Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 7 ראשוןראשון ... 4567 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 97
  1. משתמש מנוסה
    [QUOTE=DoR_RoD;725993]~ניר~
    אתה בודק את הקלפים ורואה:
    מתקפות:טיפוס צללים,הבזק,רעידת אדמה,ציפורן צל.
    יכולות:מציצת צללים.
    "אני בסך הכל רציתי לגרום לו להיזכר במתקפות החזקות שלימדתי אותו לטובתך... כמו קרן על,פיצוץ צללים ועוד... אבל אם אתה רוצה לעשות את זה כך..." אומר האיש,לי,והולך חזרה לפנים המערה.
    מה תעשה?

אני אומר לדארקופוליסון להפעיל מציצת צללים
    אני מוציא את גראוקון ואומר לו לעשות חפריה
    אני הולך על גרידון ומחפש את האיש

2. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ~אדם~
    אייסבול משתמש בכדור קרח ומקפיא את שני כדורי המים והם נופלים מרוב המשקל. לפתע הדרקון מוציא מפיו תותח מים ענק ונורא חזק שפוגע באייסבול אך לא ממש משפיע עליו מכיוון שהוא סוג קרח. הדרקון מתחיל להילחץ וממשיך עם תותחי המים אך הם לא עוזרים לו. אייסבול צוחק עליו ובועט בו.
    מה תעשה?

~ניר~
    דארקופוליסון משתמש במציצת צללים ולפתע השיניים שלו זוהרות באור שחור ולאחר מכן כל גופו זוהר בשחור ולפתע כל האור השחור נעלם ודארקופוליסון מתחזק שוב. אתה מבין שזו יכולת שמוסיפה לו עוצמה מחדש.
    גראוקון משתמש בחפירה. אתה עולה על גרידון ומחפש את האיש אך לא מוצא אותו בשום מקום. גראוקון יוצא ומנסה להסביר לך שאין עוד קלפים בשביבה והוא גם לא מצא את האיש.
    מה תעשה?

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי DoR_RoD צפה בהודעה
    ~אדם~
    אייסבול משתמש בכדור קרח ומקפיא את שני כדורי המים והם נופלים מרוב המשקל. לפתע הדרקון מוציא מפיו תותח מים ענק ונורא חזק שפוגע באייסבול אך לא ממש משפיע עליו מכיוון שהוא סוג קרח. הדרקון מתחיל להילחץ וממשיך עם תותחי המים אך הם לא עוזרים לו. אייסבול צוחק עליו ובועט בו.
    מה תעשה?

~ניר~
    דארקופוליסון משתמש במציצת צללים ולפתע השיניים שלו זוהרות באור שחור ולאחר מכן כל גופו זוהר בשחור ולפתע כל האור השחור נעלם ודארקופוליסון מתחזק שוב. אתה מבין שזו יכולת שמוסיפה לו עוצמה מחדש.
    גראוקון משתמש בחפירה. אתה עולה על גרידון ומחפש את האיש אך לא מוצא אותו בשום מקום. גראוקון יוצא ומנסה להסביר לך שאין עוד קלפים בשביבה והוא גם לא מצא את האיש.
    מה תעשה?
    אני אומר לדארקופוליסון להפעיל כדור אש אבל לא לשגר אותו שהיה אור,
    אני צועק "למה אתה הולך?! נו בוא!"

4. משתמש מנוסה
    ~ניר~
    אתה עובר את כל המערה בתמיכה של האור של כדור האש של דארקופוליסון אך לא מוצא את האיש בשום מקום. פתאום אתה שומע קול שאומר:"אתה רואה איך דברים משתנים? מקודם אתה רצית שאני אעוף ממך ועכשיו אתה רוצה למצוא אותי..." דארקופוליסון מאיר את הכיוון שממנו בא הקול אך אין שם כלום חוץ מכמה סלעים! לפתע אתה שומע את אותו קול אומר:"אתה לא התנהגת אלי בנימוס. גם אני לא אתנהג אליך בנימוס." ופתאום אתה רואה את האיש על דרקון ענק שמשתמש בקרן על (מה שבתמונה) ומחסל את גראוקון ואת גרידון!

מה תעשה?

5. משתמש מנוסה
    ~ניר~
    אתה עובר את כל המערה בתמיכה של האור של כדור האש של דארקופוליסון אך לא מוצא את האיש בשום מקום. פתאום אתה שומע קול שאומר:"אתה רואה איך דברים משתנים? מקודם אתה רצית שאני אעוף ממך ועכשיו אתה רוצה למצוא אותי..." דארקופוליסון מאיר את הכיוון שממנו בא הקול אך אין שם כלום חוץ מכמה סלעים! לפתע אתה שומע את אותו קול אומר:"אתה לא התנהגת אלי בנימוס. גם אני לא אתנהג אליך בנימוס." ופתאום אתה רואה את האיש על דרקון ענק שמשתמש בקרן על (מה שבתמונה) ומחסל את גראוקון ואת גרידון!

מה תעשה?

אני מחזיר אותם לקלף ואומר לדארקופוליסון
    להפעיל תותח צל נגד הדרקון
    וברגע שהדרקון תוקף להתחמר בסיבוב ולהפעיל ציפורן צל על הפה של הדרקון

6. משתמש מנוסה
    שם: איפשהו...לא זוכר
    [COLOR="DarkRed"]
    ~ג'ון~
    גראסבוין משתמש בפיצוץ עלים ומבטל את שני כדורי הצל. לאחר מכן הוא מרסק את שני המאנטורסוק על האדמה ומשתמש בפיצול שורש ותופס אותם. "חחח זה לא יעזור לך! מאנטורסוק,השתמש בקרן על!" אומרים שני האבירים יחד ושתי קרני על שנוצרות בפיהם של מאנטורסוק חותכות את השורשים ושני המאנטורסוק עפים לשמיים. "עכשיו קרן על!" אומר אחד האבירים והאביר השני אומר:"פיצוץ צללים!" מאנטורסוק אחד מטעין בפיו קרן על ולבסוף יורה אותה ופוגע בגראסבוין והמאנטורסוק השני מטעין על גופו אור שחור-כסוף ולבסוף נוצר פיצוץ גדול שפוגע בגראסבוין והוא די תשוש.
    מה תעשה?
    "גראסביון תשתמש בכנף עלה ופגע בכנפיים כדי שלא יכלום לעוף ואז תרסק אותם ותקשר אותם אם כל הגוף אם פיצול שורש,לסיום תשמש בשורש משוגע" אומר והתכנון ללתפיסה אם הדרגפון.
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    ~ניר~
    דארקופוליסון משתמש בתותח צל על הדרקון אך הוא מתחמק. הדרקון מנסה לתקוף בקרן על אך דארקופוליסון מתחמק בסיבוב ופוגע בפיו של הדרקון בציפורן צל. "זה לא יעזור לך! אתה יודע מה... אין לי כוח לקרב... עוף מכאן!" צועק עליך האיש ופתאום הדרקון שלו יוצר סופה ומעיף אותך ואת דארקופוליסון למרחק רב. פתאום אתה רואה שאתם עומדים להתרסק באגם.
    מה תעשה?

~ג'ון~
    גראסבוין משתמש בכנף עלה על הכנפיים של שניהם אך אחד מהם עוד נשאר באוויר. השני נופל על האדמה וגראסבוין קושר אותו לאדמה עם פיצול שורש ולאחר מכן משתמש בשורש משוגע ומצליף בו. פתאום הדרקון השני שנמצא באוויר עומד לפגוע בגראסבוין בקרן על! פתאום אתה רואה דרקון ענק שמטעין בפיו כדור שגדל וגדל ולבסוף נורה מפיו אל כיוון הדרקון שעומד לעשות קרן על ומפיל אותו! פתאום אתה רואה על הדרקון את השוטר שראית מקודם.

"אמרתי לך שכדאי לך לא להסתובב פה בלילה... טוב נו גם ככה אני אוהב קרבות דרקונים. עכשיו גראסטידור,השתמש בעוד כדור הידרו אחד!" אומר השוטר והדרקון שלו משתמש באותה מתקפה שהשתמש בה מקודם ופוגע בחוזקה בדרקון השני. בינתיים הדרקון הראשון כבר מעולף.
    מה תעשה?

8. משתמש מנוסה
    ~ניר~
    דארקופוליסון משתמש בתותח צל על הדרקון אך הוא מתחמק. הדרקון מנסה לתקוף בקרן על אך דארקופוליסון מתחמק בסיבוב ופוגע בפיו של הדרקון בציפורן צל. "זה לא יעזור לך! אתה יודע מה... אין לי כוח לקרב... עוף מכאן!" צועק עליך האיש ופתאום הדרקון שלו יוצר סופה ומעיף אותך ואת דארקופוליסון למרחק רב. פתאום אתה רואה שאתם עומדים להתרסק באגם.
    מה תעשה?

~ג'ון~
    גראסבוין משתמש בכנף עלה על הכנפיים של שניהם אך אחד מהם עוד נשאר באוויר. השני נופל על האדמה וגראסבוין קושר אותו לאדמה עם פיצול שורש ולאחר מכן משתמש בשורש משוגע ומצליף בו. פתאום הדרקון השני שנמצא באוויר עומד לפגוע בגראסבוין בקרן על! פתאום אתה רואה דרקון ענק שמטעין בפיו כדור שגדל וגדל ולבסוף נורה מפיו אל כיוון הדרקון שעומד לעשות קרן על ומפיל אותו! פתאום אתה רואה על הדרקון את השוטר שראית מקודם.

"אמרתי לך שכדאי לך לא להסתובב פה בלילה... טוב נו גם ככה אני אוהב קרבות דרקונים. עכשיו גראסטידור,השתמש בעוד כדור הידרו אחד!" אומר השוטר והדרקון שלו משתמש באותה מתקפה שהשתמש בה מקודם ופוגע בחוזקה בדרקון השני. בינתיים הדרקון הראשון כבר מעולף.
    מה תעשה?
    אני שולף את גרידון ואומר לו לעצור את ההתרסקות שלנו

9. משתמש מנוסה
    ~ניר~
    גרידון יוצא החוצה ובולם את הנפילה שלכם. אתה יורד ממנו ורואה שאתה ליד אגם גדול ויפהפה והמון דגים שוחים ומקפצים להם בתוך המים. פתאום אתה רואה לידך דייג שיושב על ארגז ומנסה לדוג שם דגים . "שלום לך איש צעיר,למה אתה כל כך מלוכלך?" שואל הדיג ולאחר מכן ממשיך:"היי,רוצה לדוג איתי פה? גם זה יהיה די כיף,גם תהיה לך ארוחת ערב וגם מי יודע,אולי תמצע פה כלפים ודרקונים."
    מה תעשה?

10. משתמש מנוסה
    ~ניר~
    גרידון יוצא החוצה ובולם את הנפילה שלכם. אתה יורד ממנו ורואה שאתה ליד אגם גדול ויפהפה והמון דגים שוחים ומקפצים להם בתוך המים. פתאום אתה רואה לידך דייג שיושב על ארגז ומנסה לדוג שם דגים . "שלום לך איש צעיר,למה אתה כל כך מלוכלך?" שואל הדיג ולאחר מכן ממשיך:"היי,רוצה לדוג איתי פה? גם זה יהיה די כיף,גם תהיה לך ארוחת ערב וגם מי יודע,אולי תמצע פה כלפים ודרקונים."
    מה תעשה?
    אנעי אומר לו: "כן בטח לא איכפת לי להשיג עוד דרקון במקרה יש לך קלפים או דרקונים?"

11. משתמש מנוסה
    שם: איפשהו...לא זוכר
    [COLOR="DarkRed"]
    ~ג'ון~

מה תעשה?
    "היגעה הזמן לתפוס את הדרקון!" אומר והכון את הדרגפון על הדרקון הראשון.
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ~אדם~
    מה תעשה?
    אחי מצטער שלא הגבתי פשוט קרס לי האינטרנט מיום חמישי אז הנה
    ----------------
    "אייסבול כל הכבוד תשתמש עכשיו בקרן קרח קדימה!"

13. משתמש מנוסה
    ~ניר~
    "האמת שלא,אין לי קלפים ודרקונים... אני דג רק דגים בשביל המשפחה שלי." אומר הדיג ונותן לך חכה. אתם מתחילים לדוג כשפתאום אתה שם לב שהחכה שלך תפסה משהו אבל משהו כבד שלא זז. אתה מנסה להוציא אותו ובסוף אתה מצליח ומוצא אבן ירוקה-שחורה . "או,וואו! מצאת אבן צללים!" אומר הדיג בהתלהבות. "בעזרת האבן הזו תוכל לחזק מתקפה אחת של דרקון מסוג אופל שיש בה את המילה צללים פי 3!"
    מה תעשה?

~ג'ון~
    אתה מכוון את הדרגופון על הדרקון ולפתע הוא הופך לאור שחור ונכנס לדרגופון. "טין" אתה שומע ומבין שתפסת אותו ולאחר מכן אתה שומע קול שיוצא מהדרגופון:"הדרקון שתפסת הוא מאנטורסוק. מאנטורסוק מסתובב בשמים באזורים לחים רק כאשר הוא מרגיש שאין הרבה צפיפות.
    מתקפות:קרן על,כדור צל,פיצוץ צללים.
    יכולות:אין."
    מה תעשה?

~אדם~
    אייסבול משתמש בקרן קרח אשר מקפיאה את הדרקון וגם את כל המים שסביבו כך שכל גופו קפוא חוץ מהראש שלו שנמצא מחוץ למים הקפואים. לפתע הוא משתמש בקרן על שמכוונת אליך! קרן העל מתקרבת אליך ואתה מרוב פחד והלם לא מסוגל לזוז! לפתע אייסבול קופץ מולך וחוסם את קרן העל אשר פוגעת בו קשה ואתה שומע אותו צועק לעברך! אתה לוחץ בטעות על משהו בדרגופון ושומע פתאום:"הפעלת את מערכת תרגום הדרקונים." פתאום אתה שומע שבדיוק כשאייסבול צועק המכשיר מדבר ואתה שומע:"אתה הגנת עלי בעבר אפילו שלא הכרת אותי. אני הייתי חייב לך. עכשיו שילמתי את החוב הזה." כשלפתע אייסבול מתעלף.
    מה תעשה?

14. משתמש מנוסה
    ~ניר~
    "האמת שלא,אין לי קלפים ודרקונים... אני דג רק דגים בשביל המשפחה שלי." אומר הדיג ונותן לך חכה. אתם מתחילים לדוג כשפתאום אתה שם לב שהחכה שלך תפסה משהו אבל משהו כבד שלא זז. אתה מנסה להוציא אותו ובסוף אתה מצליח ומוצא אבן ירוקה-שחורה . "או,וואו! מצאת אבן צללים!" אומר הדיג בהתלהבות. "בעזרת האבן הזו תוכל לחזק מתקפה אחת של דרקון מסוג אופל שיש בה את המילה צללים פי 3!"
    מה תעשה?

~ג'ון~
    אתה מכוון את הדרגופון על הדרקון ולפתע הוא הופך לאור שחור ונכנס לדרגופון. "טין" אתה שומע ומבין שתפסת אותו ולאחר מכן אתה שומע קול שיוצא מהדרגופון:"הדרקון שתפסת הוא מאנטורסוק. מאנטורסוק מסתובב בשמים באזורים לחים רק כאשר הוא מרגיש שאין הרבה צפיפות.
    מתקפות:קרן על,כדור צל,פיצוץ צללים.
    יכולות:אין."
    מה תעשה?

~אדם~
    אייסבול משתמש בקרן קרח אשר מקפיאה את הדרקון וגם את כל המים שסביבו כך שכל גופו קפוא חוץ מהראש שלו שנמצא מחוץ למים הקפואים. לפתע הוא משתמש בקרן על שמכוונת אליך! קרן העל מתקרבת אליך ואתה מרוב פחד והלם לא מסוגל לזוז! לפתע אייסבול קופץ מולך וחוסם את קרן העל אשר פוגעת בו קשה ואתה שומע אותו צועק לעברך! אתה לוחץ בטעות על משהו בדרגופון ושומע פתאום:"הפעלת את מערכת תרגום הדרקונים." פתאום אתה שומע שבדיוק כשאייסבול צועק המכשיר מדבר ואתה שומע:"אתה הגנת עלי בעבר אפילו שלא הכרת אותי. אני הייתי חייב לך. עכשיו שילמתי את החוב הזה." כשלפתע אייסבול מתעלף.
    מה תעשה?
    אני חושב לעצמי:"וואו מצאתי אבן צללים!!" אני אומר לדייג: "עכשיו אני מביא דרקון"
    אני שולף את גרידון ואומר לו להתמש בכדור עלה על המים ואז מוציא את גראוקון

15. משתמש מנוסה
    ~ניר~
    גרידון יוצא ומשתמש בכדור עלה על המים והמים עפים לכל מקום. לפתע אתה רואה על הקרקעית דרקון גדול ישן.

גראוקון יוצא החוצה ומחכה להוראות.
    מה תעשה?

עמוד 6 מתוך 7 ראשוןראשון ... 4567 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •