Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 7 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 97
  1. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי DoR_RoD צפה בהודעה
    ~אדם~
    אתה לוחץ על התמונה של פיירון ופתאום הוא יוצא החוצה באור שחור. הוא משתמש בלהביור עוצמתי על דרקון הקרח ומפיל אותו בהפתעה. "מה זה?!" צועק האביר האפל ורץ אל כיוון דרקון הקרח והילד עם הקלף מתחיל לברוח. "היי חזור לפה!" צועק האביר האפל ומתחיל לרוץ אחרי הילד ומשאיר את דרקון הקרח לבד בעודו פצוע קשה!
    מה תעשה?
    'אני צריך לטפל בדרקון הזה וכדי לטפל בו אני אצטרך לתפוס אותו...עכשיו איך אני עושה את זה?' אחשוב לעצמי
    "פרופסור!פרופסור איך אני תופס דרקונים בעזרת המכשיר הזה" אצעק לפרופסור מסין
    "אולי זה הכפתור הזה..."ואלחץ על כפתור משונה במכשיר שלי

2. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ~ליאופוד~
    גוסטרדון עומד על הרגליים ונראה כאילו הוא בכלל לא נפגע. "חחח יש לך כוח סיבולת אה?! טוב מנסטורקוד השתמש בעוד קרן אפלה!" אומר האביר ומנסטורקוד מתקרב אל גוסטרדון עם קרן אפלה שנראת חזקה במיוחד!
    מה תעשה?

~ניר~
    גראוקון משתמש בכנף אבן ומגן עליכם מכדורי האש וגרידון משתמש בכדור עלים על הפה של הדרקון ומפוצץ אותו! הדרקון מחוסל ונופל על האדמה. "עצרת אותו! איך?!" צועק אחד האבירים. "אם הצלחת לעצור את דארקופוליסון תצליח לעצור עוד הרבה דרקונים!" אומר השני ושניהם קמים ובורחים מהר. לפתע אתה רואה שהדרקון,דארקופוליסון,מתאושש קצת אך הוא סובל מכאבים וצועק והוא נראה ממש חסר אונים..
    מה תעשה?

~ג'ון~
    אתה וגראסבוין ממשיכים לעוף ולפתע אתה רואה שלט די גדול:"תארוכת דרקונים ביום שבת!!" אתה יורד למטה ורואה איצטדיון ענק ושלט על הכניסה:"ביום שבט תארוכת דרקונים ענקית! יש תחרויות בין דרקונים,קרבות,חפצים לקניה והמון פרסים סופר שווים!" אתה שואל את אחד האנשים איזה יום היום והוא אומר לך שהיום יום חמישי.
    מה תעשה?

~אדם~
    "אתה צריך ללחות על הכפתור הזה" אומר מסין ומצביע על כפתור במסך של מערבולת כתומה. אתה לוחץ והדרקון נכנס אל הדרגופון באור ירוק. "טין" אתה שומע ומבין שהוא נלקד ופתאום אתה שומע קל מהדרגופון שאומר:הדרקון שתפסת הוא אייסבול. דרקון זה אוהב להסתובב במקומות קרים והוא שונא אש וחום. כאשר אייסבול מרגיש בסכנה והוא נמצא במקום קפוא,הוא יכול להסתוות לשטח.
    מתקפות:קרן קרח,כדור קרח.
    יכולות:אין"
    מה תעשה?

3. משתמש מנוסה
    שם: איפשהו...לא זוכר

~ג'ון~
    אתה וגראסבוין ממשיכים לעוף ולפתע אתה רואה שלט די גדול:"תארוכת דרקונים ביום שבת!!" אתה יורד למטה ורואה איצטדיון ענק ושלט על הכניסה:"ביום שבט תארוכת דרקונים ענקית! יש תחרויות בין דרקונים,קרבות,חפצים לקניה והמון פרסים סופר שווים!" אתה שואל את אחד האנשים איזה יום היום והוא אומר לך שהיום יום חמישי.
    מה תעשה?

"נשמע טוב האא גסבוין? טוב אבל אנחנו עדיין צרכים להתאמן! קדימה בוא גרסבוין! השתמש בתותח עלים על אחד העצים!" אומר לגרסבוין.
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    ~ניר~
    גראוקון משתמש בכנף אבן ומגן עליכם מכדורי האש וגרידון משתמש בכדור עלים על הפה של הדרקון ומפוצץ אותו! הדרקון מחוסל ונופל על האדמה. "עצרת אותו! איך?!" צועק אחד האבירים. "אם הצלחת לעצור את דארקופוליסון תצליח לעצור עוד הרבה דרקונים!" אומר השני ושניהם קמים ובורחים מהר. לפתע אתה רואה שהדרקון,דארקופוליסון,מתאושש קצת אך הוא סובל מכאבים וצועק והוא נראה ממש חסר אונים..
    מה תעשה?

אני עושה 4 פעילויות:
    (1) אני אומר לגראוקון להפעיל כנף אבן על דארקופוליסון כדי לחסל אותו סופית
    (2) אני אומר לאבירי האופל שיתנו לי את הקלפים שלהם אחרת אני לא יתן להם לעבור
    (3) אני אומר לגרידון לפעיל הסתערות (התנגשות הפלה) מקדימה להם ככה שלא יוכלו לברוח
    (4) אני מפעיל לכידה

5. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    "אתה צריך ללחות על הכפתור הזה" אומר מסין ומצביע על כפתור במסך של מערבולת כתומה. אתה לוחץ והדרקון נכנס אל הדרגופון באור ירוק. "טין" אתה שומע ומבין שהוא נלקד ופתאום אתה שומע קל מהדרגופון שאומר:הדרקון שתפסת הוא אייסבול. דרקון זה אוהב להסתובב במקומות קרים והוא שונא אש וחום. כאשר אייסבול מרגיש בסכנה והוא נמצא במקום קפוא,הוא יכול להסתוות לשטח.
    מתקפות:קרן קרח,כדור קרח.
    יכולות:אין"
    מה תעשה?
    אני אלך לפרופסור ויגיד לו:"פרופסור אתה יכול לרפא את הדרקון שלי?"

6. משתמש מנוסה
    שם: alien
    [QUOTE]
    [/quote=DoR_RoD;723914]~ליאופוד~
    גוסטרדון עומד על הרגליים ונראה כאילו הוא בכלל לא נפגע. "חחח יש לך כוח סיבולת אה?! טוב מנסטורקוד השתמש בעוד קרן אפלה!" אומר האביר ומנסטורקוד מתקרב אל גוסטרדון עם קרן אפלה שנראת חזקה במיוחד!
    מה תעשה?
    [QUOTE]
    אני אומר לסוסטרדון :"סופת שמיים קדימה!".

7. משתמש מנוסה
    ~ג'ון~
    גראסבוין יוצר בפיו כדור עלים שגדל וגדל עד שהוא יורה אותו בתור תותח עלים והוא יורה את זה לכיוון אחד העצים. תותח העלים שובר את העץ ועוד כמה עצים אחריו ואז נעלם. גראסבוין ממשיך להתאמן על כל המתקפות שלו כשלפתע אתה שומע רשרוש מהשיחים. אתה מתקרב ורואה לפתע ביצה על מה שנראה כמו קן של דרקון אך אין שם שום זכר לחיים של דרקון .
    מה תעשה?

~ניר~
    גראוקון משתמש בכנף אבן ומחסל את דארקופוליסון. אתה אומר לאבירים לתת לך את הקלפים והם אומרים:"היית מת!" אך אחרי שגרידון חוסם אותם הם נותנים לך את כל הקלפים שיש להם
    שאלה רק מתקפה ויכולת:מתקפת תותח אפל ויכולת צל. הם בורחים ואתה מבצע לכידה על דארקופוליסון.
    "טין" אתה שומע ומבין שתפסת אותו! "הדרקון שתפסת הוא דארקופוליסון. דארקופוליסון אוהב להסתובב במקומות פתוחים בעיקר בלילות והו אוהב מאוד הרס וחורבן.
    מתקפות:כדור אש,כדור צל,תותח צל.
    יכולות:צל"
    מה תעשה?

~אדם~
    "אתה יכול להשתמש בדרגופון בשביל זה. אם הדרקון שלך מותש והוא בתוך הדרגופון אתה צריך ללחוץ על זה ואז הוא יוכל להבריא במהירות של שתי שניות." אומר מסין ולוחץ על כפתור עגול שנמצא בצד הדרגופון. "עכשיו אתה יוצא למסע החשוב שלך רשמית! להתראות." אומר מסין ונכנס למעבדה.
    מה תעשה?

~ליאופוד~
    גוסטרדון משתמש בסופת שמיים ופוגע במנסטורקוד והמתקפה שלו מתבטלת. "זה לא יעזור! מנסטורקוד השתמש בתותח צל!" אומר האביר האפל ומנסטורקוד מטעין בפיו תותח ולאחר כמה שניות יוצא מפיו תותח חזק מאוד של צללים ורוחות שמתקרב אל גוסטרדון!
    מה תעשה
    ?

8. משתמש מנוסה
    שם: טל
    ~אדם~
    אתה לוחץ על הכפתור ולפתע פיירון הופך לאור שחור ונכנס לתוך הדרגופון ולאחר מכן אתה רואה בדרגופון תמונה שלו. "אוקיי,להתראות!" אומרים מסין וקיצ'ה ומלווים אותך החוצה. לפתע אתה שומע צרחה של ילד קטן וקול עבה ומפחיד שאומר:"תביא לי את הקלף הזה!"
    מה תעשה?

~טריי~
    "אוקיי אייסטרודון,הנה הבעלים החדש שלך!" אומר מסין ומביא אליך את אייסטרודון.
    אתה רואה דרקון ענק בצבע כחול בהיר,עם שתי כנפי עור גדולות,ארבע רגליים גדולות ושריריות וזנב גדול וחזק. "וזהו אייסטרודון שלך!" אומרת קיצ'ה ומביאה לך מכשיר שנראה כמו שעון. "זהו הדרגופון. איתו אתה יכול להילחם,להגן על עצמך,ללכוד דרקונים ועוד הרבה אפשרויות שתגלה בדרכך. אך כרגע אתה צריך ללחוץ על הכפתור הזה כדי לשמור על הדרקונים בתוך המכשיר." היא אומרת ומצביעה על כפתור שנראה כמו ידית קטנה שאתה יכול ללחוץ עליה עם אצבע.
    מה תעשה?

~ג'ון~
    אתה לוחץ על הכפתור ופתאום גראסבוין מואר באור שחור והאור נכנס אל תוך הדרגופון ואתה רואה בתוכו תמונה של גראסבוין. "אוקיי,להתראות!" אומרים מסין וקיצ'ה ומלווים אותך החוצה. לפתע אתה שומע קול חזק מאוד של נפנוף כנפיים ולאחר מכן אתה שומע צרחה של דרקון!
    מה תעשה?

~ליאופוד~
    "הנה הוא כאן,גוסטרדון!" אומר מסין ומביא אליך את גוסטרדון.
    אתה רואה דרקון גדול מאוד בצבע לבן,עם כנפי עור גדולות,זנב גדול,ארוך,חזק ושפיצי,רגליים גדולות וחזקות,פנים גדולות ומפחידות ומעין סנפיר על ראשו. "וזהו גוסטרדון שלך!" אומרת קיצ'ה ומביאה לך מכשיר שנראה כמו שעון. "זהו הדרגופון. איתו אתה יכול להילחם,להגן על עצמך,ללכוד דרקונים ועוד הרבה אפשרויות שתגלה בדרכך. אך כרגע אתה צריך ללחוץ על הכפתור הזה כדי לשמור על הדרקונים בתוך המכשיר." היא אומרת ומצביעה על כפתור שנראה כמו ידית קטנה שאתה יכול ללחוץ עליה עם אצבע.
    מה תעשה?

~ניר~
    אתה מקבל מספיק אוכל ולאחר מכן אתה לוחץ על הכפתור ופתאום גראוקון מואר באור שחור והאור נכנס לדרגופון ולאחר מכן אתה רואה תמונה של גראוקון בתוך הדרגופון. "אוקיי,להתראות!" אומרים מסין וקיצ'ה ומלווים אותך החוצה. לפתע אתה שומע קולות של צעדים איטיים ואתה רואה מולך כמה עצים נופלים וזזים!
    מה תעשה?
    אלחץ על הכפתור אומר תודה ואצא

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

9. משתמש מנוסה
    ~ג'ון~
    גראסבוין יוצר בפיו כדור עלים שגדל וגדל עד שהוא יורה אותו בתור תותח עלים והוא יורה את זה לכיוון אחד העצים. תותח העלים שובר את העץ ועוד כמה עצים אחריו ואז נעלם. גראסבוין ממשיך להתאמן על כל המתקפות שלו כשלפתע אתה שומע רשרוש מהשיחים. אתה מתקרב ורואה לפתע ביצה על מה שנראה כמו קן של דרקון אך אין שם שום זכר לחיים של דרקון .

[/COLOR]
    "גרסבוין כדי שנחמם אותה אחרת היא תמות!" אומר והחבק את הביצה בעדינות."אוקי גסבוין תמשיך להתאמן על המתקפפות ואני בנתיים יתקשר לפרופסרוים לדעת קצת יותר על הביצה".
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    "אתה יכול להשתמש בדרגופון בשביל זה. אם הדרקון שלך מותש והוא בתוך הדרגופון אתה צריך ללחוץ על זה ואז הוא יוכל להבריא במהירות של שתי שניות." אומר מסין ולוחץ על כפתור עגול שנמצא בצד הדרגופון. "עכשיו אתה יוצא למסע החשוב שלך רשמית! להתראות." אומר מסין ונכנס למעבדה.
    מה תעשה?

?
    "תודה דוקטור ולהתראות" ואני מתחיל במסעי כדי לעצור את ד"ם

11. משתמש מנוסה
    ~ניר~
    גראוקון משתמש בכנף אבן ומחסל את דארקופוליסון. אתה אומר לאבירים לתת לך את הקלפים והם אומרים:"היית מת!" אך אחרי שגרידון חוסם אותם הם נותנים לך את כל הקלפים שיש להם
    שאלה רק מתקפה ויכולת:מתקפת תותח אפל ויכולת צל. הם בורחים ואתה מבצע לכידה על דארקופוליסון.
    "טין" אתה שומע ומבין שתפסת אותו! "הדרקון שתפסת הוא דארקופוליסון. דארקופוליסון אוהב להסתובב במקומות פתוחים בעיקר בלילות והו אוהב מאוד הרס וחורבן.
    מתקפות:כדור אש,כדור צל,תותח צל.
    יכולות:צל"
    מה תעשה?

אני אומר לפרופסור שיש לי כבר 2 דרקונים חדשים
    ומתחיל אימון:
    אני אומר לדארקופוליסון להפעיל תותח צל על גראוקון לגראוקון להפעיל יכולת אבן קשה ולספוג את תותח הצל

12. משתמש מנוסה
    ~טריי~
    אתה לוחץ על הכפתור ופתאום אייסטרודון הופך לאור שחור ונכנס לתוך הדרגופון. "אוקיי,להתראות" אומרים קיצ'ה ומסין. אתה יוצא החוצה ופתאום אתה רואה צל ענק על האדמה וזה לא צל של ענן... אתה מסתכל למעלה ורואה דרקון ממש רחוק ממך ופתאום הוא מתחיל ליפול לכיוונך!
    מה תעשה?

~ג'ון~
    אתה מתקשר לפרופסור מסין ושואל אותו דברים על הביצה.. "אם ראית את הביצה בקן של ארבעה עלים די גדולים,זה אומר שזה דרקון אדמה ואני מנחש שזה הדרקון מדיגטור כי רק הם משאירים ביצים לבד." אומר הפרופסור וממשיך:"כדאי לך לטפל בביצה במסירות מכיוון שהזן הזה של דרקונים הוא מאוד חזק,נדיר והוא גם בסכנת הכחדה. כדי לטפל בביצה אני מציע לך שהיא לא תיגע בטיפת מים אחת. חשוב גם שתמיד היא תהיה חמה,אחרת החיים שבתוכה יקפאו. עוד דבר חשוב הוא תמיד להשאיר אותה באותו קן של ארבעה עלים ומדי פעם לעטוף אותה בהם."
    מה תעשה?

~אדם~
    אתה מתקדם לך ופתאום אתה רואה שיש פיצול לשביל. בצד אחד אתה רואה מערה,בצד השני אתה רואה יער ובצד השלישי אגם.
    מה תעשה?

~ניר~
    *זו לא בעיה אתה יכול פשוט ללכת לעמוד הראשי ולבדוק שם.. ככה תוכל גם לבדוק את המתקפות שלהם.
    דארקופוליסון משתמש בכדור צל שמתקרב אל גראוקון. גראוקון משתמש ביכולת אבן קשה וכל גופו הופך לאבן חזקה מאוד והוא סופג את כדור הצל כאילו לא קרה כלום.
    מה תעשה?

13. משתמש מנוסה
    ~ג'ון~
    אתה מתקשר לפרופסור מסין ושואל אותו דברים על הביצה.. "אם ראית את הביצה בקן של ארבעה עלים די גדולים,זה אומר שזה דרקון אדמה ואני מנחש שזה הדרקון מדיגטור כי רק הם משאירים ביצים לבד." אומר הפרופסור וממשיך:"כדאי לך לטפל בביצה במסירות מכיוון שהזן הזה של דרקונים הוא מאוד חזק,נדיר והוא גם בסכנת הכחדה. כדי לטפל בביצה אני מציע לך שהיא לא תיגע בטיפת מים אחת. חשוב גם שתמיד היא תהיה חמה,אחרת החיים שבתוכה יקפאו. עוד דבר חשוב הוא תמיד להשאיר אותה באותו קן של ארבעה עלים ומדי פעם לעטוף אותה בהם."
    מה תעשה?
    [
    "אוקי פרופסור אני מבין" אומר והקח את כל ארבע העלים והעטוף בהם את הביצה."אוקי גרסבוין בוא נעוף קצת באזור ואחרי זה ננוח!" אני אומר ועולה על גראסבוין.
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    ~ניר~
    *זו לא בעיה אתה יכול פשוט ללכת לעמוד הראשי ולבדוק שם.. ככה תוכל גם לבדוק את המתקפות שלהם.
    דארקופוליסון משתמש בכדור צל שמתקרב אל גראוקון. גראוקון משתמש ביכולת אבן קשה וכל גופו הופך לאבן חזקה מאוד והוא סופג את כדור הצל כאילו לא קרה כלום.
    מה תעשה?
    [/QUOTE]

אני אומר עכשיו לגראוקון להפעיל חפירה ולגרידון להפעיל התנגשות הפלה על גראוקון שיצא מהחפירה
    ואז לדארקופוליסון להפעיל תותח צל על גרידון בעצם כדי לבטל את המתקפה

אחרי זה אני מחזיר את את כולם לדרגופון והולך לפרופסור ואומר לו: "יש לי 3 דרקונים מסוגי צל עשב ואדמה תוכל לתת לי כמה קלפים?

15. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    אתה מתקדם לך ופתאום אתה רואה שיש פיצול לשביל. בצד אחד אתה רואה מערה,בצד השני אתה רואה יער ובצד השלישי אגם.
    מה תעשה?
    'מעניין לאן הדרכים מובילות..טוב נראה לי אני ימשיך לכיוון האגם'
    ואני ממשיך ללכת בדרך לאגם

עמוד 4 מתוך 7 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •