Pokemon Origins Part.1 – Emerald Nightmare
פוקימון המקור חלק 1 – סיוט ברקת
1. חוקים - Laws
מבחינתי הדבר הכי חשוב הוא ההשקעה,אני הולך לעשות מה שאפשר כדאי שהמשחק הזה יהיה ההכי טוב שהוא יכול להיו
ת ואני מקבל לקבל יחס דומה :]
כל חוקי הפורומים תקפים,בלי קללות בלי חפירות וכ'ו. תכבדו אותי ואת שאר המשתמשים ותקבלו אותו יחס בדיוק.
אז ככה, יש לי חיים, ואני בטוח שיש גם לכם. אין לי בעיה אם לא תגיבו כול יום עשרים וארבע / שבע כי גם אני לא יגיב כך,אבל להשתדל לא להיעלם ליותר מידי זמן.במידה ואני אצטרך להפסיק מסיבה כל שהיא אני יודיע מראש.
חובה לצטט את התגובות שלי.אם אפשר אז את החלק שנוגע לכם,זה מאוד יקל עלי.
שוב,בלי תגובות סתמיות,תחשבו לפני שאתם מגיבים מה עוד אתם יכולים להפיק מהרגע.
אין לכתוב תגובות סתמיות
2. עלילה - Plot
המשחק מתרחש במחוז האוון.המחוז שעליו מבוססים המשחקים רובי ספיר וברקת.המשחק עצמו מבוסס ברובו על ברקת (במיוחד בנקודות שבמתיחות בין צוות מגמה לאקווה וההשפעה של זה על המחוז)
מטרתכם הרשמית היא ניצחון בליגת הפוקימונים,שהיא להשיג שמונה תגים ולהתחרות בליגה.במהלך המשחק,אתם תיתקלו בהרבה "מיני סיפורים",בין אם זה לעזור לפוקימון פצוע להגיע למרכז הפוקימונים או בין אם זה לשחרר עיר שלמה מידי טרוריסטים. אתם תתחילו את המשחק בעיר ליטלרוט לאחר שעברתם לשם עם משפחתכם ותמשיכו כראות עינכם במחוז.במהלך המשחק,אתם תפעלו להגיע לליגת הפוקימונים,מה שאומר
3. טיזר – Teaser
לחיצה על השלט,הטלוויזיה נפתחת על ערוץ 6:
*מנגינת חדשות*
"שלום לכם אנשי מחוז האוון! השעה היא 7 וחצי ואנחנו מתחילים במהדורת החדשות
כאן אוליביה ריינס והיום יהיה איתנו אורח מיוחד,אלוף ליגת האוון – טייסון!"
"אבל לפני שנארח כאן את טייסון,בואו נעבור על אירועי היום במחוז האוון-
דיווחים חדשים על מקרה רצח בעיר סלייטפורט,ההרוג שצו איסור הפרסום לא מאפשר לנו להגיד את שמו נמצא בסמוך למוזיאון הימי שבעיר,צוותי משטרה הגיע למקום על ידי הודעה אנונימית,ליד האדם נמצא חרוך על הרצפה סמל צוות מגמה."
"הפסקות החשמל התקופות בעיר מאוויל הגיעו לשיא חדש.משטרת מאוויל מודיעה שהגורם לכך הוא חבלה מכוונת בתחנת הכוח של העיר "ניו מאוויל".
"ועכשיו לחדשות קצת יותר משמחות,נחנך כיום הקניון החדש בעיר ליליקוב
לאחר שנהרס לגמרי בקרב בין צוות אקווה למגמה בעיר"
"והינה הגיע הזמן להגיד שלום לאלוף האהוב על כולנו – טייסון!
שלום לך טייסון,מה שלומך כיום ומה אתה עושה עכשיו לאחר שניצחת בליגת האוון?"
"שלומי מעולה אוליביה,קצת עייף אבל בהחלט מרוצה,כרגע קיבלתי הצעה לשמש כאחד מהאליט פור אבל אני חושב שכרגע אני יוותר".
"מה שלום הפוקימונים שלך? כולנו ראינו שהמיאו שלך נפגע קשה מאוד בקרב האחרון שלך בליגה".
"אחרי ההתאוששות כולנו בסדר,מיאו בסדר גמור" הוא אומר בחיוך.
"אוקי אני שמחה לשמוע! אז מאזינים יקרים זה היה טייסון
ועכשיו לסיום המהדורה התחזית היומית..."
לחיצה על השלט,הטלוויזיה נכבית.
"הכול מוכן בוס,אנחנו מוכנים להתחיל בשלה א' של התוכנית", נשמע קול מהצללים.
"יש לכם את האישור שלי להתחיל".

4.הערות – Notes
מבחינת משחק,תשתדלו להיות מקוריים.לא ללכת בתבנית הפשוטה של מאמן עובר מעיר לעיר נלחם פה ושם ותופס פוקימון פה ושם.אני יכניס לכם אתגרים וכ'ו אבל זה גם אחריותכם להיענות להם.
מבחינת מקום,אני לא אצליח להתמודד עם יותר מידי.אז אם ירשמו הרבה,אני יקח את מי שנראה לי יותר משקיע ויותר בוגר בתגובות שלו.זה לא אישי כלפי אף אחד,בהנחה שתרשמו בכלל.
אתם מתחילים בעיר ליטלרוט,אלא אם תבקשו להתחיל בעיר אחרת.תצטרכו לראות איך זה מתבצע עם קבלת הפוקימון,אבל זה אני משאיר כבר לרקע שלכם.
מבחינת רקע,אני לא דורש עכשיו איזה סיפור של 12 עמודים,אבל גם לא לסכם את זה בזה שאתם יתומים ושההורים שלכם נרצחו על ידי צוות או משו. ב
בסגנון,תשקיעו כמה שבא לכם אבל שיהיה מכובד.אם תעשו את זה מעניין,אז זה גם ישפיע על העתיד שלכם.
אני לוקח את המשחק ברצינות מהבחינה של העלילה.הולכים להיות פה טרוריסטים ורובים ודם וצעקות.הקרב לא יגמר בזה שהפוקימון שלכם יצא מכלל פעולה.במידה ותפסידו,תצטרכו לברוח כמה שיותר מהר משיניו של הפוקימון שמולכם.קחו את העולם הזה ברצינות.
הצוותים פה ילחמו על השליטה שלהם במחוז,צוות מגמה וצוות אקווה (וצוותים אחרים? מי יודע).
ינסו להשתלט על ערים ועל מקומות ואתם תצטרכו ברגע הנכון לבחור מה לעשות.אתם לא תהיו לבדכם,יהיו עוד מאמנים רבים מסתובבים במחוז כך שאתם לא לבד.
מבחינת פוקימונים פראים,אני לא ילך לפי המשחקים.אתם תוכלו לפגוש פוקימונים מכל הדורות.
אין במשחק שלי רמות,אבל הפוקימונים יהיו בעלי ניסיון.אחרי מספר רב של קרבות,למשל,הם יוכלו להתפתח או ללמוד מתקפות וכ'ו.
במשחק יש הרבה אירועים אישים שיכולים לקרות פעם אחת.מבחינתי,הראשון שמגיע הוא זה שיזכה ב"אירוע".כמובן שרוב הדברים יהיו לכולם,אבל יש דברים שרק אחד יוכל להיות בהם.
5.טופס הרשמה – Registration Takes
שם: (השם שלכם במשחק)
תמונה: (או תיאור או ספרייט)
רקע: (כמו שאמרתי,לא להרוג את ההורים,פשוט להסביר מה היה
לפני שעברתם עם משפחתם לעיר ליטלרוט,
תזכרו,תעשו את זה מעניין וזה ישפיע לכם על העתיד)
פוקימון התחלתי: (לא זוהר,לא אגדי,לא מפותח)
ציוד: (לא לגעת)
כסף: (לא לגעת)
פוקימונים נוספים: (לא לגעת)
בקשות,הערות: (מה שבא לכם)
שם:
רקע:
פוקימון:
ציוד: 5 פוקבולים,2 פויישנים.
כסף: 200 ₪
פוקימונים נוספים:
בקשות,הערות:
לא להגיב עדיין