זו הפעם הראשונה שפוקימון מהדור החדש לא נחשף בסדרה לפני התחלת הסאגה, אם תשימו לב תמיד חשפו פוקימונים מהדור החדש לפני התחלת הסאגה שלהם, כמו טוגאפי ומריל במחוז קנטו, או בלייזיקן וקקליאון במחוז ג'וטו, ומאנצ'לאקס בונסלי וויוול צ'אטוט ומים ג'וניור במחוז הוואן, והפעם לא הראו אף פוקימון מהדור החדש, אפילו לא חשפו פוקימון שעומד להיות לו מפותח בדור הבא, כמו איפום שהיה ברור שהוא יקבל תפתחות לאחר שאש תפס אותו ככה בלי סיבה, יכול להיות שלדור החדש לא יהיה קשר לדורות הקודמים? כרגע נחשף רק פוקימון אחד אולי יש לו קשר לדור הקודם והוא פוקימון שנראה כמו ההתפתחות של לאבדיסק, אבל זה לא אושר עדיין, יש לי צפיות גדולות מהעונה החדשה, אבל אני מאוכזב לדעת שאש לא ינצח בליגה כי אם הוא היה מנצח היו מקדישים לזה פרק והפרק מול דרקראי יגמר בהפסד, הריי עובדה הגדישו שלושה פרקים לקרב מול פול, אז למה לא יקדישו עוד פרקים ארוכים לליגה, אני חושב שזה כבר חרוש שאש יפסיד וילך לעוד מחוז, צריך איזה הפתעה לקהל, העונה הזו באמת הגיעה לו לזכות הפוקימונים שלו הגיעו עד ההתפתחות האחרונה, דבר שבחיים לא קרה באף סאגה, היו לי צפיות שאולי אש לא יהיה בסגה הבא ושיניחו לפוקימון להתבגר, אבל כניראה שזה לא יקרה, אני מקווה שהסאגה הבא שאני חושב שהיא תהיה אחרונה תביא סוף סוף סיפור טוב יותר מאשר פרקים חרושים, ואני מקווה שהצוות הרע החדש יהיה באמת רע ולא יהיה סתם לייט כמו כל הצוותים. אותי מעניין לראות את הסאגה הבא בלי ברוק ודון, הדמויות החדשות נראות מסקרנות מאוד, ועל פי מה שראו בפרומואים אש לא מופיע, אולי יש פה רמז למשהו?