Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 6 ראשוןראשון ... 456
מציג תוצאות 76 עד 84 מתוך 84
  1. מייסד האתר והפורום
    כמו שאמרתי, פה יש קהילה מבוססת וטובה שפחות או יותר כולם מכירים את הרוב...
    בקהילה האחרת שלי לא היה את זה , אבל היו 26,000 רשומים... מתוכם 7000 פעילים... מתוכם 300-500 מחוברים בו זמנית...
    אני יודע לקדם את הפורום אבל יותר קשה לגרום לאנשים להרשם שהפורום הוא פוקימונ'ס...

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    תסתכלו בהודעה של דור אולי הוא רק נרשם לפני כמה ימים אבל רואים שאכפת לו!

3. מורחקים
    יש מלא קהילות כלליות..
    הייחוד של הקהילה הזאת- הוא שזאת קהילת פוקימונס..
    מי שנמאס לו אחרי כמה שנים ומתבייש בקהילה- שילך..

4. bbuuuii
    שם: עידן
    אתה צוק אני בעדך! אל תשנו את זה....

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: איתי
    ציטוט פורסם במקור על ידי pokedex צפה בהודעה
    למרות כל מה שאמרתם, בכל זאת תסתכלו על מספר המחוברים:
    כרגע יש בפורום 125 מחוברים, כאשר לצורך השוואה יש כרגע 50,000 מחוברים - מדובר בפי 400 פחות!!!
    מה שאני אומר זה שכל מי שבא לפורום בא מסיבה אחת, פוקימון (אל תגידו אחרת, כי מספיק לחפש בפורום מדריך למשחק או משהו שקשור לסדרה וזה מוביל לאתר, ומכאן באות כל הכניסות). מי שאוהב את האתר נשאר ליותר משאלה קטנה של איך אפשר להשיג את או-הו במשחק נשמת כסף (סתם דוגמא), ומי שמתעניין קצת יותר יגלה שיש כאן עוד קצת דברים חוץ מפוקימון - אבל זהו.
    אתם לא רוצים להביא עוד משתמשים? עוד אנשים איכותיים? לפעמים קצת מפתיע אותי כמה הגילאים כאן נמוכים, בכל פורום אחר כמעט ממוצא הגילאים הוא 15 או קצת פחות, כשב-fxp הוא יורד, אבל זה גם רק בגלל כל הנובים של המייפל סטורי וכו' חחחחח
    כאן רוב הילדים (חוץ מבאמת מי שנשאר פה כי הוא אוהב את הפורום) הם בני 12 או אפילו פחות, אם תסתכלו רוב האוכלוסייה של האתר (שבאמת מתחברים מדי יום) הם כאן במשך שנה או שנתיים, וכעת הם בני 14-16, כלומר שהם נכנסו לכאן נניח בגיל 12 - שזה די צעיר (לא ממש, אבל עדיין).
    אם תבנה כאן קהילה גדלה (שהופכת מבני 12 לבני 15), בנוסף לעוד אנשים שיכולים לתרום, בסופו של דבר יכולה להווצר המשכיות ומעגליות ובכך הפורום גם יגדל.
    קצת מצחיק אותי לראות את כל התלונות האלה (כמו שהיה בפורום משוב כשמישהו בכה שאחד המנהלים צחק ואמר "מי רוצה מציצה" או משהו כזה) ואת זה שחלילה יכנסו סוטים לפורום !@$!$@%!#$@^^$@@^$$^@^@
    אני לא מדבר על התמסחרות והפיכה לקהילה של נובים ושל אנשים פאתטיים (ע"ע FXP) לרוב בלי שום בסיס, אבל אכן הקהילה יכולה לגדול.

תודה וסליחה על החפירה
    אני מעתיק את ההודעה בגלל שזה עבר עמוד... X:
    תודה.

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי pokedex צפה בהודעה
    אני מעתיק את ההודעה בגלל שזה עבר עמוד... X:
    תודה.
    זה העניין שלא ייכנסו רק אנשים איכותיים, אז אם רותם אמר שיהוהיו 26 אלף מחוברים 7000 פעילים ו300-500 מחוברים בו-זמניתאבל מתוכם יהייו 6500 משמשים שבאו להרוס, סוטים, סמפארים ,ילדים שלא מבינים מהם רוצים מהפורום, 1300 פעילים כאלו 80-110 כאלו שמחוברים בו זמנית מה שיהרוס את הכיף בפורום כל רגע.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

7. bbuuuii
    שם: עידן
    ורק הקהילה של עכשיו ועוד כמה נחמדים שיצטרפו יהיו נורמאליים

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: איתי
    ציטוט פורסם במקור על ידי DorXsceptile צפה בהודעה
    זה העניין שלא ייכנסו רק אנשים איכותיים, אז אם רותם אמר שיהוהיו 26 אלף מחוברים 7000 פעילים ו300-500 מחוברים בו-זמניתאבל מתוכם יהייו 6500 משמשים שבאו להרוס, סוטים, סמפארים ,ילדים שלא מבינים מהם רוצים מהפורום, 1300 פעילים כאלו 80-110 כאלו שמחוברים בו זמנית מה שיהרוס את הכיף בפורום כל רגע.
    סוטים - נו באמת מה אתה ביסודי?
    ספאמרים - כבר עכשיו יש :|
    ילדים שלא מבינים מה הם רוצים מהפורום - יש בכל מקום, זה לא באמת משנה
    יהרסו את הכיף בפורום בכל רגע - אתה סתם מגזים

9. מייסד האתר והפורום
    זה לא משנה... הרי חלק גדול מהקהילה פה תשאר בכל זאת... אז זה כבר לא יכול לההרס אלא רק להשתפר.
    בכל מקרה,
    מיצינו את הנושא.... נעול.

עמוד 6 מתוך 6 ראשוןראשון ... 456

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •