Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 7 ראשוןראשון ... 34567 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 97
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ~ג'ון~
    אתה וגראסבוין עפים בשמיים ואתה מרגיש את הרוח הנעימה על שיערך. מרוב הכיף אתה לא שם לב שכבר נהיה ממש מאוחר. שניכם יורדים לאדמה ואתה רואה עץ ענקי שאפשר לנוח לידו. שניכם הולכים לעץ וגראסבוין נרדם במהירות. לפתע אתה מרגיש שמשהו דוקר אותך ברגל. אתה מרים את הרגל ורואה קלף שמבצבץ לו מהאדמה! אתה בודק איזה קלף זה ואתה רואה שהוא מתאים לסוג אדמה,קוראים לו זנב אבן ויש שם תמונה של דרקון שהזנב שלו ממש קשה,חזק ונראה כמו כמה אבנים.
    מה תעשה?

~ניר~
    שלושת הדרקונים עושים את מה שאמרת באופן מדהים וזה נראה כמו חלום דרקונים מגניב! לאחר כל האימונים אתה רואה שכבר נהיה מאוחר והפרופסור בדיוק בדרך הביתה. אתה עוצר אותו ושואל אותו אם יש לו קלפים והוא אומר לך שאין לו אבל אתה יכול למצוא קלפים במקומות מתאימים. קלף צל תמצא רק במקומות חשוכים. קלף אדמה תמצא באדמה. קלף עשב תמצא בשיחים ועצים.
    מה תעשה?

~אדם~
    אתה הולך בדרך של האגם ופתאום אתה רואה שהמים מבעבעים.. פתאום מהמים יוצאת יד גדולה שתופסת אותך ומכניסה אותך למים! אתה פותח את העיניים ורואה שאתה בתוך המים וממולך דרקון מים מוזר ומפחיד!

מה תעשה?

2. משתמש מנוסה
    שם: איפשהו...לא זוכר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DoR_RoD צפה בהודעה
    ~ג'ון~
    אתה וגראסבוין עפים בשמיים ואתה מרגיש את הרוח הנעימה על שיערך. מרוב הכיף אתה לא שם לב שכבר נהיה ממש מאוחר. שניכם יורדים לאדמה ואתה רואה עץ ענקי שאפשר לנוח לידו. שניכם הולכים לעץ וגראסבוין נרדם במהירות. לפתע אתה מרגיש שמשהו דוקר אותך ברגל. אתה מרים את הרגל ורואה קלף שמבצבץ לו מהאדמה! אתה בודק איזה קלף זה ואתה רואה שהוא מתאים לסוג אדמה,קוראים לו זנב אבן ויש שם תמונה של דרקון שהזנב שלו ממש קשה,חזק ונראה כמו כמה אבנים.
    מה תעשה?

[/COLOR]
    "זה מוזר,מאיפה הקלף הזה בא בכלל,טוב לא משנה! מעניין מה השעה?" אשאל את עצמי ואסתכל על השעון.
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ~ניר~
    שלושת הדרקונים עושים את מה שאמרת באופן מדהים וזה נראה כמו חלום דרקונים מגניב! לאחר כל האימונים אתה רואה שכבר נהיה מאוחר והפרופסור בדיוק בדרך הביתה. אתה עוצר אותו ושואל אותו אם יש לו קלפים והוא אומר לך שאין לו אבל אתה יכול למצוא קלפים במקומות מתאימים. קלף צל תמצא רק במקומות חשוכים. קלף אדמה תמצא באדמה. קלף עשב תמצא בשיחים ועצים.
    מה תעשה?

אני מוציא את דארקופוליסון ורוכב עליו קצת-כדי לשמח אותו הוא אוהב לילה ואז אומר לו לעשות תותח אש באוייר
    ואני אומר לו לנסוע למקום הכי חשוך שהוא מכיר.

4. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ~אדם~
    אתה הולך בדרך של האגם ופתאום אתה רואה שהמים מבעבעים.. פתאום מהמים יוצאת יד גדולה שתופסת אותך ומכניסה אותך למים! אתה פותח את העיניים ורואה שאתה בתוך המים וממולך דרקון מים מוזר ומפחיד!

מה תעשה?
    'אני חייב עזרה' אחשוב בלחץ
    ואני ילחץ על התמונה של אייסבול כדי שיעזור לי
    "אם אני השתמש בצכת קרח אני יקפיא את כולנו אז...אייסבול מהר תוציא אותי מהמים ותינגח את הדרקון הזה!"

5. משתמש מנוסה
    ~ג'ון~
    אתה מסתכל בשעון ורואה שהשעה היא 8 בערב. פתאום אתה רואה שוטר שניגש אליך ושואל:"היי ילד מה אתה עושה פה?"
    מה תעשה?

~ניר~
    דארקופוליסון מתחיל לעופף לו בשמחה תוך שימוש בכדורי אש. לבסוף הוא מגיע למערה חשוכה. כל כך חשוך שם עד שאתה לא יכול לראות את עצמך. פתאום אתה שומע קול מתוך המערה שאומר:"דארקופוליסון מה אתה עושה כאן?" ופתאום מכל האפלה יוצא מישהו שמחזיק נר "מי אתה?" שואל האיש בנימוס.
    מה תעשה?

~אדם~
    אייסבול יוצא מהדרגופון ולוקח אותך במהרות אל מחוץ למים. הדרקון יוצא מהמים בכעס ואייסבול מנסה לנגוח בו אך הוא מתחמק ויוצר בשתי ידיו כדורים שעשויים ממים וזורק אותם על אייסבול.
    מה תעשה?

6. משתמש מנוסה

~ניר~
    דארקופוליסון מתחיל לעופף לו בשמחה תוך שימוש בכדורי אש. לבסוף הוא מגיע למערה חשוכה. כל כך חשוך שם עד שאתה לא יכול לראות את עצמך. פתאום אתה שומע קול מתוך המערה שאומר:"דארקופוליסון מה אתה עושה כאן?" ופתאום מכל האפלה יוצא מישהו שמחזיק נר "מי אתה?" שואל האיש בנימוס.
    מה תעשה?

אני אומר: אני באתי לחפש קלפי אופל,נצחתי שתי אבירי אופל ולכדתי את דארקופוליסון ועכשיו אני מחזק אותו
    אתה יכול לתת לי קלפים או שתזוז מדרכי?

7. משתמש מנוסה
    ~ג'ון~
    אתה מסתכל בשעון ורואה שהשעה היא 8 בערב. פתאום אתה רואה שוטר שניגש אליך ושואל:"היי ילד מה אתה עושה פה?"
    מה תעשה?

"אני נרדמתי כן אדוני,למה יש איזו בעיה?" אשאל בסקרנות.
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    ~ניר~
    "בוא אחרי." הוא אומר ומתחיל ללכת. אתם הולכים כמה זמן עד שפתאום אתה רואה המון גושים זוהרים והמון אור מקסים ומנצנץ ובכל מקום יש יהלומים! "במקום הזה אתה יכול למצוא קלפים באדמה,מאחורי יהלומים או תקועים בחריצים של הקירות. אני מציע לך לחפש הרבה גם מחר מכיוון שבכל יום נוצרים כאן קלפים חדשים." הוא אומר.
    מה תעשה?

~ג'ון~
    "לא פשוט לא הייתי ממליץ לך להישאר כאן במשך הלילה כי בלילה מסתובבים במקום הזה המון דרקוני צל/עשב." אומר השוטר בדאגה ומכוון את הפנס לכיוון אחר ואתה רואה ביקתה. "אתה מוזמן לישון פה הלילה אם אתה לא רוצה שיגזרו אותך לגזרים." אומר השוטר.
    מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי DoR_RoD, 08-04-2010 בשעה 07:18 PM

9. משתמש מנוסה
    ~ניר~
    "בוא אחרי." הוא אומר ומתחיל ללכת. אתם הולכים כמה זמן עד שפתאום אתה רואה המון גושים זוהרים והמון אור מקסים ומנצנץ ובכל מקום יש יהלומים! "במקום הזה אתה יכול למצוא קלפים באדמה,מאחורי יהלומים או תקועים בחריצים של הקירות. אני מציע לך לחפש הרבה גם מחר מכיוון שבכל יום נוצרים כאן קלפים חדשים." הוא אומר.
    מה תעשה?
    אני מוציא את גראוקון ואומר לו תפעיל חפירה ותתחיל למצוא קלפים!

אני שואל אותו איזה קלפים יש לו שהוא יכול לתת לי

10. משתמש מנוסה
    [COLOR="DarkRed"]
    ~ג'ון~
    "לא פשוט לא הייתי ממליץ לך להישאר כאן במשך הלילה כי בלילה מסתובבים במקום הזה המון דרקוני צל/עשב." אומר השוטר בדאגה ומכוון את הפנס לכיוון אחר ואתה רואה ביקתה. "אתה מוזמן לישון פה הלילה אם אתה לא רוצה שיגזרו אותך לגזרים." אומר השוטר.
    מה תעשה?
    "אל תדאג אדוני האמת לפי מה שאמרתה אני חושב שאני הלך עכשיו למצוא כמה דרקונים!" אומר לשטור הוציא את גרסבוין ויעלה עליו."אוקי גרסבוין היגעה הזמן לטיול לילי!" אומר.
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    ~ניר~
    גראוקון משתמש בחפירה ומתחיל לאסוף המון קלפים. אתה שואל את האיש אם יש לו קלפים לתת לך והוא אומר:"כשהייתי קצת יותר צעיר ראיתי ביצה ליד המערה הזאת,שבה אני גר. אימצתי את הביצה וטיפלתי בה במסירות ובסוף היא בקעה וממנה יצא דארקופוליסון ואהבתי אותו נורא ותמיד שיחקתי איתו וטיפלתי בו והוא היה חברי הטוב ביותר. יום אחד,כשדארקופוליסון עוד היה קטן,שני אבירים אפלים באו וחטפו אותו והפכו אותו לרשע שלהם. הוא היה אחד הדרקונים החזקים ביותר שלהם. כשעוד היינו קטנים לימדתי אותו מתקפות והבאתי לו קלפים אך כשהוא הפך לרשע הוא שכח הכל חוץ מכדור אש וכדור צל. דארקופוליסון,אם תיזכר ותיכנס לעברך כמה שיותר תוכל להיזכר בי ובמתקפות שלמדת. אתה לא זוכר? שמי הוא לי!"
    מה תעשה?

~ג'ון~
    "רק תהיה זהיר!" צועק השוטר בעוד אתה מתרחק ממנו. לפתע אתה רואה אביר אפל על דרקון ענק ומפחיד!

לפתע לידו בא עוד אביר אפל אחד על אותו הדרקון בדיוק! "אוקיי מאנטורסוק,השתמש בכדור צל!" אומרים שני האבירים האפלים ושני כדורי צל מתקרבים כבר אל גראסבוין!
    מה תעשה?

12. משתמש מנוסה
    [QUOTE=DoR_RoD;725128]~ניר~
    גראוקון משתמש בחפירה ומתחיל לאסוף המון קלפים. אתה שואל את האיש אם יש לו קלפים לתת לך והוא אומר:"כשהייתי קצת יותר צעיר ראיתי ביצה ליד המערה הזאת,שבה אני גר. אימצתי את הביצה וטיפלתי בה במסירות ובסוף היא בקעה וממנה יצא דארקופוליסון ואהבתי אותו נורא ותמיד שיחקתי איתו וטיפלתי בו והוא היה חברי הטוב ביותר. יום אחד,כשדארקופוליסון עוד היה קטן,שני אבירים אפלים באו וחטפו אותו והפכו אותו לרשע שלהם. הוא היה אחד הדרקונים החזקים ביותר שלהם. כשעוד היינו קטנים לימדתי אותו מתקפות והבאתי לו קלפים אך כשהוא הפך לרשע הוא שכח הכל חוץ מכדור אש וכדור צל. דארקופוליסון,אם תיזכר ותיכנס לעברך כמה שיותר תוכל להיזכר בי ובמתקפות שלמדת. אתה לא זוכר? שמי הוא לי!"
    מה תעשה?

אני אומר לו בחוצפה: עכשיו הוא שלי ואני מחזיר את דארקופוליסון לדראגופון
    אני לוקח את הקלפים מגראוקון ובודק מה הם

13. משתמש מנוסה
    [COLOR="DarkRed"]

~ג'ון~
    "רק תהיה זהיר!" צועק השוטר בעוד אתה מתרחק ממנו. לפתע אתה רואה אביר אפל על דרקון ענק ומפחיד!

לפתע לידו בא עוד אביר אפל אחד על אותו הדרקון בדיוק! "אוקיי מאנטורסוק,השתמש בכדור צל!" אומרים שני האבירים האפלים ושני כדורי צל מתקרבים כבר אל גראסבוין!
    מה תעשה?
    "אוקי גרסבוין היגעה הזמן להראות להם מזה! השתמש בתותח עלים כדי להרוס את שתי כדור הצל ואז תרסק אותם על האדמה כדי שתוכל להשתמש בפיצול שורש!" אומר לגראסבוין.
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    ~ניר~
    אתה בודק את הקלפים ורואה:
    מתקפות:טיפוס צללים,הבזק,רעידת אדמה,ציפורן צל.
    יכולות:מציצת צללים.
    "אני בסך הכל רציתי לגרום לו להיזכר במתקפות החזקות שלימדתי אותו לטובתך... כמו קרן על,פיצוץ צללים ועוד... אבל אם אתה רוצה לעשות את זה כך..." אומר האיש,לי,והולך חזרה לפנים המערה.
    מה תעשה?

~ג'ון~
    גראסבוין משתמש בפיצוץ עלים ומבטל את שני כדורי הצל. לאחר מכן הוא מרסק את שני המאנטורסוק על האדמה ומשתמש בפיצול שורש ותופס אותם. "חחח זה לא יעזור לך! מאנטורסוק,השתמש בקרן על!" אומרים שני האבירים יחד ושתי קרני על שנוצרות בפיהם של מאנטורסוק חותכות את השורשים ושני המאנטורסוק עפים לשמיים. "עכשיו קרן על!" אומר אחד האבירים והאביר השני אומר:"פיצוץ צללים!" מאנטורסוק אחד מטעין בפיו קרן על ולבסוף יורה אותה ופוגע בגראסבוין והמאנטורסוק השני מטעין על גופו אור שחור-כסוף ולבסוף נוצר פיצוץ גדול שפוגע בגראסבוין והוא די תשוש.
    מה תעשה?

15. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ~אדם~
    אייסבול יוצא מהדרגופון ולוקח אותך במהרות אל מחוץ למים. הדרקון יוצא מהמים בכעס ואייסבול מנסה לנגוח בו אך הוא מתחמק ויוצר בשתי ידיו כדורים שעשויים ממים וזורק אותם על אייסבול.
    מה תעשה?
    "אייסבול תשתמש בכדור קרח קדימה!"

עמוד 5 מתוך 7 ראשוןראשון ... 34567 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •