בעד השינוי
נגד השינוי
נמנע
ציטוט של שקד -
אני לא מבין, למה שלא יבואו נערים? אני בן 16 ונמצא שם וחברים שלי יודעים ולא אכפת להם.
מה זה "מתביישת שיראו אותי בפורום". למה צריך להתבייש בזה שאתה גולש בפורום?
אז זה פוקימון, אם הם חברים שלך יבינו שאתה בכלל לא מתעניים בפוקימון רק מדבר עם אנשים נחמדים.
אני לא סובל מה שהם עושים,הנהלה גרועה.
זו עוד אחת מהסיבות שעזבתי,
FXP קהילה הרבה יותר מפותחת ופעילה ולמרות שאני לא סובל אותם אני אומר שהם הרבה יותר טובים מפוקמונס.
כלומר, איזה טמטום ל-
FXP לא באים בשביל קהילה, באים בשביל לשאול, ככה יהיה אצלכם.
מסכים איתו כמעט בהכל.
זה הקטע.... ב-fxp אין מה שיש אצלנו את החיבור בין המשתמשים.... שם משתמשים באים בשביל לקחת מידע ולחפש פתרונות למס' דברים... פה זה יותר בשביל החבר'ה.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
עד כמה שאני מבין השינוי הגדול הוא- לא לקרוא לפורום "פוקימונ'ס" , לשנות לוגו, ולהחליף את הפורומים שהם לא של פוקימון בפורומים שכן של פוקימון במיקום. יתרונות- אין פאדיחות, יש סיכוי לlayout יותר יפה, ועוד משתמשים חדשים שבכניסה הראשונה שלהם יראו שזה לא פורום פוקימון אלא פורום שיש בו בין השאר נושאי דיבור על פוקימון.
חסרונות- משתמשים יעזבו (למרות שאני לא רואה סיבה לכך) והייחודיות שיש לפורום תפחת. זה הכל! מזה אתם מפחדים???
שקד בן 16 אבל מתנהג כמו בן 13 ><
אבל זאת לא הפואנטה,הוא פרש ואין לו יותר מידי זכויות הצבעה וחוץ מזה הוא גם מדבר שטויות...
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
ת'כלס הכל יישאר אותו דבר, רק השם ישתנה ליותר 'כללי' זה הכל.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)