוג עשב
    עלי תער (Razor Leaf) - סוג עשב

ניצחונות:
    הפסדים:
    תיקו:
    ממוצע ניצחונות:

ציטוט פורסם במקור על ידי mor15 צפה בהודעה
    כינוי:mor15
    שם במשחק:ג'ייקוב בלאק
    תמונה:
    רקע:וואו מאיפה להתחיל?, בתור אדם בגיל העמידה יש הרבה מה לספר,
    טוב מההתחלה תמיד מתחילים מההתחלה:
    התשוקה שלי לפוקימוני מים התחילה כבר מגיל 10, בתור אחד שגדל לבית עני, הייתי עובד אדמה אשר עזר לאבי זכרונו לברכה בגידולי השדה.
    הכל התחיל בדיוק אז כמו שאמרתי בגיל 10 היה זה פוקימון המים הראשון שראיתי הפוקימון הראשון בעצם אם לא מוסיפים את הפידג'ים הנודדים שהייתי רואה כשהייתי מביט אל השמיים בכל מקרה איפה היינו, אה כן:היה זה סקווירטל, הוא היה כל כך חמוד, התקרבתי אליו בחיבה אך הוא דחף אותי בחוזקה הייתה זאת מתקפת בלימה אשר העיפה אותי רחוק מאוד.
    חייכתי, "מגניב!!" קראתי בקול מתלהב אך בלי ששמתי לב הוא קפץ עליי ודחף אותי עוד הפעם.
    מאז הזנחתי מעט את עבודות החקלאות וכל יום הייתי יוצא אל הנחל שליד הבית הייתי מוצא שם את סקווירטל והיינו משחקים עד הערב.
    יום אחד כשהייתי בן 14 כבר ניגשתי לנחל, סקווירטל לא היה שם, זה היה מוזר, הוא תמיד היה שם כדי שנשחק בשעה הזו.
    לפתע ראיתי משהו מפחיד, פוקימון אשר דומה במקצת לסקווירטל אך יותר גדול הוא היה על שתי רגליים היה זה ווטרטל!. נבהלתי מאוד, למרות שידעתי שזה ווטרטל הוא הסתכל עליי במבט זועם במיוחד וקפץ עליי, הפעם הבלימה הייתה כואבת ולא מצחיקה, ברחתי הביתה בפחד וישבתי שם, מפוחד ובודד.
    כעבור 6 שנים הייתי כבר בן 20 6 שנים שלא ראיתי את סקווירטל או יותר נכון ווטרטל, 6 שנים!.
    חשבתי לעצמי שאולי אבקר בחווה רק פעם אחת, אני כבר גדול ומנוסה אדע להדוף אותו אם יקפוץ עליי.
    אבל לא האמנתי למראה עיניי, לא סקווירטל היה שם ולא ווטרטל, ווטרטל התפתח לבלסטויז!.
    בלסטויז התקדם אלי בצעדים גדולים הייתי מבוהל, "אל תתקרב אליי!" צעקתי בקול רם, אך הוא המשיך, חשבתי שזה הסוף אבל לפתע... הוא חיבק אותי!.
    "סקווירטל זה אתה" קראתי בשמחה לאחר מכן בלסטויז הסתכל אליי במבט שמח, כאילו רצה להגיד לי משהו, ומיד לאחר מכן הוא התכופף, הוא שלף ביצה של סקווירטל!.
    הוא הגיש לי את הביצה, בעודי שמח, הבנתי שבלסטויז נאלץ לעזוב, חיבקתי אותו בחוזקה ובלי ששמנו לב הגיעה לה השקיעה, בלסטויז עזב, בעוד שהביצה של סקווירטל בידי.
    עברה שנה שלמה מאותו מקרה הביצה של של סקווירטל בקעה, אני וסקווירטל מתאמנים 14 שנה ביחד!, 14 שנה!. סקווירטל החליט שהוא לא רוצה להתפתח וכך גם אני, אם ירצה יתפתח כשיהיה מוכן, כשקיבלתי את המכתב, שמחתי כל כך, אני אולי קצת זקן יחסית(35) אבל יש לי אסטרטגיות מעולות לי, ולסקווירטל.
    "אז זהו זה, אני חושב שסיימנו כאן לא ככה?" אומר לפרופסור מארק, "אז האם אני ראוי מספיק כדי להיות מנהיג מכון?".
    סוג אהוב:מים ודרקון
    פוקימון התחלתי:סקווירטל .
    זירת המכון:הזירה היא בעצם זירה שכולה מים, מצדדים יש מקום למאמנים, ישנם גם מצופים כאלה אשר ניתן לעמוד עליהם בשביל שהקרב יהיה הוגן, בנוסף לזאת הבריכה יוצרת גלים מדי פעם בשביל אסטרטגיה מיוחדת שלי ושל סקווירטל.
    פוקימונים:

סקווירטל
    מבט (Leer) - סוג נורמל
    אקדח מים (Water Gun) - סוג מים

ניצחונות:
    הפסדים:
    תיקו:
    ממוצע ניצחונות:

אפשר להגיב!
    בברכה, דביר.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו

4. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד

תמונה:

הוא נולד לזוג הורים צעירים, אביו היה מנהיג מכון עשב ואימו היתה מאסטרית פוקמוני עשב.
    ככה שהוא נולד לבית חם ואוהב, את רוב יומו בילה עם חבריו כשהם מטפלים בפוקימונים.
    בחוות הפקימונים של המשפחה שלו, יום אחד הוא יצא לטייל ביער ובלזטויז מרושע תקף אותם.
    אך לפתע הספטייל של אביו הציל אותו ומאז הוא החליט שהפוקימון שלו יהיה טריקו.
    כשהתבגר ויצא למסע, לוקאס נלחם חזק ואפילו זכה להיות חלק מהאליט פור של אישסו.
    יום אחד לוקאס החליט שנמאס לו והוא רוצה לעשות משהו חדש, הוא רצה להיות מישהו שכולם יכירו ולא עוד אחד מהאליט פור.
    לכן לוקאס שמח מאוד כאשר קיבל את המיכתב שמודיע שנבחר לנהל מכון אמיתי! במחוז חדש לגמרי, עזב את כל מה שהכיר והתחיל עם טריקו חדש, דרך חדשה.

סוג המכון:עשב

סוג אהוב:אש, עשב

פוקימון התחלתי: טריקו

זירת המכון: זירת עשב ענקית שנראית כמו יער מלאה באגמים וגבעות, יש איזור הררי במיוחד מלא במכשולים, ואזור מלא בעצים ענקיים ועבותים, אזור מלא אגמים ואזור שמשלב את הכול

פוקימונים:

ניצחונות:

הפסדים:

תיקו:

ממוצע ניצחונות:

5. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    כינוי:bw1234
    שם במשחק:סטיבן
    תמונה:
    רקע: סטיבן מאז ומתמיד חלם להיות מאמן מכון, הוא מגיע ממחוז קנטו. סטיבן התחיל בגיל 10 להיות מאמן אך תמיד חלם להיות מנהיג מכון. סטיבן מאוד אוהב פוקימונים מסוג עשב וההתחלתי שלו במחוז קנטו היה בלבאזור. סטיבן עבר לתחום המסעדנות. סטבין שמע מפרופסור אוק שחבר שלו פרופסור מארק עומד לבנות מחוז חדש. כשנפתח המחוז החדש הוא יתרגש מאוד והחליט ללכת אליו. לפני כמה ימים הגיע אליו מכתב שאומר לו שהוא יהיה מנהיג מכון במחוז החדש, הוא החליט ללכת להיות מנהיג מכון מסוג עשב שזהו הסוג האהוב עליו. הוא החליט לבנות זירה שתהיה בנויה ביחוד לפוקימוני עשב עם עצים רבים ועשב.
    סטיבן מאז ומתמיד גדל בסביבה של פוקימוני עשב בעקבות כך שאביו היה מנהיג מכון פוקימוני עשב בקנטו.
    סוג המכון: עשב
    סוג אהוב: עשב
    פוקימון התחלתי:טסוטאג'ה
    זירת המכון: הזירה תהיה מלאה בעצים ועשב.
    פוקימונים:
    ניצחונות:
    הפסדים:
    תיקו:
    ממוצע ניצחונות:

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

6. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    תמונה:
    רקע: עומר,מאז שהיה קטן,תמיד יצא למערות לחפש פוקימוני אבן,לחקור אותם,לשחק איתם,לחיות איתם.
    עומר לא פגש את משפחתו,שהוא היה קטן שלחו אותו לאימות ובגיל ארבע ברח מבית המאמצים,עומר חי במערות עד שמצא ביקתה קטנה ושם החליט לחיות ולהישאר עד שיימצא מה לעשות בחייו האומללים וזכר,שבילדותו פוקימוני האבן עזרו לו,ותמיד רצה להיות עם פוקימוני אבן.
    סוג אהוב: אש,עשב,על חושי,אבן.
    פוקימונים:
    ניצחונות:
    הפסדים:
    תיקו:
    ממוצע ניצחונות:
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

7. משתמש מנוסה
    שם: ben
    תמונה:
    רקע:במהלך חייו בן לא ממש הציג חיבה לפוקימונים כלל וכלל והקדיש את חייו מגיל צעיר לתחרויות שחייה בעידוד אביו.
    בן במהלך חייו הקצרים הספיק לזכות בתחרויות רבות של שחייה שבכל תחרות הידהד בראשו דבריו של אביו לגביי יעודו בחיים.
    בן למד להתרגל לחייו המאולצים ועם השנים איבד את הלהט שהיה בו בנוגע לשחייה ולמים אך מצא את נחמתו בפוקימוני מים באגמים השונים.
    יום אחד במהלך אימון השחייה התעלף בן לפתע וטבע עמוק,למזלו של בן היו אלו פוקימוני המים בסביבה שהצילו אותו.
    יום אחד התייצב מול אביו וסיפר לו את אשר בליבו בנוגע לשחייה ולאהבתו לפוקימונים ופוקימוני מים בפרט.
    מאז בן הספיק לפרוש מקריירת השחייה המובטחת והחל לחקור את פוקימוני המים בכך שבילה עימם ימים רבים והתחבר אליהם.
    זירת המכון:בריכת שחייה גדולה הממוקמת בתוך המכון ובה מספר אבנים עבור פוקימונים שלא שוחים.
    פוקימונים:
    ניצחונות:
    הפסדים:
    תיקו:
    ממוצע ניצחונות:

8. משתמש מנוסה
    תמונה:
    רקע: סקורפיו הוא ילד שנולד למשפחה מכובדת ועשירה, הוא אהב פוקימוני אש וראה טורנירי פוקימון רבים.
    לסקורפיו היה כל מה שיכל לבקש, והוא גם היה נראה טוב. אבל כל זה נקטע בלילה אחד. הרעידת אדמה
    שהרגה את הוריו ואת משפחתו. הוא הצליח להינצל, והיום הוא חי עם דודתו. הרעידת אדמה פגעה בכל משהיה לו: בביטחון העצמי, ברכוש במשפחה ואפילו במראהו, צלקת ענקית הייתה על פניו מהאירוע.
    כאשר סקורפיו קיבל את המכתב, הוא הבין שאל דבר כזה אסור לו לוותר, יש לו הזדמנות חד פעמית, להחזיר את שמחת חייו. סקורפיו כמובן עונה למכתב בחיוב, והוא מחכה למסעו .
    זירת המכון: זירת חימר עם בורות לבה מסביב. הזירה מוקפת בעמודי אש גדולים, ויש מין שמש גדולה בראש המכון. חל חום עצום במכון שעלול לפגוע בכל מיני סוגי פוקימון.
    פוקימונים:
    ניצחונות:
    הפסדים:
    תיקו:
    ממוצע ניצחונות:

9. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    תמונה:
    אדם השקיע את כול כולו כדי להגיע למעמד שהוא נמצא בו היום ולכן כולם העריכו אותו מאוד.
    ביום מן הימים אדם חשב שהוא לא רוצה להיות יותר אלוף ליגה אלה לנסות ולגוון את חייו ולנסות להיות אפילו מנהיג מכון,מכיוון שאדם מאוד אהב פוקימונים מסוג אש הוא החליט לנסות ולהפוך למנהיג מכון האש החדש של מחוז נאבר.
    כאשר אדם קיבל את מכתב הקבלה למכון בדואר הוא שמח כל כך והחליט להשקיע את כול כולו בכדי להפוך את המכון שלו לאחד מהמכונים המובילים במחוז.
    זירת מכון האש תיהיה בנויה מאבנים שבהם יש סדקים שמתוכם יוצא גייזרים של אש, במכון זה יש גושי אבנים חזקים מאוד בכל רחבי הזירה.
    פוקימונים:
    ניצחונות:
    הפסדים:
    תיקו:
    ממוצע ניצחונות:

10. משתמש מנוסה
    כינוי:Safta
    שם במשחק: סבסטיאן
    תמונה:
    רקע: סבסטיאן גדל בכפר קטן שבו כולם הכירו את כולם, אביו היה ראש הכפר וסבסטיאן היה עוזר לו מתי שהוא יכל.
    אביו של סבסטיאן תמיד נתן המון גאווה לכפר בזכות היכולת שלו להיות נאמן לכולם במידה שווה אך מי שסבל מזה היה סבסטיאן ומשפחתו שלא זכו לראות אותו הרבה בילדותו סבסטיאן היה ילד סגור במקצת בעיקר בגלל שכולם הכירו אותו בזכות אבא שלו ולא בזכותו.
    אחרי הכל סבסטיאן היה מאוד גאה באביו ולאחר פרישתו (לפני כחודש) החליט סבסטיאן שהוא יעשה הכל על מנת לגרום לאביו להיות גאה בו ולתת גאווה לכפר שממנו הוא בא ואותו ניהל אביו.
    סוג המכון: אבן
    סוג אהוב: מעופף, רוח, דרקון, ולחימה.(אתה לא חייב להתייחס לזה אני אשמח להפתעות.)
    פוקימון התחלתי: הפוקימון ההתחלתי מסוג האבן שנשאר.
    זירת המכון: אין פיסת אדמה אחת הכל הררי וסלעי כאשר יש הר אחד מפריד באמצא הזירה.
    פוקימונים:
    ניצחונות:
    הפסדים:
    תיקו:
    ממוצע ניצחונות:

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי לוקאס צפה בהודעה

תמונה:

הוא נולד לזוג הורים צעירים, אביו היה מנהיג מכון אש ואימו היתה מאסטרית פוקמוני אש.
    ככה שהוא נולד לבית חם(תרתי משמע) ואוהב, את רוב יומו בילה עם חבריו כשהם מטפלים בפוקימונים.
    בחוות הפקימונים של המשפחה שלו, יום אחד הוא יצא לטייל ביער ושיפטרי מרושע תקף אותם.
    אך לפתע הטייפלוזין של אביו הציל אותו ומאז הוא החליט שהפוקימון שלו יהיה סינדקוויל.
    כשהתבגר וכבר יצא למסע איתגר את מנהיג מכון ההאש על ההנהגה וזכה בה, ומאז הוא מנהל את מכון האש

סוג המכון:אש

סוג אהוב:אש

פוקימון התחלתי:סינדקוויל

זירת המכון: זירת אבן קשה מלאה בתעלות של בורות, מסביב לזירה יש לבה. החום שם גבוה מאוד ומקשה על רוב הפוקימונים. מדי פעם ישנן התפרצויות מגמה מהבורות שיכולות להזיק לפוקימונים, בזירה יש סלעים רבים שיקשו את התנועה לפוקימונים כבדים. אם אפשר מדי פעם ישנם ברקים בזירה. בעצם זה מין מיני הר געש

פוקימונים:

ניצחונות:

הפסדים:

תיקו:

ממוצע ניצחונות:
    תעבוד קצת על הרקע, תוסיף תארים, תעבור עליו שוב ושוב, כמו שכבר אמר מנהל הפורום, תבדוק אם הוא בכלל מסתדר (תנסה לקרוא אותו לעצמך) וגם תסדר את סימני הפיסוק.

ציטוט פורסם במקור על ידי bw1234 צפה בהודעה
    כינוי:bw1234
    שם במשחק:סטיבן
    תמונה:
    רקע: סטיבן מאז ומתמיד חלם להיות מאמן מכון, הוא מגיע ממחוז קנטו. סטיבן התחיל בגיל 10 להיות מאמן אך תמיד חלם להיות מנהיג מכון. סטיבן מאוד אוהב פוקימונים מסוג עשב וההתחלתי שלו במחוז קנטו היה בלבאזור. סטיבן עבר לתחום המסעדנות וכשנפתח המחוז החדש הוא יתרגש מאוד והחליט ללכת על זה. הוא החליט ללכת להיות מנהיג מכון מסוג עשב שזהו הסוג האהוב עליו. הוא החליט לבנות זירה שתהיה בנויה ביחוד לפוקימוני עשב עם עצים רבים ועשב.
    סוג המכון: עשב
    סוג אהוב: עשב
    פוקימון התחלתי:טסוטאג'ה
    זירת המכון: הזירה תהיה מלאה בעצים ועשב.
    פוקימונים:
    ניצחונות:
    הפסדים:
    תיקו:
    ממוצע ניצחונות:
    כל מה שאמרת ברקע בעצם זה: סטיבן תמיד רצה להיות מנהיג מכון, הוא הגיע למחוז החדש ופתח מכון.
    תוסיף קצת יותר תארים, תוסיף עלילה, איך הוא גדל, איך הוא גילה על המחוז החדש אפשר.

ציטוט פורסם במקור על ידי OmerFake צפה בהודעה
    תמונה:
    סוג אהוב: אש,עשב,על חושי,אבן.
    פוקימונים:
    ניצחונות:
    הפסדים:
    תיקו:
    ממוצע ניצחונות:
    על אף שהרקע לא מושלם, אהבתי את זה ואני מקבל אותך. ומכיוון שבחרת ארבע סוגים אהובים, אינ לוקח לך רק על-חושי, אם תרצה לשנות שלח לי ה"פ.

ציטוט פורסם במקור על ידי ben12 צפה בהודעה
    תמונה:
    פוקימונים:
    ניצחונות:
    הפסדים:
    תיקו:
    ממוצע ניצחונות:
    רקע מציון, אהבתי את הרעיון, התקבלת.
    ואתה מתכוון לפלטפורמות צפות במים (בזירה)? כשאמרת אבנים. (אבנים שוקעים)

ציטוט פורסם במקור על ידי DorXsceptile צפה בהודעה
    תמונה:
    פוקימונים:
    ניצחונות:
    הפסדים:
    תיקו:
    ממוצע ניצחונות:
    התקבלת, חולצה כתומה זה לא ממש מאפיין של אש, אבל עדיין התקבלת.

ציטוט פורסם במקור על ידי GeneralAdam צפה בהודעה
    תמונה:
    פוקימונים:
    ניצחונות:
    הפסדים:
    תיקו:
    ממוצע ניצחונות:
    אהבתי, אבל רק שתדע אני אקשה עליך, כי אחרי הכל אתה אלוף הליגה... אני מקווה שתסתדר, בכל מקרה, התקבלת.

ציטוט פורסם במקור על ידי Safta צפה בהודעה
    כינוי:Safta
    שם במשחק: סבסטיאן
    תמונה:
    רקע: ג'ון גדל בכפר קטן שבו כולם הכירו את כולם, אביו היה ראש הכפר וסבסטיאן היה עוזר לו מתי שהוא יכל.
    אביו של סבסטיאן תמיד נתן המון גאווה לכפר בזכות היכולת שלו להיות נאמן לכולם במידה שווה אך מי שסבל מזה היה סבסטיאן ומשפחתו שלא זכו לראות אותו הרבה בילדותו סבסטיאן היה ילד סגור במקצת בעיקר בגלל שכולם הכירו אותו בזכות אבא שלו ולא בזכותו.
    אחרי הכל סבסטיאן היה מאוד גאה באביו ולאחר פרישתו (לפני כחודש) החליט סבסטיאן שהוא יעשה הכל על מנת לגרום לאביו להיות גאה בו ולתת גאווה לכפר שממנו הוא בא ואותו ניהל אביו.
    סוג המכון: אבן
    סוג אהוב: מעופף, רוח, דרקון, ולחימה.(אתה לא חייב להתייחס לזה אני אשמח להפתעות.)
    פוקימון התחלתי: הפוקימון ההתחלתי מסוג האבן שנשאר.
    זירת המכון: אין פיסת אדמה אחת הכל הררי וסלעי כאשר יש הר אחד מפריד באמצא הזירה.
    פוקימונים:
    ניצחונות:
    הפסדים:
    תיקו:
    ממוצע ניצחונות:
    איפה האהבה שלו לאבן? ומי זה ג'ון שדיברת עליו בהתחלה? ומה בדיוק מאפיין בספרייט שהבאת סוג אבן? וחוץ מזה, איך יכול להיות שבזירה לא תהיה שום פיסת אדמה? זה מכון אבן!
    וחוץ מזה שגם אבן תפוס...
    בברכה, דביר.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו

12. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    תודה גבר חחח

13. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    ציטוט פורסם במקור על ידי FakeBoy צפה בהודעה
    כל מה שאמרת ברקע בעצם זה: סטיבן תמיד רצה להיות מנהיג מכון, הוא הגיע למחוז החדש ופתח מכון.
    תוסיף קצת יותר תארים, תוסיף עלילה, איך הוא גדל, איך הוא גילה על המחוז החדש אפשר.
    ערכתי.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

14. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי bw1234 צפה בהודעה
    ערכתי.
    מעולה, הדבר היחיד שמפריע לי שכל הזמן כתוב "סטיבן" אפשר פשוט לכתוב הוא...
    בכל מקרה התקבלת. יש עוד מה לשפר אבל בסדר.
    בברכה, דביר.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו

15. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    אני יודע שזה לא קשור ממש,אבל מתי יש התחלה? זה ניראה N"ת ממש טוב ובא לי להתחיל
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •