Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 7 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 93
  1. משתמש מנוסה
    shlomii4
    "רודרייד גמור את הקרב מגה שאיבה" אמרה לזלי, מרקרוו החל לקום מהאדמה, הוא פרש את כנפיו לצדדים והחל לעוף לכיוונו של רוזרייד , מרקרוו עמד לתקוף ברדיפה אבל לפתע רוזרייד תקף במגה שאיבה ומגופו של מרקרוו החלו לצאת כדורים שקופים בצע ירוק והם נכנסו לתוך הפרחים של רוזרייד, מרקרוו נצח אל תוך האדמה ונפגע קשה.
    "זה מוזר, הקרב קל מדי, היי אתה, תתחיל להתאמץ שהקרב יהיה מעניין יותר כי בדרך הזו אתה תרד בדירוג ותוך שבוע תעוף מהאי" אמרה לזלי שניראתה עצבנית עליך.

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי mamoswine צפה בהודעה
    shlomii4
    "רודרייד גמור את הקרב מגה שאיבה" אמרה לזלי, מרקרוו החל לקום מהאדמה, הוא פרש את כנפיו לצדדים והחל לעוף לכיוונו של רוזרייד , מרקרוו עמד לתקוף ברדיפה אבל לפתע רוזרייד תקף במגה שאיבה ומגופו של מרקרוו החלו לצאת כדורים שקופים בצע ירוק והם נכנסו לתוך הפרחים של רוזרייד, מרקרוו נצח אל תוך האדמה ונפגע קשה.
    "זה מוזר, הקרב קל מדי, היי אתה, תתחיל להתאמץ שהקרב יהיה מעניין יותר כי בדרך הזו אתה תרד בדירוג ותוך שבוע תעוף מהאי" אמרה לזלי שניראתה עצבנית עליך.
    מה אם האסטרטגיה האחרת שלי?

"אנחנו נראה למי הקרב פה יהיה קל מדי" אומר לה ואסתכל על מורקרו בקצת כעס "קדימה מורקרו! אל תוותר! אנחנו נמצאים כאן בשביל להתחזק ולנצח את צוות רוקט על מה שעשו לנו! עכשיו תעוף לשמיים! ותצלול אל עבר רוזרייד בזיגזגים,כך שאם ירצה להתקיף הוא לא יצליח ואחר כך ישר תתקיף בניקור והדהמה ואחרי זה מיד תחזור לנקודת ההתחלה" אומר לו והפעם אקווה שיצליח

3. משתמש מנוסה
    shlomii4
    אבל מרקרוו נפצע, אתה צריך לחשוב על מהלך חדש שיעזור לו.
    -------------------------------------
    מרקרוו מתחיל לעוף לגובה, "רוזרייד על תיתן לו תקוף בעליי תער" אמרה לזלי, רוזרייד החל לתקוף בעליי תער אבל מרקרוו חומק הוא ממשיך לעלות לגובה וכאשר הוא מעל השמש הוא מתחיל לצלול לכיוונו של רוזרייד בזיגזוגים, רוזרייד תוקף ביום שמש ומקבל אנרגיה מהשמש.
    "קדימה רוזרייד תקוף בקרן סולרית" אמרה לזלי, רוזרייד טוען אנרגייה בזמן שמרקרוו יורד בשניה שמרקרוו עומד לתקוף את רוזרייד, הוא תוקף בקרן סולרית, מרקרוו חומק בעזרת ירידת הזיגזוג, הוא תוקף את רוזרייד בניקור ופוגע בראשו של רוזרייד שנופל על האדמה, מרקרוו עומד לתקוף ברדיפה אבל רוזרייד מגיב מהירות הוא משלב שוב ריקוד עלים ועלה קסם, ולפתע העלים שמתחת למרקרוו מתחילים לעוף ולהקיף אותו, הם לא נותנים לו לזוז, לפתע העלים הופעים לעלי קסם ומתחילים לחתוך את מרקרוו שנפגע חזק מאוד ונופל על האדמה, מרקרוו מחוסל, ואתה מפסיד בקרב.
    "אתה עוד צריך להתאמן!" אמרה לזלי והחזירה את רוזרייד, לפתע נשמע הצלצול ואתה מחזיר מהר את מרקרוו ורץ אל מבנה בית הספר, אתה רואה שסינתיה שהייתה לידכם כבר הלכה, ברגע שאתה נכנס למבנה בית הספר אתה רואה את הדירוגים, ולפתע אתה רואה שאתה במקום ה20 מתוך 30, והכל בגלל שהפסדתה מול לזלי, אתה הולך מהר למעלית ועולה לקומה 1, כשאתה יוצא מהמעלית אתה נכנס לתוך הכיתה, ומתיישב, סינתייה כבר בכיתה.
    "שלום לכולם, אני סינתיה ואני אהיה המחנכת שלכם השנה, השיעור היום ידבר על שילובים, כאשר משלבים בין מתקפות יוצרים אנרגיה חדשה, שילוב יכול להיות הגורם המכריע בקרב, כאשר פיפלאפ תוקף במערבולת יש לו 30 אחוז לפגוע בפוקימון ברמה גבוה, אבל כאשר הוא ישלב את זה עם בועות הוא יעלה את הסיכוי ל50 אחוזים, אתם צריכים למצוא את האיזון במתקפות ולמצוא את השילוב הנכון, לא כל שילוב יעבוד, שילוב לא נכון יכול לפגוע בפוקימון שלכם, חשוב לזכור גם ששילוב טוב גם תלוי בפוקימון שמולו אתה נמצא, אם לפוקימון שלך יש יתרון בסוג על הפוקימון שמולו אתה נמצא יהיה לך על ההתחלה 10 אחוז פלוס לכל פגיעה של מתקפה.
    אבל אם זה יהיה פוקימון בעל יתרון בסוג מול הפוקימון שלך, אז יהיה לכם 10 מינוס בכל פגיעה, שילוב יכול להצליח להעלות את האחוזים ממינוס לפלוס, היום אתם תצאו לתוך היער השחור, עכשיו השעה 8 וחצי, אתם תמצאו ליער עכשיו לאמן את הפוקימונים ואולי גם לתפוס חדשים, חשוב לזכור שאסור להיות ביער אחרי השעה 5 בערב, אחרת זה כבר לא ביידים שלנו" אמרה סנתייה ושיחררה את הכיתה, אתה יוצא מהכיתה ויורד במעלית עם כולם, כעבור כמה דקות אתה יוצא מהמעלית ויוצא ממבנה בית הספר, אתה הולך אל היער השחור עם כולם וכעבור כמה דקות אתם מגיעים, כולם מתפצלים, אתה רואה שלזלי מתיישבת ליד אחת העצים ומוציא את רוזרייד שלה, לא נראה שהיא בעניין של האימונים, אתה מסתקל ביער ורואה שיש בו בלבאזורים ואיפומים שמסתובבים באזור .

4. משתמש מנוסה
    MatanS23
    צ'ימצ'אר תוקף בלהביור ובאנרי תוקפת בקרן קרח, המתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות פיצוץ חזק שממלא את המקום בעשן, צ'ימצ'אר לא יודע איפה באנרי, עד שלפתע היא יוצאת מהעשן ותוקפת את צ'ימצאר בבעיטת קפיצה ופוגעת בבטנו של צ'מצ'אר שנופל על הריצפה ונפגע חזק, אתה רואה שאיסה מתחילה לצחוק על צ'ימצ'אר.
    אני אומר לאיסה:"אני לא חושב שזה יהיה מצחיק!"
    אז אני פונה לצ'ימצ'אר ואומר לו:"צ'ימצ'אר מהר תרוץ הכי מהר שאתה יכול לבאנרי ותתפוס אותה ותשתמש בלהביור! תנסה להתחמק בדרך מכל דבר שהיא תתקוף אותך"
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    shlomii4
    אבל מרקרוו נפצע, אתה צריך לחשוב על מהלך חדש שיעזור לו.
    -------------------------------------
    מרקרוו מתחיל לעוף לגובה, "רוזרייד על תיתן לו תקוף בעליי תער" אמרה לזלי, רוזרייד החל לתקוף בעליי תער אבל מרקרוו חומק הוא ממשיך לעלות לגובה וכאשר הוא מעל השמש הוא מתחיל לצלול לכיוונו של רוזרייד בזיגזוגים, רוזרייד תוקף ביום שמש ומקבל אנרגיה מהשמש.
    "קדימה רוזרייד תקוף בקרן סולרית" אמרה לזלי, רוזרייד טוען אנרגייה בזמן שמרקרוו יורד בשניה שמרקרוו עומד לתקוף את רוזרייד, הוא תוקף בקרן סולרית, מרקרוו חומק בעזרת ירידת הזיגזוג, הוא תוקף את רוזרייד בניקור ופוגע בראשו של רוזרייד שנופל על האדמה, מרקרוו עומד לתקוף ברדיפה אבל רוזרייד מגיב מהירות הוא משלב שוב ריקוד עלים ועלה קסם, ולפתע העלים שמתחת למרקרוו מתחילים לעוף ולהקיף אותו, הם לא נותנים לו לזוז, לפתע העלים הופעים לעלי קסם ומתחילים לחתוך את מרקרוו שנפגע חזק מאוד ונופל על האדמה, מרקרוו מחוסל, ואתה מפסיד בקרב.
    "אתה עוד צריך להתאמן!" אמרה לזלי והחזירה את רוזרייד, לפתע נשמע הצלצול ואתה מחזיר מהר את מרקרוו ורץ אל מבנה בית הספר, אתה רואה שסינתיה שהייתה לידכם כבר הלכה, ברגע שאתה נכנס למבנה בית הספר אתה רואה את הדירוגים, ולפתע אתה רואה שאתה במקום ה20 מתוך 30, והכל בגלל שהפסדתה מול לזלי, אתה הולך מהר למעלית ועולה לקומה 1, כשאתה יוצא מהמעלית אתה נכנס לתוך הכיתה, ומתיישב, סינתייה כבר בכיתה.
    "שלום לכולם, אני סינתיה ואני אהיה המחנכת שלכם השנה, השיעור היום ידבר על שילובים, כאשר משלבים בין מתקפות יוצרים אנרגיה חדשה, שילוב יכול להיות הגורם המכריע בקרב, כאשר פיפלאפ תוקף במערבולת יש לו 30 אחוז לפגוע בפוקימון ברמה גבוה, אבל כאשר הוא ישלב את זה עם בועות הוא יעלה את הסיכוי ל50 אחוזים, אתם צריכים למצוא את האיזון במתקפות ולמצוא את השילוב הנכון, לא כל שילוב יעבוד, שילוב לא נכון יכול לפגוע בפוקימון שלכם, חשוב לזכור גם ששילוב טוב גם תלוי בפוקימון שמולו אתה נמצא, אם לפוקימון שלך יש יתרון בסוג על הפוקימון שמולו אתה נמצא יהיה לך על ההתחלה 10 אחוז פלוס לכל פגיעה של מתקפה.
    אבל אם זה יהיה פוקימון בעל יתרון בסוג מול הפוקימון שלך, אז יהיה לכם 10 מינוס בכל פגיעה, שילוב יכול להצליח להעלות את האחוזים ממינוס לפלוס, היום אתם תצאו לתוך היער השחור, עכשיו השעה 8 וחצי, אתם תמצאו ליער עכשיו לאמן את הפוקימונים ואולי גם לתפוס חדשים, חשוב לזכור שאסור להיות ביער אחרי השעה 5 בערב, אחרת זה כבר לא ביידים שלנו" אמרה סנתייה ושיחררה את הכיתה, אתה יוצא מהכיתה ויורד במעלית עם כולם, כעבור כמה דקות אתה יוצא מהמעלית ויוצא ממבנה בית הספר, אתה הולך אל היער השחור עם כולם וכעבור כמה דקות אתם מגיעים, כולם מתפצלים, אתה רואה שלזלי מתיישבת ליד אחת העצים ומוציא את רוזרייד שלה, לא נראה שהיא בעניין של האימונים, אתה מסתקל ביער ורואה שיש בו בלבאזורים ואיפומים שמסתובבים באזור .
    'לזלי המעצבנת הזאת,מה היא מצפה?שכבר שאני אגיע אני אהיה חזק? ולה יש פוקימון מפותח אחרון ולי לא,אני אראה לה' אחשוב לעצמי בכעס ואחר כך אירגע ואסתכל על הבלבזור והאיפום "איזה חמודים,הייתי רוצה לתפוז אותם,אבל לפני זה הייתי רוצה לשאול את סינתייה משהו" אומר ואוציא את פיפלאפ ומורקרו מהפוכדורים שיהנו מהיום היפה ואחפש את סינתייה

6. משתמש מנוסה
    ranrevah
    אתה זורק את הפוקדור של בלאזור, הוא יוצא החוצה ונראה שמח מאוד, זה הקרב הראשון שלכם בבית הספר, בלבאזור תוקף בגפן מצליפה ומוציא מגבו גפן שתופס את פיקאצ'ו ומרים אותו.
    "פיקאצ'ו מכת ברק ואז זנב רעם" אמרה איריס הקטנה, פיקאצ'ו הגיב במהירות הוא תקף במכת ברק שעברה בגפנים כמו בחוטי חשמל וחשמלה את בלבאזור שנפגע חזק מאוד, פיקאצ'ו נפל על האדמה כאשר הוא השתחחר מהגפן, ואז הוא התחיל לרוץ לבאלבאזור הפצוע ושילוב זנב ברזל ורעם ותקף הזנב רעם, זנבו פלט רעמים בזמן שהוא זהר, זנב הרעם פגע בראשו של באלבאזור והעיף אותו כמה מטרים ממך, בלבאזור נפגע חזק מאוד, הוא נראה מסוחרר.
    "קדימה בלבאזור אל תוותר אתה הרבה יותר חזק ממנו מהר רוץ אליו במהירות ותשתמש בחבטה ואז תרים את פיקאצ'ו גבוה עם עלי הגפן שלך ותזרוק אותו לאויר"

7. משתמש מנוסה
    MatanS23
    צ'ימצ'אר מתחיל לרוץ לכיוונה של באנירי "באנרי את יודעת כבר מה לעשות" אמרה איסה, וכאשר צ'ימצ'אר התקרב לבאנרי למרחק נגיעה היא תקפה אותו בחבטת זעם ופגעה בראשו בעזרת האוזן שלה, צ'ימצ'אר נפל על האדמה, "פשש ממש בובת אוריגמי רק נוגעים בו הוא נופל או מתקפל." אמרה איסה.
    לפתע צ'ימצ'אר קם מהריצפה לפתע עיניו נהיו אדומות וזנבו החל לפלוט אנרגיית אש אדירה, זו הפעם הראשונה שאתה רואה את צ'ימצ'אר ככה, לפתע הוא תוקף בלהביור לכל הכיוונים ופוגע גם בבאנרי שנפגעת חזק וצורחת מרוב הכאב, נראה שאנריית הלהט השתלטה על צ'ימצ'אר שנראה ללא שליטה ומתחיל לתקוף בלהביור לכל מקום, הוא גם כמעט פוגע בך. איסה נראת המומה ומפוחדת מאוד.

shlomii4
    אתה הולך עם הפוקימונים שלך חזרה לבית הספר, אתה נכנס אל תוך הבניין ורואה את סנתיה יושבת ליד המזרקה, אתה הולך עליה ופונה עליה, "קרה משהו?" שאלה אותך סנתיה.

ranrevah
    בלבאזור רץ במהירות אל פיקאצ'ו כדי לתקוף אותו בחבטה אבל פיקאצ'ו חומק במתקפה מהירה, ואז כאשר בלבאזור מנסה לתקוף שוב בגפן מצליפה פיקאצ'ו חומק שוב, הוא משתמש במתקפה מהירה ומתחיל להסתובב סביב בלבאזור, בלבאזור לא יודע מה לעשות, הוא מנסה לעצור את פיקאצ'ו בגפן מצליפה אבל זה לא עובד, פיקאצ'ו פשוט מסתובב סביב בלבאזור בצורה מוזרה, אתה מביט על איריס נראה כאילו היא עומדת לעשות מהלך מפתיע.

8. משתמש מנוסה
    MatanS23
    צ'ימצ'אר מתחיל לרוץ לכיוונה של באנירי "באנרי את יודעת כבר מה לעשות" אמרה איסה, וכאשר צ'ימצ'אר התקרב לבאנרי למרחק נגיעה היא תקפה אותו בחבטת זעם ופגעה בראשו בעזרת האוזן שלה, צ'ימצ'אר נפל על האדמה, "פשש ממש בובת אוריגמי רק נוגעים בו הוא נופל או מתקפל." אמרה איסה.
    לפתע צ'ימצ'אר קם מהריצפה לפתע עיניו נהיו אדומות וזנבו החל לפלוט אנרגיית אש אדירה, זו הפעם הראשונה שאתה רואה את צ'ימצ'אר ככה, לפתע הוא תוקף בלהביור לכל הכיוונים ופוגע גם בבאנרי שנפגעת חזק וצורחת מרוב הכאב, נראה שאנריית הלהט השתלטה על צ'ימצ'אר שנראה ללא שליטה ומתחיל לתקוף בלהביור לכל מקום, הוא גם כמעט פוגע בך. איסה נראת המומה ומפוחדת מאוד.
    אני נדהם מצ'ימצ'אר ואני אומר לו:"צ'ימצ'אר תנסה להתמקד ולהפסיק את זה, זה מספיק! אף פעם לא ראיתי אותך ככה"
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה

shlomii4
    אתה הולך עם הפוקימונים שלך חזרה לבית הספר, אתה נכנס אל תוך הבניין ורואה את סנתיה יושבת ליד המזרקה, אתה הולך עליה ופונה עליה, "קרה משהו?" שאלה אותך סנתיה.
    "רציתי לשאול.... כמה פוקימונים כל אחד יכול להחזיק? שישיה? כי למשל אני רוצה לנסות כמה פוקימונים אבל זה יהיה יותר משש,אז יש פה פרופסור שאפשר לשים אצלו את הפוקימונים או משהו? כי תכננתי לתפוס אייפום ולראות את הכוח שלה ומקסימום אם היא לא תתאים לי אז אני אאמן אותה ואחפש לה פוקימון אחר,כמו שהסברת" אשאל אותה ואקווה שהבינה אותי

10. משתמש מנוסה
    ranrevah
    בלבאזור רץ במהירות אל פיקאצ'ו כדי לתקוף אותו בחבטה אבל פיקאצ'ו חומק במתקפה מהירה, ואז כאשר בלבאזור מנסה לתקוף שוב בגפן מצליפה פיקאצ'ו חומק שוב, הוא משתמש במתקפה מהירה ומתחיל להסתובב סביב בלבאזור, בלבאזור לא יודע מה לעשות, הוא מנסה לעצור את פיקאצ'ו בגפן מצליפה אבל זה לא עובד, פיקאצ'ו פשוט מסתובב סביב בלבאזור בצורה מוזרה, אתה מביט על איריס נראה כאילו היא עומדת לעשות מהלך מפתיע.
    [/QUOTE]

"תעמוד שנייה בלבאזור וניראה מה היא מתכננת"

11. משתמש מנוסה
    MatanS23
    צ'ימצ'אר לא מצליח לשמוע לך ברגע שהוא רואה אותך הוא מתחיל לתקוף אותך בלהביור, אתה כמעט נפגע, נראה שצ'ימצ'אר התחרפן לגמרי, לפתע ברדה מבחינה במתרחש, היא מוציא את ההיפוודון של שתוקף בסופת חול שמנטרלת את הלהט של צ'ימצ'אר שמתעלף ישר אחרי המכה, "הקרב הזה יחשב כתיקו בינכים" אמרה ברדה שלא התלהבה כל כך מהלהט של צ'ימצ'אר.
    "היה לך רק מזל ילד" אמרה איריס.

shlomii4
    "בטח שאפשר, אתה יכול תמיד להשאיר את הפוקימונים שלך אצל הפרופסור, אבל אתה יכול להחזיק עד 6 פוקימונים בחגורה, ואת כל השאר שתתפוס יהיו אצל הפרופסור, אז קדימה תחזור להתאמן על השילובי מתקפות שלך" אמרה סנתיה, אתה נפרד מסנתיה ויוצא מבית הספר וחוזר ליער חזרה, אתה רואה שעדיין יש על העצים אייפומים.

ranrevah
    בלבאזור לא זז, הוא מחכה לתגובה של פיקאצ'ו, בלבאזור נראה מפוחד, לפתע פיקאצ'ו מפסיק עם המתקפה המהירה ופונה לכוון של בלבאזור ומתחיל לרוץ לכיוונו כאשר הוא תוקף בווולט, בלבאזור מתחיל לרוץ כדי לנסות לחמוק אבל פיקאצ'ו מהיר יותר, הוא פוגע בבאלבאזור שעף כמה שניות באוויר ואז נופל על האדמה ונפגע קשה, בלבאזור נראה מסוחרר ותשוש.

12. משתמש מנוסה

shlomii4
    "בטח שאפשר, אתה יכול תמיד להשאיר את הפוקימונים שלך אצל הפרופסור, אבל אתה יכול להחזיק עד 6 פוקימונים בחגורה, ואת כל השאר שתתפוס יהיו אצל הפרופסור, אז קדימה תחזור להתאמן על השילובי מתקפות שלך" אמרה סנתיה, אתה נפרד מסנתיה ויוצא מבית הספר וחוזר ליער חזרה, אתה רואה שעדיין יש על העצים אייפומים.
    [/B]
    "אוקי מורקרו ופיפלאפ נעשה קרב כפול מול שני איפומים,אחר כך אני אבחר את מי כדאי שניקח לצוות ואולי לפרופסור,אז מורקרו תשתמש בהדהמה על איפום אחד שנראה לך חזק ופילאפ תתקיף בבועות איפום שנראית או נראה לך חזקים" אומר להם ואתכונן לקרב אימון

13. משתמש מנוסה
    shlomii4
    מרקרוו תוקף את אחד האיפומים בהדהמה ופיפלאפ תוקף את אחד מהם בבועות, שני האיפומים המופתעים שנפגעים מתעצבנים מאוד אחד מהם תוקף בשריטה והשני במהירות, האיפום שתוקף בשריטה פוגע בפיפלאפ שלך והשני שתוקף במהירות ומוציא כוכבים מזנבו פוגע במרקרוו שלך, מרקרוו ופיפלאפ נפגים באותה מידה, אבל מתעוששים במהירות, אתה נזכר שאתה צריך להתאמן על שילובים של מתקפות.

14. משתמש מנוסה
    shlomii4
    מרקרוו תוקף את אחד האיפומים בהדהמה ופיפלאפ תוקף את אחד מהם בבועות, שני האיפומים המופתעים שנפגעים מתעצבנים מאוד אחד מהם תוקף בשריטה והשני במהירות, האיפום שתוקף בשריטה פוגע בפיפלאפ שלך והשני שתוקף במהירות ומוציא כוכבים מזנבו פוגע במרקרוו שלך, מרקרוו ופיפלאפ נפגים באותה מידה, אבל מתעוששים במהירות, אתה נזכר שאתה צריך להתאמן על שילובים של מתקפות.
    אל תדאג לא שכחתי,ואפשר שיהיה איפום נקבה אחד?

"אוקי אני תכננתי מן סוג של שילוב,מורקרו אני רוצה שתתקיף את האיפומים ברדיפה,ואתה פיפלאפ תירה בועות סביב מומרקרו שיסתער על שני האיפומים והבועות גם יעשו עוד נזק וגם יגנו עליו ממתקפות נגד" אומר להם ואסתכל לראות את האסטרטגיה החדשה

15. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    MatanS23
    צ'ימצ'אר תוקף בלהביור ובאנרי תוקפת בקרן קרח, המתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות פיצוץ חזק שממלא את המקום בעשן, צ'ימצ'אר לא יודע איפה באנרי, עד שלפתע היא יוצאת מהעשן ותוקפת את צ'ימצאר בבעיטת קפיצה ופוגעת בבטנו של צ'מצ'אר שנופל על הריצפה ונפגע חזק, אתה רואה שאיסה מתחילה לצחוק על צ'ימצ'אר.

DorXsceptile
    לפתע ברדה עוצרת את הקרב, "זה קרב 1 על 1, אסור להחליף פוקימונים, לכן גו'נס הוא המנצח בקרב, זה נצחון טכני, אני מאוכזבת ממך סקורפיו שאתה לא מכיר את חוקי הקרבות." אומרת ברדה והלכה לשפוט בקרב השני שהתנהל.
    "יש לך עוד הרבה מה ללמוד ילד" אמר ג'ונס והתחיל ללכת לכיוון מבנה בית הספר, נראה שהוא ירד עליך סקווירטל מביט עליך נראה שהוא לא מבין למה הוצאתה אותו מהפוקדור.

BeHappy
    ינמגה תוקף בצוות כפול ומכפיל את עצמו סביב צ'ארמנדר המבוהל שלא יודע לאן לתקוף בחבטה, "קדימה ינמגה חסל אותו בבום על קולי" אמר שמעון, לפתע כל הינמגות תקפו בבום על קולי צ'ארמנדר המופתע חתף את המכה ונפגע חזק מאוד.
    "פשש זה היה קל מאוד" אמר שמעון.
    רגע , הובסתי או שלא?
    אם לא אז אני אמשיך.
    "צ'ארמנדר השתמש בצרחה ואם זה פוגע המשך בלהביור." אני אומר לצ'ארמנדר.

Never judge a person on their mistakes, judge a person on how they fix them

עמוד 4 מתוך 7 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •