בעד השינוי
נגד השינוי
נמנע
כולם יודעים שאני אוהב פוקימון,-ותאמינו לי שלא יורדים עלי בכלל,-עם יש לכם חברים טובים לא ירדו עליכם,לי לא אכפת שיהיה שינוי,העיקר שנושא הפוקימון ישאר כמו שהוא,-כי אני מכיר פורום פוקימון שעשה שינוי כזה בעבר,ולאט-לאט נושא הפוקימון בפורום החל להעלם יותר ויותר,והיום הוא כמו פורום רגיל...
בכ"מ האתר יישאר ותיהיה קטגוריה של פוקימון,זה לא שהעסק של פוקימון ייסגר לגמרי-אני מבטיח לך שגם אחרי השינוי נשאר הפורום מס' 1 של פוקימון-למרות שאנחנו נהיה פורום כללי.
אולי נפסיד כמה משתמשים איכותיים,זה נכון אבל נרוויח הרבה יותר משתמשים איכותיים.
*וזה יקרה רק אם תצביעו בעד השינוי.
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
גם תחשבו מעבר לזה,יהיה ניתן לפרסם את הפורום בהמון דרכים שחסומות לנו כשאנחנו פורום פוקימון
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
הצבעתי בעד,-רק כי הבטחתם שהחלק של הפוקימון ישאר,(מאוד מקווה שתצליחו לשמר אותו,-כי יש מצב שהוא יעלם עם לא).
אם זה יהיה פורום כללי,הרבה יותר אנשים יכנסו לכאן.
נושא הפוקימון מונע מאנשים להכנס לכאן מאחר ופוקימון הוא ילדותי בעיניהם.אנשים בוגרים יותר יכנסו לכאן,אפילו מעל הגיל שלי והפורום יתפתח יותר.
אם נשאר באותו מקום,נתפתח בצורה איטית.יותר ויותר אנשים בימינו מתנתקים מפוקימון ולכן הגידול בפורום הוא איטי יחסית אז עדיף פורום כללי מאשר פורום פוקימון.
אולי כמה ממכם יפרשו לשווא אבל בסוף אני חושב שאתם תחזרו לגלות שהפורום מצליח מאוד לאחר שהפך לכללי.
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)