XXXXXXXXXXDDDDD לא הבנתי מילה
XXXXXXXXXXDDDDD לא הבנתי מילה
על מה מדברים ?
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
על איזה אחד שאין לי מושג מה הוא אמר.Originally posted by Ninetails@Jun 17 2007, 07:55 PM
על מה מדברים ?
על זה שיש ילד שלא מבינים מה הוא כותבXXXXXXXXXXDDDDDDDDD
על מה נדבר ??
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
מישהו כאן יודע לזייף גיימבוי ?? (סתם שאלה מפגרת)
???Originally posted by Ninetails@Jun 17 2007, 07:57 PM
מישהו כאן יודע לזייף גיימבוי ?? (סתם שאלה מפגרת)
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
חחח אני כותב בקוד סודי....טוב קודם כל שמי הוא אלכס ורותם יש לי אותך באיי סי קיו רק שאתה לא מדבר איתי ואני לא איתך XDDD כך שאני מכיר אותך מאיפשהו....טוב כל מקרה לא אגלה את אותה סיבה ועכשיו אני אשקיע XDDDDD
בא לי לפתוח באטל זיופי גיימבוי עם מישהו ....
XXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDD לא הבנתי כלוםOriginally posted by Torchic@Jun 17 2007, 07:59 PM
חחח אני כותב בקוד סודי....טוב קודם כל שמי הוא אלכס ורותם יש לי אותך באיי סי קיו רק שאתה לא מדבר איתי ואני לא איתך XDDD כך שאני מכיר אותך מאיפשהו....טוב כל מקרה לא אגלה את אותה סיבה ועכשיו אני אשקיע XDDDDD
חחח לזה הכוונה שלא תבין כלום חחחחח
מצ'עמם לי !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)