אדון פלריון פתח נושא על הבדל בין קבוצת ניהול לקבוצת סיקורים למעדכנים
נושא זה http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=25614
ורציתי להגיד משהוא בעניין אבל הנושא ננעל אז בנושא עצמו אני לא יכול לכן פתחתי חדש
תגובות לדברי בדיון
ארווין ממכך ציפיתי ליותר הבנהמעדכנים פועלים על דעת עצמם ומסקרים
צוות סיקורים לא סיקר כבר חודש שלם! ורק בגלל שאין מנהל ואני אמור להחליף אותו.
זה ההבדל
על תגיד על כולם שהם לא מסקרים כי אין מנהל אני אישית לא מסקר קרגע מסיבות אחרות ואתה יכול להיות יודע מה הן ועמרתי אותם לנעור כאשר היה עדיין מנהל וזאת לא הסיבה שבגללה צוות סיקורים לא בצוות ניהול
עומר,אני לא חושב שהמעדכנים ניבחרו בכזאת הקבדה מבחינת ידע כמו שצריך אולי רק מבחינת תחביר שזה כולל כתיבה נכונה ושגיעות כתיב. המעדכנים לפעמים מביאים מידע מותע ולא מודעים לנושאים רבים בנושא היחידי שעולה לתפקיד מכל הבחינות הוא STM וגם הוא לא מעדכן לפי התפקיד אלא מנהל.בזמנו שארווין רצה לפתוח את צוות מסקרים הוא שיכנע אותנו להביא לכם את הצבע כדי שתיהיו קצת "מיוחדים",זה לא אותו דבר כמו צוות מעדכנים שנבחר בקפידה ע"י ההנהלה הגבוהה ואחראי על האתר הראשי.
ואני הסיים בזה שאיך אני רואה למה מעדכנים הם צוות מ"ניהול".כדי שלא כל אחד מי שבה לו וראה בקצה עין פיסת מידע ממקור לא בדוק יפרסם אותו בעדכונים ויתעה את משתמשי הפורום צריך להגביל את הגישה לכתיבת עדכונים ולכן צריך קבוצות הגבוהה יותר מקבוצת מישתמשים "רגילים"
אם כבר מעדכנים הם ניהול אז צריך לבחון אותם בקפידה רבה יותר ע"י בדיקת הידע העדכני שלהם ולא רק ע"י התחביריות שלהם
לגבי צוות סיקורים בכלל ומעדכני אנימה בפרט
למעדכני אנימה צריך לקבוע פעם אחת לכל מעדכן את האנימה שהוא מעדכן עליה והוא ירוץ עליה לאוך כל שבוע או כל פרק ה מוגדר כלשהוא
וצוות סיקורים צריך לסקר חופשי כל פרק זמן מוגדר
ולדברים האלו לא צריך מנהל רק אדם שיהיה אחראי לפניות הן מהצוות עצמו והן ושאר האנשים
ואם כבר השווה למעדכנים אני חושב שצריך לצוות הסיקורים לתת גישה לאתר האנימה כמו שיש גישה לצוות המעדכנים לאתר פוקימון
תודה על ההקשבה