Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 7 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 93
  1. משתמש מנוסה
    שם משתמש: ranrevah
    תמונת מאמן:
    רקע: רן נולד לזוג הורים ממעד גבוה וידועים בכל רחבי המחזור
    אביו של רן הוא מאמן מכון ידוע וחזק שרק החזקים ביותר ניצחו אותו ואימו היא מטפלת בביצים בפינת האימוץ של המחוז.
    רן תמיד רצה ללכת בעקבות אביו ולהיות מאמן מכון וכשהגיע לגיל המתאים הוא החליט לצאת למסע ולהיות מאמן מכון של פוקיומני הרעל.
    כאשר חברי האליט פור רצו לאחד כוחות זו לא הייתה בעיה של ההורים של רן לממן את ההכנה כיון שהם היו עשירים מאוד אך אביו של רן הבין שזה ההזדמנות הגדולה שרן חיכה לה והוא יוכל סוף סוף להיות מומחה לפוקימוני רעל ואולי הוא יהיה היורש שלו ויהיה מנהיג מכון חזק מאוד.
    כשרן שמע את אביו על ההצעה של חברי האליט פור הוא קפץ משמחה וישר הסכים ומההתחלה ידע שהוא יבחר בבלבאזור ובנידורן 2 הפוקימונים האהובים עליו.
    ציוד: 5X
    פוקימון ראשי: בלבזור
    פוקימון משני: נידורן

2. משתמש מנוסה
    שם משתמשorXsceptile
    תמונת מאמן:
    רקע: סקורפיו נולד למשפחה מכובדת מאוד בעיר פאלט, מגיל צעיר היה גבוה וחסון, כל הבנות היו דלוקות עליו. הוא תמיד רצה להיות מפורסם ומאמן פוקימונים חזק. למות אופיו הקשוח והמתנשא, סקורפיו היה טוב ומלא נאמנות בנפשו. בהיות באו ממשפחה מכובדת, היה הראשון לקבל את הפוקימון הראשון שלו. הוא כמובן בחר בסקווירטל אותו רצה מגיל קטן. אבל סקווירטל שלו, לא היה קטן וחמוד כמו שאר הסקווירטלים, אלה קשוח ורציני, אבל כמו מאמנו, מלא שאיפות ונאמנות. תחילה, רצה סקורפיו להיות מאסטר פוקימונים, הוא באה גאה למכון הראשון שלו, זלזל ביריבו, אבל את התבוסה שחטף, לעולם לא יישכח...
    לאחר קרב המכון הזה הבין סקורפיו כמה דברים- דבר ראשון: קרבי מכון זה לא בשבלו.
    -דבר שני: הוא לא צריך כל כך לזלזל ביריב שלו.
    - אימונים הופך להיות חלק ניכר מסדר היום שלו.
    לאחר שנה קשה ומלאה באימונים- ראה סקורפיו מודעה, להרשמה לאליט פור, הוא יידע שהדבר יקר, אך זאת לא הייתה הבעיה הגדולה אצלו, כיהרי אין משפחה עשירה יותר בעיר ממשפחתו.
    מבחני הקבלה אינם היו פשוטים, אולם אין פוקימון יותר טוב מהסקווירטל של סקורפיו בשביל לשאוף למטרה עד שמצליחים. לבסוף.. אחרי ניסיונות רבים, ואימונים לא פחות, עבר סקורפיו והסקווירטל שלו את המבחנים.

ציוד: 5X פוכדורים
    פוקימון ראשי: - סקווירטל
    פוקימון משני: - אלקיד
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

3. משתמש מנוסה
    טוב אז הינה ההתחלה של כל אחד!

DarkTiger
    אתה מגיעה אל החדר שלך בבית הספר מותש אחרי שנאלצתם לנסוע עם ספינה לאי, אתה מניח את שני הפוקדורים של הפוקימונים שלך על השידה ונכנס למיטה, ותוך שניות אתה נרדם.
    למחר אתה מתעורר אתה רואה שהשעה 7, יש לך שעה עד לתחילת השיעור, אתה מתארגן מהר, ולוקח את הפוקדורים שלך, אתה יוצא מהחדר והולך לכיוון המעלית שיש עליה לחץ רק של מאמנים, כעבור כמה דקות הלחץ יורד ואתה נכנס למעלית ועולה לקומה 3, קומת הכיתות, אתה נכנס במהירות לכיתה עם השמעה הצלצול, ולפתע אל הכיתה נכנס לאנס האלוף, בן דודך.
    "שלום לכם תלמידים צעירים, אני היה המורה שלכם השנה הזו, ואני אלמד אתכם הרבה, היום אני רוצה לבחון את חוכמת הקרב שלכם, שכמובן תשפיע על הדיגורים שלכם ועל עתידכם באי, אז מי רוצה להתנדבר ראשון" שאל לאנס בעל השער האדום.
    אתה מביט לכל הכיוונים ורואה שכמעט אף אחד לא מתנדב מתוך 10 הילדים שבכיתה שלך, לפתע אחד מהם מרים את היד, "לי אין בעיה לקרוע לאנשים פה את הצורה" אמר המאמן בעל השער הסגול שניראה די מתנסה.
    "אייס, אולי תתנדב גם זה יהיה הקרב הראשון, תראה לכולם כמה אתה חזק" שאל אותך לאנס, אתה חושב כמה דקות ומסכים, לפתע עוד שני מאמנים מצביעים, וכל הכיתה יורדת לקומה 1 - קומת הקרבות, "טוב אז הקרב הראשון יתקיים בין אייס, לבין סטון" אמר לאנס.
    לפתע סטון המאמן המתנשא מהכיתה זרק את הפוקדור שלו לאוויר וממנו יצא פוקימון דמוי חתול המכונה פרסיאן.
    "אז בוא נראה מה אתה שווה ילד" אמר סטון והחל לצחקק.
    "זה יהיה קרב 1 על 1 אז קדימה ברגע שאייס יבחר פוקימון נתחיל בקרב" אמר לאנס.

shlomii4
    אתה מגיעה אל החדר שלך בבית הספר מותש אחרי שנאלצתם לנסוע עם ספינה לאי, אתה מניח את שני הפוקדורים של הפוקימונים שלך על השידה ונכנס למיטה, ותוך שניות אתה נרדם.
    אתה מתעורר בשעה 6 בבוקר ומוציא את הפוקימונים שלך מהפוקדור ומאכיל אותם, השמש מתחילה לעלות, בשעה 6 וחצי אתה יוצא מבית הספר ומתחיל להסתובב באזור לראות את המקום, ולפתע אתה רואה את סינתיה, היא מאכילה את הפוקימונים שלה. אתה מתקרב אליה לאט לאט, לפתע היא מבחינה בך, "בוקר טוב קני, אתה מכון ליום הראשון של בית הספר" שאולת סנתיה, אתה עונה לה בחיוב, ונראה שהיא מחייכת, וכעבור כמה דקות היא מחזירה את הפוקימונים שלה לפוקדור, לפתע מאזור המגורים יוצאת החוצה מאמנת בעלת בגדים ירוקים ושער ג'נגי'.
    "הו, בוקר טוב לזלי, תכירי זה קני, הוא יהיה איתך בכיתה" אמרה סנתיה ללזלי שנראתה ערנית מאוד.
    לפתע לזלי תפסה את ידיך, "אז מה נהיה באותה כיתה, איזה כיף, סוף סוף מאמן שנראה חזק, אנחנו נהיה כיתה מנצחת" אמרה לזלי שנראתה קופצנית מאוד.
    "אולי תעשו קרב אחד מול השני, ככה בשביל האימון, שנראה מה כל אחד ממכם שווה" אמרה סנתיה.
    "בטח שנילחם, צאי רוזרייד בואי נלחם קצת" אמרה לזלי והוציא פוקימון ירוק שעל ידיו היו ורדים.
    "למה אתה מחכה?" שאלה אותך סנתיה.

