DarkTiger
אתה מגיעה אל החדר שלך בבית הספר מותש אחרי שנאלצתם לנסוע עם ספינה לאי, אתה מניח את שני הפוקדורים של הפוקימונים שלך על השידה ונכנס למיטה, ותוך שניות אתה נרדם.
למחר אתה מתעורר אתה רואה שהשעה 7, יש לך שעה עד לתחילת השיעור, אתה מתארגן מהר, ולוקח את הפוקדורים שלך, אתה יוצא מהחדר והולך לכיוון המעלית שיש עליה לחץ רק של מאמנים, כעבור כמה דקות הלחץ יורד ואתה נכנס למעלית ועולה לקומה 3, קומת הכיתות, אתה נכנס במהירות לכיתה עם השמעה הצלצול, ולפתע אל הכיתה נכנס לאנס האלוף, בן דודך.
"שלום לכם תלמידים צעירים, אני היה המורה שלכם השנה הזו, ואני אלמד אתכם הרבה, היום אני רוצה לבחון את חוכמת הקרב שלכם, שכמובן תשפיע על הדיגורים שלכם ועל עתידכם באי, אז מי רוצה להתנדבר ראשון" שאל לאנס בעל השער האדום.
אתה מביט לכל הכיוונים ורואה שכמעט אף אחד לא מתנדב מתוך 10 הילדים שבכיתה שלך, לפתע אחד מהם מרים את היד, "לי אין בעיה לקרוע לאנשים פה את הצורה" אמר המאמן בעל השער הסגול שניראה די מתנסה.
"אייס, אולי תתנדב גם זה יהיה הקרב הראשון, תראה לכולם כמה אתה חזק" שאל אותך לאנס, אתה חושב כמה דקות ומסכים, לפתע עוד שני מאמנים מצביעים, וכל הכיתה יורדת לקומה 1 - קומת הקרבות, "טוב אז הקרב הראשון יתקיים בין אייס, לבין סטון" אמר לאנס.
לפתע סטון המאמן המתנשא מהכיתה זרק את הפוקדור שלו לאוויר וממנו יצא פוקימון דמוי חתול המכונה פרסיאן.
"אז בוא נראה מה אתה שווה ילד" אמר סטון והחל לצחקק.
"זה יהיה קרב 1 על 1 אז קדימה ברגע שאייס יבחר פוקימון נתחיל בקרב" אמר לאנס.