בעד השינוי
נגד השינוי
נמנע
נגד.
פעם היה פורום פוקימון (5 שנים+ נראה לי ... ואו עבר הרבה זמן) מאוד מצליח. עד שנינטנדו רצו את הכתובת Pokemon.co.il ואז הם נאלצו לסגור, אני חושב.
אבל אני מסכים שיש צורך לעשות שינויים:
* הקונספט של הקבוצות מטופש.
* שינוי סדר הקטגוריות יכול להיות שינוי מרענן.
* ברגע שתוציאו את פוקימון מהמשוואה הקהילה פה תשאר כמו שהיא ולא תתפתח, אנשים יפרשו אחד אחד ולבסוף זה יגמר. ברגע שזה יהיה סתם פורום אנשים ישארו בשביל הקהילה, אחרת יעברו לfxp ודומיו.
לכן, יש להשאיר את החיבור הישיר לאתר כפורום פוקימון.
* זה לא אומר שאי אפשר לחדש את הלוגו או העיצוב!
* נסו לקחת דוגמא מפורומים כמו Anime-il, שהולכים על קו דומה.
* שוב - מציע לחדש את כל העיצוב של הפורום.
- הערה: הפורומים צויינו כדוגמאות, לא למטרות פרסום.
- הערה נוספת: אני לא מכיר פה אף אחד ואני פה בעיקר כי אני רוצה לקבל עדכונים על הדור החמישי ולשמוע דעות וכו'. אבל אני חושב שיש בודדים כמוני שעדיין זוכרים לפוקימון את חסד נעוריו.
נערך לאחרונה על ידי Udragon, 08-01-2010 בשעה 11:07 PM
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
בעד השינוי וזה לא בשביל ההפיכה לפורום כללי יותר, לא בשל הרצון לכניסה של גולשים חדשים ולא בגלל התחרות, אלא בשביל הקהילה.
בושה
אני מאמין שאני הגולש הכי מבוגר פה בפורום וכשאני מגיע לחדרי המחשבים במקום לימודיי, אני מתיישב, שם אוזניות, פותח אתרי פוקימון וגולש להנאתי. כשאנשים מסתכלים לבדוק מה אני עושה אז אני שואל אותם - 'ראית כבר את הקדימון לסרט ה-13 של פוקימון?', ככה שמי שבוחר להתבייש בזה, תמיד ימצא תירוץ לעשות את זה.
מעבר ועזיבה
מי שאומר שהוא יעזוב את האתר כי הנושא ישתנה ויהפוך לכללי, זה ממש לא נכון. האתר ימשיך לתת מענה לכל צרכי הפוקימון שלכם ויתן גם מענה לצרכים אחרים שיכולים לצוץ לכם. מי שמחפש לפרוש מהאתר, יכל לעשות את זה בעבר ויכול לעשות את זה כעת. לא באמת צריך תירוץ של 'שיניתם את הנושא של האתר אז אני פורש'. זה פשוט אדיוטי לחשוב שאנשים יעזבו.
תחרות
אף אחד לא יהווה אלטרנטיבה לאתר הזה. הייתי ב"אתרים מתחרים", ניסיתי להפריח את השממה שם ותאמינו לי, אחרי שהבנתי במה המנהלים שלהם מתעסקים, שגם אם פוקימונס ייפול ויקרוס יום אחד, שאף אחד לא באמת יגיע לשם ויהנה מהשהות שלו שם. ביום הכי גרוע של פוקימונס, זה עדיין פי כמה מאות יותר טוב מהאתר המתחרה והכל תודות לחזון הלוקה ולניהול הילדותי שרץ שם.
כניסה ותחרות מול אתרים כללים
אף אחד לא חושב ולא באמת מצפה לכניסה המונית של אנשים בוגרים לאתר הזה ברגע שיקראו לו בשם אחר, וזו שגיאה בסיסית שאתם מניחים פה. גם אם יבואו כמה משתמשים, לא בשביל זה עושים את השינוי. מה גם שאני מאמין שרותם, ושאר החבר'ה פה לא באמת מאמינים ולא באמת רוצים להתחרות בנענע, תפוז, וואלה וfxp.
סיבה אמיתית למה בעד
בשביל האנשים ועבור הקהילה שנמצאת פה. אין זה עניין של בושה, עזיבה ומעבר, כניסה של גולשים ותחרות מול אתרים. זה פשוט לתת היצע לקהילה שנמצאת פה. אנשים יוכלו כעת במקום לגלוש ל-10 אתרים ובכל אתר מסופק להם צורך אחר, שהם יוכלו כעת לגלוש ל8 ולמצוא פה לא רק צורך אחד, אלא שלושה. זה בשביל להרחיב את האופקים של הקהילה ולתת משהו מעבר לסתם אנימה ופוקימון. כמו שנאמר כבר לפניי, אנשים רבים פה לא גולשים בשביל התוכן, אלא בשביל הקהילה. כדי ליצור יותר עניין, לגבש יותר את הקהילה ולתת לה עוד קצת אורך חיים - מוצע כאן לתת לה אופי כללי יותר.
דבר נוסף
מוזר שכל הרעיונות שלי בהתחלה נשחטים, נפסלים ונשכחים ובסוף אחרי חודש, חודשיים, חצי שנה, בא מישהו ומציע את אותו דבר והרעיון מתקבל באהדה מטורפת. אני צריך לשקול שינוי מקצוע... אולי אהיה יועץ ארגוני כשאהיה זקן יותר.
ניסיון ליום-יומיים זה סביר אבל כמו שהיטמן אמר, קשה לראות תוצאות במקום...
אבל מה שכן ניסיון ארוך יותר מזה זה כבר יותר מדי זמן ולהחזיר בחזרה זה לא נעים.
חחח למרות שזה לא המשחק שלך התרגלתי לצוטט דווקא אותךאבל תיהיה קטגוריה לפוקימון והאתר יישאר.
עדיין נישאר הפורום מס' 1 למעריצים של פוקימון.
אבל לא, שים לב, אנחנו לא נהיה הפורום מס' 1 למעריצים. שימו לב, חבר'ה, אני בן 22 נשוי אבל אוהב את הסדרה ואוהב את הרעיון של משחקי תפקידים וסיפורי פוקימון, זה מה שמייחד את הקהילה, והקהילה היא תכל'ס כמו אשכול ענבים, כשאתה תולש את הבסיס לא נשאר לקהילה אלא להתפרק, ושמע, יש פול פורומים מסביב ברשת, אבל רותם, כשהיית חובב סוניק ידעת שלא יהיה לך יכולת וכוח לקבל כזאת קהילה, אבל דווקא בגלל שהבנת שפוקימון זה מה שיגבש פה קהילה, נוצרה פה קהילה כל כך גדולה וחמה.
כנס לגוגל! כנס! תכתוב פוקימון בעברית! מה תקבל? הא? בדיוק. הפורום שלך. אם תשנה אותו, אפילו רק תצמצם מעט ותהפוך את פוקימון לתת קטגוריה, תראה שהפורום שלך לא יהיה מספר 1. סתם לא יהיה שונה מכל הפאלצנים של Flyff ו-MapleStory ואתה יודע את זה.
מסכימים איתי שתכלס, הפורום הזה הגיע למה שהגיע רק בגלל שהוא פורום פוקימון?
פאק! מה יש להתבייש במשהו שאתם אוהבים לעשות?, עצם העובדה שכולם פה גדולים ויש הרבה שבני 20+ תכלס, לא אמורה להוות בעיה בשבילכם אלא להבין שכן, אפשר לאהוב את הסדרה הזאת גם בגיל הזה! מה? לא היינו בני 12 כשהסדרה התחילה בערוץ הילדים וכמו טמבלים רצתם אחרי הבית ספר לקנות קלפים וחרא של גולות (2 גולות מכוערות ב10 שקל!!!) כולנו היינו כאלה וגדלנו עדיין אוהבים את זה. יש לי חבר סלקטור במועדון, כשהחברה רואים דרדסים (אין לי מושג איך השיג חבר שלי כמה פרקים מלאים ברצף...) הוא הראשון על הספה!!!
אז מה יש להתבייש? קהילה זאת קהילה ונושא זה נושא. פוקימון זה הנושא של הפורום הזה.
אני נגד!!!
נגד!!!
אני לא פה בשביל הקהילה בכללי
זה שיש בכלל את פורמי הקהילה זאת טעות!
תזכיר לי איך קוראים לאתר?
קוראים לו קהילת פורומים ממוצעת ?
מה אתה מוציא את הנושא הראשי של הפורום?
אני לא מסכים שיהיה תת פורום למשהו שהאתר מבוסס עליו
זה כבר דומה ל Fxp עוד מעט תשימו פה פורום סימס בקצב הזה תשאירו שהנושא הראשי יהיה פוקימון
הקהילה זה מוסיף אבל הגרעין הוא פוקימון
נערך לאחרונה על ידי Kindred, 08-02-2010 בשעה 02:25 AM
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
בני אדם, תבינו:
הקהילה גודלת, מתבגרת, והפורום הנחמד והחמים שלנו שהוא כמו בית שני בשבילנו צריך לגדול איתנו!.
זה קיים כבר 3 שנים חבר'ה!.
יש אנשים שנועלים את עצמם בחדר עם אורות כבויים כדי לגלוש כן, בגלל שהעובדה שהם מפחדים מפדיחות!.
יש אנשים שבגילם לגלוש בפורום שהכותרת שלו הוא פוקימון, זה תינוקי וחנני.
אנשים נשארים כאן כי הם אוהבים את הקהילה, את הפורום, והם רוצים לא להתבייש ולגלוש בכיף ליד החברים שלהם!.
השינוי יביא רק טוב!, הפוקימון יקבל חלק נכבד ביותר מהפורום, הוא הסיבה שבאתם?, הוא ישאר!.
הפורום רק יביא איתו טוב בשינוי!, הפורום יהפוך לכללי אבל לא כמו pxf!, הוא ישאר עם אותה קהילה, עם אותם פורומים, עם פוקימון עדיין!.
הוא רק יקרא כללי, הוא רק יחשב, בפנים הכול ישאר אותו דבר!, זה כמו לקחת תפוח, ולצבוע אותו, בפנים, מתחת לקליפה, הכול נשאר!, כול המערכת, כול האנשים, כול הפורומים, לא משתנים כלל חוץ משוניים זעירים ביותר!.
בעד, ומקווה שכול הפורום יבחר כמותי.
אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)