למרות כל מה שאמרתם, בכל זאת תסתכלו על מספר המחוברים:
כרגע יש בפורום 125 מחוברים, כאשר לצורך השוואה יש כרגע 50,000 מחוברים - מדובר
בפי 400 פחות!!!
מה שאני אומר זה שכל מי שבא לפורום בא מסיבה אחת, פוקימון (אל תגידו אחרת, כי מספיק לחפש בפורום מדריך למשחק או משהו שקשור לסדרה וזה מוביל לאתר, ומכאן באות כל הכניסות). מי שאוהב את האתר נשאר ליותר משאלה קטנה של איך אפשר להשיג את או-הו במשחק נשמת כסף (סתם דוגמא), ומי שמתעניין קצת יותר יגלה שיש כאן עוד קצת דברים חוץ מפוקימון - אבל זהו.
אתם לא רוצים להביא עוד משתמשים? עוד אנשים איכותיים? לפעמים קצת מפתיע אותי כמה הגילאים כאן נמוכים, בכל פורום אחר כמעט ממוצא הגילאים הוא 15 או קצת פחות, כשב-fxp הוא יורד, אבל זה גם רק בגלל כל הנובים של המייפל סטורי וכו' חחחחח
כאן רוב הילדים (חוץ מבאמת מי שנשאר פה כי הוא אוהב את הפורום) הם בני 12 או אפילו פחות, אם תסתכלו רוב האוכלוסייה של האתר (שבאמת מתחברים מדי יום) הם כאן במשך שנה או שנתיים, וכעת הם בני 14-16, כלומר שהם נכנסו לכאן נניח בגיל 12 - שזה די צעיר (לא ממש, אבל עדיין).
אם תבנה כאן קהילה גדלה (שהופכת מבני 12 לבני 15), בנוסף לעוד אנשים שיכולים לתרום, בסופו של דבר יכולה להווצר המשכיות ומעגליות ובכך הפורום גם יגדל.
קצת מצחיק אותי לראות את כל התלונות האלה (כמו שהיה בפורום משוב כשמישהו בכה שאחד המנהלים צחק ואמר "מי רוצה מציצה" או משהו כזה) ואת זה שחלילה יכנסו
סוטים לפורום !@$!$@%!#$@^^$@@^$$^@^@ 
אני לא מדבר על התמסחרות והפיכה לקהילה של נובים ושל אנשים פאתטיים (ע"ע FXP) לרוב בלי שום בסיס, אבל אכן הקהילה יכולה לגדול.
תודה וסליחה על החפירה