Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
  1. משתמש מנוסה
    ליונל מסי תקף בצורה חריפה את מאמנה של מנצ'סטר יונייטד, הוא אומר שפרגוסון הראה שאין לו כבוד, לאחר שזרק את החלוץ הארגנטיני קלוס טבז .
    מסי : " אני בטוח שאלכס פרגוסון מתחרט על זה שנתן לטבז לעזוב " .
    זה לא היה הכסף עבור טבז. זה היה הכבוד שהוא היה צריך להרגיש .והאמת היא שיונייטד אשמה בכך שהוא לא הרגשי רצוי במועדון ולכן הוא עזב. וזה לא משנה להם כמה הוא טוב או כמה הוא מרוויח , זה רגש אנושי שאדם צריך להרגיש .
    הכתבה: http://www.manchestercity.vitalfootb...e.asp?a=207361
    דעה אישית: הוא צודק שפרגוסון עשה ת'מוות לטבז אבל דבר ראשון שלא ידבר יותר מדי הגמד המטומטם הזה למה פרגוסון הציע לטבז חוזה והוא רצה חוזה גבוה מדי אז שלא יבלבל ת'מוח ויתחיל להתרכז במפעלים שהוא משחק בהם למה הוא לא ממש הרשים במונדיאל הזה.
    וחוץ מזה מה יש לו לדבר הוא ניהיה כוכב כולה לפני שנתיים שלוש פרגי כבר כוכב 26 שנה.. אז שיסתום ת'פה שלו
    "וגם אם ישרפו אותך אשאף חזק אל הריאות... דבר בינינו לא יפריד אזריק אותך עמוק לווריד"

הכאב הוא זמני הגאווה היא נצחית...

1312

תקליקו על הביצה ואני יקליק על שלכם שלחו ה"פ ואני יקליק

2. The eternal hunters
    שם: אילן
    מסי לא שיחק טוב במונדיאל כי מרדונה שם לו אסטרטגיה חרא כי הוא מקנא בו או שמרדונה לא יודע כלום על טקטיקה בזה אני בטוח 100% כי ברגע שהוא חזר לברצלונה הוא חזר להבקיע שערים
    דעה : הפסד של מנצסטר
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

3. משתמש מנוסה
    שם: איתי
    מקנה? אוי מה יהיה
    מראדונה היה בסדר גמור, פשוט מסי לא יכול לשחק כפליימיקר, אבל בגלל שהוא הכי טוב בתפקיד הזה (אין אף אחד אחר, מסצ'רנו? מקסי רודריגז? אין להם אף אחד שיכול למלא את התפקיד של צ'אבי או אינייסטה) שמו אותו שם.

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Guille צפה בהודעה
    מסי לא שיחק טוב במונדיאל כי מרדונה שם לו אסטרטגיה חרא כי הוא מקנא בו או שמרדונה לא יודע כלום על טקטיקה בזה אני בטוח 100% כי ברגע שהוא חזר לברצלונה הוא חזר להבקיע שערים
    צודק במאה אחוז וזה היה ללא ספק הפסד של מנצ'סטר כי פרגוסון קצת נסחף עם האגו ורצה להראות שהרכש "הנוצץ" שלו ברברע יתן הופעות טובות מאוד וויתר עליו.
    נכון מראדונה לא הציב טוב את מסי ובאמת הוא שחקן טוב אבל אין לו שום סיבה ללכלך על אחד האנשים הכי מעוטרים בכדורגל העולמי ועל האיש שפיתח דורות של שחקנים שיכול להשתין על הגמד הזה.
    "וגם אם ישרפו אותך אשאף חזק אל הריאות... דבר בינינו לא יפריד אזריק אותך עמוק לווריד"

1312

5. The eternal hunters
    מרדונה הוא אחד מבני אדם הכי מפגרים שקיימים הוא שויצר
    אומר שטויות וכו אתה לא יודע כי אתה לא מבין ספרדית אבל מרדונה אומר (ועושה) המון שטויות כמו למשל סמים (לפני 20 שנה אבל אני לא מאמין לו שהוא נגמל סופית מזה) מכל המאמנים מרדונה היה זה שהכי דיבר ועשה שטויות במונדיאל הוא לא אימן טוב את הקבוצה הסיסמה שלו הייתה : אימון קטן בבוקר ושאר היום חופש השחקנים הארגנטיניים היו כל הזמן עם התקשורת זאת הבעיה של מרדונה
    חוץ מזה הוא מתערב בעניינים פוליטים בנצואלה ומנסה להתחיל מלחמה או שטות כזאת
    נערך לאחרונה על ידי Kindred, 08-06-2010 בשעה 05:09 AM

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Guille צפה בהודעה
    מרדונה הוא אחד מבני אדם הכי מפגרים שקיימים הוא שויצר
    אומר שטויות וכו אתה לא יודע כי אתה לא מבין ספרדית אבל מרדונה אומר (ועושה) המון שטויות כמו למשל סמים (לפני 20 שנה אבל אני לא מאמין לו שהוא נגמל סופית מזה) מכל המאמנים מרדונה היה זה שהכי דיבר ועשה שטויות במונדיאל הוא לא אימן טוב את הקבוצה הסיסמה שלו הייתה : אימון קטן בבוקר ושאר היום חופש השחקנים הארגנטיניים היו כל הזמן עם התקשורת זאת הבעיה של מרדונה
    חוץ מזה הוא מתערב בעניינים פוליטים ל ונצואלה ומנסה להתחיל מלחמה
    מבחינת אימון דווקא אהבתי ת'ביטחון שהוא נתן לשחקנים לא הגיע לארגנטינה ההפסד המשפיל הזה לגרמניה דווקא לדעתי הוא אימן בסדר גמור רבע גמר זה לא כזה נורא עדיין בארגנטינה ציפו גמר או חצי גמר אבל עדיין לדעתי הוא אימן טוב ונתן להם ביטחון עצום לא ראיתי הרבה זמן ארגנטינה כזאת חוץ מההפסד לגרמניה.

1312

7. The eternal hunters
    ביטחון עצמי מופרז לפעמים מסוכן הגול על ההתחלה הרג להם את הביטחון

8. משתמש מנוסה
    שם: איתי
    זה רק משחק אחד...
    לארגנטינה יש מרכז מגרש, מגנים ושוער לא טובים.
    אם היינו משחקים כיום W כמו בשנות החמישים (5 חלוצים בצורה של W, תחשבו על זה) אז הם היו מועמדים די בטוחים כי יש להם 5 חלוצים מצויינים (טבס, מסי, אגוארו, מיליטו, היגוואין)
    למרות שיש להם דור טוב של צעירים, בוא נחכה מה יהיה עוד 4 שנים, שזה המון בכדורגל.

אי אפשר להאשים את מסי.
    אם תחשבו טוב ותסתכלו היטב, תראו שבשנת 82, כשמראדונה היה בן 22 (כמו מסי עכשין), הוא הגיע עם ארגנטינה לסיבוב השני (ה-12 הגדולות, בערך כמו שמינית הגמר כיום) כשהיו בבית עם ברזיל ואיטליה ושם זהו.
    4 שנים אחרכך, כשמראדונה היה בן 26, הם זכו בגביע העולם.
    מסקנה: מסי - בן 22 - מונדיאל ראשון שהוא כוכב הנבחרת - מפסיד, מרדונה - בן 22- מונדיאל ראשון שהוא כוכב הנבחרת - מפסיד. הבנתם?

9. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    לא הייתי מאמין על מסי
    אבל הוא צודק בהחלט
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

10. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    הינה אוהדי בארסה אהממ אוהדי מסי מדברים \:
    דיי כבר להגן עליו...
    הגמד הזה מדבר על אחד האנשים הכי מעוטרים בעולם הספורט והכי מעורכים אז שיוריד תתחת שהוא תפס ושיתחיל לדבר כמו התדמית שהוא עשה לעצמו הילד הטוב שכולם אוהבים למרות שהוא לא באמת כזה .
    מסי הוא אפס בלי צאבי/אינייסטה מתי יבינו את זה ?
    ומארדונה בתקופתו היה הרבה יותר טוב ממה שמסי יהיה בכל הקריירה שלו Oם
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •