אוי זה פשוט מדהים שאף אחד לא מבין כלום ב'קהילות פורומים'.... פשוט כלום.
וכל מי שאומר שאין פה דמוקרטיה.. אף אחד לא חייב לתת לכם דמוקרטיה, יש פה בעלים לפורום שמשלם על הפורום מכספו וזכותו לעשות עם הפורום מה שהוא רוצה.... זה לא שזה איזה מוסד ציבורי.
כי זה חשוב לשמוע מה הקהילה רוצה... בגלל זה אמרתי שלא בטוח שאני אהפוך את הפורום לכללי כי יש הרבה מתנגדים. אתם פשוט לא קולטים מה אומרים לכם............................................... ......................
ואם אני הייתי צריך לעשות את ההליך הזה לפי "דמוקרטיה" אז היינו הופכים לכללי כי הרוב קבע...
מצידי תהפכו לכללי פשוט חצי פורום יעזוב...
אני לא מבין את הרעיון לשנות.. אני יודע שיהוי את אלו שכל כך אנטי נגד אלו שלא מסכימים לשנות, אבל תפתחו את הראש ותקראו את התגובה.
אולי יש שחושבים שהסדרה ילדותית, אבל האתר בכלל לא.
משחקים כמו מאפיה, הישרדות ושאר המשחקים, בחיים לא יעבדו אם הפורום יעבור אפילו חצי שינוי הוכל הכיף של האתר ייהרס.
ולכל אלו שחושבים שהאתר ילדותי:
הישרדות זה ילדותי?
מאפיה זה ילדותי?
ציור ממחושב זה ילדותי?
פורום ירוק זה ילדותי?
כל הנו"דים ילדותיים?
כל הדברים האלו שרשמתי למעלה- לא יעבדו ברגע שהפורום יהפוך לכללי, וייכנסו אליו אלפי אנשים:
ילדים שסתם משעמם להם, כאלו שלא ישבו בקביעות על הפורום אלה רק ייכנסו ליום יומיים, ירשמו לכל מיני דברים וייעלמו, וייהרסו חלק מהדברים.
וזה עוד במקרה הטוב- ייכנסו סוטים, ספאמרים וסתם ילדים ואנשים שייהרסו את היופי של הפורום.
תנסו לחשוב על אחד הדברים שאנחנו עושים כאן בפורום- מאפיה או הישרדות או ציור ממוחשב או כל דבר אחר בפורום ותוסיפו לו סוטים, ספאמרים ילדים מפורומים אחרים שיירצו להרוס את הפורום וכאלו דברים.
נגדיהם אין מה לעשות- לא בנים ולא אזהרות-כי הדברים האלו לא מעניינים אותם.
בפורום הזה יש נושאים ודברים רבים שלא קשורים לפוקימון(פורום ירוק, משחקים[מאפיה, הישרדות וכו'], נוד"ים*
ומה שמאחד אותם ושומר שהפורום יהייה ויפעל כמו שצריך זה הסמל מסביב-פוקימון.
וכל המייסדים והמשתמשים בכלל- אל תהיו אגואסטיים ותושפעו מלחץ חברתי, וזה שאתם כבר פחות אוהבים פוקימון, לא אומר שלכלום נמאס.
הפורום הזה מיוחד כי הוא בית לכל מי שאוהב פוקימון-כי הרי זה הפורום האחרון שנותר לו.
אם הפורום ישתנה אני יפרוש- ואני בטוח שלא רק אני, אלה עוד הרבה שהמבנה של הפורום הזה חשוב להם.
אני בטוח שאני יקבל תגובות כמו: "אתה חדש אין לך זכות דיבור", אבל לדעתי במקום להיות כל כך אנטי כדי לכם לפתוח תעניים ולהבין מה אתם עומדים לעשות- להרוס פורום, כל כך טוב, כל כך אכותית, עם אנשים רציניים, ולהפך אותו לזבל וללא מקורי.
ואני בטוח שיבואו הרבה אנשים וייחשבו אחרי התגובה הזאת- מי מחשיב תדעה שלו בכלל- אבל רק תפתחו טיפונת את העיינים ואת הראש, ובמקום להיות אנטי כל כך תנסו להבין.
מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)
ציטוט:
פורסם במקור על ידי DorXsceptile
אני לא מבין את הרעיון לשנות.. אני יודע שיהוי את אלו שכל כך אנטי נגד אלו שלא מסכימים לשנות, אבל תפתחו את הראש ותקראו את התגובה.
אולי יש שחושבים שהסדרה ילדותית, אבל האתר בכלל לא.
משחקים כמו מאפיה, הישרדות ושאר המשחקים, בחיים לא יעבדו אם הפורום יעבור אפילו חצי שינוי הוכל הכיף של האתר ייהרס.
ולכל אלו שחושבים שהאתר ילדותי:
הישרדות זה ילדותי?
מאפיה זה ילדותי?
ציור ממחושב זה ילדותי?
פורום ירוק זה ילדותי?
כל הנו"דים ילדותיים?
כל הדברים האלו שרשמתי למעלה- לא יעבדו ברגע שהפורום יהפוך לכללי, וייכנסו אליו אלפי אנשים:
ילדים שסתם משעמם להם, כאלו שלא ישבו בקביעות על הפורום אלה רק ייכנסו ליום יומיים, ירשמו לכל מיני דברים וייעלמו, וייהרסו חלק מהדברים.
וזה עוד במקרה הטוב- ייכנסו סוטים, ספאמרים וסתם ילדים ואנשים שייהרסו את היופי של הפורום.
תנסו לחשוב על אחד הדברים שאנחנו עושים כאן בפורום- מאפיה או הישרדות או ציור ממוחשב או כל דבר אחר בפורום ותוסיפו לו סוטים, ספאמרים ילדים מפורומים אחרים שיירצו להרוס את הפורום וכאלו דברים.
נגדיהם אין מה לעשות- לא בנים ולא אזהרות-כי הדברים האלו לא מעניינים אותם.
בפורום הזה יש נושאים ודברים רבים שלא קשורים לפוקימון(פורום ירוק, משחקים[מאפיה, הישרדות וכו'], נוד"ים*
ומה שמאחד אותם ושומר שהפורום יהייה ויפעל כמו שצריך זה הסמל מסביב-פוקימון.
וכל המייסדים והמשתמשים בכלל- אל תהיו אגואסטיים ותושפעו מלחץ חברתי, וזה שאתם כבר פחות אוהבים פוקימון, לא אומר שלכלום נמאס.
הפורום הזה מיוחד כי הוא בית לכל מי שאוהב פוקימון-כי הרי זה הפורום האחרון שנותר לו.
אם הפורום ישתנה אני יפרוש- ואני בטוח שלא רק אני, אלה עוד הרבה שהמבנה של הפורום הזה חשוב להם.
אני בטוח שאני יקבל תגובות כמו: "אתה חדש אין לך זכות דיבור", אבל לדעתי במקום להיות כל כך אנטי כדי לכם לפתוח תעניים ולהבין מה אתם עומדים לעשות- להרוס פורום, כל כך טוב, כל כך אכותית, עם אנשים רציניים, ולהפך אותו לזבל וללא מקורי.
ואני בטוח שיבואו הרבה אנשים וייחשבו אחרי התגובה הזאת- מי מחשיב תדעה שלו בכלל- אבל רק תפתחו טיפונת את העיינים ואת הראש, ובמקום להיות אנטי כל כך תנסו להבין.
אז אני מבין שאתה נגד זה שיבואו אלפי אנשים?
לא אכפת לי שייצטרפו עוד אנשים אבל לא ספאמרים, סוטים, אלה רק כאלה שמתאימים. בשביל שייכנסו כאלה שמתאימים צריך שהפורום יישאר כמו שהוא
נערך לאחרונה על ידי Dor_T, 08-02-2010 בשעה 03:22 PM
מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)
למרות כל מה שאמרתם, בכל זאת תסתכלו על מספר המחוברים:
כרגע יש בפורום 125 מחוברים, כאשר לצורך השוואה יש כרגע 50,000 מחוברים - מדובר בפי 400 פחות!!!
מה שאני אומר זה שכל מי שבא לפורום בא מסיבה אחת, פוקימון (אל תגידו אחרת, כי מספיק לחפש בפורום מדריך למשחק או משהו שקשור לסדרה וזה מוביל לאתר, ומכאן באות כל הכניסות). מי שאוהב את האתר נשאר ליותר משאלה קטנה של איך אפשר להשיג את או-הו במשחק נשמת כסף (סתם דוגמא), ומי שמתעניין קצת יותר יגלה שיש כאן עוד קצת דברים חוץ מפוקימון - אבל זהו.
אתם לא רוצים להביא עוד משתמשים? עוד אנשים איכותיים? לפעמים קצת מפתיע אותי כמה הגילאים כאן נמוכים, בכל פורום אחר כמעט ממוצא הגילאים הוא 15 או קצת פחות, כשב-fxp הוא יורד, אבל זה גם רק בגלל כל הנובים של המייפל סטורי וכו' חחחחח
כאן רוב הילדים (חוץ מבאמת מי שנשאר פה כי הוא אוהב את הפורום) הם בני 12 או אפילו פחות, אם תסתכלו רוב האוכלוסייה של האתר (שבאמת מתחברים מדי יום) הם כאן במשך שנה או שנתיים, וכעת הם בני 14-16, כלומר שהם נכנסו לכאן נניח בגיל 12 - שזה די צעיר (לא ממש, אבל עדיין).
אם תבנה כאן קהילה גדלה (שהופכת מבני 12 לבני 15), בנוסף לעוד אנשים שיכולים לתרום, בסופו של דבר יכולה להווצר המשכיות ומעגליות ובכך הפורום גם יגדל.
קצת מצחיק אותי לראות את כל התלונות האלה (כמו שהיה בפורום משוב כשמישהו בכה שאחד המנהלים צחק ואמר "מי רוצה מציצה" או משהו כזה) ואת זה שחלילה יכנסו סוטים לפורום !@$!$@%!#$@^^$@@^$$^@^@
אני לא מדבר על התמסחרות והפיכה לקהילה של נובים ושל אנשים פאתטיים (ע"ע FXP) לרוב בלי שום בסיס, אבל אכן הקהילה יכולה לגדול.
תודה וסליחה על החפירה![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)