~ליאופוד~
גוסטרדון עומד על הרגליים ונראה כאילו הוא בכלל לא נפגע. "חחח יש לך כוח סיבולת אה?! טוב מנסטורקוד השתמש בעוד קרן אפלה!" אומר האביר ומנסטורקוד מתקרב אל גוסטרדון עם קרן אפלה שנראת חזקה במיוחד!
מה תעשה?
~ניר~
גראוקון משתמש בכנף אבן ומגן עליכם מכדורי האש וגרידון משתמש בכדור עלים על הפה של הדרקון ומפוצץ אותו! הדרקון מחוסל ונופל על האדמה. "עצרת אותו! איך?!" צועק אחד האבירים. "אם הצלחת לעצור את דארקופוליסון תצליח לעצור עוד הרבה דרקונים!" אומר השני ושניהם קמים ובורחים מהר. לפתע אתה רואה שהדרקון,דארקופוליסון,מתאושש קצת אך הוא סובל מכאבים וצועק והוא נראה ממש חסר אונים..
מה תעשה?
~ג'ון~
אתה וגראסבוין ממשיכים לעוף ולפתע אתה רואה שלט די גדול:"תארוכת דרקונים ביום שבת!!" אתה יורד למטה ורואה איצטדיון ענק ושלט על הכניסה:"ביום שבט תארוכת דרקונים ענקית! יש תחרויות בין דרקונים,קרבות,חפצים לקניה והמון פרסים סופר שווים!" אתה שואל את אחד האנשים איזה יום היום והוא אומר לך שהיום יום חמישי.
מה תעשה?
~אדם~
"אתה צריך ללחות על הכפתור הזה" אומר מסין ומצביע על כפתור במסך של מערבולת כתומה. אתה לוחץ והדרקון נכנס אל הדרגופון באור ירוק. "טין" אתה שומע ומבין שהוא נלקד ופתאום אתה שומע קל מהדרגופון שאומר:הדרקון שתפסת הוא אייסבול. דרקון זה אוהב להסתובב במקומות קרים והוא שונא אש וחום. כאשר אייסבול מרגיש בסכנה והוא נמצא במקום קפוא,הוא יכול להסתוות לשטח.
מתקפות:קרן קרח,כדור קרח.
יכולות:אין"
מה תעשה?
~ניר~
גראוקון משתמש בכנף אבן ומגן עליכם מכדורי האש וגרידון משתמש בכדור עלים על הפה של הדרקון ומפוצץ אותו! הדרקון מחוסל ונופל על האדמה. "עצרת אותו! איך?!" צועק אחד האבירים. "אם הצלחת לעצור את דארקופוליסון תצליח לעצור עוד הרבה דרקונים!" אומר השני ושניהם קמים ובורחים מהר. לפתע אתה רואה שהדרקון,דארקופוליסון,מתאושש קצת אך הוא סובל מכאבים וצועק והוא נראה ממש חסר אונים..
מה תעשה?
אני עושה 4 פעילויות:
(1) אני אומר לגראוקון להפעיל כנף אבן על דארקופוליסון כדי לחסל אותו סופית
(2) אני אומר לאבירי האופל שיתנו לי את הקלפים שלהם אחרת אני לא יתן להם לעבור
(3) אני אומר לגרידון לפעיל הסתערות (התנגשות הפלה) מקדימה להם ככה שלא יוכלו לברוח
(4) אני מפעיל לכידה
[QUOTE]
[/quote=DoR_RoD;723914]~ליאופוד~
גוסטרדון עומד על הרגליים ונראה כאילו הוא בכלל לא נפגע. "חחח יש לך כוח סיבולת אה?! טוב מנסטורקוד השתמש בעוד קרן אפלה!" אומר האביר ומנסטורקוד מתקרב אל גוסטרדון עם קרן אפלה שנראת חזקה במיוחד!
מה תעשה?
[QUOTE]
אני אומר לסוסטרדון :"סופת שמיים קדימה!".
~ג'ון~
גראסבוין יוצר בפיו כדור עלים שגדל וגדל עד שהוא יורה אותו בתור תותח עלים והוא יורה את זה לכיוון אחד העצים. תותח העלים שובר את העץ ועוד כמה עצים אחריו ואז נעלם. גראסבוין ממשיך להתאמן על כל המתקפות שלו כשלפתע אתה שומע רשרוש מהשיחים. אתה מתקרב ורואה לפתע ביצה על מה שנראה כמו קן של דרקון אך אין שם שום זכר לחיים של דרקון.
מה תעשה?
~ניר~
גראוקון משתמש בכנף אבן ומחסל את דארקופוליסון. אתה אומר לאבירים לתת לך את הקלפים והם אומרים:"היית מת!" אך אחרי שגרידון חוסם אותם הם נותנים לך את כל הקלפים שיש להם
שאלה רק מתקפה ויכולת:מתקפת תותח אפל ויכולת צל. הם בורחים ואתה מבצע לכידה על דארקופוליסון.
"טין" אתה שומע ומבין שתפסת אותו! "הדרקון שתפסת הוא דארקופוליסון. דארקופוליסון אוהב להסתובב במקומות פתוחים בעיקר בלילות והו אוהב מאוד הרס וחורבן.
מתקפות:כדור אש,כדור צל,תותח צל.
יכולות:צל"
מה תעשה?
~אדם~
"אתה יכול להשתמש בדרגופון בשביל זה. אם הדרקון שלך מותש והוא בתוך הדרגופון אתה צריך ללחוץ על זה ואז הוא יוכל להבריא במהירות של שתי שניות." אומר מסין ולוחץ על כפתור עגול שנמצא בצד הדרגופון. "עכשיו אתה יוצא למסע החשוב שלך רשמית! להתראות." אומר מסין ונכנס למעבדה.
מה תעשה?
~ליאופוד~
גוסטרדון משתמש בסופת שמיים ופוגע במנסטורקוד והמתקפה שלו מתבטלת. "זה לא יעזור! מנסטורקוד השתמש בתותח צל!" אומר האביר האפל ומנסטורקוד מטעין בפיו תותח ולאחר כמה שניות יוצא מפיו תותח חזק מאוד של צללים ורוחות שמתקרב אל גוסטרדון!
מה תעשה?
~ניר~
גראוקון משתמש בכנף אבן ומחסל את דארקופוליסון. אתה אומר לאבירים לתת לך את הקלפים והם אומרים:"היית מת!" אך אחרי שגרידון חוסם אותם הם נותנים לך את כל הקלפים שיש להם
שאלה רק מתקפה ויכולת:מתקפת תותח אפל ויכולת צל. הם בורחים ואתה מבצע לכידה על דארקופוליסון.
"טין" אתה שומע ומבין שתפסת אותו! "הדרקון שתפסת הוא דארקופוליסון. דארקופוליסון אוהב להסתובב במקומות פתוחים בעיקר בלילות והו אוהב מאוד הרס וחורבן.
מתקפות:כדור אש,כדור צל,תותח צל.
יכולות:צל"
מה תעשה?
אני אומר לפרופסור שיש לי כבר 2 דרקונים חדשים
ומתחיל אימון:
אני אומר לדארקופוליסון להפעיל תותח צל על גראוקון לגראוקון להפעיל יכולת אבן קשה ולספוג את תותח הצל
~טריי~
אתה לוחץ על הכפתור ופתאום אייסטרודון הופך לאור שחור ונכנס לתוך הדרגופון. "אוקיי,להתראות" אומרים קיצ'ה ומסין. אתה יוצא החוצה ופתאום אתה רואה צל ענק על האדמה וזה לא צל של ענן... אתה מסתכל למעלה ורואה דרקון ממש רחוק ממך ופתאום הוא מתחיל ליפול לכיוונך!
מה תעשה?
~ג'ון~
אתה מתקשר לפרופסור מסין ושואל אותו דברים על הביצה.. "אם ראית את הביצה בקן של ארבעה עלים די גדולים,זה אומר שזה דרקון אדמה ואני מנחש שזה הדרקון מדיגטור כי רק הם משאירים ביצים לבד." אומר הפרופסור וממשיך:"כדאי לך לטפל בביצה במסירות מכיוון שהזן הזה של דרקונים הוא מאוד חזק,נדיר והוא גם בסכנת הכחדה. כדי לטפל בביצה אני מציע לך שהיא לא תיגע בטיפת מים אחת. חשוב גם שתמיד היא תהיה חמה,אחרת החיים שבתוכה יקפאו. עוד דבר חשוב הוא תמיד להשאיר אותה באותו קן של ארבעה עלים ומדי פעם לעטוף אותה בהם."
מה תעשה?
~אדם~
אתה מתקדם לך ופתאום אתה רואה שיש פיצול לשביל. בצד אחד אתה רואה מערה,בצד השני אתה רואה יער ובצד השלישי אגם.
מה תעשה?
~ניר~
*זו לא בעיה אתה יכול פשוט ללכת לעמוד הראשי ולבדוק שם.. ככה תוכל גם לבדוק את המתקפות שלהם.
דארקופוליסון משתמש בכדור צל שמתקרב אל גראוקון. גראוקון משתמש ביכולת אבן קשה וכל גופו הופך לאבן חזקה מאוד והוא סופג את כדור הצל כאילו לא קרה כלום.
מה תעשה?
[~ג'ון~
אתה מתקשר לפרופסור מסין ושואל אותו דברים על הביצה.. "אם ראית את הביצה בקן של ארבעה עלים די גדולים,זה אומר שזה דרקון אדמה ואני מנחש שזה הדרקון מדיגטור כי רק הם משאירים ביצים לבד." אומר הפרופסור וממשיך:"כדאי לך לטפל בביצה במסירות מכיוון שהזן הזה של דרקונים הוא מאוד חזק,נדיר והוא גם בסכנת הכחדה. כדי לטפל בביצה אני מציע לך שהיא לא תיגע בטיפת מים אחת. חשוב גם שתמיד היא תהיה חמה,אחרת החיים שבתוכה יקפאו. עוד דבר חשוב הוא תמיד להשאיר אותה באותו קן של ארבעה עלים ומדי פעם לעטוף אותה בהם."
מה תעשה?
"אוקי פרופסור אני מבין" אומר והקח את כל ארבע העלים והעטוף בהם את הביצה."אוקי גרסבוין בוא נעוף קצת באזור ואחרי זה ננוח!" אני אומר ועולה על גראסבוין.
ספוילר
~ניר~
*זו לא בעיה אתה יכול פשוט ללכת לעמוד הראשי ולבדוק שם.. ככה תוכל גם לבדוק את המתקפות שלהם.
דארקופוליסון משתמש בכדור צל שמתקרב אל גראוקון. גראוקון משתמש ביכולת אבן קשה וכל גופו הופך לאבן חזקה מאוד והוא סופג את כדור הצל כאילו לא קרה כלום.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני אומר עכשיו לגראוקון להפעיל חפירה ולגרידון להפעיל התנגשות הפלה על גראוקון שיצא מהחפירה
ואז לדארקופוליסון להפעיל תותח צל על גרידון בעצם כדי לבטל את המתקפה
אחרי זה אני מחזיר את את כולם לדרגופון והולך לפרופסור ואומר לו: "יש לי 3 דרקונים מסוגי צל עשב ואדמה תוכל לתת לי כמה קלפים?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)