shlomii4
משחק אין זכר נקבה רק בפוקימונים שמתפתחים לפי מין.
----------------------------------------------------------------------
פיפלאפ מנסה לעשות את השילוב עם מרקרוו אבל מה שקורה הוא שפיפלאפ תוקף בטעות את מרקרוו בבועות בגלל שהוא לא מצליח לשלוט על הבועות שלו עדיין, מרקרוו מתעצבן על פיפלאפ ותוקף אותו ברדיפה, השניים פוגעים זה בזה ומתחילים לריב זה עם זה, לפתע האיפומים מתחילים לברוח, אתה מנסה להרגיעה את הרוחות בין פיפלאפ למרקרוו אבל זה לא מצליח הם כועסים זה על זה.
BeHappy
לא הובסתה, בטעות היוד ברחה לי ובמקום יהיה יצא לי היה.
-------------------------------
צ'ארמנדר תוקף בצרחה וגורם לחלק מכפילים של ינמגה להעלם אבל עדיין נשארים כמה ינמגות, צ'ארמנדר תוקף בלהביור וינמגה תוקף בכוח עתיק המתקפות פוגעות זו בזו אבל הלהביור נעלם תוך שניות והכוח העתיק פוגע בצ'ארמנדר חזק מאוד, צ'ארמנדר נופל על האדמה ונראה שהוא נפגע חזק.
"בשביל לנצח אותי אתה צריך יותר מזה" אמר שמעון.
DorXsceptile
אתה הולך לרפא את אלקיד, אתה נכנס לבית הספר ועולה לקומה השניה במעלית, אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומרפא את אלקיד, וואז אחרי שאתה מקבל את אלקיד חזרה אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ויורד לקומה 1 לזירה להתאמן שם, לפתע אתה רואה שם את גרי ואת אמביראון שלו הם מתאמנים, לפתע גרי מבחין בך, "באתה להתאמן פה?" הוא שואל במן פרצוץ זועף.
![]()
"חברים! תירגעו!" אומר להם ואפריד בין שניהם ואסביר להם בשקט "מורקרו אין לך מה לכעוס על פיפלאפ,הוא ניסה ליצור מאין שכבת מגן שתגן עליך אבל כנראה שהשילוב הזה צריך עוד אימונים,בבקשה תירגעו,אל תבזבזו אנרגייה סתם,עכשיו אני רק רוצה לבדוק משהו,פיפלאפ תעלה שניה על הגב של מורקרו,אני רוצה לראות אם הוא יכול לשאת אותך באוויר" אומר ואחפש עוד איפומים בסביבה
[/QUOTE]ranrevah
בלבאזור לא זז, הוא מחכה לתגובה של פיקאצ'ו, בלבאזור נראה מפוחד, לפתע פיקאצ'ו מפסיק עם המתקפה המהירה ופונה לכוון של בלבאזור ומתחיל לרוץ לכיוונו כאשר הוא תוקף בווולט, בלבאזור מתחיל לרוץ כדי לנסות לחמוק אבל פיקאצ'ו מהיר יותר, הוא פוגע בבאלבאזור שעף כמה שניות באוויר ואז נופל על האדמה ונפגע קשה, בלבאזור נראה מסוחרר ותשוש.
"טוב אני לא יכול לראות את זה יותר קדימה בלבאזור חזור אל תידאג אנחנו נתחזק וניהיה צוות חזק מאוד"
"כל הכבוד לך אתה מאמן חזק ביותר והפיקצ'או שלך ברמה גבוה בהצלחה"
לשעבר MatanS23
גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!
יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
ספוילר
shlomii4
אתה ממשיך לחפש ונכנס אל תוך עומק היער כדי למצוא איפום אחד, כעבור מסע חיפושים אתה רואה איפום אחד שמתנדד על אחד העצים, הוא מחייך עליך ומצחקק.
DorXsceptile
"תתאמן ילד, קרב מולי יגרום לך להגיעה למקומות לא נכונים" אמר גרי והתחיל ללכת לכיוון המעלית, לפתע אתה שומע קול של צחקוק, אתה מביט על גרי נראה שהוא טיפה מצחקק שהזמנתה אותו לקרב.
BeHappy
צ'ארמנדר תוקף בצרחה חזקה ומעלים את כל הכפילים, ינמגה מגיב במהירות ותוקף בנשיכת חרק ונושך את צ'ארמנדר ואז הוא מטיח אותו בתוך האדמה, צ'ארמנדר נפגע חזק הוא מתקשה לקום. "זהו גמור את הקרב בעל קולי בפעם האחרונה" אמר שמעון וינמגה עומד לתקוף בבום על קולי.
DarkTiger
כאשר פרסיאן מתחיל לתהקרב לצ'יקוריטה היא תוקפת אותו באבקת רעל ורעילה את פרסיאן שמתחיל לזוז בצורה מוזרה.
"פרסיאן תקוף בחבטת זעם עכשיו, זה רק אבקה קדימה עברנו דברים קשים יותר" אמר סטון
ranrevah
נראה שסינתיה טיפה מאוכזבת ממך, לפתע נשמע הצלצול ואתה מחזיר מהר את מרקרוו ורץ אל מבנה בית הספר, ברגע שאתה נכנס למבנה בית הספר אתה רואה את הדירוגים, ולפתע אתה רואה שאתה במקום ה17 מתוך 30, והכל בגלל שהפסדתה מול לזלי, אתה הולך מהר למעלית ועולה לקומה 1, כשאתה יוצא מהמעלית אתה נכנס לתוך הכיתה, ומתיישב, סינתייה כבר בכיתה.
"שלום לכולם, אני סינתיה ואני אהיה המחנכת שלכם השנה, השיעור היום ידבר על שילובים, כאשר משלבים בין מתקפות יוצרים אנרגיה חדשה, שילוב יכול להיות הגורם המכריע בקרב, כאשר פיפלאפ תוקף במערבולת יש לו 30 אחוז לפגוע בפוקימון ברמה גבוה, אבל כאשר הוא ישלב את זה עם בועות הוא יעלה את הסיכוי ל50 אחוזים, אתם צריכים למצוא את האיזון במתקפות ולמצוא את השילוב הנכון, לא כל שילוב יעבוד, שילוב לא נכון יכול לפגוע בפוקימון שלכם, חשוב לזכור גם ששילוב טוב גם תלוי בפוקימון שמולו אתה נמצא, אם לפוקימון שלך יש יתרון בסוג על הפוקימון שמולו אתה נמצא יהיה לך על ההתחלה 10 אחוז פלוס לכל פגיעה של מתקפה.
אבל אם זה יהיה פוקימון בעל יתרון בסוג מול הפוקימון שלך, אז יהיה לכם 10 מינוס בכל פגיעה, שילוב יכול להצליח להעלות את האחוזים ממינוס לפלוס, היום אתם תצאו לתוך היער השחור, עכשיו השעה 8 וחצי, אתם תמצאו ליער עכשיו לאמן את הפוקימונים ואולי גם לתפוס חדשים, חשוב לזכור שאסור להיות ביער אחרי השעה 5 בערב, אחרת זה כבר לא ביידים שלנו" אמרה סנתייה ושיחררה את הכיתה, אתה יוצא מהכיתה ויורד במעלית עם כולם, כעבור כמה דקות אתה יוצא מהמעלית ויוצא ממבנה בית הספר, אתה הולך אל היער השחור עם כולם וכעבור כמה דקות אתם מגיעים, כולם מתפצלים, אתה מתחיל להסתובב ביער ולפתע אתה רואה סניזל שמנסה להפיל עץ הוא נראה זועם במיוחד.
MatanS23
אתה רואה שצ'ימצ'אר מחוסל, אתה מחזיר אותו לפקדור והולך לרפא אותו, אתה הולך למבנה של בית הספר ועולה לקומה השניה במעלית וכשאתה מגיעה לקומה אתה הולך לרפא את הפוקימונים שלך, לפתע אתה רואה שיש באזור מלא מסכים שמראים את כל הקרבות שמתקמיים בזמן זה באי, לפתע ניגשים עליך זוג תאומים, הם נראים מופתעים.
"ואוו הצ'ימצ'אר שלך פשוט נדיר, בחיים עדיין לא ראינו פוקימון שתוקף בלהט, רוצה להחליף אותו בעד פוקימון אחר?" שאלו התאומים.
![]()
ranrevah
נראה שסינתיה טיפה מאוכזבת ממך, לפתע נשמע הצלצול ואתה מחזיר מהר את מרקרוו ורץ אל מבנה ביתהספר, ברגע שאתה נכנס למבנה בית הספר אתה רואה את הדירוגים, ולפתע אתה רואה שאתה במקום ה17 מתוך 30, והכל בגלל שהפסדתה מול לזלי, אתה הולך מהר למעלית ועולה לקומה 1, כשאתה יוצא מהמעלית אתה נכנס לתוך הכיתה, ומתיישב, סינתייה כבר בכיתה."אוקיי זה ניראה פוקימון שמאוד יוכל לעזור לי קדימה נידורן צא החוצה תשתמש בעוקץ רעללפני שהו שם לב וישר אחרי זה תקוף בעיטה כפולה""שלום לכולם, אני סינתיה ואני אהיה המחנכת שלכם השנה, השיעור היום ידבר על שילובים, כאשר משלבים בין מתקפות יוצרים אנרגיה חדשה, שילוב יכול להיות הגורם המכריע בקרב, כאשר פיפלאפ תוקף במערבולת יש לו 30 אחוז לפגוע בפוקימון ברמה גבוה, אבל כאשר הוא ישלב את זה עם בועות הוא יעלה את הסיכוי ל50 אחוזים, אתם צריכים למצוא את האיזון במתקפות ולמצוא את השילוב הנכון, לא כל שילוב יעבוד, שילוב לא נכון יכול לפגוע בפוקימון שלכם, חשוב לזכור גם ששילוב טוב גם תלוי בפוקימון שמולו אתה נמצא, אם לפוקימון שלך יש יתרון בסוג על הפוקימון שמולו אתה נמצא יהיה לך על ההתחלה 10 אחוז פלוס לכל פגיעה של מתקפה.
אבל אם זה יהיה פוקימון בעל יתרון בסוג מול הפוקימון שלך, אז יהיה לכם 10 מינוס בכל פגיעה, שילוב יכול להצליח להעלות את האחוזים ממינוס לפלוס, היום אתם תצאו לתוך היער השחור, עכשיו השעה 8 וחצי, אתם תמצאו ליער עכשיו לאמן את הפוקימונים ואולי גם לתפוס חדשים, חשוב לזכור שאסור להיות ביער אחרי השעה 5 בערב, אחרת זה כבר לא ביידים שלנו" אמרה סנתייה ושיחררה את הכיתה, אתה יוצא מהכיתה ויורד במעלית עם כולם, כעבור כמה דקות אתה יוצא מהמעלית ויוצא ממבנה בית הספר, אתה הולך אל היער השחור עם כולם וכעבור כמה דקות אתם מגיעים, כולם מתפצלים, אתה מתחיל להסתובב ביער ולפתע אתה רואה סניזל שמנסה להפיל עץ הוא נראה זועם במיוחד.
![]()
לשעבר MatanS23
גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!
יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
ספוילר
סליחה לא ראיתי שההרשמה נסגרה.
נערך לאחרונה על ידי Iגם, 08-04-2010 בשעה 09:55 PM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)