וואו איזה חפירה Xd
אתם מפחדים יותר מידי משינויים,הנושא של פוקימון ייקבל קטגוריה ענקית וכמעט שום דבר לא יישתנה בו... (אלא אם כן אתם תפרשו,אם הנושא של פוקימון יוזנח או לא,זאת החלטה שלכם,המשתמשים.)
וואו איזה חפירה Xd
אתם מפחדים יותר מידי משינויים,הנושא של פוקימון ייקבל קטגוריה ענקית וכמעט שום דבר לא יישתנה בו... (אלא אם כן אתם תפרשו,אם הנושא של פוקימון יוזנח או לא,זאת החלטה שלכם,המשתמשים.)
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
אתם יודעים מה אני אתן לזה צ'אנס , אם אחרי חודש יתחיל פה גל של ספאם וזבל ופורומים של פוקימון יוזנחו אני אפורש, אבל כרגע אני אשאר.
אפשר לנעול!
לדעתי צריך לתת לזה צ'אנס,ראיתי פורום פוקימון שהשתנה ועכשיו נושא הפוקימון נעלם בו (אף אחד כמעט לא נכנס אז מחקו את הנושא),-מקסימום עם נושא הפוקימון יעלם אני יעבור לפורום פוקימון אחר שאני מכיר,-וינסה לגרום גם לאחרים לבוא איתי לפורום הזה.
חברים אין מה להלחץ, זה פשוט ככה ברגע שיש שינוי כולם פורשים
מספיק ש2 פורשים והפורום נופל, תנו למנהלים לחוש ולהתלהב ולקרוא לנו בכיוניים כמו "חופרים וחסרי השכלה" הרי זה ידוע שלא יהיה להם את האומץ לעשות את השינוי.
איזו ערימה של שטויות. קראתי את מה שנרשם פה ואני יכול לומר שזה הצחיק אותי כמו שלא צחקתי הרבה זמן.
פותח הטופיק לא מוכן לשמוע שום דעה בעד ההפיכה של הפורום לכללי יותר והוא משתמש בטכניקות מפגרות כדי לנסות לשמור על מעמדו בפורום.
אתם פשוט מגעילים לקהילה הזו, לא מגיעה לכם קהילה כזולמה שלא באמת תפרוש לfxpאם זו הדרך שבה אתה עונה לאנשים, מגיב לביקורות, אז אולי באמת כדאי שתיקח את עצמך ותפרוש.עשה טובה אל תגיב פה אתה רק מוציא שם רע לפורום
רק לפי ההתנהלות שלך, לפי התגובות שלך ולפי הטופיק הזה, הייתי שוקל מאוד ברצינות אם להשאיר את הפורום הזה כפוקימון בלבד.
- - - - -
אולי אתם לא יודעים לגבש דעה משל עצמיכם, אבל אם הקהילה מגובשת, זה לא משנה אם יקראו לה - בוב ספוג מכנס מרובע / פוקימון / אדיוטים בע"מ, זה לא ישנה כלום.
תשיגו קצת עמוד שידרה, תכירו בעובדה ש80% ממכם אפילו לא נכנסים לפורום משחקים כדי לברר איך מסיימים את המשחק צהוב, בעוד שפורום תרבות קצת יותר פעיל מזה.
לפי דעתי צריך לבדוק מה המשתמשים הוותיקים חושבים ועל פי זה לקבוע. עם כל הכבוד, הם היו פה במשך כל התקופה, הם עזרו לאתר להיות מה שהוא, ובמידה והם רוצים אתר כללי יותר, זה לא כי הם רוצים להרוס, אלא כי הם רוצים לבנות עוד בנוסף וכל שאר הירקות.
זו הבעיה שלך ושל פותח הטופיק; כשאתם מדברים, אתם חושבים רק על טובת עצמיכם.
כשאלה שמכירים את המערכת, יודעים מה היא עברה והיו חלק נכבד ממנה מדברים, הם חושבים על טובת הפורום.
אם הבנתי את היטמן, הכוונה לאנשים הפעילים כבר הרבה מאוד זמן בפורום ולא מישהו שהיצטרף לפני שלושה חודשים.
יש פה אנשים שהם מתחילת הדרך של הפורום ולהם יש יותר ידע והכרה של הפורום.
וואלה, הם צודקים לגמרי.
להישאר במסגרת הזו קשה נורא להביא אנשים חדשים שמעניין אותם פוקימון.
הקהילה מתבגרת והפורום צריך להיתבגר יחד איתה.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)