מה איתי?
איפה התגובה שלך אלי?, הורדת אותי מהמשחק במקרה?
מה איתי?
איפה התגובה שלך אלי?, הורדת אותי מהמשחק במקרה?
אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
היית לי סיבה שלא הגבתי אבל לא משנה... אני הייתי משקיע אם רק היית נותן לי עוד שבוע...
חבל מאוד שכל מי שהשקיע ברקע וערך אותו כמה פעמים בסוף יוצא מהמשחק
זה ממש מעצבן ואני קיוויתי שזה יהיה משחק ממש מגניב וכיפי, זה חבל מאוד שאני א הוכל לשחק בו![]()
buizel שולט killerbee death note
זה סתם מעצבן שאתם באים אלי בתלונות,אתם ראיתם שהיה בלגן אדיר במשחק,ואני התעצבנתי להגיב לכול כך הרבה אנשים,אני לא רציתי להרוס את המשחק בזה שאני לא ישקע בו ולא יגיב,אני לא יכול להגיב לכול כך הרבה אנשים,תנסו אתם.
-----------
firechimchar.
התגובה הבאה שלי תהיה יותר טובה.
------
היא אומרת לך "אם לא אני לא מוכרת חולצות אלה רק בדים,שחורים,אה והבדים חינם כול ילד יכול לקבל בד אחד".
היא אומר ומוסיפה "אז אתה רוצה לככת בד,או שאני אמשך?"
MatanS23.
אתה והיא קמים ומתחילים ללכת,היא אומרת לך "אז אצה אלכמאי"ואתם מתקדמים עוברים את המסדרונות,אתה עונה לה ומתחיל להתפתח בניכם דיון,אתה רואה המון ילדים הולכים למקום שאתם הולכים אלו.
"היא אומרת לך "אתה מתמחה בסוג של אלכמיה?" בזמן שאתם מתקדמים.
monster.
היא מביאה לך את הבד השחור ומתקדמת אתה מנסה להגיד לה שזה רק בד,אבל היא עסוקה עם ילדים אחרים,אז יש לך בד שחור ביד,ואתה רוצא חולצה שחורה מעניין מה תעשה.
darkon10000.
"סיפור החיים שלי?"היא אומרת מתקדמת וממשיכה להגיד לך "אם אני ילדה די מוזה,אני אלכמאית רגילה,שכמו כולם רוצה להיות אלכמאית לאומית,אבא שלי היה מנהל גדול בחברה ששמה "א'ר 20" והוא היה בא הביתה פעמיים בשבועה,לא היה לי קשר מיוחד אתו אבל אם אמי היה לי קשר,אני אהבתי להיות עם אמי בגלל שהיא הייתה אלכמאית מדהימה,אבל זה סיפו אחר,בכול מקרא אני גרה בבית הגדול ברחוב הוורדים 8".
אתם מגיעים לחדר האחות וג'ז אומרת "אני ימשיך מכאן לבד".
היא נכנסת ולפתע אתה שומע קול "דארק" (קיצור של השם שלך) אתה רואה ילד רץ לעברך ואומר "יש לי חבילה בשבילך" הוא נותן לך חבילה לבנה והולך.
PokerArt.
אתה הגבתה כאילו אתה מספר את הספור,אל תגיד מה קורא לך.
---
אתה מתעלם מין האישה וממשיך ללכת לפתע עוצר אותך שומר ואומר לך "אפו החולצה שלך?"אתה לא מבין מה הוא רוצה והוא חוזר "אפו חולצת בית הספר שלך?"
"אני אקח אחד, אבל למה כולם לוקחים אותם?" אשאל אותה. ואז אם אני לא ממהר אנסה להתחבר עם אחד הילדים שם. (עדיף ילדה אם באזור :P)
-----
בלי לפגוע או משהו, יש לך מדי פעם שגיאות כתיב, ובעקבות זאת קשה לי להבין למה התכוונת למשל כתבת: "אתה רוצה לככת בד"
ובעקבות זאת היה קשה לי להבין אם זה ללכת או לקחת.
לשעבר MatanS23
גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!
יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
ספוילר
*בלי להעליב אחי אבל יש לך קצת שגיאות כתיב, כותבים איפה או אם אתה רוצה היכן*
~אני מבין~ אני חושב לעצמי ומסתובב "מצטער אדוני לא ידעתי שאלו חולצות לבית הספר" אני אומר לו ברצינות רבה ומתחיל להתקדם לעבר האישה בעלת עגלת הבגדים "שלום אני יכול לקבל 4 סטים של לבוש בית הספר בבקשה?"שאלתי אותה בקול מתחנן מכיוון שלא לקחתי עלי כסף, לאחר שהיא נותנת לי את בגדי אני משיב לה:"תודה רבה לך, כמה כל זה יעלה?" אני שואל אותה בהיסוס ומחכה לתשובתה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)