Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
    אני משחק בספיר. תפסתי לא מזמן פסיידאק סתם בשביל למלא את הפוקדע ואמרתי שאני אאמן אותו עד גולדאק ואז את גולדאק עד רמה 50 בשביל הבאטל טאוור.

עכשיו הוא רמה 50, ונראלי הוא די זבל מבחינת התקפות:

Confusion
    Disable
    Fury Swipes
    Psych Up

אנל'א רוצה "לבזבז" עליו יותר מדי טי אמים טובים וכאלה. חשבתי אולי ללמד אותו WATER PULSE או THIEF. מה אתם אומרים? ולשים לו סרף אנל'א רוצה כי אנל'א משחק בו בשישייה, למרות שהמכה חזקה.

ועוד שאלה, אני מחפש את לטיאוס בנרות בשדות ובכל מקום אפשרי ועדיין לא מצאתי אותו. אתם יודעים אולי איפה הוא מרבה להסתובב...? (אני משחק בגיימבוי)

2. משתמש מנוסה
    שם: אורן
    שים עליו surf

3. משתמש מנוסה
    בקשר לגולדאק, הייתי ממליץ לך.. לוותר עליו. אמנם העלית אותו עד לרמה 50, אבל הסטטים שלו לא גבוהים והוא לא ישרוד הרבה במגדל הקרבות.
    אם בכל זאת אתה חוש בדעתך לשמור אותו, הייתי נותן לו:
    ~Surf - אז מה אם הוא לא בשישייה? זו מתקפת מים חזקה וה-HM בלתי מוגבל (ניתן להשתמש בו על כמה פוקימונים שרוצים)
    ~Calm Mind
    ~Ice Beam
    ~Psychic

אם לא "תבזבז" עליו את ה-TMים האלה הוא באמת לא יהיה שווה כלום. בכל מקרה, כפי שאמרתי, אני ממליץ לך לקחת פוקימון אחר למגדל הקרבות.

לטיאוס, למשל - שהוא בדיוק הפוקימון שאתה מחפש - הוא פוקימון מצויין למגדל הקרבות. אך באמת לא קל לתפוס אותו, ואין לא מקום בילוי מועדף. צריך פשוט.. מזל.

והייתי ממליץ לך לקרוא את הקטע הבא (מתוך מדריך של MegaMango), לגבי מגדל הקרבות:
    כאשר אתם מכינים את הקבוצה שלכם, כדאי להוריד את כמות החולשות שלכם עד כמה שאפשר. פוקימונים מסוג חשמל & נורמאלי רצויים, וגם לחימה & סלע טובים בצוות.

דוגמה לצוות:

לאטיוס/לאטיאס (Latios/Latias) עם פעמון צדפהSHELL) (BELL (נמצא עליהם מהטבע)

Clam Mined

Surf

Dragon claw

Recover

זאנגוס (Zangoose) עם צ'סטו ברי ( (CHESTO BERRY

Crush claw

Sword Dance

Rest

Shadow Ball/Brick Brake

וויזינג (Weezing) עם שאריות (LEFTOVERS)

Sludge Bomb

Haze

Explosion

Fire Blast

[ שם + אייטם

מתקפה 1

מתקפה 2

מתקפה 3

מתקפה 4 ]

אני ממליץ על הקבוצה הזאת. כיוון שיש לכם רק 3, אתם צריכים לבחור כמה שיותר סוגים של פוקימונים, רצויה גם מתקפה על חושית חזרה, ופוקימון משמיד עצמי. ללאטיוס יש מקוש צדפה, שחייה, טופר דרקון וריפוי. אין שום פוקימון מכל ה- 386 שיכול להתמודד עם מתקפת מים & דרקון, ומוקש צדפה משלב את שניהם. זה בהחלט עוזר להשיג 100 ניצחונות רצופים וזכייה במגן הזהב. את זאנגוס ניתן להחליף בסלאקינג/ויגורת'/סאנדסלש/רידון ( Slaking/vigorth/sandslesh/rhydon) או בכל פוקימון על חושי חזק, במקרה שאינכם מצליחים להשיג את זאנגוס. הוא רק במקום של מתקיף על חושי, ונהיה יותר שימושי עם ריקוד חרבות. טופר מוחץ (Crush Claw) שימושי ביותר במגדל הקרבות, מכיוון שהורדת ההגנה של היריב יכולה להוות את ההבדל בין ניצחון והפסד. כדור צללים משמש נגד רוחות שלא מושפעות מטופר מוחץ, ומבצע את אותו התפקיד. לוויזינג יש רק חולשה אחת, על חושי, על עף שהוא בעצם רעל. השמדה עצמית טובה מאוד כאשר היריב מוציא פוקימון חזק במיוחד, או פוקימון שפשוט קשה לכם לנצח. פיצוץ אש יעיל במיוחד, חזק נגד פלדה ועשב.

מרדימים גם חשובים מאוד, כמו ווילורד (Wailord) או טורקול (Torkol) לדוגמה. כוח הישרדות (כמה זמן מצליח הפוקימון להישאר במשחק) חשוב גם כן, על כן ניתן להשתמש בצ'סטו ברי, ובמתקפות כגון מנוחה (Rest), ופוקימון עם גיבוי/אורי ירח (Recover/Moonlight) וכו'.

עם השלישייה הזו, לדוגמה, רבים השיגו את ה- 100 ניצחונות רצופים שלהם, אני מקווה שגם לכם השלישייה הזו תביא את אותה העזרה.

אייטמים מומלצים לשימוש במגדל הקרבות:

Quick Claw (טופר מהיר)– מעלה את הסיכוי להתקיף ראשון.

ניתן להשיג ב- העיר רסטבורו/על פוקימונים פראיים.

Leftovers (שאריות)– מרפא HP במעט במהלך הקרב.

ניתן להשיג ב- מגדל הקרבות

King's Rock (אבן המלך)- מעלה את הסיכוי להירתעות (Flinching) האויב לאחר שהותקף.

ניתן להשיג ב- העיר דיופורד, הארייאמה (Hariyama) פראיים.

Shell Bell (פעמון צדפה)- מעלה לפוקימון שלך את ה- HP באופן שווה ל- 1/8 מהנזק שנעשה ליריב.

ניתן להשיג ב- מערת הקרח, מעל מוסדיפ.

Sitrus Berry (סיטרוס ברי)- מעלה 30 HP כשה- HP של הפוקימון הוא חצי או פחות.

ניתן להשיג ב– העיר ליליקוב, דרך 118/119/123, על לינון פראיים.

Lax Incense (קטורת לאקס)- מוריד את הדיוק (Accuracy) של היריב. גם מעודד את וואבופט לייצר ביצה כאשר הוא במעון היום.

ניתן להשיג ב- הר המדורה (MT. Pyre)

White Herb (צמח לבן)- מרפא בעיות בריאות (כמו הרעלה, שיתוק, שינה וכו').

ניתן להשיג ב- דרך 104
    בהלצחה

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •