[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
monster.
אחי זה רק בד שחור,כמו סמיכה,תחשוב קצת.
----
PokerArt.
היא אומרת,"אילו רק בדים,זה לא חולצה אתה יכול לכחת בד הם חינם,היא אומרת ומדבר אם ילד אחר,לאחר כמה רגעים היא אומרת,"אז אתה לוכך את הבד או לא".
darkon10000.
אתה שולף את המכסה ורואה משהוא מוזר זה ניראה כמו מחסנית לרובה,יש ציור של דרקון ומעגל התמרה מוזר,זה מתאים לרובה שלך,אתה מבין שאתה צריך להשתמש בזה ומכניס את המחסנית לרובה,לפתע הרובה מתחיל לזהור אותו הדבר קורא כשאתה משתמש באלכמיה.
MatanS23.
"כן אני אלכמאית" היא עונה לך ואומרת "אז כמה זמן אתה לומד את האלכמיה" בדיוק כשהיא אומרת לך את זה אתם מגעיל לאולם,אתם נכנסים אלו ורואים שהוא ענקי הוא ניראה כול כך גדול ומפואר,'באמת שיפצו את המקום' אתה חושב לעצמך ואתה מתקדם לעבר מקום הישיבה שלך,אתה יושב ליד אנה.
firechimchar.
אני יודע שאני כותב עם שגיאות.
------
"לא יודעת פשוט בית הספר אמר לי לחלק את הבדים למי שרוצה" היא אומרת וממשיכה ללכת אתה רואה שילדים הולכים לצד וחוזרים עם חולצות,אתה לא סם לב לאף אחת שמושכת את עניך.
"בסדר, אז אני אקח 5 בדים" אני משיב לה ומחייך כאשר אני שולך את ידי לעבר חבילת הבגדים ולוקח את הבדים, לאחר מכן אני מוחה כף עם ידי ואז משנה את הבדים לשני סטים(שני חולצות ושני מכנסיים)לובש סט אחד וסט שני אני מכניס לתיקי, מתחיל להתקדם לעבר כניסה לשער בית הספר ונכנס, מתחיל לחפש את כיתתי, בין היתר כאשר אני עובד במסדרונות אני מחפש איזה משהו מעניין או אפילו תעסוקה.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
לשעבר MatanS23
גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!
יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
ספוילר
PokerArt.
אתה מתחיל להיתקדם לעבר בית הספר ורואה שכול התלמידים מתקדמים לאולם הכנסים,אתה רואה שלאט לאט כול התלמידים הולכים,לפתע אתה שומע "כול התלמידים שמחוץ לאולם הכנסים להתקדם לעבר ברכת השחייה.
אתה רואה אם כמה שומרים מתקדמים לשם.
firechimchar.
"אני יומר לך אם אתה לא תגלה לאף אחד" הוא אומר לך ואמה עונה לו בחיוב,"אני מכין מהבד חולצת בית ספר ככה שאני יוכל להכנס לבית הספר" הוא אומר לך ומתחיל להתקדם לעבר העצים,לאחר כמה רגעים הוא חוזר עם חולצת בית ספר וסיפרה עליה.
monster.
אחי אתה יכול להשתמש באלכמיה ><.
---------
אתה חותך את הבד ומכין ממנו חולצה,זה ממש ניראה מוזר וילדים מסתכלים עליך וצוחקים אתה שומע לחישיות "הוא בטוח אלכמאי חובבן וגרוע,זה מה שהוא עשה מהבד"אתה לא יודע מי אמר את זה אבל אתה ממשיך להתקדם לעבר בית הספר.
MatanS23.
לפני שהיא מספיקה להגיד מילה אתה שומע "ברוכים הבאים לפתיחת שנת הלימודים הזו,וברוכים הבאים לטקס פתיחת השנה של בית הספר לאלכמאים" כול הילדים מריעים ושמחים אתה ואנה גם מצטרפים לכולם,לאחר כמה שניות הוא ממשיך,אז בואו נתחיל בטקס,השנה אנו רוצים ליראות יכולות של כמה תלמידים מובחרים,וגם להכניס אתכם לאווירה של האקדמיה,השנה הטקס יתחיל בקרב של שני אלכמאים מבית הספר".
אתה רואה שילדים מתחילים לדבר,"אז באו נקבל את שני המתמודדים" יש חושך ופיתאום אתה רואה אור אחד המושבים,"מ'ס 17 בו לבמה" הילד קם מהמושב והולך לבמה,"ונגדו ילחם,מ'ס 23!!!" אתה שומע שזה המספר שלך,ואנה אומרת "אתה נבחרתה רוץ לבמה".
אני אומר לאנה תוך כדי שאני קם:"תאחלי לי בהצלחה" ואני מחייך אליה.
אני הולך לבמה להיות מוכן לקרב מול הילד, ואני חושב לעצמי:'מה אני אעשה, אם הוא ממש חזק, אני ממש אדפק אם אני לא מספיק טוב'
---------
אני יכול נגיד להשתמש באקדח שלי לעשות את האלכימיה נגיד לירות על האמדה ושיעשו דברים נגיד כמו שאל ואד עושים בסדרה?
לשעבר MatanS23
ספוילר
MatanS23.
אתה צריך ליראות את האמת כדאי להשתמש באלכמיה בצורה שלא צריך מעגל.
זה למה יש על הרובים מעגל אתה תראה מה יקרה.
----------
אתה עומד על הבמה והאורות נדלקים אתה סם לב שהיריב שלך הוא משהוא מוכר,זה היה הילד שניסה לגעת באנה.
"אז מתמודדים בלי תגובות מיותרות תתחילו בקרב" אתה נמצה בזירה ענקית בגודל של מגרש כדורגל גדול,אתה רואה שכול המקום עשויי מאדמה,אתה רואה שהיריב שלך סם שני אגרופנים שמכסים לו את כול היד "אז בו נתחיל" הוא אומר ורץ אליך במהירות מדהימה,לפני שאתה סם לב הוא כבר כמעת מגיע אליך.
לא כמו אל ואד שבלי מעגל, אני מתכוון שנגיד אני יורה עם האקדח שלי (שיש לו מעגל התמרה עליו) על הרצפה וזה יכול לעשות נגיד כמו שאד ואל תוקפים בסדרה רק שהם עושים את זה בלי מעגל התמרה
שם לב*, מישהו*, שם*, שם* כמעט*
----------
אני חושב לעצמי:'אוקיי ננסה לנקום בו על מה שניסה לעשות לאנה, זה בישביל אנה יהיה הקרב!'
אני ישר מתכופף ומנסה לבעוט לו ברגליים כדי להפיל אותו ולתת לו אגרוף לבטן.
לשעבר MatanS23
ספוילר
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)