Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14
  1. משתמש מנוסה
    ראמירס שלח אתמול מסר של חמימות ונוחות לאוהדים של בנפיקה אחרי שהודיע שיעבור לצ'לסי תמורת 22 מיליון פאונד.

"אני מקווה שכולם מבינים את ההחלטה הזאת, זהו כדרוגל זה טוב עבורי ועבור המועדון המעבר לצ'לסי"
    אמר הברזילאי הבנילאומי לעיתון " ABOLA"

" אני אוהב את המועדון הזה, בנפיקה תיהיה תמיד בלב שלי, לעולם לא אשכח איך הגעתי לכאן, זאת הייתה שנה מדהימה עבור אוהדי בנפיקה ואני מקווה שהם ימשיכו לזכות גם בלעדיי בתארים" הוסיף

ראמירס גם מדבר על החים האישיים בליסבון

" זה היה נפלא לחיות בליסבון גם נפלה בחלקי הזכות להפוך לאבא בפעם הראשונה, אני אסיר תודה לכל המועדון,אני מקווה שכולם מבינים אותי זו הזדמנות נהדרת עבורי גם מבחינה מקצועית וגם מבחינה כספית".

http://www.abola.pt/nnh/ver.aspx?id=217195
    "וגם אם ישרפו אותך אשאף חזק אל הריאות... דבר בינינו לא יפריד אזריק אותך עמוק לווריד"

הכאב הוא זמני הגאווה היא נצחית...

1312

תקליקו על הביצה ואני יקליק על שלכם שלחו ה"פ ואני יקליק

2. משתמש מנוסה
    שם: איתי
    במקום לעשות העתק הדבק מהכתבה תסביר קצת...
    מי זה ראמירס? באיזה עמדה הוא משחק? תושב של איזה מדינה הוא?

3. משתמש מנוסה
    חחחחחחח אחי אם אתה לא יודע מי זה ראמירז זאת לא בעיה שלי...
    ועדיף מאשר לקחת כתבות מ-one אחי לא ככה?
    אוקיי אז ככה אז אם אתה לא יודע מי זה ראמירז (למרות שהוא שחקן מוכר שאני לא צריך להסביר עליו) אז הוא קשר אמצע ברזילאי שעבר לבנפיקה ב-2009 והיה נחשב שם לשחקן הרכב חשוב...
    עוד משהו?
    "וגם אם ישרפו אותך אשאף חזק אל הריאות... דבר בינינו לא יפריד אזריק אותך עמוק לווריד"

1312

4. משתמש מנוסה
    אה כן... הוא בנבחרת ברזיל. שחקן צעיר לא?
    בכל מקרה מה זה משנה אם לוקחים כתבות מ-ONE או מ-abola (מה זה לעזאזל?), רק תשקיע יותר משתי שניות כשאתה מפרסם אשכול.

עריכה:
    עכשיו ראיתי שהמקור הוא מחו"ל, ככה שזה מצויין, ואפילו תרגמת (גוגל טרנסלייט?), אני לוקח את ההערה שלי בחזרה :P

5. משתמש מנוסה
    זה משנה כי אף אחד לא היה מפרסם כתבה כזאת כי חברים שלי תירגמו אותה ומרשים לי לקחת אותה.
    בא לך להיכנס כל יום לאתר לתרגם ולפרסם או פשוט להעתיק מ-one מה אתה מחליט?

1312

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ReDevil צפה בהודעה
    זה משנה כי אף אחד לא היה מפרסם כתבה כזאת כי חברים שלי תירגמו אותה ומרשים לי לקחת אותה.
    בא לך להיכנס כל יום לאתר לתרגם ולפרסם או פשוט להעתיק מ-one מה אתה מחליט?
    תסתכל, ערכתי את ההודעה, לא ראיתי שזה אתר זר.
    תודה על התרגום.

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי pokedex צפה בהודעה
    תסתכל, ערכתי את ההודעה, לא ראיתי שזה אתר זר.
    תודה על התרגום.
    סבבה, וכן לשאלתך הוא שחקן כישרוני מאוד ביחד עם רפאל מיונייטד שהוא יהיה המגן הימני הבא בברזיל.

1312

8. משתמש מנוסה
    רפאל דה סילבה כבר מככב בנבחרת הצעירה שלהם... הוא גם שיחק נגד באיירן ברבע הגמר (או שזה היה אחיו פאבלו דה סילבה?) כשהוא היה די טוב אבל הורחק לקראת סוף המחצית הראשונה, בדיוק כשהיונייטד התחילו לדעוך (מ-3:0 ל-3:2).

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי pokedex צפה בהודעה
    רפאל דה סילבה כבר מככב בנבחרת הצעירה שלהם... הוא גם שיחק נגד באיירן ברבע הגמר (או שזה היה אחיו פאבלו דה סילבה?) כשהוא היה די טוב אבל הורחק לקראת סוף המחצית הראשונה, בדיוק כשהיונייטד התחילו לדעוך (מ-3:0 ל-3:2).
    רפאל היה אחד השחקנים הכי חלשים מול באיירן מינכן אבל הוא ממש כישרוני רק שחבל שפאביו אחיו לא מקבל אותו קרדיט בגלל שיש ליונייטד את פטריס אברה ובעמדת המגן הימיני אצל יונייטד אין מגן מבריק אחרי נוויל שהזדקן וכבר בונים על רפאל כמגן הבא.

1312

10. משתמש מנוסה
    גם ב-pes וגם ב-fifa הם מתפתחים ל-100 Ovrl, והפאס והפיפא אף פעם לא משקרים! חחחח

11. משתמש מנוסה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ת'אמת שכן הם סתם משחקי מנג'ר חובבניים תשחק בפוטבול מנג'ר תדע מי יתפתח ומי לא D:

1312

12. משתמש מנוסה
    אבל ב-pes אפשר לשחק גם את המשחקים עצמם... הכי שווה.
    דרך אגב כמעט כל השחקנים הכשרוניים לעתיד אפשר לראות שהם באמת כשרוניים.
    תסתכל אפילו על ראמסי (מצטיין העונה בליגה האנגלית מבין הצעירים) או על פדרו לאון (הוחתם ע"י ריאל).

13. משתמש מנוסה
    כן זה נכון אבל שנינו יודעים שרפאל לא יהיה אי פעם עם Ovr 100 חחח אם תסתכל נגיד במשחקי המנג'ר במיוחד במשחק המנג'ר הכי מקצועי שיש "football Manager" אתה תראה שאם תאמן ת'שחקנים האלה טוב הם יתפתחו להיות שחקנים טובים ואם לא הם יהפכו להיות כישלון.
    שתדע לך גם חלק מהקבוצות מהטופ העולמי הודו שהשתמשו לא פעם במשחק פוטבול מנג'ר למציאת כישרונות.

1312

14. משתמש מנוסה
    הסקאוטרים שלהם ממש טובים שתדע... חחחחח
    ואם תסתכל ב-pes תראה שגם פאביו וגם רפאל עוברים את ה-100 ומגיעים בערך ל-103 (מתוך 110)... אם מאמנים אותם הרבה.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •