DarkTiger
צ'יקוריטה תוקפת בצרחה אבל זה בקושי משפיע על פרסיאן שתוקף בחבטת זעם, הוא מתחיל להשתמש ביידיים שלו וסוטר כמה פעמים לצ'יקוריטה בחבטת זעם, "עכשיו פרסיאן חסל את הצ'יקוריטה הזו בנשיכה" אמר סטון, אבל ניראה כי פרסיאן לא מרוכז ההרעלה משפיעה עליו לרעה וגורמת לו לסחרחורת.
ranrevah
נידורן יוצא מהפוקדור הוא רץ במהירות אל סניזל ותוקף אותו בעוקץ רעל, סניזל המופתע נפגע ועף על אחד העצים, הוא נראה טיפה מסוחרר, הוא מתעושש במהירות ורץ במהירות אל נידורן שעומד לתקוף בבעיטה כפולה אבל כאשר סניזל מתקרב עליו והוא תוקף סניזל חומק, ואז כאשר נידורן בנקודה הכי לא טובה סניזל תוקף אותו במתקפה מהירה משולבת עם שריטה ולא נותן לנידורן הזדמנות לחמוק, נידורן חוטף מכה חזקה מאוד בראשו כאשר סניזל מטיח אותו על האדמה, סניזל נראה עצבני מאוד, הוא לא נותן לנידורן לזוז.
MatanS23
" אז אתה רוצה מולי קרב?" שאלה המאמנת, היא נראתה עצבנית שלא ריצתה להחליף איתה ואם אח שלה את הפוקימונים, נראה שאפילו אח שלה מופתע מזה שהיא הזמינה אותך לקרב.
BeHappy
צ'ארמנדר תוקף במהירות בלהביור שמתקרב לינמגה במהירות, ובשניה שהמתקפה כמעט פוגעת בינמגה, ינמגה תוקף בבום על קולי ומנפץ את הלהביור, הבום העל קולי מתקרב לצ'ארמנדר ופוגע בבטנו ומפיל אותו על החול, נראה שצ'ארמנדר מחוסל.
"הקרב הזה היה קל" אמר שמעון והחזיר את ינמגה.
"אתה עוד צריך להתאמן הרבה כדי להיות איילט פור" אמר שמעון וניגב את המשקפיים שלו.
אתה הולך למבנה בית הספר לראפות את צ'ארמנדר הפצוע, כאשר אתה נכנס לתוך המבנה אתה רואה שיש בו מלא פלאזמות שמשדרות את כל הקרובת של המאמנים, אתה רואה שהמאמנים צוחקים עליך מסיבה לא מוסברת, לפתע אתה רואה שאתה מדורג במקום ה22 עוד 3 דרוגים פחות ואתה תהיה ב5 הכי גרועים.
לפתע הפוקדור של סטארלי נפתח לבד, סטארלי יוצא מהפוקדור שלו ורואה שאתה עצוב, לפתע הוא מתחיל לעוף לעבר המדרגות, אתה רודף אחריו ומנסה להחזיר אותו לפוקדור אלב לא מצליח, לפתע אתה מגיעה לקומה 1, קומת הזירות, אתה רואה שסטארלי יושב ליד אחד הזירות ומביט על הקרב שמתחרש נראה כאילו הוא רוצה להלחם גם.
DorXsceptile
אתה מתחיל לאמן את הפוקימונים שלך בזירה, אתה רואה שאין מאמנים באזור הזירות, לפתע לקומה נכנסת מאמנת צעירה, היא מביטה עליך וממשיכה להתקרב עליך, "תגיד אתה רואה קרב?, כי אני פשוט רוצה לדרג את עצמי במקום גבוה בדירוג, קרב 2 על 2 כזה" שואל הנערה במבט מתחנן.
shlomii4
פיפלאפ רץ לאיפום לתקוף אותו בחבטה אבל איפום יושב על העץ ופיפלאפ לא מצליח להגיעה עליו, פיפלאפ תוקף בבועות כדי להוריד את איפום מהעץ אבל איפום קופץ לעץ אחר, ואז כאשר פיפלאפ לא מוכן איפום קופץ על פיפלאפ ותוקף אותו בשריטה ושורט את פניו של פיפלאפ שנפגע, איפום לא עוצר בזה הוא תוקף גם במהירות ופוגע עוד יותר חזק בפיפלאפ שעף על אחד העצים, איפום מתחיל לצחקק.
"מהר תקום ותרוץ אליו עם ניקור וישר שוב עוקצי רעל"ranrevah
נידורן יוצא מהפוקדור הוא רץ במהירות אל סניזל ותוקף אותו בעוקץ רעל, סניזל המופתע נפגע ועף על אחד העצים, הוא נראה טיפה מסוחרר, הוא מתעושש במהירות ורץ במהירות אל נידורן שעומד לתקוף בבעיטה כפולה אבל כאשר סניזל מתקרב עליו והוא תוקף סניזל חומק, ואז כאשר נידורן בנקודה הכי לא טובה סניזל תוקף אותו במתקפה מהירה משולבת עם שריטה ולא נותן לנידורן הזדמנות לחמוק, נידורן חוטף מכה חזקה מאוד בראשו כאשר סניזל מטיח אותו על האדמה, סניזל נראה עצבני מאוד, הוא לא נותן לנידורן לזוז.
[QUOTE=mamoswine;725870]
DorXsceptile
אתה מתחיל לאמן את הפוקימונים שלך בזירה, אתה רואה שאין מאמנים באזור הזירות, לפתע לקומה נכנסת מאמנת צעירה, היא מביטה עליך וממשיכה להתקרב עליך, "תגיד אתה רואה קרב?, כי אני פשוט רוצה לדרג את עצמי במקום גבוה בדירוג, קרב 2 על 2 כזה" שואל הנערה במבט מתחנן.
[/B. [/QUOTE
"ברור, אין מצב בשאני מסרב שמזמינים אותי לקרב"
מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)
לשעבר MatanS23
גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!
יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
ספוילר
ranrevah
נידורן מנסה להשתחחר מהאחיזה של סניזל אבל הוא בקושי מצליח, לפתע סניזל לא מרוכז לכמה דקות ונידורן זורק את סניזל ממנו בניקור ומעיף את סניזל על האדמה, סניזל מתעושש במהירות ורץ לכיוונו של נידורן כאשר הוא עומד לתקוף בשריטה ונידורן תוקף בעוקץ רעל כאשר סניזל מעיף את כל העוקץ בעזרת שריטה, העוקץ עף לכל עבר, לפתע סניזל תוקף במתקפה מהירה כאשר נידורן מפסיק לתקוף, סניזל עומד לפגוע בנידורן, אבל לפתע נידורן תוקף בהתקפת זעם ופוגע חזק בסניזל שנופל על הריצפה ונפצע.
shlomii4
פיפלאפ רץ במהירות לכיוונו של איפום ומתחיל לתקוף אותו בבועות, איפום תוקף במהירות והכוכבים שיוצאים מזנבו מפוצצים את כל הבועות של פיפלאפ, פיפלאפ מנסה לתקרב לאיפום ולתקוף אותו בניקור אבל איפום תוקף את פיפלאפ בשריטה לפני שפיפלאפ מנסה לתקוף בניקור, פיפלאפ נופל על האדמה הוא נראה חסר עונים, איפום מתחיל להתקרב על פיפלאפ הוא עומד לגמור את הקרב במתקפה אחרונה, לפתע מן השיחים יוצא הרוזרייד של לזלי, הוא תוקף בריקוד עלים משולב עם עלי קסם שתופסים את איפום ולא נותנים לו להתקרב לפיפלאפ, לפתע העלים מתחילים לפגוע באיפום ולחתוך אותו ואז, לפתע רוזרייד תוקף במגה ספיגה ושואב את מעט האנרגיה שנשארה לאיפום, וכאשר איפום כבר כמעט מותש רוזרייד תוקף בחתך ומעיף את איפום על אחד העצים, איפום מחוסל, לפתע לזלי יוצאת מהשיחים היא זורקת על איפום פוקדור, הפוקדור פוגע ביאפום ומכניס אותו עליו, ותוך שניות איפום נתפס על ידי לזלי, היא מרימה את הפוקדור ומכניסה אותו לכיס, "אתה רואה איך שילובי מתקפות עובדים טוב, הייתה צריך להתאמן כמו שסינתיה אמרה ולא סתם להתשמש במכות, הפסד שלך" אמר לזלי והתחילה ללכת.
DorXsceptile
"טוב אז קדימה בוא נתחיל, צא תסוטרג'ה! תתחיל בעלי תער" אמרה המאמנת וזרקה את הפוקדור וממנו יצא פוקימון דמוי נחש מוזר הוא נראה די רגוע.
MatanS23
"בסדר אז ניפגש בקומה 1 בזירת הקרבות" אמרה המאמנת והלכה אם אחיה, אתה הולך לרפא את צ'ימצ'אר אתה רואה סרטונים מהקרבות שהמאמנים האלה הם תאומים חזקים מאוד ושאף מאמן לא ניצח אותם עדיין, האחות ג'וי מחזירה לך את צ'ימצ'אר ואתה יוצא ממרכז הפוקימונים, אתה יורד במעלית ואתה רואה שליד הזירה יושבים עוד כמה מאמנים שבאו לראות את הקרב. "תתכונן השפלה" אמרה המאמנת מהצד השני של הזירה ואז לפתע היא שלפה פוקדור וזרקה אותו וממנו יצא קומבסקין.
DarkTiger
צי'קוריטה תוקפת בעליי תער ופוגע בפרסיאן חזק, פרסיאן נפגע אבל מתעשוש מהר, נראה שסטון נכנס לקרב לא טוב, "פרסיאן תקוף בקרן על!" צעק סטון, לפתע פרסיאן פתח את פיו ותקף בקרן על ופוגע בצ'יקוריטה חזק מאוד, צ'יקוריטה עף על האדמה ונפגע חזק מהמכה נראה שהוא מתקשה לקום.
BeHappy
סטארלי מצביעה על הלוח של הדירוגים ועל הזירה נראה שהוא רוצה להלחם כדי לעזור לך להעלות את הדירוג והוא גם רוצה להתחזק.
DarkTiger
צ'יקוריטה מנסה לתקוף אבל הוא לא מצליח הוא פצוע ברמה גבוה, לפתע פרסיאן מתרב לצ'יקוריטה הוא תוקף אותו בחבטת זעם ומחסל את צ'יקוריטה, אתה מפסיד בקרב, "נראה שסטון חזר לעצמו, הוא רץ במהירות ומחבק את פרסיאן שמתעלף לו ביידים בגלל השפעת ההרעלה. אתה מביט בלאנס שנראה מאוכזב ממך, לאנס מתקרב עליך ואומר "יכולתה לנצח אותו, הוא מאמן גרוע כל הקרב הוא היה בלחץ הוא התקבל לפה רק בגלל הכסף, הוא בקושי יודע איזה מתקפות יש לפרסיאן שלו, ואם אתה תעוף מהאי בגללו אני אהיה מאוכזב מאוד" אמר לאנס והלך לבקש מתנדבים לקרב אחר, אתה עולה לקומה השניה לרפא את צ'יקוריטה שלך, אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומרפא את צ'יקוריטה, לפתע את רואה את סטון, הוא מדבר עם משהו בפלאפון אתה מתקרב טיפה ושומע "אני יודע שאני צריך להיות השליח של הצוות שלכם, הכל למען צוות רוקט, אבל הפרסיאן של ג'ובאני הזה לא מקשיב לי, אני צריך פוקימון שיוכל לנצח מאמנים, כדי שאני אשאר פה לעוד שבוע לפריצה הגדולה" דיבר סטון בפלאפון.
MatanS23
"בחירה גרוע, קומבסקין תתחיל בבעיטה כפולה ואז תתקוף בלהביור." אמרה המאמנת, ארון תקף במכת בוץ אבל קומבסקין תקף בבעיטה כפולה ופירק את הבוץ לחול בחזקה, לפתע ארון התחיל לרוץ לכיוונו של קומבסקין שהחל לתקוף בלהביור ופגע ישירות בארון שנפגע חזק מאוד ממתקפת הלהביור.
"היתרון בקרב הזה הוא שלי" אמרה המאמנת.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)