Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 7 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 97
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    [quote=DoR_RoD;723554]~ליאופוד~
    אתה וגוסטרדון מתחמקים מכדור הצל ולפתע הצללית של הדרקון מתקרבת אליכם! פתאום היא עוצרת כשהיא כבר מספיק קרובה אליכם בכדי שתראו אותה ואתה רואה דרקון ענק ומפחיד
    ועליו יש אביר אפל שצוחק! "אוקיי מנסטורקוד,השתמש בעוד כדור צל אחד!" אומר האביר האפל והדרקון יוצר בפיו כדור מצל שגדל וגדל בכל רגע!
    מה תעשה?

"אני קורא בפחד :"בוא נברח!".

2. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ~ניר~
    אתה מפעיל את הקלף "כנף אבן" ולפתע אתה רואה שהכנפיים של גראוקון הופכות לקשות וחזקות מאוד ונראות כמו אבנים וגראוקון לא יכול לעוף. הוא רץ במהירות אל עבר הכדור שהדרקון ירה מפיו ובעזרת כנף אחת הוא עודף את הכדור ומחזיר אותו אל הדרקון וזה פוגע בו ובכנף השניה הוא פוגע ישירות בדרקון ומחסל אותו!
    מה תעשה?

~ג'ון~
    אתה מפעיל את הקלף של כנף עלה ולפתע הכנפיים של גראסבוין נראות כמו עלים עבים ולפתע הן מוארות באור ירוק. גראסבוין עף אל כיוון הדרקון,פוגע בו ומפיל אותו. לאחר מכן אתה מפעיל את קלף פיצול שורש וגראסבוין יורד לאדמה ומרגליו יוצרים שורשים כבים וקוצניים ותוך כמה שניות יוצאות מהאדמה ותופסות את הדרקון. "מה אתה עושה פרחח?!" צועק עליך האביר האפל ומיד אחר כך צועק:"אתה תשלם על הדבר הקטן הזה! טורנידון,השתמש ביכולת רוח ריפוי!" ולפתע הדרקון מואר באור לבן והשורשים שתפסו אותו פשוט חוזרים אל האדמה ולא יכולים לזוז ועכשיו גראסבוין תקוע! "מהר טורנידון,השתמש בטורנדו כפול!" הוא אומר והדרקון שלו יוצר טורנדו ענקי שמשכפל אותו לשניים והם מתקרבים אל גראסבוין!
    מה תעשה?

~ליאופורד~
    אתם מתחילים לברוח אך האביר האפל ומנסטורקוד לא עוזבים אתכם ומנסטורקוד משתמש בעוד כדורי צל בלי להפסיק! "אתה לא תברח ממני! אין לך סיכוי!" אומר האביר האפל וצוחק.
    מה תעשה?

3. משתמש מנוסה
    ~ניר~
    אתה מפעיל את הקלף "כנף אבן" ולפתע אתה רואה שהכנפיים של גראוקון הופכות לקשות וחזקות מאוד ונראות כמו אבנים וגראוקון לא יכול לעוף. הוא רץ במהירות אל עבר הכדור שהדרקון ירה מפיו ובעזרת כנף אחת הוא עודף את הכדור ומחזיר אותו אל הדרקון וזה פוגע בו ובכנף השניה הוא פוגע ישירות בדרקון ומחסל אותו!
    מה תעשה?[/color]

אני צועק לגראוקון טוב מאוד!
    ומפעיל לכידה

4. משתמש מנוסה
    שם: איפשהו...לא זוכר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DoR_RoD צפה בהודעה
    [COLOR="DarkRed"]

~ג'ון~
    אתה מפעיל את הקלף של כנף עלה ולפתע הכנפיים של גראסבוין נראות כמו עלים עבים ולפתע הן מוארות באור ירוק. גראסבוין עף אל כיוון הדרקון,פוגע בו ומפיל אותו. לאחר מכן אתה מפעיל את קלף פיצול שורש וגראסבוין יורד לאדמה ומרגליו יוצרים שורשים כבים וקוצניים ותוך כמה שניות יוצאות מהאדמה ותופסות את הדרקון. "מה אתה עושה פרחח?!" צועק עליך האביר האפל ומיד אחר כך צועק:"אתה תשלם על הדבר הקטן הזה! טורנידון,השתמש ביכולת רוח ריפוי!" ולפתע הדרקון מואר באור לבן והשורשים שתפסו אותו פשוט חוזרים אל האדמה ולא יכולים לזוז ועכשיו גראסבוין תקוע! "מהר טורנידון,השתמש בטורנדו כפול!" הוא אומר והדרקון שלו יוצר טורנדו ענקי שמשכפל אותו לשניים והם מתקרבים אל גראסבוין!
    מה תעשה?

"זה לא ניראה טוב! אוקי גסבוין השתמש בשורש משתולל כדי לפגוע בהם ולהעסיק אותם ואז עוף בין שנהם ותפגע ברגליהם אם כנף עלה!" אומר לגרסבוין.
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה

~ליאופורד~
    אתם מתחילים לברוח אך האביר האפל ומנסטורקוד לא עוזבים אתכם ומנסטורקוד משתמש בעוד כדורי צל בלי להפסיק! "אתה לא תברח ממני! אין לך סיכוי!" אומר האביר האפל וצוחק.
    מה תעשה?

אני אומר לו :"מה עשיתי לך רע אדוני?".

6. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ~אדם~
    אתה לוחץ על הכפתור ולפתע פיירון הופך לאור שחור ונכנס לתוך הדרגופון ולאחר מכן אתה רואה בדרגופון תמונה שלו. "אוקיי,להתראות!" אומרים מסין וקיצ'ה ומלווים אותך החוצה. לפתע אתה שומע צרחה של ילד קטן וקול עבה ומפחיד שאומר:"תביא לי את הקלף הזה!"
    מה תעשה?
    "הייי מה קורה שם?" ואני רץ לעבר הצרחה

7. משתמש מנוסה
    ~ניר~
    אתה מפעיל לכידה ואתה רואה שהדרקון הופך לאור שחור ונכנס לתוך הדרגופון. אתה מחכה כמה שניות ופתאום אתה שומע "טין". אתה מבין שתפסת אותו! לפתע אתה שומע קול מתוך הדרגופון:"הדרקון שתפסת הוא גרידון. דרקון זה אוהב מאוד להסתובב במקומות פתוחים אך לפעמים הוא אוהב להסתובב דווקא איפה שיש הרבה עצים. המתקפות של גרידון הן:כדור עלה והתנגשות הפלה. יכולות:אין."
    מה תעשה?

~ג'ון~
    גראסבוין משתמש בשורש משוגע ומעסיק את שניהם בעזרת שני שורשים דוקרניים שיוצאים מהאדמה ופוגעים בהם. לאחר מכן הוא משתמש בכנף עלה חזקה ומפיל את האביר האפל ואת טורנידון על האדמה. "אוקיי,בוא נזוז מפה טורנידו!" אומר האביר האפל,שולח אליך מבט אחרון ועולה על טורנידון והם עפים משם. "תודה רבה לך! הצלת אותי!" אומרת הילדה שברחה מהאביר האפל.
    מה תעשה?

~ליאופוד~
    "לא עשית כלום! אני עשיתי! אני באתי לפה להרוג את כולם וזה כולל לתפוס את הדרקון הזה!" אומר האביר האפל ומצביע על גוסטרדון. "אני צריך להחזיר אותו למלך כדי שיוציא אותו להורג באשמת בגידה!" הוא אומר ולאחר מכן צועק:"מנסטורקוד השתמש בכדור צל אחרון שיגמור את העניין!" ומנסטורקוד מטעין כדור צל בפיו!
    מה תעשה?

~אדם~
    אתה מגיע לשם ואתה רואה ילד קטן עם קלף ביד ומשהו מושך בצד השני. אתה מתקרב עוד קצת ולפתע אתה רואה אביר אפל שמנסה לקחת ממנו את הקלף ומאחוריו דרקון ענק שנראה כמו דרקון מסוג קרח והוא עומד להשתמש באיזו מתקפה על הילד הקטן!

מה תעשה?

8. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ~אדם~
    אתה מגיע לשם ואתה רואה ילד קטן עם קלף ביד ומשהו מושך בצד השני. אתה מתקרב עוד קצת ולפתע אתה רואה אביר אפל שמנסה לקחת ממנו את הקלף ומאחוריו דרקון ענק שנראה כמו דרקון מסוג קרח והוא עומד להשתמש באיזו מתקפה על הילד הקטן!

מה תעשה?
    'איך אני משחרר את הדרקון שלי?..אולי פה' אחשוב בלחץ
    אחרי שהדרקון שלי משוחרר אני יגיד לו:"פיירון תשתמש בלהביור על דרקון הקרח הזה!"

9. משתמש מנוסה
    ~ליאופוד~
    "לא עשית כלום! אני עשיתי! אני באתי לפה להרוג את כולם וזה כולל לתפוס את הדרקון הזה!" אומר האביר האפל ומצביע על גוסטרדון. "אני צריך להחזיר אותו למלך כדי שיוציא אותו להורג באשמת בגידה!" הוא אומר ולאחר מכן צועק:"מנסטורקוד השתמש בכדור צל אחרון שיגמור את העניין!" ומנסטורקוד מטעין כדור צל בפיו!
    מה תעשה?

*תגיד אפשר לשנות לי את צבע הכתב זה לא נוח לי לקרוא עם זה.

אני אומר לאביר הזה " אני הוא ליאופוד מגן הדרקונים ואני אחסל אותך!".
    אני אומר לגוסטרדון :"סופת שמיים או שנמות גוסטרדון!".

10. משתמש מנוסה

~ג'ון~
    גראסבוין משתמש בשורש משוגע ומעסיק את שניהם בעזרת שני שורשים דוקרניים שיוצאים מהאדמה ופוגעים בהם. לאחר מכן הוא משתמש בכנף עלה חזקה ומפיל את האביר האפל ואת טורנידון על האדמה. "אוקיי,בוא נזוז מפה טורנידו!" אומר האביר האפל,שולח אליך מבט אחרון ועולה על טורנידון והם עפים משם. "תודה רבה לך! הצלת אותי!" אומרת הילדה שברחה מהאביר האפל.
    מה תעשה?

[
    "היי תגדי מה האיש הזה רצה מימך?" אני אשאל אותה בסקרנות בעד אני מלטף את גרסבוין.
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    ~ניר~
    אתה מפעיל לכידה ואתה רואה שהדרקון הופך לאור שחור ונכנס לתוך הדרגופון. אתה מחכה כמה שניות ופתאום אתה שומע "טין". אתה מבין שתפסת אותו! לפתע אתה שומע קול מתוך הדרגופון:"הדרקון שתפסת הוא גרידון. דרקון זה אוהב מאוד להסתובב במקומות פתוחים אך לפעמים הוא אוהב להסתובב דווקא איפה שיש הרבה עצים. המתקפות של גרידון הן:כדור עלה והתנגשות הפלה. יכולות:אין."
    מה תעשה?

אני מוציא את גרידון ואומר לו :"שלום אני הבעלים החדש שלך"
    ועושה הפסקת אוכל

12. משתמש מנוסה
    ~ליאופוד~
    גוסטרדון משתמש בסופת שמיים. לפתע אתה רואה גלים של רוחות נעים במהירות סביב גוסטרדון ולפתע הוא פותח את הכנפיים וכל גלי הרוחות עולים לשמיים ויורדים במהירות אל עבר מנסטורקוד ופוגע בו! "זה לא יעזור לך! מנסטורקוד השתמש בקרן אפלה!" אומר האביר האפל ומנסטורקוד יוצר על ראשו קרן שעשויה מאופל ומתחיל לרוץ לכיוון גוסטרדון. מנסטורקוד פוגע בגוסטרדון ומעיף אותו!
    מה תעשה?

~אדם~
    אתה לוחץ על התמונה של פיירון ופתאום הוא יוצא החוצה באור שחור. הוא משתמש בלהביור עוצמתי על דרקון הקרח ומפיל אותו בהפתעה. "מה זה?!" צועק האביר האפל ורץ אל כיוון דרקון הקרח והילד עם הקלף מתחיל לברוח. "היי חזור לפה!" צועק האביר האפל ומתחיל לרוץ אחרי הילד ומשאיר את דרקון הקרח לבד בעודו פצוע קשה!
    מה תעשה?

~ג'ון~
    "הוא רצה את זה.." אומרת הילדה ומראה לך קלף מתקפה שמתאים לדרקון מסוג עשב ובתוך הקלף אתה רואה תמונה של דרקון שמוציא מפיו תותח שעשוי מעלים. "זו מתקפת תותח עלים והיא מתאימה בדיוק לגראסבוין שלך." אומרת הילדה,מביאה לך את הקלף והולכת משם.
    מה תעשה?

~ניר~
    אתם עושים הפסקת אוכל וכום אוכלים ונהנים. לפתע אתה רואה שני אבירים אפלים נופלים מהשמיים ומתרסקים לידכם! "הדרקון שלנו השתגע!!" צועק אחד. "הוא מתהפך ומתגלגל ויורה לכל מקום כדורי אש!" צועק השני כשלפתע אתה רואה בשמיים דרקון ענק ומפחיד שמשתגע!

מה תעשה?

13. משתמש מנוסה
    ~ליאופוד~
    גוסטרדון משתמש בסופת שמיים. לפתע אתה רואה גלים של רוחות נעים במהירות סביב גוסטרדון ולפתע הוא פותח את הכנפיים וכל גלי הרוחות עולים לשמיים ויורדים במהירות אל עבר מנסטורקוד ופוגע בו! "זה לא יעזור לך! מנסטורקוד השתמש בקרן אפלה!" אומר האביר האפל ומנסטורקוד יוצר על ראשו קרן שעשויה מאופל ומתחיל לרוץ לכיוון גוסטרדון. מנסטורקוד פוגע בגוסטרדון ומעיף אותו!
    מה תעשה?
    *אפשר לשנות לי את הצבע?
    אני אומר לגוסטרדון :"קדימה תקום ידידי,עזרה מישהו הדרקון שלי נפצע ואני בסכנת חיים הצילו!".

14. משתמש מנוסה
    ~ניר~
    אתם עושים הפסקת אוכל וכום אוכלים ונהנים. לפתע אתה רואה שני אבירים אפלים נופלים מהשמיים ומתרסקים לידכם! "הדרקון שלנו השתגע!!" צועק אחד. "הוא מתהפך ומתגלגל ויורה לכל מקום כדורי אש!" צועק השני כשלפתע אתה רואה בשמיים דרקון ענק ומפחיד שמשתגע!

מה תעשה?
    [/QUOTE]

אני אומר לגראוקון להפעיל כנף אבן
    שיגן מכדורי האש שיגיעו אלינו ולגרידון כדור עלה על הפה של הדרקון

15. משתמש מנוסה

~ג'ון~
    "הוא רצה את זה.." אומרת הילדה ומראה לך קלף מתקפה שמתאים לדרקון מסוג עשב ובתוך הקלף אתה רואה תמונה של דרקון שמוציא מפיו תותח שעשוי מעלים. "זו מתקפת תותח עלים והיא מתאימה בדיוק לגראסבוין שלך." אומרת הילדה,מביאה לך את הקלף והולכת משם.
    מה תעשה?

[
    "תודה ילדה!" אומר בשמחה והסתכל על הקלף.
    "בוא גסבוין בוא נמשיך לעוף!" אומר והעלה על גראסבוין.
    Spoiler ספוילר

עמוד 3 מתוך 7 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •