השאלה מופנית למי שעשה צבא אז אשמח אם אף אחד אחר לא יגיב.
בעיקר לאלכס, היטמן ולורסוורד.
אם חסרים לי כמה דברים מהרשימה של הדברים שצריך להביא לגיוס ? כמו נעליים גבוהות וכו'.....
השאלה מופנית למי שעשה צבא אז אשמח אם אף אחד אחר לא יגיב.
בעיקר לאלכס, היטמן ולורסוורד.
אם חסרים לי כמה דברים מהרשימה של הדברים שצריך להביא לגיוס ? כמו נעליים גבוהות וכו'.....
אם חסרים לי דברים שביקשו
מה עושים לי ><
איזה דברים חסרים לך?
תביא לשמה:
תיק רחיצה (שכולל שמפו,סבון,משחת שיניים,מברשת שיניים,ספוגית להתרחץ איתה),כפכפי רחיצה,מגבות לרחיצה,כמות מסוימת של זוגות גרביים צבאיים שיספיקו לך לשבועיים,כמות מסוימת של תחתונים שיספיקו לך לשבועים,כמות מסויימת של חולצות ירוקות למדי ב' שיביאו לך בבסיס שיספיקו לך לשבועיים,כמה חולצות לבנות למדי א' שיביאו לך בבקו"ם,עט,פנקס כיס,כרית,שמיכה.
אלו הם הדברים החשובים לדעתי...
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
אתה לא מביא איתך שום דבר צבאי, הם מחתימים אותך על הכל בבאקום.
אבל כן, עדיף שתביא כמה דברים בייתיים ואני מציע לך לעשות דף עם רשימה של דברים. כך שבכל סוף שבוע כשתארוז את הדברים, תוכל לעבור עליו ולבדוק שלא שכחת כלום (תאמין לי, זה סיוט לשכוח מגבת).
הדברים שאני מציע לך להביא זה - פיג'מה, תחתונים, גופיות, בגדים נוחים לאחר הפעילות, כרית, שמיכה, גרביים, שק כביסה, מגבות, מברשת ומשחת שיניים, מברשת ומשחת נעליים, מקלות אוזניים, שמפו, סבון, מכונת גילוח, אפטר שייב, ספיד סטיק (חשוב נגד חררה ושפשפת), מטען פלאפון, פלאפון, טלכרד (ליתר בטחון), עט, כמה דפים ריקים, נעלי בית, נעלי ספורט, תהילים, שעון מעורר (אם אין לך כבר בפלאפון), ואיזה משהו שיזכיר לך את הבית.
אחרי זמן מה אתה כבר תבין מה יותר שימושי ומה חסר לך ואתה תיערך בהתאם.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)