למה ממשיכים עם הקונספט הילדותי של פוקימון?
למה אי אפשר להמשיך עם הסדרה הילדותית והמטומטמת כרגיל, ובמקביל לשדר סידרה בוגרת של פוקימון. סידרה שבה יהיו אנשים באמת רשעים שלא חוזרים על עצמם בכל פרק, שיהרגו אנשים ושישדדו בנקים וכדו'. שהסדרה תהיה על תקן 14+ (כלומר שבתאכלס 10+ או אפילו פחות... אם הבנתם) ושישלבו קללות בין לבין או לפחות שפה יותר מודרנית, קצת קומדיה גם.
לדוגמא, היה פרק שהורידו בגלל שרואים בת בבגד ים, אני זוכר כשהייתי קטן היה איזה סדרה "אינויאשה" אני חושב ששמה זה היה אמנם 8+ בתיוג אבל הרבה יותר בוגר.
המשחקים של פוקימון מצויינים, אבל ראבק מה הקטע של הסדרה?
דרך אגב, עוד נושא שאני לא מבין:
למה במקום לדבב את הסדרה לא קונים את הפרקים באנגלית ומתרגמים? זה מוסיף עוד המון תוכן (מבחינת כל הסרטים שלא שודרו) וזה הרבה יותר מהיר, אנחנו בארץ בתחילת העונה ה-3 של הסאגה כשבארה"ב הם כבר באמצע-סוף העונה ה-4 של הסאגה.
אני מבין שילדים בתחום קהל היעד לא מבינים לקרוא לרוב (חחחחח), אבל שיחשבו על זה כמו דורה :p, אולי זה יוסיף קצת תרבות או משהו...
אני זוכר כשהייתי באמת קטן (גן-כיתה א') נהגתי לראות פוקימון ובאמת אהבתי את זה (זה היה בתקופה של ג'וטו ואיי תפוז - עכשיו אני בן 14), ואני זוכר גם שאחותי (עכשיו בת 20) אמרה לי שכשהיא הייתה בגיל 10 בערך פוקימון (סאגת קנטו והקלפים) אז פוקימון היה לגיטימי וכו'...
בקיצור, לכל מי שגדל על הסדרה (אגב, סאגת הוואן - האדוונס, בכלל שודרה בארץ?! כי אני לא זוכר שהיה סדרה על זה) אני חושב שיסכימו איתי שהגיע הזמן למשהו בוגר.
אמרו שבדור החמישי זה יהיה יותר בוגר, ואני מחכה לראות... לא הגיע הזמן לתכנית שתפנה לבני 6 (עם קצת עזרה) ואפילו עד לבני 16 כאחד? לא חסרות תוכניות שפונות לכל המשפחה ובאמת צופים בהם אנשים מכל הגילאים (לא רק הורים שהילדים מכריחים אותם לצפות איתם) - לדוגמא אפילו ארץ נהדרת שזה ממש מצחיק אז הילדים הקטנים לא מבינים את הקטעים היותר מצחיקים והיותר "גסים", וככה זה די טוב גם :p אני זוכר באמת שבתחילת הדרך הסדרה הייתה ממש טובה (ובמיוחד הסרטים על מיוטו ועל אנטיי, אני חושב שזה היה 1 ו-2), אשכרה בכיתי בסרט על אנטיי והאנונים (היתי בן 5 חחחחחחחחחחחחחח) :p
סליחה על החפירה, ואשמח אם תענו...
גם אם זה לא ממש קשור, אודה לכם אם לא תנעלו D=