דבר ראשון לא חייבים להרוג מי שהוא,אתה יכול להוסיף משהוא לעלילה.חוץ מזה איך אתה רוצה שאשפר אותו.
איך שאתה רוצה לשפר,אני מעדיף שתוסיף משהוא מעניין שידבר על האלכמיה,יש לך כישרות כתיבה אני קראתי את הסיפור שלך,אז תשתמש בו קצת.
ערכתי מקווה שזה בסדר. אם אתה רוצה שארד לגמרי מהרעיון של התנין אני אחשוב על משהו אחר.
שם: monster
שם במשחק:לי
אופי: חכם.בישן עצלן.
גלי: גיל שלכם במשחק 14
רקע: לי נולד למשפחה מאוד מפורסמת של טכנאי אוטו מיל.משפחתו עבדה בתיקון אוטו מיל ובהכנת אוטו מיל.יום אחד לי הלך ברחובות עירו ולפתע מישהו ירה כדוורים בעוונה.לי לאשם לב שיורים עליו הוא ננפגע קשה.האנשים שהיו באזור קראו לא מבולנס.הרופאים דיוחו שעליהם לכרות את יד ימין שלו בגל היריות שש לו ביידים הם הרסו לו את העצבים.יום לפני הנתיחו אימו של לי אמרה לו"אל תדאג לי אני יאביך נכין לך אוטו מיל יד חדשה והיה ל יד חדשה.למחרות לי נכנכס לניתוח וכרתו לו את היד.לאחר5 ימים לאחר הכריה.הוריו הכינו לו אוטו יד מיל חדש.לי שמח כך כך שחזרה לו יד ימין.לי בכל ליבו רצה לנקום במי שירה בו ובגלל יש לו יד מאוטו מיל.לי שמח שיש בית ספר לאלכימאים מתחילים הוא רצה להיות אלכימאי מפורסם ואלכימיאה תעזור לו להחזיר את יד ימניו שאב.ולי נרשם עם חברו הטוב לבית הספר מכיון שבעבר לי התאמן באלכימיאה עם חברו הטוב.הם נהגו יום יום להתאמן באלכימיאה אך הם בקושי הצליחו לעשות מעגל התמרה.אז הם חשבו שאם הם יצליחו לסיים אתת הבית הספר הם היו אלכימאים טובים והיה ללי יד חדשה.
תמונה:
ציוד:הציוד המיוחד של השחקן .שני רובים כמו לרו אמסטונג.גיר,אוכל תיק
עוזרים : חבר טוב שלי רון
הערות: כול מה שיש לכם להגיד.להירשם
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
[
רקע: לי נולד למשפחה מאוד מפורסמת של טכנאי אוטו מיל.משפחתו עבדה בתיקון אוטו מיל ובהכנת אוטו מיל.יום אחד לי הלך ברחובות עירו ולפתע מישהו ירה כדוורים בעוונה.לי לאשם לב שיורים עליו הוא ננפגע קשה.האנשים שהיו באזור קראו לא מבולנס.הרופאים דיוחו שעליהם לכרות את יד ימין שלו בגל היריות שש לו ביידים הם הרסו לו את העצבים.יום לפני הנתיחו אימו של לי אמרה לו"אל תדאג לי אני יאביך נכין לך אוטו מיל יד חדשה והיה ל יד חדשה.למחרות לי נכנכס לניתוח וכרתו לו את היד.לאחר5 ימים לאחר הכריה.הוריו הכינו לו אוטו יד מיל חדש.לי שמח כך כך שחזרה לו יד ימין.לי בכל ליבו רצה לנקום במי שירה בו ובגלל יש לו יד מאוטו מיל.לי שמחשיש בית ספר לאלכימאים מתחילים הוא רצה להיות אלכימאי מפורסם ואלכימיאה תעזור לו להחזיר את יד ימניו שאב.וכך לי נרשם לבית הספר לאלכימאים מתחילים.עם חברו הטוב רון
monster.
אז ככה,רקע טוב שי בו סיפור יפה,אבל איך הוא התעסק באלכמיה מה הקשר שלו ושל חברו רון.
תפרט על האלכמיה ועל רון והתקבלת.![]()
עדיף שתתחיל היום, ממש בא לי להתחיל, וגם אני עושה את התגובה הזאת למקרה שתרצה לעשות התחלה ולא ירשמו עוד אנשים, אז שלא יהיה לך דאבל.
לשעבר MatanS23
גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!
יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
ספוילר
"המשחק התחיל ואתו המלחמה"
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=6PcjYfE4M_I[/YOUTUBE]
התחלות לכולם.
אתם זוכרים את תחילת החופש ואת כול מה שעבר עליכם,איך הימים חלפו ואיך הזמן טס,כאילו זה היה אתמול,אתם זוכרים איך נפרדתם מבית הספר מהמורים מהחברים,ואפילו מעצמכם,חלק ממכם תמיד היה שם.
אך זו התחלה חדשה,השנה אתם עומדים להיבחן ולתת את כול כולכם,כדאי להתקבל ולזכות בתואר אלכמאי לאומי.
'כול אחד והחלום שלו כול אחד והמטרות שלו,וכול אחד והיעוד שלו' כך אמר האלכמאי "ג'ק מינבלור",לפני תחילת המלחמה.
וכמו היום אתם מתחילים מלחמה מלחמה שבה אתם יודעים שתאבדו הרבה ואולי אפילו תשתנו,אבל אתם תעסו הכול כדאי להגשים את המטרה שלכם.
היום בהיר והשמש החמה חודר דרך חלונות ביתכם,כול אחד בביתו מוכן לקראת היום אתם פוסעים לעבר הדלת,כשאתם כבר מאורגנים ומוכנים לפתיחת שנת הלימודים.
אתם יוצאים ומתקדמים לעבר הדרך של בית הספר.
אתם חושבים על היעוד שלכם,ועל מה שאתם רוצים להסיג השנה.
מצטער אם יש שגיאות כתיב,ובוויזל מזל טוב,וזה גם ההתחלה שלך.
אני חושב לעצמי:'הגיע הזמן להוכיח את עצמי ולדעת כמה שיותר! הגיע הזמן להתחיל!' כשאני עושה לעצמי פנים מוזרות בדרך כשאני חושב את זה.
אני מסתכל מסביב בדרכי לבית הספר וחושב עוד:'יום אחד, אני עוד אמצע את מה שקרה לאבי, אבל קודם כל, להתרכז בלימודים, אני חייב להתחזק וללמוד כמה שיותר על האלכימאי וכל הקשור בה'
------
מצטער אם זה קצת תוקע, אבל גם אני לא יכול להגיד יותר מידי כי אין יותר מידי אופציות למה שאני אעשה עכשיו..
לשעבר MatanS23
גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!
יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
ספוילר
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ערכתי את הרקע...
שם: darkon10000
שם במשחק: דארקון 'אלכמיסט'ס גולד.'
אופי: רגוע, קר רוח, מהיר מחשבה, שקט.
גלי: 15
רקע: "תמסור הנה!." צעקתי, חיוך היה מרוח על פני כמו גרפיטי צבוע, הייתי אז בן 12, שחקתי כדורגל עם עוד ילדים מהשכונה שלנו, משחק ספונטני.
הכדור עף עלי ובעטתי אותו ישר לשער, כמו תמיד הבאתי את המכה האחרונה, הקבוצה שלי שוב נצחה, ואחרי זה צחקנו כולנו ביחד וחילקנו מחמאות על משחק מצוין, הילדים מהשכונה שלי תמיד היו החברים הכי טובים שלי.
חזרתי הביתה שמח, אבל מה, בדרך לכניסה של הסמטה האחרונה, הרגשתי משיכה בכתף, הסתובבתי וראתי אדם במעיל שחור וחיוך זומם על פניו, מיד מידו שצויר עליה בדם מעגל עם סימונים שלא זיהיתי, אור חזק מסוונר עלה מין הרצפה ומיד סכין ענקית הייתה בידו מיד, שאגתי בכוח "עזוב אותי!.", הוא מיד שם את הסכין בחגורה ונתן לי אגרוף חזק ברקתה בידו הפנויה, מיד שתקתי למרות שרציתי לצרוח ולבכות מכאב.
שמעתי צ'קלקה מהכניסה האחרת של הסמטה, מיד שוטרים הקיפו אותו עבר, הוא קפץ, לא ברור לי איך אבל הוא קפץ.
מיד, כשהוא הגיע לגגות, הראש שלו ננעל בתוך משהו שנראה כמו דלת, מיד ראיתי את אבי, שעזב בדיוק את הבניין והתקדם לכיוונינו, "אבא!, הצילו." ביקשתי ממנו, הוא הביט בי במבט חירש, אחז בראשו של האיש שנאבק לעמוד, מיד הדלת הנפתחה והוא הרים את האדם מראשו, אחרי שנייה הוא הפיל אותו, נפלתי על תופסי ורצתי להתחבא מאחורי אבי, מעגל התמרה שמצויר בדם על הכפפה שלו ביטל את הסכין שהתוקף עשה מאלכמיה והפך אותה למתכת רותחת ועיסתית.
מיד התוקף ברח אחורה, "ק.. קרוס אלכמיסט'ס גולד!!." צרח התוקף, אבי יצר בברקים משונים חנית חדה במיוחד מאותרת בצורות דרקונים, "ניסית להפוך את בני לבן ארובה ולהשמיד אותו במקרה שהוא לא יעזור לך, חתיכת זבל!." הוא שאג, במכה אחת הוא חתך בחנית הישרה את גופו לשתיים.
***"תודה אבא!." אמרתי לו אחרי שחזרנו הביתה, "הכול בשביל בני!." חיבק אותי אבי ומחק את הבעת ה'פוקר פייס.' שיש לו כרוצח שכיר של המשטרה עצמה, "מה עשית שם?." שאלתי אותו מצפה לידע.
"זה נקרא אלכימיה, תהליך של הבנת החומרים בדבר מה, פירוקם, והרכבתם במבנה חדש לגמרי." הסביר לי, "אנחנו נולדנו למשפחה בעלת כישרון אדיר לדבר הזה, אלכימיה, דורות של אלכימים עברו כאן, לכן אנחנו נקראים בשם המשפחה 'אלכמיסט'ס גולד.', או 'אלכימאי הזהב.', " הסביר לי אבי, "אני רוצה שגם אתה תלמד את זה." אמר לי אבי.
"ידעתי שיום זה יגיע, הכנתי במיוחד בשבילך את הדבר הבא." אמר לי אבי שוב, הוא ניגש לארון והוציא קופסה גדולה, "אולי רובי דארקון, על שמך, יצרנו באלכימיה מושלמת את הרובים האלו, כול משפחתך." אמר לי והוציא שני רובים שמצוירים עליהם מעגלי התמרה שונים, שתיים שונים על כול אחד, מצוירים בעזרת דם. "הדם הזה הוא תערובת של כול בני משפתחך, על הרובים האלו יש דם של שבע-עשרה אלכימאים שונים ממשפחת 'אלכמיסט'ס גולד.'. " הוא הסביר לי.
הם סוף סוף שלך.
תמונה: אני אביא לך אחר כך, עוד לא מצאתי אחת טובה.
ציוד: שני רובי 'דארקון' שאבי נתן לי, על כול אחד מצוירים שני מעגלי התמרה שצוירו בדם משפחתי.
עוזרים : לוסי, נערה שלומדת בניית אוטומיילים כעבודה רשמית ומצטיינת של שנתיים בחוג פעילות בשטח, תרופות ודברים כאלו.
הערות: יש סיכוי שמישהו נכנס לפני אבל בבקשה תכניס אותי!, אני חובב גדול של הסדרה ואני השקעתי מלא בתופס, פליז!
אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)