אני מנסה לפתח פיבאס, נתתי לו רק מהpokeblocks הכחולים, אבל קצת לפני שזה הגיע למקסימום של היופי זה כתב שהוא לא יכול לאכול יותר
רציתי לשאול אם בהמשך אני אוכל להביא לו עוד?
התגובות מעלי לא כל כך מדוייקות, אז.. אני אסביר
פיביאס מתפתח כאשר רמת היופי שלו מגיעה למקסימום - וזאת, רק על ידי האכלתו בפוקיבלוקים. אין כל קשר להשתתפותו בתחרויות יופי (למרות שניתן לנצל את העובדה שיופי עוזר לתחרויות היופי, ועל הדרך לזכות בתחרות).
כאשר פיביאס, או כל פוקימון אחר מגיע למקסימום שלו - כלומר - הוא מסרב לאכול פוקיבלוקים, הדבר סופי, ולא יעזור לך לחכות.
ומה בכל זאת אפשר לעשות? הרי תפסת פיביאס (ואני בטוח שזה לא היה קל), והוא לא התפתח למילוטיק.. 3 דברים:
(1) אם הפיביאס ממין נקבה - יש לך מזל - הכנס אותה למעון היום יחד עם פוקימון מתאים (מקבוצת הרבייה שלה, תוכל למצוא בסרבי) וכך יוולדו פיביאסים קטנים ורעבים, שתוכל לנסות להעלות את רמת היופי שלהם למקסימום.
(2) אם יש לך פיביאסים נוספים - נסה אותם (הדבר לא כל כך מופרך, משום שברגע שאתה מוצא משבצת בה יש פיביאס אחד, יהיו שם עוד פיביאסים).
(3) ללכת לתפוס עוד פעם..
ולהבא, השתדל להאכיל את הפיביאס בפוקיבלוקים שמעלים הרבה יופי - והם בד"כ הנדירים. תוכל לההיעזר בקטע מתוך מדריך ישן שלי:
בהצלחה!עכשיו, כדי לפתח אותו למילוטיק, אתם צריכים להעלות את מד היופי שלו למקסימום. כדי לעשות זאת, תנו לו פוקיבלוקים:
קבוצה ג' - רמה 11~
Chesto Berry - Blue
Oran Berry - Indigo
Lum Berry - Indigo
Bluk Berry - Indigo
Weaper Berry - Indigo
קבוצה ב', רמה 23~
Wiki Berry - Indigo
Kelpsy Berry - Indigo
Hondew Berry - Indigo
Cornn Berry - Indigo
קבוצה ג', רמה 45~
Pamtre Berry
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)