MatanS23
    אתה קם בשעה 7:45, אתה מבוהל מאוד ואתה מתארגן במהירות ויוצא מהחדר ומאזור המגורים ומתחיל לרוץ אל החוף, שם ברדה אמרה שתיפגשו, הוא תהיה המחנכת שלך השנה, אתה רץ במהירות ומצליח להגיעה בול בשעה 8, אתה רואה שכל הכיתה שלך כבר שם עוד 9 תלמידים.
    "היום אנחנו נעשה קרבות על החוף לבדוק איך אתם מתפקדים בזירה שהיא גם חולית וגם בוצית ידחיו, אז מי רוצה להלחם ראשון?" שאלה ברדה, נראה שהכיתה לא הייתה בעניין של קרב כל כך, אתה כמעט מרים את היד אבל לפתע מאמנת אחת קופצת ומרימה את היד.
    "איזה לוזרים" לוחשת המאמנת בעלת השער הבלונדיני, שניראתה שוויצרית מאוד, היא מתקרבת לברדה, "אני אלחם הריי צריך להראות לתירונים האלה מזה מאמנת חזרה" אמרה המאמנת.
    "עוד משהו רוצה להלחם ולהראות שהוא מאמן בעל אומץ?" שאלה ברדה, אתה מרים את היד שלך לאט לאט, ובסוף אתה אומר שאתה תלחם.
    "טוב אז יהיה לנו היום קרב אמיתי, אז קדימה זה יהיה קרב 1 על 1" אמרה ברדה.
    "צאי באנירי בואי נראה למאמן הזה שאני האלופה" אמרה הנערה.
    כל המאמנים מביטים בך מחכים שתוציא את הפוקימון שאתה תשתמש בו בקרב.

BeHappy
    למחר אתה מתעורר אתה רואה שהשעה 7 ורבע, יש לך שעה עד לתחילת השיעור, אתה מתארגן מהר, ולוקח את הפוקדורים שלך, אתה יוצא מהחדר והולך לכיוון המעלית שיש עליה לחץ רק של מאמנים, כעבור כמה דקות הלחץ יורד ואתה נכנס למעלית ועולה לקומה 3, קומת הכיתות, אתה נכנס במהירות לכיתה עם השמעה הצלצול, ולפתע אל הכיתה נכנס לאנס האלוף, אתה נדהם לראות את האלוף שראיתה בליגת שהייתה בטלויזיה.
    "שלום לכם תלמידים צעירים, אני היה המורה שלכם השנה הזו, ואני אלמד אתכם הרבה, היום אני רוצה לבחון את חוכמת הקרב שלכם, שכמובן תשפיע על הדיגורים שלכם ועל עתידכם באי, אז מי רוצה להתנדבר ראשון" שאל לאנס בעל השער האדום.
    לפתע שני מאמנים התנדבו.
    "טוב מי רוצים להיות השניים הבאים?" שאל לאנס, אתה מרים את היד, אתה יודע שאתה תראה לכולם שאתה מאמן חזק.
    לפתע אחריך מרים את היד מאמן בעל רשתות לתפיסת פוקימוני חרק, הוא קם ומתקרב עליך ולוחש לך "זה הולך להיות הקרב הכי מביך שיהיה לך בזמן הקרוב" הוא אומר ואז מתרחק ממך, אתה נראה מבוהל, כאילו נראה שאתה לוזר לידו, אבל אתה גם כועס על מה שהוא אמר.
    אתם יוצאים מהכיתה ויורדים לקומה 1, קומת הזירות , לאנס פותח את הקרב בזירה אחת ואז הוא מגיעה לזירה שלך ושל המאמן.
    "טוב הקרב הראשון יהיה קרב 1 על 1 בין דיפ לשמעון" אמר לאנס.
    "צא יאנמגה תתקוף בצוות כפול שיתחיל הקרב" אמר שמעון והוציא ינמגה ענקי וחזק שלא מבייש את מאמנו.

ranrevah
    אתה קם בשעה 7 בבוקר ויוצא להסתובב באזור בבית הספר, לפתע אתה רואה את סנתיה ועוד שני מאמנים שסיימו את הקרב ולהכו, סנתייה תהיה המחנכת שלך השנה, אתה מתקרב להגיד לה שלום.
    "שלום לך רן, אתה מוכן להתחיל באומונים הקשים?" שאלה סנתיה ואתה עונה לה בחיוב.
    לפתע מבית הספר יוצאת ילדה קטנה, עם הפיקאצ'ו שלה, הם רצים, לפתע סנתיה עוצרת אותה.
    "שלום לך איריס, אימון בוקר אה?" שאלה סנתיה.
    "כן אני רוצה לאמן את פיקאצ'ו לפני הקרבות היום" אמרה איריס הקטנה.
    "אז אולי אתה רוצה להלחם מול המאמן הזה לאימון שלך?" שאלה סנתיה והצביעה עליך.
    "בטח, אני אשמח" אמרה איריס הקטנה והכינה את הפיקאצ'ו שלה.
    "אתה מסכים לקרב?" שאלה אותך סנתיה.

DorXsceptile
    אתה קם בשעה 7 בבוקר ומתחיל להתארגן, וכעבור כמה דקות אתה יוצא החוצה מהחדר ויוצא מאזור המגורים ומתחיל ללכת אל חוף הים שם קבע איתכם ברדה המחכנת שלכם לשנה הזו, כעבור כמה דקות אתה מגיעה אל החוף ואחירך כל המאמנים וברדה.
    "היום אנחנו נעשה קרבות על החוף לבדוק איך אתם מתפקדים בזירה שהיא גם חולית וגם בוצית ידחיו, אז מי רוצה להלחם ראשון?" שאלה ברדה. לוקח קצת זמן אבל שני מאמנים מחליטים להתנדב, וברדה פותחת את הקרב שלהם.
    "מי עוד רוצה להלחם?" שאלה ברדה בהפתעה בזמן שהמאמנים נלחמים, אתה מרים את היד להתנדב, אתה יודע שאתה תראה להם מי המאמן החזק, לפתע עוד מאמן מתנדב הוא נראה מבוגר מאוד ושמן.
    "טוב אז קדימה תתחילו את הקרב, זה יהיה קרב 1 על 1 בין סקורפיו לג'ונס" אמרה ברדה.
    "קדימה בוא נתחיל, צא קרוקונו" אמר גו'נס והוציא את הקורוקונו שלו שנראה חזק מאוד.

4. משתמש מנוסה
    ranrevah
    אתה קם בשעה 7 בבוקר ויוצא להסתובב באזור בבית הספר, לפתע אתה רואה את סנתיה ועוד שני מאמנים שסיימו את הקרב ולהכו, סנתייה תהיה המחנכת שלך השנה, אתה מתקרב להגיד לה שלום.
    "שלום לך רן, אתה מוכן להתחיל באומונים הקשים?" שאלה סנתיה ואתה עונה לה בחיוב.
    לפתע מבית הספר יוצאת ילדה קטנה, עם הפיקאצ'ו שלה, הם רצים, לפתע סנתיה עוצרת אותה.
    "שלום לך איריס, אימון בוקר אה?" שאלה סנתיה.
    "כן אני רוצה לאמן את פיקאצ'ו לפני הקרבות היום" אמרה איריס הקטנה.
    "אז אולי אתה רוצה להלחם מול המאמן הזה לאימון שלך?" שאלה סנתיה והצביעה עליך.
    "בטח, אני אשמח" אמרה איריס הקטנה והכינה את הפיקאצ'ו שלה.
    "אתה מסכים לקרב?" שאלה אותך סנתיה.
    "בטח אין כמו אימון על הבוקר אז קדימה בוא נראה מה בלבאזור שלי שווה קדימה צא החוצה" אני צועק ומוציא אותו החוצה
    "קדימה תתחיל ראשון בלבאזור צא עם גפן מצליפה לתפוס את פיקאצ'ו ותוך כדי התפיסה תרוץ אליו ותשתמש בחבטה" אני מצווה עליו

5. משתמש מנוסה
    ranrevah
    אתה זורק את הפוקדור של בלאזור, הוא יוצא החוצה ונראה שמח מאוד, זה הקרב הראשון שלכם בבית הספר, בלבאזור תוקף בגפן מצליפה ומוציא מגבו גפן שתופס את פיקאצ'ו ומרים אותו.
    "פיקאצ'ו מכת ברק ואז זנב רעם" אמרה איריס הקטנה, פיקאצ'ו הגיב במהירות הוא תקף במכת ברק שעברה בגפנים כמו בחוטי חשמל וחשמלה את בלבאזור שנפגע חזק מאוד, פיקאצ'ו נפל על האדמה כאשר הוא השתחחר מהגפן, ואז הוא התחיל לרוץ לבאלבאזור הפצוע ושילוב זנב ברזל ורעם ותקף הזנב רעם, זנבו פלט רעמים בזמן שהוא זהר, זנב הרעם פגע בראשו של באלבאזור והעיף אותו כמה מטרים ממך, בלבאזור נפגע חזק מאוד, הוא נראה מסוחרר.

6. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי mamoswine צפה בהודעה
    DarkTiger
    למחר אתה מתעורר אתה רואה שהשעה 7, יש לך שעה עד לתחילת השיעור, אתה מתארגן מהר, ולוקח את הפוקדורים שלך, אתה יוצא מהחדר והולך לכיוון המעלית שיש עליה לחץ רק של מאמנים, כעבור כמה דקות הלחץ יורד ואתה נכנס למעלית ועולה לקומה 3, קומת הכיתות, אתה נכנס במהירות לכיתה עם השמעה הצלצול, ולפתע אל הכיתה נכנס לאנס האלוף, בן דודך.
    אתה מביט לכל הכיוונים ורואה שכמעט אף אחד לא מתנדב מתוך 10 הילדים שבכיתה שלך, לפתע אחד מהם מרים את היד, "לי אין בעיה לקרוע לאנשים פה את הצורה" אמר המאמן בעל השער הסגול שניראה די מתנסה.
    "אייס, אולי תתנדב גם זה יהיה הקרב הראשון, תראה לכולם כמה אתה חזק" שאל אותך לאנס, אתה חושב כמה דקות ומסכים, לפתע עוד שני מאמנים מצביעים, וכל הכיתה יורדת לקומה 1 - קומת הקרבות, "טוב אז הקרב הראשון יתקיים בין אייס, לבין סטון" אמר לאנס.
    לפתע סטון המאמן המתנשא מהכיתה זרק את הפוקדור שלו לאוויר וממנו יצא פוקימון דמוי חתול המכונה פרסיאן.
    "אז בוא נראה מה אתה שווה ילד" אמר סטון והחל לצחקק.
    "זה יהיה קרב 1 על 1 אז קדימה ברגע שאייס יבחר פוקימון נתחיל בקרב" אמר לאנס.
    "אני סומך עליך" אני לוחש לפוקדור וזורק אותו "צא צ'יקוריטה!"

7. משתמש מנוסה
    טוב אז הינה ההתחלה של כל אחד!

MatanS23
    אתה קם בשעה 7:45, אתה מבוהל מאוד ואתה מתארגן במהירות ויוצא מהחדר ומאזור המגורים ומתחיל לרוץ אל החוף, שם ברדה אמרה שתיפגשו, הוא תהיה המחנכת שלך השנה, אתה רץ במהירות ומצליח להגיעה בול בשעה 8, אתה רואה שכל הכיתה שלך כבר שם עוד 9 תלמידים.
    "היום אנחנו נעשה קרבות על החוף לבדוק איך אתם מתפקדים בזירה שהיא גם חולית וגם בוצית ידחיו, אז מי רוצה להלחם ראשון?" שאלה ברדה, נראה שהכיתה לא הייתה בעניין של קרב כל כך, אתה כמעט מרים את היד אבל לפתע מאמנת אחת קופצת ומרימה את היד.
    "איזה לוזרים" לוחשת המאמנת בעלת השער הבלונדיני, שניראתה שוויצרית מאוד, היא מתקרבת לברדה, "אני אלחם הריי צריך להראות לתירונים האלה מזה מאמנת חזרה" אמרה המאמנת.
    "עוד משהו רוצה להלחם ולהראות שהוא מאמן בעל אומץ?" שאלה ברדה, אתה מרים את היד שלך לאט לאט, ובסוף אתה אומר שאתה תלחם.
    "טוב אז יהיה לנו היום קרב אמיתי, אז קדימה זה יהיה קרב 1 על 1" אמרה ברדה.
    "צאי באנירי בואי נראה למאמן הזה שאני האלופה" אמרה הנערה.
    כל המאמנים מביטים בך מחכים שתוציא את הפוקימון שאתה תשתמש בו בקרב.

אני חושב לעצמי:'אוקיי, הגיע הזמן להוכיח לעצמי ולכולם מה אני שווה!'
    קצת בהיסוס אני לוקח את הפוכדור של צ'ימצ'אר ואז אני מוציא אותו ואומר תוך כדי:"צא צ'ימצ'אר!"
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    DorXsceptile
    אתה קם בשעה 7 בבוקר ומתחיל להתארגן, וכעבור כמה דקות אתה יוצא החוצה מהחדר ויוצא מאזור המגורים ומתחיל ללכת אל חוף הים שם קבע איתכם ברדה המחכנת שלכם לשנה הזו, כעבור כמה דקות אתה מגיעה אל החוף ואחירך כל המאמנים וברדה.
    "היום אנחנו נעשה קרבות על החוף לבדוק איך אתם מתפקדים בזירה שהיא גם חולית וגם בוצית ידחיו, אז מי רוצה להלחם ראשון?" שאלה ברדה. לוקח קצת זמן אבל שני מאמנים מחליטים להתנדב, וברדה פותחת את הקרב שלהם.
    "מי עוד רוצה להלחם?" שאלה ברדה בהפתעה בזמן שהמאמנים נלחמים, אתה מרים את היד להתנדב, אתה יודע שאתה תראה להם מי המאמן החזק, לפתע עוד מאמן מתנדב הוא נראה מבוגר מאוד ושמן.
    "טוב אז קדימה תתחילו את הקרב, זה יהיה קרב 1 על 1 בין סקורפיו לג'ונס" אמרה ברדה.
    "קדימה בוא נתחיל, צא קרוקונו" אמר גו'נס והוציא את הקורוקונו שלו שנראה חזק מאוד.
    [/QUOTE]

"אלקיד, צא ותראה לו מה אתה יודע. תשתמש בעיטה תחתית ואחריה שוק חשמלי".

9. משתמש מנוסה
    [QUOTE=mamoswine;723062]
    shlomii4
    אתה מתעורר בשעה 6 בבוקר ומוציא את הפוקימונים שלך מהפוקדור ומאכיל אותם, השמש מתחילה לעלות, בשעה 6 וחצי אתה יוצא מבית הספר ומתחיל להסתובב באזור לראות את המקום, ולפתע אתה רואה את סינתיה, היא מאכילה את הפוקימונים שלה. אתה מתקרב אליה לאט לאט, לפתע היא מבחינה בך, "בוקר טוב קני, אתה מכון ליום הראשון של בית הספר" שאולת סנתיה, אתה עונה לה בחיוב, ונראה שהיא מחייכת, וכעבור כמה דקות היא מחזירה את הפוקימונים שלה לפוקדור, לפתע מאזור המגורים יוצאת החוצה מאמנת בעלת בגדים ירוקים ושער ג'נגי'.
    "הו, בוקר טוב לזלי, תכירי זה קני, הוא יהיה איתך בכיתה" אמרה סנתיה ללזלי שנראתה ערנית מאוד.
    לפתע לזלי תפסה את ידיך, "אז מה נהיה באותה כיתה, איזה כיף, סוף סוף מאמן שנראה חזק, אנחנו נהיה כיתה מנצחת" אמרה לזלי שנראתה קופצנית מאוד.
    "אולי תעשו קרב אחד מול השני, ככה בשביל האימון, שנראה מה כל אחד ממכם שווה" אמרה סנתיה.
    "בטח שנילחם, צאי רוזרייד בואי נלחם קצת" אמרה לזלי והוציא פוקימון ירוק שעל ידיו היו ורדים.
    "למה אתה מחכה?" שאלה אותך סנתיה.

"אוקי אני אוציא את מורקרו,הוא מזכיר לי את ג'וטו,הרבה מורקרו היו מסתובבים ליד מעון היום שביקרת בו סינתיה,עד שקרה.. המקרה הנורא" אומר לה ואוציא את מורקרו מהפוכדור "אוקי מורקרו! אני קני ואני המאמן החדש שלך!" אומר לו ואתן לו להסתכל עליי שיבחן אותי קצת "אוקי מורקרו מתחילים! תשתמש מהר בהדהמה! ואז ישר ניקור!" אומר לו ואפנה לסינתייה "מה מתקפה הרדיפה עושה?"

10. משתמש מנוסה
    DarkTiger
    "קדימה פרסיאן תקוף בחבטת זעם בכל הכוח" אמר סטון, הפרסיאן שלו החל לייל והתחיל לרוץ לכיוונו של צ'יקוריטה.

MatanS23
    "קדימה באנרי תתקפי בקרן קרח, יש לנו יתרון טוב על הצ'ימצ'אר הזה" אמרה איסה שנראתה נחושה, מן הבאנרי שלה החלה לטעון אנרגיה למכת הקרח, הצימצ'אר שלך החל לחכות שתגיד לו מה לעשות.

DorXsceptile
    "קרוקנו נשיכה ואז זעם" אמר ג'ונס, אלקיד התחיל לרוץ במהירות לכיוונו של קרוקונו, וקרוקונו החל לרוץ לכיוונו של אלקיד, השניים תקפו במתקפות שלהם, אלקיד תקף בבעיטה נמוכה וקרוקונו תפס את רגלו בנשיכה, קרוקונו החל לנער את אלקיד ואז הטיח אותו באדמה, אלקיד נפגע חזק, אלקיד ניסה להתעושש אבל לפתע קרוקונו תקף בזעם ופגע חזק באלקיד שניראה פצוע.

shlomii4
    רק משהו קטן, את המרקוורו אתה תפסתה, כי הריי איך עברתה את המבחנים? אז הוא לא חדש לך.
    ---------------------------------------
    "קדימה רוזליה ריקוד עלים משולב עם עליי קסם" אמרה לזלי, מרקרוו תקף בהדהמה ופגע ברוזרייד שנפגע אבל חוזר לעצמו במהירות, לפתע נראה שרוזרייד מתעצבן, לפתע העלים שמסביבו מתחילים לרחף ולהסתובב סביבו, זה ההשפעה של מתקפת ריקוד עלים, ואז כאשר כמות אדירה של עלים מסתובבים סביב רוזרייד, הם הופכים לעלי קסם, ואז רוזרייד זורק אותם על מרקרוו המופתע שעף מקודם לכיוונו של רוזרייד לתקוף בניקור, עליי הקסם פוגעים במרקרוו חזק ומפילים אותו לאדמה, נראה שמרקרוו נפגע מאוד חזק.

11. משתמש מנוסה

MatanS23
    "קדימה באנרי תתקפי בקרן קרח, יש לנו יתרון טוב על הצ'ימצ'אר הזה" אמרה איסה שנראתה נחושה, מן הבאנרי שלה החלה לטעון אנרגיה למכת הקרח, הצימצ'אר שלך החל לחכות שתגיד לו מה לעשות.
    אני אומר לצ'ימצ'אר:"השתמש בלהביור מהר על באנרי! ואחרי תרוץ אליה מהר להשתמש בשריטה!"
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    DorXsceptile
    "קרוקנו נשיכה ואז זעם" אמר ג'ונס, אלקיד התחיל לרוץ במהירות לכיוונו של קרוקונו, וקרוקונו החל לרוץ לכיוונו של אלקיד, השניים תקפו במתקפות שלהם, אלקיד תקף בבעיטה נמוכה וקרוקונו תפס את רגלו בנשיכה, קרוקונו החל לנער את אלקיד ואז הטיח אותו באדמה, אלקיד נפגע חזק, אלקיד ניסה להתעושש אבל לפתע קרוקונו תקף בזעם ופגע חזק באלקיד שניראה פצוע.
    "אלקיד, תחזור!" "צא סקווירטל, תשתמש בהגנת צדף, ותוך כדי הסיבוב תשתמש בבועות ותנסה להתנגש בקרוקנה. כך תהייה מוגן וגם תתקוף בשתי מתקפות את קרוקנה."

13. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    [QUOTE=mamoswine;723062]טוב אז הינה ההתחלה של כל אחד!

DarkTigerBeHappy
    למחר אתה מתעורר אתה רואה שהשעה 7 ורבע, יש לך שעה עד לתחילת השיעור, אתה מתארגן מהר, ולוקח את הפוקדורים שלך, אתה יוצא מהחדר והולך לכיוון המעלית שיש עליה לחץ רק של מאמנים, כעבור כמה דקות הלחץ יורד ואתה נכנס למעלית ועולה לקומה 3, קומת הכיתות, אתה נכנס במהירות לכיתה עם השמעה הצלצול, ולפתע אל הכיתה נכנס לאנס האלוף, אתה נדהם לראות את האלוף שראיתה בליגת שהייתה בטלויזיה.
    לפתע שני מאמנים התנדבו.
    "טוב מי רוצים להיות השניים הבאים?" שאל לאנס, אתה מרים את היד, אתה יודע שאתה תראה לכולם שאתה מאמן חזק.
    לפתע אחריך מרים את היד מאמן בעל רשתות לתפיסת פוקימוני חרק, הוא קם ומתקרב עליך ולוחש לך "זה הולך להיות הקרב הכי מביך שיהיה לך בזמן הקרוב" הוא אומר ואז מתרחק ממך, אתה נראה מבוהל, כאילו נראה שאתה לוזר לידו, אבל אתה גם כועס על מה שהוא אמר.
    אתם יוצאים מהכיתה ויורדים לקומה 1, קומת הזירות , לאנס פותח את הקרב בזירה אחת ואז הוא מגיעה לזירה שלך ושל המאמן.
    "טוב הקרב הראשון יהיה קרב 1 על 1 בין דיפ לשמעון" אמר לאנס.
    "צא יאנמגה תתקוף בצוות כפול שיתחיל הקרב" אמר שמעון והוציא ינמגה ענקי וחזק שלא מבייש את מאמנו.

אני מוציא את צ'ארמנדר.
    ואז אומר לו להשתמש בדחיפה.

Never judge a person on their mistakes, judge a person on how they fix them

14. משתמש מנוסה
    MatanS23
    צ'ימצ'אר תוקף בלהביור ובאנרי תוקפת בקרן קרח, המתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות פיצוץ חזק שממלא את המקום בעשן, צ'ימצ'אר לא יודע איפה באנרי, עד שלפתע היא יוצאת מהעשן ותוקפת את צ'ימצאר בבעיטת קפיצה ופוגעת בבטנו של צ'מצ'אר שנופל על הריצפה ונפגע חזק, אתה רואה שאיסה מתחילה לצחוק על צ'ימצ'אר.

DorXsceptile
    לפתע ברדה עוצרת את הקרב, "זה קרב 1 על 1, אסור להחליף פוקימונים, לכן גו'נס הוא המנצח בקרב, זה נצחון טכני, אני מאוכזבת ממך סקורפיו שאתה לא מכיר את חוקי הקרבות." אומרת ברדה והלכה לשפוט בקרב השני שהתנהל.
    "יש לך עוד הרבה מה ללמוד ילד" אמר ג'ונס והתחיל ללכת לכיוון מבנה בית הספר, נראה שהוא ירד עליך סקווירטל מביט עליך נראה שהוא לא מבין למה הוצאתה אותו מהפוקדור.

BeHappy
    ינמגה תוקף בצוות כפול ומכפיל את עצמו סביב צ'ארמנדר המבוהל שלא יודע לאן לתקוף בחבטה, "קדימה ינמגה חסל אותו בבום על קולי" אמר שמעון, לפתע כל הינמגות תקפו בבום על קולי צ'ארמנדר המופתע חתף את המכה ונפגע חזק מאוד.
    "פשש זה היה קל מאוד" אמר שמעון.

15. משתמש מנוסה
    [QUOTE=mamoswine;724026][B]

shlomii4
    רק משהו קטן, את המרקוורו אתה תפסתה, כי הריי איך עברתה את המבחנים? אז הוא לא חדש לך.
    ---------------------------------------
    "קדימה רוזליה ריקוד עלים משולב עם עליי קסם" אמרה לזלי, מרקרוו תקף בהדהמה ופגע ברוזרייד שנפגע אבל חוזר לעצמו במהירות, לפתע נראה שרוזרייד מתעצבן, לפתע העלים שמסביבו מתחילים לרחף ולהסתובב סביבו, זה ההשפעה של מתקפת ריקוד עלים, ואז כאשר כמות אדירה של עלים מסתובבים סביב רוזרייד, הם הופכים לעלי קסם, ואז רוזרייד זורק אותם על מרקרוו המופתע שעף מקודם לכיוונו של רוזרייד לתקוף בניקור, עליי הקסם פוגעים במרקרוו חזק ומפילים אותו לאדמה, נראה שמרקרוו נפגע מאוד חזק.[/QUOTE

רציתי לקשר את זה לעלילה,פשוט חשבתי שקיבלנו את הפוקימונים עכשיו רק.

"קדימה מורקרו! אל תוותר! תזכור את כל מה שעברנו בג'וטו!" אקרא לעברו "קדימה אני רוצה שתיתן את כולך! תתקיף מהר ברדיפה! ואחר כך תעוף למעלה לשמיים אל מול השמש! מכך שאם רוזרייד יסתכל עליך הוא יסתנוור! ואז תצלול אליו במתקפת ניקור!" אומר לו

עמוד 3 מתוך 7 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •