Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 7 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 103
  1. משתמש פעיל
    ציטוט פורסם במקור על ידי red dd צפה בהודעה
    firechimchar.

המעגל על הפסל,וכשאתה עושה אלכמיה אתה צריך לפרט על מה אתה חושב ומה אתה עושה.
    ----
    אני חושב כך "אקח חתיכה מהרצפה בצורה תיבה בגודל 2X5X10 ס"מ. אמיר את הקצה שלה למשולש חד במקום שטח ישר. ואתה סופה אהפוך לצורה ידית במקום צורתו המקורית." ואעשה את הפעולות הללו.
    ---
    דרך אגב שכחתי לערוך את הפרט הזה בהרשמה אבל אפשר להוסיף לי בציוד את החרב משיני התנין?

2. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    darkon10000.
    היא ואתה ממשיכים להתקדם לעבר בית הספר,"תודה לך"היא אומר ואחזת בך חזק.
    היא מוסיפה "אם מצטערת על כך שאני תלויה עליך" היא אומרת וממשיך "אם.. כן אני הולכת לבית הספר לאלכמאים"
    "גם אתה רשום בבית הספר,אם מצטערת שלא אמרתי איך קוראים לי שמי הוא ג'ז". (יש דמות חדשה!!!!!).
    "ואני בגיל שלך,בעצם אני בשכבה שלך,ואיך קוראים לך?".
    אני חם עליה , רק תדאג שלוסי (המלווה במסע שלי.) לא תדלק אלי גם במקרה, אני ממש לא רוצה משולש אהבה, ושאני לא אכניס לך רעיונות לראש!.

-----------------------------------------------------
    "אני דארקון." אני אומר לה, "ממשפחת אלכמיסט'ס גולד, אבי הוא קרוס, הרוצח השכיר שלרוב עובד עם המשטרה.." אני אומר לה.
    "הוא הציל את החיים שלי בעזרת אלכימיה כך שאני חייב את חיי לזה ולאבי..." אני מסביר לה.
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

3. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    darkon10000.
    חחח >< (מקווה שזה בסדר מה שהולך).
    ---------
    "מגניב,אבא שלך רוצח סחיר" היא אומרת ומצחקקת "אז אתה תהיה אלכמאי לאומי נכון?" היא שואלת אותך.
    אתה סם לב שהגעתה לבית הספר ורואה שכולם אם מדים,עכשיו אתה סם לב ש ג'ז עם בקדים של בית הספר,אבל לך אין בגדים כאילה, בדיוק ג'ז אומרת "אין לך מדים של בית הספר?,אתה חייב אותם כדאי להיכנס"אתה רואה אשה עם עגלה מלאה בסדינים שחורים וכמה ילדים קונים מימנה אותם,היא מתקדמת באטיות ונהנת מהמכירות.

firechimchar.
    אני הערוך לך את הציוד.
    -----
    אתה מתחיל לשנות את הצורה של האדמה,לאט לאט האדמה מקבלת צורה המון אורות יוצאים משם,ואתה רואה משהוא מוזר,זה לא ניראה כמו סכין לפתע המון ברקים יוצאים מהמעגל ופלש מסנוור אותך,אתה פתאום רואה שזה לא סכין זה מגן מוזר,מגן עגול שהשתנה קצת,יש לו להב בקצה וניראה שהוא מאוד חזק,המגן בצבע זהב,אתה נותן לו כמה מכות והחומר ממנו הוא בנוי זה חומר מוזר,אף פעם לא הרגשתה אותו.

death note.
    אחי תוסיף קצת מתח,מידע והסברים,הרקע נחמד הבסיס טוב אבל הוא צריך קצת חיזוק.
    תערוך אותו ואני אבדוק שוב.

MatanS23
    אתה נכנס רואה המון ילדים,וסם לב שהמון מחבריך לכיתה הגיעו.
    המקום מפוצץ ברנשים וניראה כאילו הבצפר גדל ב 70% מהשנה שעברה.
    אתה מתהלך במסדרון ולפתע רואה שני ילדים,ילד וילדה ליתר דיוק.
    אך הם לא ממש חברים היא נצמדת לארוניות וניראה שהוא חוסם אותה היא אומרת לו "בבקשה עזוב אותי".
    אך ניראה שהוא לא מקשיב,הוא מושיט יד לעבר החולצה שלה ואומר "בו ניראה מה יש לנו כאן".
    "היא ממשיך להגיד בבקשה עזוב אותי,אני לא עשיתי לך כלום.

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי red dd;72808[B
    .[/B]
    death note.
    אחי תוסיף קצת מתח,מידע והסברים,הרקע נחמד הבסיס טוב אבל הוא צריך קצת חיזוק.
    תערוך אותו ואני אבדוק שוב.

.
    אני לא כל כך טוב ברקע אני ינסה לערוך

5. משתמש מנוסה
    MatanS23
    אתה נכנס רואה המון ילדים,וסם לב שהמון מחבריך לכיתה הגיעו.
    המקום מפוצץ ברנשים וניראה כאילו הבצפר גדל ב 70% מהשנה שעברה.
    אתה מתהלך במסדרון ולפתע רואה שני ילדים,ילד וילדה ליתר דיוק.
    אך הם לא ממש חברים היא נצמדת לארוניות וניראה שהוא חוסם אותה היא אומרת לו "בבקשה עזוב אותי".
    אך ניראה שהוא לא מקשיב,הוא מושיט יד לעבר החולצה שלה ואומר "בו ניראה מה יש לנו כאן".
    "היא ממשיך להגיד בבקשה עזוב אותי,אני לא עשיתי לך כלום.
    אני מתקרב אל הילד הזה ואומר לו בקרירות ובנחישות:"היא אמרה לך לעזוב אותה, אז כדאי שתקשיב לה" ואני מסתכל אליו בפנים רציניות וקרות.
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    darkon10000.
    חחח >< (מקווה שזה בסדר מה שהולך).
    ---------
    "מגניב,אבא שלך רוצח סחיר" היא אומרת ומצחקקת "אז אתה תהיה אלכמאי לאומי נכון?" היא שואלת אותך.
    אתה סם לב שהגעתה לבית הספר ורואה שכולם אם מדים,עכשיו אתה סם לב ש ג'ז עם בקדים של בית הספר,אבל לך אין בגדים כאילה, בדיוק ג'ז אומרת "אין לך מדים של בית הספר?,אתה חייב אותם כדאי להיכנס"אתה רואה אשה עם עגלה מלאה בסדינים שחורים וכמה ילדים קונים מימנה אותם,היא מתקדמת באטיות ונהנת מהמכירות.
    לא רוצה לעצבן אבל יש לך כמה טעויות:
    סחיר - שכיר.
    סם - שם
    לא משהו בעייתי אבל כדאי לך לעבוד על זה..

------------------------------------------------------

אני לוקח אבן גיר, מסדר מעגל אבנים ומצייר עם הגיר מעגל התמרה.
    אני משנה את האבנים הברזליות למטעבות כסף ולוקח אותם אל האישה, "מטבעות מאלכימאיה." אני אומר ונותן לה את המטבעות, "כמה בדים בבקשה." אני אומר ולוקח כמה חתיכות בד.
    אני חוזר למקום עם המעגל, משנה את הבדים לחולצה עם הכיתוב '13.'
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

7. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    שם במשחק: יורי ימנדה
    אופי: יורי הוא בחור שליו במיוחד ומצליח לגרום למי שמסביבו לתחושה נעימה,
    רקע: "תעצרו אותו" נשמעו קולות מצידו השני של הרחוב"אל תתנו לו לברוח" נשמע הקול חזק עוד יותר מהקודם, הקול נשמע כהד חזק ברחבי הרחוב, יורי עוד שהוא היה בן 11 התחיל לברוח, הוא התחיל לרוץ ברחבי הרחוב לשני צדדיו אך תמיד נתקל באנשים, בסופו של דבר הוא החליט לקפוץ על ההזדמנות היחידה שהייתה לו ונכנס לתוך הביוב, היה שם ריח נורא, המים נראו מעט שחורים עם גוון ירוק, יורי התחיל לרוץ בפנים, בין היתר בפנים הוא פגש זוחלים ואפילו מעט תנינים אך הצליח להתגבר עליהם בכוחות עצמו, הוא המשיך לרוץ עד שבסופו של דבר הגיעה למן מקום קטן וסגור, הייתה הרגשה חמימה ונהימה מסביבו ובאמצע בערה לה אש קטנטנה, יורי התחיל להתקדם לעבר אחד הארגזים הזרוקים אשר נמצא שם ופתח את תיקו, הוא התחיל להוציא את כל החפצים, היה שם כל מיניי יו-יוים קטנים אוכל וציור(שבוה היה מעגל ובפנים היו מספר קווים ואותיות), יורי כמובן לא הבין למה הוא משמש אך הוא נראה לו יפה במיוחד.
    ***עכשיו נתחיל באמת את כל הסיפור***
    יורי הוא בחור בודד, טוב לא ממש בודד הוא בעצם יתום, כן יתום, עוד כאשר היה קטן הוריו הותירו אותו ליד אשפת הרחוב בו הם היו ובחורה צעירה ראתה אותו וגידלה אותו עד לגיל 12(ומה שכתבתי לך למעלה, קרה לו באחד הימים) אך בסופו של דבר היא שלחה אותו לבית יתומים, הכל שם היה כל כך מצוחצח ונקי וכל הסדר שהיה שם פשוט גרם ליורי להקיא, אז עכשיו נספר לכם מעט על יורי. יורי הוא נער צעיר בעל שיער שחור ארוך בעל יכולת מדהימה בקליטת דברים(כאשר אני אומר קליטה אני מתכוון להבנה של דברים, איך הם עובדים וכדומה) תמיד יורי היה נוהג להתחבא איפה שהוא בספרייה ולקרוא דברים, באחד מספריו הוא ראה את התמונה אשר הזכירה לו את אותו ציור אשר הוא מצא באחד הימים, מיד כאשר הוא ראה את התמונה הוא התחיל לחקור את כל העניין, במהרה הוא כבר ידע הכל, על כל עניין השוויון, אוטו-מייל ואלכימאות והחליט שברצונו להיות גם אלכימאי, הוא התחיל ליצור בעצמו מעגלי התמרה, אך כל ההתחלות קשות, כאשר הוא השתמש במעגל ההתמרה הראשון שלו יצא לו חפץ מעוות אשר היא עשוי מעץ, יורי רצה להכין קוביה אך בסופו של דבר יצא חפץ לא מזוהה, יורי למד מאותה טעות ובמהלך חייו תיקן אותה. לאחר חודשים רבים בהם יורי השתמש במעגלי התמרה הוא החליט לעבר לשלב הבא, הוא הבין במהרה שאם הוא רוצה להיות אלכימאי מעולה הוא חייו לעשות אלכימאות בכל מצב, גם ללא מעגלי התמרה, הוא החליט שברצונו לראות את האמת, הוא התחיל לעצום את שתי עיניו בחוזקה וניסה להתרכז, בסופו של דבר הוא הגיעה למין "עולם" אשר היה כולו לבן חוץ משער אחד בצבע שחור אשר היה ניצב מולו, אותו שער התחיל להיפתח לאט ומתוכו יצאו ידיים צרות וארוכות, יורי התחיל להסתובב לאחור ורץ בשיא מהירותו לעבר הצד השני אך הידיים הגיעו לפניו, הם תפסו אותו בחוזקה ומשכו אותו היישר לעבר השער עד שבסופו של דבר הוא נכנס יחד עם הידיים, ואז הוא "חזר" לעולמו, כאשר הוא ניסה לפתוח את שני עיניו הוא היה יכול לפתוח את עינו השמאלית וזה מכיוון שהיא נעלמה, כן פשוט נעלה, נזל מחור עינו מלא דם ויורי התחיל לצעוק, מיד שלחו אותו לבית החולים לטיפול והוא נכנס לתרדמת, כאשר הוא התעורר הוא פתח את שני "עיניו וגילה שאנו השמאלית בעצם הוחלפה בעין מלכותית, היא נראת בול אותו דבר רק האישון הוחלף בעצם במצלמה זעירה אשר מחובר למערכת העצבים שלו.
    *אני חייב לציין שיורי הוא לוחם מצוין והוא אלכימאי מעולה!*
    תמונה: http://media.photobucket.com/image/a...edude.jpg?o=19
    ציוד: בעל שני רובים בעל שני מעגלי התמרה בחור היציע של הכדור.
    עוזרים: אין
    הערות: אין
    נערך לאחרונה על ידי PokerArt, 08-06-2010 בשעה 09:05 PM

8. משתמש מנוסה
    darkon10000.
    סבבה.
    ---------
    שככתה כמה פרטים.
    1)יש לך כוסית סליחה (ילדה) על הידיים.
    2)אתה צריך לספר מה אתה חושב כשאתה עושה אלכמיה.

MatanS23.
    אתה מתקדם לשם,ולפני שהוא מגיע לחולצה של הילדה אתה מדבר ומסית את צומת ליבו.
    או מזיז את ראשו ומבית בך במבט אפל וקר,לאט לאט הוא מקשה את מבטו ולפתע שולך לעברך את ידו,כאילו הוא נותן לך כאפה עם אגרוף אתה רואה כאילו שהוא מזיז את ידו לאט,ואתה מצליך לחמוק.
    הילדה בורחת אך זה לא מעניין אותו,אנשים מתחילים להסתכל לעליכם אבל לא במהומה ומעגל,רק מפני את הראש.

death note
    אוקי אז תראה,תעשה ברקע את המפגש של סול ושל הרוצח ותכניס את השימוש באלכמיה שלו שם.
    לאחר מיכן ניראה לי שתהיה רשום.

PokerArt
    איך אני אמור לדעת איך הוא ראה את האמת ספר על זה קצת,חוץ מזה אין שום בעיה,אז תספר על המקרא שאחיו מת ומה גרם ליורי ליראות את האמת.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    darkon10000.
    death note
    אוקי אז תראה,תעשה ברקע את המפגש של סול ושל הרוצח ותכניס את השימוש באלכמיה שלו שם.
    לאחר מיכן ניראה לי שתהיה רשום.
    .
    איזה מיפגש?

10. משתמש מנוסה
    MatanS23.
    אתה מתקדם לשם,ולפני שהוא מגיע לחולצה של הילדה אתה מדבר ומסית את צומת ליבו.
    או מזיז את ראשו ומבית בך במבט אפל וקר,לאט לאט הוא מקשה את מבטו ולפתע שולך לעברך את ידו,כאילו הוא נותן לך כאפה עם אגרוף אתה רואה כאילו שהוא מזיז את ידו לאט,ואתה מצליך לחמוק.
    הילדה בורחת אך זה לא מעניין אותו,אנשים מתחילים להסתכל לעליכם אבל לא במהומה ומעגל,רק מפני את הראש.
    אני אומר לו:"מה אתה חושב שאתה עושה? מה קורה לך בן אדם? אתה לא בסדר?" ואני מוכן לקרב אם הוא מתכוון להכות אותי שוב ולהגן על עצמי אבל לא במטרה לפגוע בו.
    אני חושב לעצמי:'משהו ממש לא בסדר איתו, ממש לא בסדר'
    לשעבר MatanS23

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    death note.
    רשום אני הערוך מחר.

MatanS23
    לפטע אתה רואה את האגרוף שלו טס אליך,ומרגיש תנועה מאחוריך,אתה עוצם עניים ורואה ש יד עצרה את האגרוף שלו.
    האדם אומר "יש לך מזל ילד" ומתחיל ללכת.
    התה מביט לאחור ורואה אדם שניראה כך.

"אתה בסדר עכשיו,אל תדאג" האדם אומר ומוסיף "אתה ניראה בעל כישרו שהצלחתה להתחמק מהמכה הראשונה שלו".
    "אבל הוא אלכמאי מיומן,אז כדאי לך להיזהר"

אני אגיב רק מחר.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    MatanS23
    לפטע אתה רואה את האגרוף שלו טס אליך,ומרגיש תנועה מאחוריך,אתה עוצם עניים ורואה ש יד עצרה את האגרוף שלו.
    האדם אומר "יש לך מזל ילד" ומתחיל ללכת.
    התה מביט לאחור ורואה אדם שניראה כך.

"אתה בסדר עכשיו,אל תדאג" האדם אומר ומוסיף "אתה ניראה בעל כישרו שהצלחתה להתחמק מהמכה הראשונה שלו".
    "אבל הוא אלכמאי מיומן,אז כדאי לך להיזהר"

אני אגיב רק מחר.
    אני מתחיל ללכת אחרי האדם הזה ושואל אותו:"אז רגע, מי אתה בכלל? ואני לא מפחד בפני הסכנה! אני מתמודד מולה תמיד!"
    לשעבר MatanS23

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    "המשחק התחיל ואתו המלחמה"
    [youtube]6PcjYfE4M_I[/youtube]

התחלות לכולם.
    אתם זוכרים את תחילת החופש ואת כול מה שעבר עליכם,איך הימים חלפו ואיך הזמן טס,כאילו זה היה אתמול,אתם זוכרים איך נפרדתם מבית הספר מהמורים מהחברים,ואפילו מעצמכם,חלק ממכם תמיד היה שם.
    אך זו התחלה חדשה,השנה אתם עומדים להיבחן ולתת את כול כולכם,כדאי להתקבל ולזכות בתואר אלכמאי לאומי.
    'כול אחד והחלום שלו כול אחד והמטרות שלו,וכול אחד והיעוד שלו' כך אמר האלכמאי "ג'ק מינבלור",לפני תחילת המלחמה.
    וכמו היום אתם מתחילים מלחמה מלחמה שבה אתם יודעים שתאבדו הרבה ואולי אפילו תשתנו,אבל אתם תעסו הכול כדאי להגשים את המטרה שלכם.
    היום בהיר והשמש החמה חודר דרך חלונות ביתכם,כול אחד בביתו מוכן לקראת היום אתם פוסעים לעבר הדלת,כשאתם כבר מאורגנים ומוכנים לפתיחת שנת הלימודים.
    אתם יוצאים ומתקדמים לעבר הדרך של בית הספר.
    אתם חושבים על היעוד שלכם,ועל מה שאתם רוצים להסיג השנה.

מצטער אם יש שגיאות כתיב,ובוויזל מזל טוב,וזה גם ההתחלה שלך.
    "אני עומד לתת את כל כולי" אני אומר לעצמי בזמן שאני חושב על הרוצח שעדין מיסתובב חופשי

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    darkon10000.
    אוקי אין לי מה להגיד רשום .
    תגיב להתחלה.

killerbee.
    סבבה רשום.
    תגיב להתחלה.

monster
    .
    בעודך חושב אתה ממשיך לטייל ולהתקדם לעבר בית הספר,עננים חולפים ומשב רוח מרגיע אותך.
    אתה מבית בעננים ורואה את השמיים הכחולים אתה ממשיך להתקדם ולפתע אתה רואה שני אנשים.
    האחד גבוה בעל גוף רחב,ניראה בגיל שלך אבל יותר מפותח,ולידו אדם בגובה שלך קצת יותר רזה.
    שניהם לובשים אותה חולצה רק שלכול אחד רשום עליה משהוא שונה,לאחד רשום,24,ולאחד 36.
    שניהם מתקדמים ולאחר כמה רגעים אתה מבין שהם מתקדמים לעבר בית הספר והולכים באותה דרך שלך.
    אני ניגש אל התלמידים ואומר להם"היי אני לי גם אני לומד פה.מה שמכם.?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    "המשחק התחיל ואתו המלחמה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=6PcjYfE4M_I[/YOUTUBE]

התחלות לכולם.
    אתם זוכרים את תחילת החופש ואת כול מה שעבר עליכם,איך הימים חלפו ואיך הזמן טס,כאילו זה היה אתמול,אתם זוכרים איך נפרדתם מבית הספר מהמורים מהחברים,ואפילו מעצמכם,חלק ממכם תמיד היה שם.
    אך זו התחלה חדשה,השנה אתם עומדים להיבחן ולתת את כול כולכם,כדאי להתקבל ולזכות בתואר אלכמאי לאומי.
    'כול אחד והחלום שלו כול אחד והמטרות שלו,וכול אחד והיעוד שלו' כך אמר האלכמאי "ג'ק מינבלור",לפני תחילת המלחמה.
    וכמו היום אתם מתחילים מלחמה מלחמה שבה אתם יודעים שתאבדו הרבה ואולי אפילו תשתנו,אבל אתם תעסו הכול כדאי להגשים את המטרה שלכם.
    היום בהיר והשמש החמה חודר דרך חלונות ביתכם,כול אחד בביתו מוכן לקראת היום אתם פוסעים לעבר הדלת,כשאתם כבר מאורגנים ומוכנים לפתיחת שנת הלימודים.
    אתם יוצאים ומתקדמים לעבר הדרך של בית הספר.
    אתם חושבים על היעוד שלכם,ועל מה שאתם רוצים להסיג השנה.

מצטער אם יש שגיאות כתיב,ובוויזל מזל טוב,וזה גם ההתחלה שלך.
    "בו מקס אנחנו עוד נאחר לבית הספר!" אני אומר וחושב 'מעניין איך יהיו התלמידים האחרים.... לפחות יש לי את אח שלי כחבר ראשון להתחלה..."

עמוד 4 מתוך 7 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •