Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. משתמש מנוסה
    זו הפעם הראשונה שפוקימון מהדור החדש לא נחשף בסדרה לפני התחלת הסאגה, אם תשימו לב תמיד חשפו פוקימונים מהדור החדש לפני התחלת הסאגה שלהם, כמו טוגאפי ומריל במחוז קנטו, או בלייזיקן וקקליאון במחוז ג'וטו, ומאנצ'לאקס בונסלי וויוול צ'אטוט ומים ג'וניור במחוז הוואן, והפעם לא הראו אף פוקימון מהדור החדש, אפילו לא חשפו פוקימון שעומד להיות לו מפותח בדור הבא, כמו איפום שהיה ברור שהוא יקבל תפתחות לאחר שאש תפס אותו ככה בלי סיבה, יכול להיות שלדור החדש לא יהיה קשר לדורות הקודמים? כרגע נחשף רק פוקימון אחד אולי יש לו קשר לדור הקודם והוא פוקימון שנראה כמו ההתפתחות של לאבדיסק, אבל זה לא אושר עדיין, יש לי צפיות גדולות מהעונה החדשה, אבל אני מאוכזב לדעת שאש לא ינצח בליגה כי אם הוא היה מנצח היו מקדישים לזה פרק והפרק מול דרקראי יגמר בהפסד, הריי עובדה הגדישו שלושה פרקים לקרב מול פול, אז למה לא יקדישו עוד פרקים ארוכים לליגה, אני חושב שזה כבר חרוש שאש יפסיד וילך לעוד מחוז, צריך איזה הפתעה לקהל, העונה הזו באמת הגיעה לו לזכות הפוקימונים שלו הגיעו עד ההתפתחות האחרונה, דבר שבחיים לא קרה באף סאגה, היו לי צפיות שאולי אש לא יהיה בסגה הבא ושיניחו לפוקימון להתבגר, אבל כניראה שזה לא יקרה, אני מקווה שהסאגה הבא שאני חושב שהיא תהיה אחרונה תביא סוף סוף סיפור טוב יותר מאשר פרקים חרושים, ואני מקווה שהצוות הרע החדש יהיה באמת רע ולא יהיה סתם לייט כמו כל הצוותים. אותי מעניין לראות את הסאגה הבא בלי ברוק ודון, הדמויות החדשות נראות מסקרנות מאוד, ועל פי מה שראו בפרומואים אש לא מופיע, אולי יש פה רמז למשהו?

2. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    נכון
    אתה צודק... מוזר למה
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

3. Kibō no chi
    ת'אמת שבג'וטו היה את ווינוט בסדרה ואת לאטיאס ולאטיאוס בסרט לפני בלייזיקאן וקקליאון, אבל שיהיה.
    ולא אמרו שבסוף דארקראי זה הזורמשמו הזה (הזאב שמשנה צורה)?
    חוצמזה שרואים את הזורמשמואים האלה בסרט שיצא לפני הסאגה של הדור הבא, אז זאת חשיפה די דומה, לא?

Spoiler ספוילר

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    עוד לא נגמרה סאגה Oם
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

5. bbuuuii
    שם: עידן
    אש כן ימשיך ויהיו לו בגדים בצבע לבן ואדום אני חושב........

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    יש את זוראק שנחשף בסרט...
    אבל באמת מוזר
    עוד חודש נדע כבר הכל
    אוקלידס - Εὐκλείδης.
    חבר במסדר לוחמי האור והאמת המתמטיים.

7. מורחקים
    שם: ליאור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Udragon צפה בהודעה
    יש את זוראק שנחשף בסרט...
    אבל באמת מוזר
    עוד חודש נדע כבר הכל
    הוא נחשף בסרט.
    בדרך כלל נחשפו גם בסרטים וגם בסדרה. הפעם רק בסרט נחשפו וגם זה רק שני פוקימונים (אמנם הכי שווים וחזקים שיש) אבל עדין...

8. משתמש מנוסה
    אבל בסרטים תמיד נחשפים פוקימונים, מהסרט הראשון טוגפי הופיעה וגם מלא מלא פוקימונים מהדור הראשון, הסרטים זה לא נחשב כי בהם תמיד נחשפו בפוקימונים, אז זה לא כל כך נחשב בסדרה זה משהו שהוא יותר קבוע והפעם זה לא קרה.

9. משתמש מנוסה
    מאיפה לך שלא יחשפו? אולי בגמר של הלגיה יחשפו? הכל יכול לקרות ב5 פרקים שנשארו...

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •