Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17
  1. משתמש מנוסה
    שם: איתי
    למה ממשיכים עם הקונספט הילדותי של פוקימון?
    למה אי אפשר להמשיך עם הסדרה הילדותית והמטומטמת כרגיל, ובמקביל לשדר סידרה בוגרת של פוקימון. סידרה שבה יהיו אנשים באמת רשעים שלא חוזרים על עצמם בכל פרק, שיהרגו אנשים ושישדדו בנקים וכדו'. שהסדרה תהיה על תקן 14+ (כלומר שבתאכלס 10+ או אפילו פחות... אם הבנתם) ושישלבו קללות בין לבין או לפחות שפה יותר מודרנית, קצת קומדיה גם.
    לדוגמא, היה פרק שהורידו בגלל שרואים בת בבגד ים, אני זוכר כשהייתי קטן היה איזה סדרה "אינויאשה" אני חושב ששמה זה היה אמנם 8+ בתיוג אבל הרבה יותר בוגר.
    המשחקים של פוקימון מצויינים, אבל ראבק מה הקטע של הסדרה?

דרך אגב, עוד נושא שאני לא מבין:
    למה במקום לדבב את הסדרה לא קונים את הפרקים באנגלית ומתרגמים? זה מוסיף עוד המון תוכן (מבחינת כל הסרטים שלא שודרו) וזה הרבה יותר מהיר, אנחנו בארץ בתחילת העונה ה-3 של הסאגה כשבארה"ב הם כבר באמצע-סוף העונה ה-4 של הסאגה.
    אני מבין שילדים בתחום קהל היעד לא מבינים לקרוא לרוב (חחחחח), אבל שיחשבו על זה כמו דורה :p, אולי זה יוסיף קצת תרבות או משהו...

אני זוכר כשהייתי באמת קטן (גן-כיתה א') נהגתי לראות פוקימון ובאמת אהבתי את זה (זה היה בתקופה של ג'וטו ואיי תפוז - עכשיו אני בן 14), ואני זוכר גם שאחותי (עכשיו בת 20) אמרה לי שכשהיא הייתה בגיל 10 בערך פוקימון (סאגת קנטו והקלפים) אז פוקימון היה לגיטימי וכו'...

בקיצור, לכל מי שגדל על הסדרה (אגב, סאגת הוואן - האדוונס, בכלל שודרה בארץ?! כי אני לא זוכר שהיה סדרה על זה) אני חושב שיסכימו איתי שהגיע הזמן למשהו בוגר.
    אמרו שבדור החמישי זה יהיה יותר בוגר, ואני מחכה לראות... לא הגיע הזמן לתכנית שתפנה לבני 6 (עם קצת עזרה) ואפילו עד לבני 16 כאחד? לא חסרות תוכניות שפונות לכל המשפחה ובאמת צופים בהם אנשים מכל הגילאים (לא רק הורים שהילדים מכריחים אותם לצפות איתם) - לדוגמא אפילו ארץ נהדרת שזה ממש מצחיק אז הילדים הקטנים לא מבינים את הקטעים היותר מצחיקים והיותר "גסים", וככה זה די טוב גם :p אני זוכר באמת שבתחילת הדרך הסדרה הייתה ממש טובה (ובמיוחד הסרטים על מיוטו ועל אנטיי, אני חושב שזה היה 1 ו-2), אשכרה בכיתי בסרט על אנטיי והאנונים (היתי בן 5 חחחחחחחחחחחחחח) :p

סליחה על החפירה, ואשמח אם תענו...
    גם אם זה לא ממש קשור, אודה לכם אם לא תנעלו D=

2. The eternal hunters
    שם: אילן
    צודק מה לעשות סדרה ילדותית שלא תומכת בקהל היעד שראה אותה בתחילת ובמוטיב חוזר בלי יצירתיות
    למה מה הבעיה דרגון בול זי היה ממש אלים וממש טוב הפכו אותו יותר לכיוון ילדותי ב Gt והא בוטלה נראה לי ראיתי בויקיפדיה שהיא חוזרת
    אבל תכלס אני צפיתי בדרגון בל זי כהייתי בן 4 ואז שהייתי בן 8 בישראל עכשיו העניין של השמדת כדוא בסדרה יותר מדאיג אותי מאשר שהייתי קטן שם עוד מילא לא הבנתי החלק הכי מפחיד היה של סל (הייתי בן 4)
    נו באמת זה לא בעיה תבגרות את הסידרה בכל מקרה זה אלים אז למה לעשות לילדים קטנים?
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

3. Kibō no chi
    למה ממשיכים עם הקונספט הילדותי של פוקימון?
    כי זה רווחי, הם עושים על זה מלא כסף.
    שמע, בעיקרון אני מסכים איתך, גם אני הייתי מעדיף שזה יפנה גם אל הקהל הבוגר יותר, אנחנו גדלנו על הסדרה אבל הם לא באמת מצפים מאיתנו לראות איך פיקאצ'ו וחברים עוזרים למאמן טמבל למצוא את הפוקימון המתוקי שלו שנגנב על ידי צוות רוקט שאיכשהו תמיד פוגשים את אש והקרב הוא רק מכת ברק אחת והם ישר מתפוצצים, נכון? נכון. הם מורחים את הסדרה על מיליון פרקים כי ילדים קטנים אוהבים את זה מסיבה כלשהי, הם עושים מלא כסף והם מאושרים. מה אכפת להם מאיתנו בכלל? רק כסף זה מה שמעניין אותם.
    אגב, לגבי זה שה"עונה החדשה תהיה יותר בוגרת", תראה את החתימה שלי P:

נ.ב: סאגת הואן שודרה בערוץ הילדים

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    צודק, מורחים את הסדרה המון בעיקר כי זה רווחי. הפוקימונים החדשים גרועים ברובם ויש רעיונות מאוד מטומטמים (למשל תחרויות פוקימונים).
    אגב ערוץ הילדים, ארתור זה דוגמא (לדעתי לפחות) לסדרה נחמדה שעדיין אפשר לראות אותה, ושם זה מעניין תמיד :d
    ורק תסתכל על הבחורה החדשה שיש, מה הקטע של השיער וזה?!?!? ולמה היא כושית? :[

5. מנהל ראשי
    שם: אדם
    במה התאהבת כצפית בסדרה לראשונה? אם ענית אז בעצם הבנת למה זה לא משתנה, יש אנשים שמאבדים עניין, יאללה, תתקדם, תצפה ב"יפים והאמיצים" >< (מאיפה הבאתי את זה?!?) תכלס זאת הסדרה וזה מה שמצחיק מהנה וכיפי בה, קללות יהרסו, רצח יהרוס, אלימות תהרוס!

6. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי pokedex צפה בהודעה
    צודק, מורחים את הסדרה המון בעיקר כי זה רווחי. הפוקימונים החדשים גרועים ברובם ויש רעיונות מאוד מטומטמים (למשל תחרויות פוקימונים).
    אגב ערוץ הילדים, ארתור זה דוגמא (לדעתי לפחות) לסדרה נחמדה שעדיין אפשר לראות אותה, ושם זה מעניין תמיד :d
    ורק תסתכל על הבחורה החדשה שיש, מה הקטע של השיער וזה?!?!? ולמה היא כושית? :[
    ארתור אחלה של סדרה
    וכן, אני יודע לגבי הבחורה החדשה... לגבי זה שהיא כושית, כנראה שזה בגלל המשחקים. הם נקראים שחור ולבן, לא? אז כנראה שהיא אמורה להיות הדמות השחורה והשני שמצטרף במקום ברוק אמור להיות לבן (נראהלי). ככה או ככה, זה מפגר. וקוראים לעונה חדשה של פוקימון "פוקימון - המשאלות הכי טובות", אל תצפו שזה באמת יהיה למבוגרים :S
    אה כן, בטריילר מראים שיש לבת הזאת אוגר-דרקון שחי להבתוך השיער, תראה את העדכון בפורום עדכונים. מעניין באיזה שמפו היא חופפת ם:

Spoiler ספוילר

7. The eternal hunters
    מה זה מפריע לכם שהיא כושית?
    העיקרון של היוצרים : אם זה מכניס כסף אז זה מספיק

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי the charmander צפה בהודעה
    במה התאהבת כצפית בסדרה לראשונה? אם ענית אז בעצם הבנת למה זה לא משתנה, יש אנשים שמאבדים עניין, יאללה, תתקדם, תצפה ב"יפים והאמיצים" >< (מאיפה הבאתי את זה?!?) תכלס זאת הסדרה וזה מה שמצחיק מהנה וכיפי בה, קללות יהרסו, רצח יהרוס, אלימות תהרוס!
    יפים ואמיצים = זקנים
    קללות = מצחיק
    רצח = מצחיק
    אלימות = מצחיק
    בנוסף, אני מצפה שג'סי ג'יימס ומיאו יעשו שלישייה כשאש יצלם את זה!!!$@%!#^!#!%^#!^#!#^%

ועכשיו ברצינות, אין סיבה שמיאו יהיה מצחיק לפעמים, כי חתול מקלל זה קורע! D:

9. The eternal hunters
    כן לצוות רוקט חסר חוש הומור מה הבעיה להכניס קצת חוש הומור לסידרה לפעמים יש איזה קטע קצת מצחיק כמו שקראו לדון דידי ואש עצבן אותה עם זה ( או שזה לא קרה?) או בעונה הראשונה עם הבורות של צוות רוקט (אני מתגעגע לבורות שלהם) והבידריל!!!
    עכשיו הם סתם מתחפשים בתחפושות מטופשות במיוחד

10. משתמש מנוסה
    הבורות היה אחד האדירים! :d
    ומה הקטע שהם כל הזמן "והנה אנחנו שוב מתעופפפפפפפפיייייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםם םם@!#%!%!%!#@" ?

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Stranger in a Strange Land צפה בהודעה
    ארתור אחלה של סדרה
    אה כן, בטריילר מראים שיש לבת הזאת אוגר-דרקון שחי להבתוך השיער, תראה את העדכון בפורום עדכונים. מעניין באיזה שמפו היא חופפת ם:

קוראים לו קיבאגו =.=
    ונראה לי קונדישנר...
    תראו את יודגי הו 5D באמת עשה מהפך
    וצוות רוקט ימשיך,באסה...
    יא אללה אין דברים כאלה

12. The eternal hunters
    הם פשוט לא לומדים מהטעויות שלהם וכל הרובוטים שלהם הם מוסיפים סוג אדמה במקומם הייתי תופס איזה פוקימון אדמה טוב במקום לבזבז כסף (מאיפה לעאזל יש להם כסף למכונות ותחפושות ולא לאוכל?) על מכונות וחסינות לאדמה
    פוקמון מתאים קרומפרט או סוומפרט נגד זנב הברזל של פיקאצו

אני יודע שמוטיב הבורות היה חוזר על עצמו אבל לפחות היה מעניין שהם כל זמן היו נופלים לבורות רנדומלים

13. משתמש מנוסה
    הבורות היה חזק לגמרי, גם היה קטעים של הומור עצמי של צוות רוקט
    "אם יש משהו אחד שאנחנו טובים בו, זה לחפור בורות" וכול מיני שטיקים כאלה

בסך הכול לפוקימון יש הרבה פוטנציאל גם להיות משהו בוגר יותר
    אבל זה תקוע ברמה הילדותית מהסיבות שStranger ציין מעל
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

14. The eternal hunters
    עכשיו הם מוצאים אותם תמיד "בטעות" אם הם היו טיפה יותר חכמים הם היו הולכים למקום אחר אם הם לא רוצים לפגוש אותם
    אבל קודם הם היו רודפים אחריהם

ומה אם הפרק של יום חמישי מזה הכדור המפגר הזה של השוטרת גני?

15. with great power comes great responsibility
    אתה צודק לגמרי...
    לפוקימון יש פוטנציאל להיות אנימה מצוינת שתשתווה לרמה של וואן פיס ואפילו Fma.
    אבל היוצרים כל כך מפגרים,במקום לפנות לקהל יעד יותר בוגר הם עשו את פוקימון לסדרה שראויה לשידור רק בהופ קטנטנים,לא מזמן נתקפתי נוסטלגיה וראיתי קרבות של צ'אריזארד-הקרבות בליגת ג'וטו היו פשוט מדהימים!!,אפשר לראות את הפוטנציאל העצום של פוקימון בקרבות ליגה שבהם צוות רוקט לא מפריע,הורס תעלילה ו"הגיבורים שלנו" מצילים פוקימון חדש שצוות רוקט גנבו.

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •