Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 7 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 93
  1. משתמש מנוסה
    שם משתמש: MatanS23
    תמונת מאמן:
    רקע: מתן גולד (השם שיהיה לי במשחק אם לא אכפת לך), נולד למשפחה ממוצאת, אבל מעמדה היה די גבוה, אביו היה מגדל פוקימונים ידוע, ויצא הרבה למסעות, ולעומתו אימו הייתה אישה רגילה שהייתה בבית וטיפלה במתן ובבית.
    מתן בעקבות זה שאביו המגדל פוקימונים, אהב מאוד פוקימונים ותמיד רצה לצאת למסעות וטיולים משלו, וראה באביו כמודל לחיקוי.
    יום אחד כששמע על הגיוס ומבחני הקבלה לבית הספר לאליט פור, ידע מתן שזו ההזדמנות שלו.
    אביו שהיה לו קשרים מסויימים עם ברדה () שאותה פגש פעם ועזר לה, הצליח להשיג למתן את ההזמדנות למבחני הקבלה ומתן הצליח לעבור אותם בהצלחה והתקבל לבית הספר לאליט פור.
    ציוד: 5X
    פוקימון ראשי: צ'ימצ'אר
    פוקימון משני: ארון
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    אהההה סבבה , למרות שהרקע שלי התקצר ,עשיתי.

שם משתמש: מיכאל
    תמונת מאמן:
    רקע: דיפ נולד לאם חד הורית , הוא גדל ללא אב ועם אח קטן מעצבן. דיפ תמיד חלם על צ'רמנדר ועל איך שהוא יתפתח בסופו של דבר לצ'אריזרד , לא היה לילה שדיפ לא חלם על צ'ארמנדר.
    על אביו כנראה שלעולם לא נדע , וכך גם הוא , אביו אפילו לא ניסה ליצור איתו קשר. וזה מה שהעציב את דיפ , אך דיפ לא וויתר על החלום שלו להתקבל לבית ספר לאליט פור.
    הוא תמיד חלם גם על להתקבל לבית ספר לאליט פור , ולפני כבערך שנתיים הוא התקבל.
    ובדיוק היום הוא סיים את המבחנים בגאווה רבה.
    פוקימון ראשי: צ'ארמנדר.
    פוקימון משני: ארון.

Never judge a person on their mistakes, judge a person on how they fix them

3. משתמש מנוסה
    שם משתמש: ranrevah
    תמונת מאמן:
    רקע: רן נולד לזוג הורים ממעד גבוה וידועים בכל רחבי המחזור
    אביו של רן הוא מאמן מכון ידוע וחזק שרק החזקים ביותר ניצחו אותו ואימו היא מטפלת בביצים בפינת האימוץ של המחוז.
    רן תמיד רצה ללכת בעקבות אביו ולהיות מאמן מכון וכשהגיע לגיל המתאים הוא החליט לצאת למסע ולהיות מאמן מכון של פוקיומני הרעל.
    כאש חברי האליט פור רצו לאחד כוחות אביו של רן הבין שזה ההזדמנות הגדולה שרן חיכה לה והוא יוכל סוף סוף להיות מומחה לפוקימוני רעל.
    כשרן שמע את אביו על ההצעה של חברי האליט פור הוא קפץ משמחה וישר הסכים.
    פוקימון ראשי: בלבזור
    פוקימון משני: נידורן
    נערך לאחרונה על ידי ranrevah, 08-03-2010 בשעה 01:14 PM

4. משתמש מנוסה
    MatanS23
    התקבלתה

BeHappy
    התקבלתה

ranrevah
    אם הייתה קורא את העלילה הייתה מבין שהרקע שלך לא נכון, שפר אותו.

5. משתמש מנוסה
    שם: מור
    שם משתמש:דניס
    תמונת מאמן:
    רקע: דניס נולד בזמן מלחמה שהייתה באזור מגוריו. כמה חודשים לאחר מכן, המלחמה עדיין התמשכה ואנחנו היינו צריכים לעבור למקום אחר, ששם לא הייתה המלחמה.
    *לאחר שנתיים* דניס מאד אהב פוקימונים מעופפים ולכן הוא לכד את מורקרוו וכמה ימים לאחר מכן לאחר מכן הוא פגש את הפיפלאפ שלו ולכד גם אותו.
    לפני כחודש דניס ניסה להתקבל לבית הספר לאליט פור וניכשל. דניס בעקבות זאת התאמן עם פיפלאפ ועם מורקרוו כדי להצליח להתקבל. הוא ניסה שוב להתקבל לבית הספר אך נכשל. דניס לא וויתר וביקש קרב חוזר על המקום ואז בקרב החוזר הצליח להתקבל!
    פוקימון ראשי: פיפלאפ
    פוקימון משני: מורקרוו
    חזרתי!!

6. משתמש מנוסה
    ערכתי אחי

7. משתמש מנוסה
    המשיכו להרשם תשובות לשלושה האחרונים שיתקבלו יהיו בקרוב כשיהיו עוד רשומים

סבבה הנה חדש עם שינוי קל

שם משתמש:Tiger
    תמונת מאמן:
    רקע: ראין נולד באיי תפוז,וגדל שם עם משפחתו המורחבת.בתור ילד,הוא אהב מאוד להלחם בקרבות עם פוקימונים שלא שייכים לו,אך הושאלו לו.הוא תמיד רצה להיות מאמן מוכשר.דמות החיקוי שלו הוא אחיו הגדול-הוא מעריץ אותו.הוא היה אלוף 3 פעמיים עם פוקימוניו החזקים.הוא בחר בבולבאזר בתור פוקימון ראשון מפני שפעם אחת,כאשר יצא לתצפת על פוקימונים באחד מימי הקיץ החמים,הוא עמד על קצה מצוק והתבונן בגיודודים קטנים משחקים.לפתע הם קלטו אותו והתחילו לזרוק עליו אבנים.הוא לאנ פגע,אך אבן אחת פגע בסלע עליו עמד,והוא התחיל לנסוק מטה.עוד...ועוד...ראשו התקרב לקרקע,והוא ראה את חייו עוברים מול עיניו,כשלפתע זוג גפנים חסונים של איוויזאור חזק תפסו אותו,והרימו אותו לצוק שעליו היה.ראין רצה להודות לו,אך הוא ברח בלי להשאיר סימן.הוריו של ראין ראו את הפוטנציאל הגלום בו ואת רצונו להתחזק,ולכן חסכו כסף,עבדו בעבודות שונות כדי לשלוח אותו לבית הספר,וכאשר גילה שהתקבל,שמח מאוד.ראין רוצה להיות אליט,והחזק ביותר,ולא יבחל באמצעים להגיע לשם-אך גם לו יש גבול אדום
    פוקימון ראשי:בולבאזור
    פוקימון משני:מארקרו

9. משתמש מנוסה
    שם משתמש: shlomii4
    שם במשחק: קני קראוס
    תמונת מאמן:
    רקע: קני גר במחוז ג'וטו בעיר גולדנרוד,אך מאוד אהב את מחוז שינו,להוריו היו מעון פוקימון שהיה העסק המשפחתי וגם היה אחד הטובים בגו'טו,הרבה פוקימונים מכל העולם הגיעו בשביל לטפל את הטיפול המיוחד של הוריו של קני,קני אהב מאוד לשחות,הוא גם עבד אצל הוריו במעון בשביל להרוויח כסף,הוא טיפל בפוקימונים שהגיעו במסירות רבה ובהרבה אהבה.
    קני מאוד אהב את עולם הפוקימונים,כל פוקימון ממחוז אחר שהוא ראה רק הדהים אותו יותר,הוא רצה ללמוד עליהם כמה שיותר.
    יום אחד הגיע למעון היום איש משונה ומיוחד,אנשים הסתכלו על כל צעד שהיא צעדה אל עבר מעון היום של הוריו של קני,זאת הייתה לא אחרת מאשר x
    סינתייה!,היא נכנסה אל המעון ושיחררה את הפוקימון שלה אנשים מחאו כפיים שראו את פוקימון רב העוצמה הזה "אשמח אם הגרצ'ומפ שלי יקבל אמבטיה בוץ טובה,היה לנו אתמול קרב קשה" פנתה אל קני,מסמיק הוא אמר לה "תיכף ומייד! את מוזמנת לצפות בגרצ'ומפ שלך מתנקה" אמר להה,סגר את דלת המעון בשביל למנוע מאנשים להיכנס,ורק הוא,סינתייה וגרצ'ומפ היו בחצר,קני הכין את אמבטיית הבוץ' וסינתייה התחילה לדבר "אתה יודע,המצב קשה,הצוותים עכשיו עם יותר כוח מאשר לנו יש,אני מחפשת ילדים שנאמן אותם,אתה נראה לי כמו מישהו שכדאי לו לנסות את זה אבל זה עולה לא מעט כסף" אמרה לו סינתייה.
    "אני לא חושב שאני מוכן,את לא צריכה מישהו כמוני שיהיה בשדה הקרב,אני לא אועיל לך" אמר לה .
    "חבל,אבל אם תשנה את דעתך,רק תתקשר" אמרה לו ורשמה את מספר הפוקיג'יר שלה על דף נייר קטן,אחרי שעתיים סינתייה וגר'צומפ הלכו,קני נעל את מעון היום כי היה כבר לילה.
    למחרת בבוקר קרה דבר נורא,הוא ראה את כל סביבת מעון היום מכוסה בעפר,אש וריח של חומר נפץ.
    קני הצליח לשמוע את כתבת החדשות שדיברה למצלמה "כאן היה עוד פיגוע ברשימת הפיגועים של צוות רוקט,מעשה הונדליזם הקשה שפגע במעון היום היוקרתי שאתם רואים שעכשיו הוא רק ערימת עפר" קני התחיל להתעצבן,לא יכול להיות שהמלחמה הגיע גם לג'וטו,הוא התעצבן,הוריו כבר ידעו את מה שקרה והיו אובדי עצות,קני סיפר להם על מה שסינתייה סיפרה לו והוריו הסכימו,קני התקשר לסינתייה וסיפר לה את מה שקרה "אני רוצה שאת וכל מי שיכול תאמנו אותי להיות חזק ולחסל את צוות רוקט!" אמר לה קני בנחישות רבה
    פוקימון ראשי:פיפלאפ
    פוקימון משני:מורקרו

10. משתמש מנוסה
    shlomii4
    ברור שהתקבלתה!! כל הכבוד על ההשקעה ברקע, אני אוהב משתמשים כמוך!

טוב כרגע אין לי החלטה סופית מי יתקבל ממי ששלח טפסים, אני מקווה שעוד אנשים ישלחו טפסי הרשמה, כי זה משחק של פעם אחת והוא יהיה מאוד מושקע.

11. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי mamoswine צפה בהודעה
    shlomii4
    ברור שהתקבלתה!! כל הכבוד על ההשקעה ברקע, אני אוהב משתמשים כמוך!

טוב כרגע אין לי החלטה סופית מי יתקבל ממי ששלח טפסים, אני מקווה שעוד אנשים ישלחו טפסי הרשמה, כי זה משחק של פעם אחת והוא יהיה מאוד מושקע.
    מה איתי ערכתי לרקע הרבה יותר ארוך...

12. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי killerbee צפה בהודעה
    מה איתי ערכתי לרקע הרבה יותר ארוך...
    אבל עדיין הוא לא מתקשר לסיפור, אתה צריך ליצור קישור בין הרקע לעלילה עצמה.

13. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי mamoswine צפה בהודעה
    אבל עדיין הוא לא מתקשר לסיפור, אתה צריך ליצור קישור בין הרקע לעלילה עצמה.
    ערכתי שוב... הפעם קראתי בעיון

14. משתמש מנוסה
    טוב הפוקימונים שנשארו לבחירה הם

פוקימון ראשי

פוקימון מישנה

שני המשתמשים שיעשו את הטופס הכי מושקע יתקבלו למשחק.
    חובה שברקע יהיה קישור לעלילה עצמה, כל מי שלא התקבל עד עכשיו שימלא את הטופס מחדש שיעשה פה שיפורים בהכל, ועוד חצי שעה אני אגיד לכם מי התקבל.

15. משתמש מנוסה
    שם: מור
    תמונת מאמן:
    רקע: דניס שמע שכל הצוותים הרעים החלו להתאחד והחלה גם מלחמה שנהרגו בה המונים. כשהוא שמע שחברי האליט פור איחדו כוחות והחלו להעביר סדרת אימונים לשלושים מאמנים צעירים בעלי פונטציאל להיות האליט פור. למרות שהמחיר היה יקר, ההורים של דניס (ליסה ואייזק) שילמו במיטב כספם כדי שדניס יתקבל. דניס ניסה את המבחנים ובמזל הצליח לעבור אותם בעזרת מורקרוו ופיפלאפ שתמיד רצה. באחד הלילות דניס יצא החוצה וראה את האוטובס שיקח אותו לבית הספר שנפתח באי הנעלם! הגענו אני ועוד 29 ילדים לאי הנעלם! דניס חלם עוד מאז שהיה קטן ללכוד את הפוקימונים נידוקינג ווינוזאור, אך הוא תפס במקום בולבזאור ונידורן זכר. משפחתו של דניס היו עשירים עד לזמן המלחמה שחצי מכספם ירד ואת החצי השני בזבזו בשביל דניס.
    פוקימון ראשי: בולבזאור
    פוקימון משני: נידורן זכר
    חזרתי!!

עמוד 2 מתוך 7 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •