Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 7 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 97
  1. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי DoR_RoD צפה בהודעה
    ~אדם~
    "אוקיי פיירון,הנה הבעלים החדש שלך." אומר מסין ומביא אליך את פיירון.
    אתה רואה דרקון ענק בצבע אדום בוהק,גופו גדול ומלא שרירים,יש לו שתי קרניים על הראש וקרן מעל העף,כנפיים ענקיות ואדומות,רגליים שריריות וחזקות וזנב ענק וחזק. "וזהו פיירון שלך!" אומרת קיצ'ה ומביאה לך מכשיר שנראה כמו שעון. "זהו הדרגופון. איתו אתה יכול להילחם,להגן על עצמך,ללכוד דרקונים ועוד הרבה אפשרויות שתגלה בדרכך. אך כרגע אתה צריך ללחוץ על הכפתור הזה כדי לשמור על הדרקונים בתוך המכשיר." היא אומרת ומצביעה על כפתור שנראה כמו ידית קטנה שאתה יכול ללחוץ עליה עם אצבע.
    מה תעשה?

.
    אני אלחץ על הכפתור בפחד ויגיד:"אוקיי קדימה!"
    "ותודה רבה דוקטור אני מבטיח לשמור על פיירון טוב מאוד ואנחנו נעשה הכל כדי לעצור את ד"ם הרשע"

2. משתמש מנוסה
    שם: טל
    PokeStyle
    רשום!

gal142536
    רשום! תנסה בהמשך המשחק לכתוב יותר עם סימני פיסוק.

אדון פלריון
    לא רשום! הרקע קצר מאוד ולא מושקע בכלל. תשנה את הרקע ותכתוב גם סימני פיסוק ואולי אז תהיה רשום.

התחלה לכולם:
    אתם יוצאים מהבית ורצים במהירות אל כיוון המעבדה בה בוחרים את הדרקון ההתחלתי.
    אתם מגיעים למעבדה,נכנסים ורואים פרופסור ופרופסורית .
    "שלום לך!" אומר הפרופסור. "לי קוראים מסין" הוא אומר. "ולי קוראים קיצ'ה" אומרת הפרופסורית. "אתה בטח באת לקחת דרקון התחלתי נכון?" שואל מסין וקיצ'ה ממשיכה אותו ושואלת:
    "אז במי תבחר?"
    מה תעשו?

"באתי לקחת את הדרקון שלי דרקון הקרח אייסטרודון"אני אומר

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

3. משתמש מנוסה
    שם: איפשהו...לא זוכר

~ג'ון~
    "אוקיי גראסבוין,הנה הבעלים החדש שלך!" אומר מסין ומביא אליך את גראסבוין.
    אתה רואה דרקון ענק בצבע ירוק עם כנפיים גדולות וחזקות,מעין סנפירים שנמשכים מהעורף שלו עד גבו,ציפורניים חדות וחזקות וזנב חזק. "וזהו גראסבוין שלך!" אומרת קיצ'ה ומביאה לך מכשיר שנראה כמו שעון. "זהו הדרגופון. איתו אתה יכול להילחם,להגן על עצמך,ללכוד דרקונים ועוד הרבה אפשרויות שתגלה בדרכך. אך כרגע אתה צריך ללחוץ על הכפתור הזה כדי לשמור על הדרקונים בתוך המכשיר." היא אומרת ומצביעה על כפתור שנראה כמו ידית קטנה שאתה יכול ללחוץ עליה עם אצבע.

.
    "וואו מגניב! תמיד חשבתי שסתם ראתי דרקונים אבל עכשיו אני מבין שזה היה אמתי!" אומר בהיתלהבות והלחץ על הכפתור.
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    התחלה לכולם:
    אתם יוצאים מהבית ורצים במהירות אל כיוון המעבדה בה בוחרים את הדרקון ההתחלתי.
    אתם מגיעים למעבדה,נכנסים ורואים פרופסור ופרופסורית .
    "שלום לך!" אומר הפרופסור. "לי קוראים מסין" הוא אומר. "ולי קוראים קיצ'ה" אומרת הפרופסורית. "אתה בטח באת לקחת דרקון התחלתי נכון?" שואל מסין וקיצ'ה ממשיכה אותו ושואלת:
    "אז במי תבחר?"
    מה תעשו?
    אני אומר להם :"כן כן מה אני צריך לעשות בשביל לקבל דרקון?".

5. משתמש מנוסה
    ~ניר~
    "אוקיי גראוקון,הנה הבעלים החדש שלך!" אומר מסין ומביא אליך את גראוקון. אתה רואה דרקון ענק בצבע חום עם גוף רזה מאוד,שתי קרניים קשות כאבן,כנפי עור וזנב ארוך שנראה כמו זנב של סטן. "וזהו גראוקון שלך!" אומרת קיצ'ה ומביאה לך מכשיר שנראה כמו שעון. "זהו הדרגופון. איתו אתה יכול להילחם,להגן על עצמך,ללכוד דרקונים ועוד הרבה אפשרויות שתגלה בדרכך. אך כרגע אתה צריך ללחוץ על הכפתור הזה כדי לשמור על הדרקונים בתוך המכשיר." היא אומרת ומצביעה על כפתור שנראה כמו ידית קטנה שאתה יכול ללחוץ עליה עם אצבע.
    מה תעשה?

~אדם~
    "אוקיי פיירון,הנה הבעלים החדש שלך." אומר מסין ומביא אליך את פיירון.
    אתה רואה דרקון ענק בצבע אדום בוהק,גופו גדול ומלא שרירים,יש לו שתי קרניים על הראש וקרן מעל העף,כנפיים ענקיות ואדומות,רגליים שריריות וחזקות וזנב ענק וחזק. "וזהו פיירון שלך!" אומרת קיצ'ה ומביאה לך מכשיר שנראה כמו שעון. "זהו הדרגופון. איתו אתה יכול להילחם,להגן על עצמך,ללכוד דרקונים ועוד הרבה אפשרויות שתגלה בדרכך. אך כרגע אתה צריך ללחוץ על הכפתור הזה כדי לשמור על הדרקונים בתוך המכשיר." היא אומרת ומצביעה על כפתור שנראה כמו ידית קטנה שאתה יכול ללחוץ עליה עם אצבע.
    מה תעשה?

~ג'ון~
    "אוקיי גראסבוין,הנה הבעלים החדש שלך!" אומר מסין ומביא אליך את גראסבוין.
    אתה רואה דרקון ענק בצבע ירוק עם כנפיים גדולות וחזקות,מעין סנפירים שנמשכים מהעורף שלו עד גבו,ציפורניים חדות וחזקות וזנב חזק. "וזהו גראסבוין שלך!" אומרת קיצ'ה ומביאה לך מכשיר שנראה כמו שעון. "זהו הדרגופון. איתו אתה יכול להילחם,להגן על עצמך,ללכוד דרקונים ועוד הרבה אפשרויות שתגלה בדרכך. אך כרגע אתה צריך ללחוץ על הכפתור הזה כדי לשמור על הדרקונים בתוך המכשיר." היא אומרת ומצביעה על כפתור שנראה כמו ידית קטנה שאתה יכול ללחוץ עליה עם אצבע.

אדון פלריון
    רשום! תגיב להתחלה.
    אני מלטף את גראוקון ואומר לו: "שלום,אני הבעלים החדש שלך" אני מבקש מהפרופסור אוכל לדרקונים (וגם קצת לאספקה שלי) ונותן לגראוקון
    אחרי זה אני לוחץ על הכפתור ומחזיר אותו

6. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ~אדם~
    אתה לוחץ על הכפתור ולפתע פיירון הופך לאור שחור ונכנס לתוך הדרגופון ולאחר מכן אתה רואה בדרגופון תמונה שלו. "אוקיי,להתראות!" אומרים מסין וקיצ'ה ומלווים אותך החוצה. לפתע אתה שומע צרחה של ילד קטן וקול עבה ומפחיד שאומר:"תביא לי את הקלף הזה!"
    מה תעשה?

~טריי~
    "אוקיי אייסטרודון,הנה הבעלים החדש שלך!" אומר מסין ומביא אליך את אייסטרודון.
    אתה רואה דרקון ענק בצבע כחול בהיר,עם שתי כנפי עור גדולות,ארבע רגליים גדולות ושריריות וזנב גדול וחזק. "וזהו אייסטרודון שלך!" אומרת קיצ'ה ומביאה לך מכשיר שנראה כמו שעון. "זהו הדרגופון. איתו אתה יכול להילחם,להגן על עצמך,ללכוד דרקונים ועוד הרבה אפשרויות שתגלה בדרכך. אך כרגע אתה צריך ללחוץ על הכפתור הזה כדי לשמור על הדרקונים בתוך המכשיר." היא אומרת ומצביעה על כפתור שנראה כמו ידית קטנה שאתה יכול ללחוץ עליה עם אצבע.
    מה תעשה?

~ג'ון~
    אתה לוחץ על הכפתור ופתאום גראסבוין מואר באור שחור והאור נכנס אל תוך הדרגופון ואתה רואה בתוכו תמונה של גראסבוין. "אוקיי,להתראות!" אומרים מסין וקיצ'ה ומלווים אותך החוצה. לפתע אתה שומע קול חזק מאוד של נפנוף כנפיים ולאחר מכן אתה שומע צרחה של דרקון!
    מה תעשה?

~ליאופוד~
    "הנה הוא כאן,גוסטרדון!" אומר מסין ומביא אליך את גוסטרדון.
    אתה רואה דרקון גדול מאוד בצבע לבן,עם כנפי עור גדולות,זנב גדול,ארוך,חזק ושפיצי,רגליים גדולות וחזקות,פנים גדולות ומפחידות ומעין סנפיר על ראשו. "וזהו גוסטרדון שלך!" אומרת קיצ'ה ומביאה לך מכשיר שנראה כמו שעון. "זהו הדרגופון. איתו אתה יכול להילחם,להגן על עצמך,ללכוד דרקונים ועוד הרבה אפשרויות שתגלה בדרכך. אך כרגע אתה צריך ללחוץ על הכפתור הזה כדי לשמור על הדרקונים בתוך המכשיר." היא אומרת ומצביעה על כפתור שנראה כמו ידית קטנה שאתה יכול ללחוץ עליה עם אצבע.
    מה תעשה?

~ניר~
    אתה מקבל מספיק אוכל ולאחר מכן אתה לוחץ על הכפתור ופתאום גראוקון מואר באור שחור והאור נכנס לדרגופון ולאחר מכן אתה רואה תמונה של גראוקון בתוך הדרגופון. "אוקיי,להתראות!" אומרים מסין וקיצ'ה ומלווים אותך החוצה. לפתע אתה שומע קולות של צעדים איטיים ואתה רואה מולך כמה עצים נופלים וזזים!
    מה תעשה?

7. משתמש מנוסה
    ~ליאופוד~
    אתה רואה דרקון גדול מאוד בצבע לבן,עם כנפי עור גדולות,זנב גדול,ארוך,חזק ושפיצי,רגליים גדולות וחזקות,פנים גדולות ומפחידות ומעין סנפיר על ראשו. "וזהו גוסטרדון שלך!" אומרת קיצ'ה ומביאה לך מכשיר שנראה כמו שעון. "זהו הדרגופון. איתו אתה יכול להילחם,להגן על עצמך,ללכוד דרקונים ועוד הרבה אפשרויות שתגלה בדרכך. אך כרגע אתה צריך ללחוץ על הכפתור הזה כדי לשמור על הדרקונים בתוך המכשיר." היא אומרת ומצביעה על כפתור שנראה כמו ידית קטנה שאתה יכול ללחוץ עליה עם אצבע.
    מה תעשה?
    אני לוקח את הדרקון ואומר לו :"נעים מאוד אני ליאופוד או ליאו,בוא ידידי".

8. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    אתה לוחץ על הכפתור ולפתע פיירון הופך לאור שחור ונכנס לתוך הדרגופון ולאחר מכן אתה רואה בדרגופון תמונה שלו. "אוקיי,להתראות!" אומרים מסין וקיצ'ה ומלווים אותך החוצה. לפתע אתה שומע צרחה של ילד קטן וקול עבה ומפחיד שאומר:"תביא לי את הקלף הזה!"
    מה תעשה?

~טריי~
    "אוקיי אייסטרודון,הנה הבעלים החדש שלך!" אומר מסין ומביא אליך את אייסטרודון.
    אתה רואה דרקון ענק בצבע כחול בהיר,עם שתי כנפי עור גדולות,ארבע רגליים גדולות ושריריות וזנב גדול וחזק. "וזהו אייסטרודון שלך!" אומרת קיצ'ה ומביאה לך מכשיר שנראה כמו שעון. "זהו הדרגופון. איתו אתה יכול להילחם,להגן על עצמך,ללכוד דרקונים ועוד הרבה אפשרויות שתגלה בדרכך. אך כרגע אתה צריך ללחוץ על הכפתור הזה כדי לשמור על הדרקונים בתוך המכשיר." היא אומרת ומצביעה על כפתור שנראה כמו ידית קטנה שאתה יכול ללחוץ עליה עם אצבע.
    מה תעשה?

~ג'ון~
    אתה לוחץ על הכפתור ופתאום גראסבוין מואר באור שחור והאור נכנס אל תוך הדרגופון ואתה רואה בתוכו תמונה של גראסבוין. "אוקיי,להתראות!" אומרים מסין וקיצ'ה ומלווים אותך החוצה. לפתע אתה שומע קול חזק מאוד של נפנוף כנפיים ולאחר מכן אתה שומע צרחה של דרקון!
    מה תעשה?

~ליאופוד~
    מה תעשה?

~ניר~
    אתה מקבל מספיק אוכל ולאחר מכן אתה לוחץ על הכפתור ופתאום גראוקון מואר באור שחור והאור נכנס לדרגופון ולאחר מכן אתה רואה תמונה של גראוקון בתוך הדרגופון. "אוקיי,להתראות!" אומרים מסין וקיצ'ה ומלווים אותך החוצה. לפתע אתה שומע קולות של צעדים איטיים ואתה רואה מולך כמה עצים נופלים וזזים!
    מה תעשה?
    אני אומר בנימוס: "להתראות" ויוצא.

9. משתמש מנוסה
    ~ליאופוד~
    גוסטרדון בא אחרייך ומחייך אליך. "אוקיי,להתראות!" אומרים מסין וקיצ'ה ומלווים אותך החוצה. לפתע אתה רואה בשמיים צללית מוזרה שנראת כמו דרקון ולפתע נופל מהצללית מין כדור ענק של צל!
    מה תעשה?

~ניר~
    אתה יוצא החוצה ולפתע אתה שומע צעדים חזקים ואיטיים ואתה רואה ממולך כמה עצים זזים ונופלים!
    לפתע אתה שומע צווחה של דרקון.
    מה תעשה?

10. משתמש מנוסה
    ~ליאופוד~
    גוסטרדון בא אחרייך ומחייך אליך. "אוקיי,להתראות!" אומרים מסין וקיצ'ה ומלווים אותך החוצה. לפתע אתה רואה בשמיים צללית מוזרה שנראת כמו דרקון ולפתע נופל מהצללית מין כדור ענק של צל!
    מה תעשה?
    אני קורא לגוסטרדון :"גוסטרדון תתחמק" אני קופץ לצד שמאל.

11. משתמש מנוסה
    ~ליאופוד~
    מה תעשה?

~ניר~
    אתה יוצא החוצה ולפתע אתה שומע צעדים חזקים ואיטיים ואתה רואה ממולך כמה עצים זזים ונופלים!
    לפתע אתה שומע צווחה של דרקון.
    מה תעשה?

אני מוציא את גראוקון
    וצועק גראוקון נגיחה!

(שאלה ) יש לי קלפים?

12. משתמש מנוסה

~ג'ון~
    מה תעשה?

"מזה?! גרסבוין צא! עוף על עבר הצעקה" אני אומר ועולה על גרסבוין.
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    ~ליאופוד~
    אתה וגוסטרדון מתחמקים מכדור הצל ולפתע הצללית של הדרקון מתקרבת אליכם! פתאום היא עוצרת כשהיא כבר מספיק קרובה אליכם בכדי שתראו אותה ואתה רואה דרקון ענק ומפחיד
    ועליו יש אביר אפל שצוחק! "אוקיי מנסטורקוד,השתמש בעוד כדור צל אחד!" אומר האביר האפל והדרקון יוצר בפיו כדור מצל שגדל וגדל בכל רגע!
    מה תעשה?

~ניר~
    *יש לך קלפים אבל רק של המתקפות רעידת אדמה,כנף אבן,חפירה והיכולת שלו שהיא אבן קשה.
    גראוקון משתמש בנגיחה חזקה שמעיפה את הדרקון. אתה מתקרב לשם ורואה דרקון עצום ששוכב על הגב כתוצאה מהנגיחה של גראוקון
    לפתע הדרקון פותח את פיו ויוצר מין כדור שגדל וגדל ולפתע יוצא מפיו ועף אל כיוונו של גראוקון!
    מה תעשה?

~ג'ון~
    אתה מוציא את גראסבוין ועולה עליו ואתם מתחילים לעוף אל כיוון העקה. לפתע אתה רואה ילדה קטנה שבורחת אבל אתה לא מבין ממה עד שלפתע אתה רואה דרקון ענק שנראה כמו דרקון מסוג רוח ועליו אביר אפל והם רודפים אחריה!

מה תעשה?

14. משתמש מנוסה
    ~ליאופוד~
    אתה וגוסטרדון מתחמקים מכדור הצל ולפתע הצללית של הדרקון מתקרבת אליכם! פתאום היא עוצרת כשהיא כבר מספיק קרובה אליכם בכדי שתראו אותה ואתה רואה דרקון ענק ומפחיד
    ועליו יש אביר אפל שצוחק! "אוקיי מנסטורקוד,השתמש בעוד כדור צל אחד!" אומר האביר האפל והדרקון יוצר בפיו כדור מצל שגדל וגדל בכל רגע!
    מה תעשה?

~ניר~
    *יש לך קלפים אבל רק של המתקפות רעידת אדמה,כנף אבן,חפירה והיכולת שלו שהיא אבן קשה.
    גראוקון משתמש בנגיחה חזקה שמעיפה את הדרקון. אתה מתקרב לשם ורואה דרקון עצום ששוכב על הגב כתוצאה מהנגיחה של גראוקון
    לפתע הדרקון פותח את פיו ויוצר מין כדור שגדל וגדל ולפתע יוצא מפיו ועף אל כיוונו של גראוקון!
    מה תעשה?

~ג'ון~
    אתה מוציא את גראסבוין ועולה עליו ואתם מתחילים לעוף אל כיוון העקה. לפתע אתה רואה ילדה קטנה שבורחת אבל אתה לא מבין ממה עד שלפתע אתה רואה דרקון ענק שנראה כמו דרקון מסוג רוח ועליו אביר אפל והם רודפים אחריה!

מה תעשה?
    אני צועק בסטייל כנף אבן ומפעיל כנף אבן
    אני צועק לגראוקון שישתמש בכנף אבן כדי להדוף את הכדור-ולהעיף אותו על הדרקון

15. משתמש מנוסה
    [COLOR="Silver"]

~ג'ון~

מה תעשה?
    "מי זה האיש על הדרקון?! טוב זה לא משנה עכשיו! גרסבוין השתמש בכנף עלה כדי להפיל אותו ואז השתשמ בפיצול שורש כדי שלא יוכל לזוז!" אומר לגסבוין.
    Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 7 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •