פוקימון - מנהיגי מכון
0 מקומות פנויים!
0 מקומות לסוג אש.
0 מקומות לסוג מים.
1 מקומות לסוג עשב.
0 מקומות לסוג נורמל.
0 מקומות לסוג אבן.
עלילהפורסם במקור על ידי Ritsuka Kun
חוץ מחמשת המחוזות הרגילים, שהם קנטו, ג'וטו, הואן, שינו ואישסו, יש אי אחר שבונים עליו מחוז חדש, מכון איסשו... מארק היה האיש שהריץ את העניינים, במהרה הוא הפך לפרופסור של המחוז וקראו לו "פרופסור מארק" הוא החליט הכל, ורק דבר אחד לא סיים להחליט, את המכונים. היו הרבה תלונות מאנשים על הסוגים של המכונים, שלא יהיו קשים מידי, חלקם ביקשו שיהיו אתגריים יותר, וחלקם ביקשו שיהיה יותר משמונה מכונים, וכך כל אחד יוכל לבחור את סוג המכון שאליו ירצה ללכת. הוא חשב על זה הרבה זמן, ולבסוף הגיע למסקנה שהכי טוב שהמאמנים עצמם יבחרו את סוג המכון, הוא מינה מספר אנשים שיתפקדו כרשות המכונים, ופקד עליהם לשלוח מכתב לשמונה מאמנים אקראיים, בו יהיה כתוב שנבחרו לנהל מכון מהסוג שנבחרו, הוא הסביר להם בפרטי פרטים את הדרגות שהוא רוצה לעשות, ואת הסוגים המסוימים, וכיצד יוכלו מנהיגי המכון לשנות סוג, לבסוף נשלחו המכתבים, והמחוז נפתח.
"אני גאה להכריז על פתיחת המחוז החדש" אמר פרופסור מארק בהתרגשות.
"מה יהיו הסוגים של המכונים?" התפרץ עיתונאי מהקהל, ושאל את השאלה שהטרידה את מנוחתם של כל הנמצאים במסיבת העיתונאים.
"ובכן..." אמר פרופסור מארק והחל לגמגם מעט.
"אנחנו.. אממ.. נבחר שמונה אנשים אקראים... אממ... שהם ינהלו את המכונות... אממ... הם יבחרו את הסוג שהם רוצים" אמר פרופסור מארק.
"אך אם הם אקראים, מה אם הם יהיו חסרי אחריות ולא ידעו לנהל מכון?" המשיך לשאול העיתונאי בהשתוממות.
"ובכן החלטנו לעשות רמות למכון... אנחנו נדרג את המכונות לפי רמות... נהיה במעקב מתמיד ואם מישהו לא ינהל כשורה נחליף אותו במישהו אחר..."
"פרופסור, פרופסור" נשמעו צעקות העיתונאים שקיוו לשאול שאלות נוספות, וכאן הנושא נחתם.
אתם גרים בעיירה רגילה במחוז נאבר, אתם קמים מהמיטה בבוקר ומשפשפים את עינכם בעייפות. אתם מצחצחים שיניים ומתלבשים במהירות, ולאחר מכן יורדים לאכול ארוחת בוקר, אחרי הארוחה אתם בודקים את תיבת הדואר, ומוצאים מכתב אחד מיועד בשבילכם. אתם פותחים את המכתב בתמיהה ומתחילים לקרוא:
שלום רב לך!
נבחרת באקראיות לנהל מכון במחוז נאבר, לך לפרופסור מארק והוא יתן לך את הפוקימון הראשון שלך מסוג המכון שאותו תבחר לנהל.
עליך לשמור את המכתב ולהראות לפרופסור מארק. את המכון תתחיל בדרגה אחת, פירוטים על דרגות המכון יגיעו אליך כשתפתח את המכון, נהיה במעקב מתמיד אחריך, ואם לא תשקיע ולא תנהל את המכון כמו שצריך, נחליף אותך במישהו אחר.
בתודה, רשות המכונים במחוז נאבר.
בהתרגשות רבה אתם הולכים למעבדתו של פרופסור מארק ומראים לו את המכתב.
"סוף סוף הגעת! אז איזה סוג מכון תרצה לנהל?" הוא שואל אותכם בחביבות.
"חשבתי על _____" אתם עונים לו לאחר מחשבה קצרה.
"ובכן, אם כך במי תבחר מסוג _______?" הוא שואל אותכם, יש לכם חמש אפשרויות.
"אני אבחר ב______" אתם עונים לו בהתרגשות.
"אז הנה ______, פוקדע, וביצה קטנה מסוג ______ כדי שתוכלו להשיג עוד פוקימונים מסוג המכון שלכם, בהצלחה!" הוא אומר.
"תודה" אתם עונים לו, לוקחים את הפוקימון, הביצה והפוקדע ויוצאים לנהל את המכון.
הסבר
נבחרתם לנהל מכון, אתם מתחילים בדרגה אחת, כל פעם לאחר מספר ניצחונות אתם תעלו דרגה, המטרה שלכם היא להגיע לדרגה 8.
בדרך יהיו לכם משימות שמהם תוכלו להשיג ביצים נוספים, כמו כן תוכלו לשנות את סוג המכון לסוג שאותו תאהבו. אני אמציא את המאמנים שיתחרו בכם, לפעמים אעשה מאמנים לא מנוסים וכסילים, ולפעמים אעשה מאמנים מנוסים וחכמים.
כל מה שתצטרכו לעשות זה לשמור על המכון.
חוקים
- כל חוקי הפורום חלים גם כאן!
- לא להספים!
- בלי דאבל פוסט
- חובה להגיב לפחות פעם בשלושה ימים.
- שאלות, הערות, וכל דבר אחר שקשור למשחק רק בה"פ!
- ליהנות!
דרגות
דרגה 1
דרישות:
ממוצע ניצחונות 0
פוקימון אחד לפחות (מסוג המכון)
0 התפתחויות.
סוגים אפשריים בדרגה זו:
אש
מים
עשב
נורמל
אבן
דרגה 2
דרישות:
ממוצע ניצחונות 5
שתי פוקימונים לפחות (מסוג המכון)
0 התפתחויות
סוגים אפשריים בדרגה זו:
אש
מים
עשב
נורמל
אבן
מעופף
חרק
דרגה 3
דרישות:
ממוצע ניצחונות 10
שני פוקימונים לפחות (מסוג המכון)
1 התפתחויות
סוגים אפשריים בדרגה זו:
אש
מים
עשב
נורמל
אבן
מעופף
חרק
לחימה
חשמל
דרגה 4
דרישות:
ממוצע ניצחונות 20
שני פוקימונים לפחות (מסוג המכון)
2 התפתחויות
סוגים אפשריים בדרגה זו:
אש
מים
עשב
נורמל
אבן
מעופף
חרק
לחימה
חשמל
רעל
רוח
אופל
כשמישהו יגיע לדרגה יותר גבוהה אני אמשיך.
ביצים
ביצים הם הדרך שלכם להשיג פוקימונים נוספים.
יש שלושה סוגים של ביצים:
ביצה קטנה - נבקעת לאחר 20 תגובות.
ביצה בינונית - נבקעת לאחר 40 תגובות
ביצה גדולה - נבקעת לאחר 80 תגובות
כמובן שמהביצה הקטנה יצא לכם פוקימון חלש ובכיין בעוד מהביצה הגדולה יצא לכם פוקימון אמיץ וחזק.
יש כמה דרכים לקבל ביצים:
1) אם תפסידו שלוש פעמים ברצף תקבלו ביצה (קטנה).
2) אם אני אראה שאתם משקיעים אני אשלח למכון שלכם מטייל פוקימונים שיביא לכם ביצה (בינונית)
3) אם תסיימו משימות (הסבר בהמשך) תקבלו ביצה בגודל רנדומלי.
כאשר תשיגו ביצה, היא תהיה מסוג המכון שלכם (יכול להיות פוקימון עם שני סוגים שאחד מהם הוא סוג המכון שלכם), אם תרצו סוג אחר (כדי להחליף סוג מכון) תשלחו לי ה"פ ואני אטפל בעניין. כמו כן, אם יש לכם פוקימון מסוים שאתם רוצים, שלחו לי ה"פ, ואם תשקיעו וזה יגיע לכם, אני אתן לכם אותו.
משימות
תמיד בעמוד הראשי אני אתן משימה שתהיה כוללת לכל המשתתפים ומי שיסיים אותה ראשון יקבל ביצה.
דוגמא למשימות:
- נצחו בשלוש קרבות רצוף
- החליפו סוג למכון
- פתחו את אחד הפוקימונים שלכם.
הבנתם?
שינוי סוג המכון
תוכלו לשנות סוג למכון בין קרב לקרב, פשוט תגידו לי ואני אשנה לכם את הסוג אם יהיה לכם את הדרישות המתאימות:
- לפחות 2 פוקימונים מהסוג החדש
- לפחות ממוצע של 7 נצחונות
- לפחות הדרגה המתאימה לסוג שאליו תרצו להחליף (ראה בדרגות)
- הסוג הזה פנוי (אין אף אחד שמנהל מכון מסוג כזה)
הערות נוספות
-הסוגים היחידים ששני מכונים מאותו סוג יכולים להתקיים בו זמנית הם הסוגים: מים, אש ועשב.
-במכון אסור בתכלית האיסור להשתמש בפוקימון שאינו מסוג המכון.
- אם למאמן מסוים יש פוקימון שאתם רוצים (לא בהכרח מסוג המכון שאותו אתם מנהלים) תוכלו לנסות לעשות איתו החלפה עם אחד הפוקימונים שלכם (פוקימון תמורת פוקימון)
- פקימוני מנהיג המכון ילמדו מתקפות, יתחזקו וגם יתפתחו כאשר אני אחליט, אימונים ושימושים רבים בפוקימון יזרזו את התהליך. פוקימונים שמתפתחים על ידי אבנים יתפתחו גם כן ברגע שאני אחליט, וכך גם פוקימונים שמתפתחים על ידי אהבה או כל דבר דומה.
פוקימונים לבחירה
סוג אש:
צ'רמנדרתפוס!
סינדקוויל
טורצ'יק
צ'ימצ'אר
פוקאבותפוס!
סוג מים:
סקווירטלתפוס!
טוטודייל
מאדקיפתפוס!
פיפלאפ
מיג'ימארו
סוג עשב:
בולבאזר
צ'יקוריטה
טריקותפוס!
טרטווינג
טסטוסג'ה
סוג נורמל:
רטטה
סנטרטתפוס!
זיגזגון
בידוף
מינזומי
סוג אבן:
ג'יאודוד
ארוןתפוס!
קריינדוס
שילדון
דאנגורו
טופס הרשמה
אתם תשתמשו ב:כינוי: שם בפורום
שם במשחק: השם שבו אפנה אליכם במשחק.
תמונה: ספרייט של דמות ממשחק פוקימון, חובה לפחות מאפיין אחד בדמות של הסוג שלכם. (למשל שיער אדום לסוג אש או כפפות איגרוף לסוג לוחמה) כשתשנו סוג לא תצטרכו לשנות ספרייט.
רקע: בעזרת זה אני מסנן אז להשקיע! חובה לפחות 3 שורות! אם לא תהיו רציניים ותכתבו דברים טיפשיים כמו "רצח את הוריו" אני פשוט לא אקבל אותכם!
סוג המכון: הסוג של המכון שלכם.
סוג אהוב: כאן תכתבו את הסוג האהוב עליכם כדי שאדע מה לתת לכם בביצים (במקרה שזה לא יהיה סוג המכון שלכם או שזה סתם יהיה פוקימון עם שני סוגים)
פוקימון התחלתי: בחרו אחד מ"פוקימונים לבחירה".
זירת המכון: חשוב מאוד לבניית אסטרטגיה, תוכלו לעשות למשל שכל הזירה היא רשת של קורי עכביש למכון חרק, או בריכה גדולה למכון מים, כשתנסו סוג אתם תצטרכו גם לשנות זירה, אך זכרו שמה שתעשו, תהיה הזירה שתשמש גם אותכם באסטרטגיה, אך גם את המאמן שמאתגר אותכם!
פוקימונים: ~לא לגעת~
ביצים: ~ לא לגעת~
דרגה: ~לא לגעת~
ניצחונות: ~לא לגעת~ מספר הפעמים שניצחת
הפסדים: ~לא לגעת~ מספר הפעמים שהפסדת
תיקו: ~לא לגעת~ מספר הפעמים שהקרב נגמר בתיקו
ממוצע ניצחונות: ~לא לגעת~ ניצחונות מינוס הפסדים.
לא להגיב!כינוי:
שם במשחק:
תמונה:
רקע:
סוג המכון:
סוג אהוב:
פוקימון התחלתי:
זירת המכון:
פוקימונים:
ביצים: 1 קטנה.
דרגה: 1
ניצחונות: