ככה, אני בפריז לשבוע אז כדי שאני אעשה יומן מסע כזה כדי לשתף את כולכם.
היום הראשון(יום שבת):
4 בבוקר, חצי בית כבר ארוז כולם על הרגלים חוץ ממני שאני עוד יושן, אמא מנסה להעיר אותי במשך 10 דקות אבל אני עוד יושן. ואז אחותי שופכת עלי דלי קרח ואני קם(><'). ב4 וחצי כבר חבר של אבא שלי עם ג'יפ מגיע אליינו כדי לאסוף את כולנו מהבית ישירות אל שדה התעופה 'בן גוריון'. בפחות מחצי שעה מצאתי את עצמי בדיוטי פרי מחפש עם אמא שלי כל מיני דברים. נכנסתי לבאג, קניתי שם מחשב ניד קטן שיהיה לי לזמן הקצר שאני כאן(על הדרך קניתי עוד הרבה דברים;סוני3,אקסבוקס,ווי ועוד כמה דברים). עלינו למטוס גמורים בשעה 8:10 במחלקת עסקים, ב8:45 כבר היינו בשמיים. ב9 וחצי הגיעה ארוחת הבוקר שלנו, אחרי שגמרנו אותה, תוך פחות מ10 דקות כבר נרדמנו כולנו. קמתי ראשון בשעה 12:15 והערתי את כולם לקראת הנחיתה. אחרי שנחתנו ולקחנו את המזוודות הלכנו למלון שמשקיף בדיוק על מגדל אייפל בצורה מושלמת. התארגנו בחדרים במלון ואז הלכנו לפגוש את דוד שלי,אישתו וביתו הקטנה. עשינו סיור קטן ותכננו מה נעשה מחר, אחר כך הלכנו לאכול פיצה ע-נ-ק-י-ת! שם זה נקרא פיצה אישית, אצלנו זה נקרא פיצה משפחתית, בקושי חצי גמרתי מזה...
אחרי הפיצה הלכנו למגדל אייפל אבל לא עלינו עליו, אמרנו שמחר נלך לשער הניצחון ואל מגדל אייפל. הסתובבנו קצת ליד נהר בתוך העיר והיו שם מלא אוניות די גדולות שגרים בהם אנשים.
זה היה היום הראשון, מחר בערב יגיע היום השני P: