היטמן-די להיות אידיוט.........
היטמן, תן לי מקור אחד, מספיק מוסמך, שטוען שרוקאריו הוא אגדי.
משמו היה פה 3>
פיס
יש לך הבנה שגויה בקשר למה ההגדרה הנכונה של אגדי.
אגדי זה לא פוקימון שאין לו התפתחות, אחרת פרפדצ' היה כזה.
ואתה סותר את עצמך, ארקניין לא אגדי אבל הוא מסווג כאגדי?
זה נשמע קצת מבלבל.
תראה, לכל פוקימון יש סיווג, הוא מסווג בתור אגדי, אך הוא לא אגדי. זה שבאלבאזאור מסווג בתור פוקימון הזרע, הופך אותו לזרע? לא. ארקניין מסווג בתור Legendary Pokemon. בסיווג הכוונה ל - Species. פשוט יש לו מאפיינים של אגדי, אך הוא עצמו לא אגדי. והנה משהו מבולבאפדיה, שהם מבינים יותר טוב ממך וממני: Arcanine has the highest base stat average of any non-legendary and non-pseudo-legendary Pokémon. דארקראי הוא פוקימון אגדי, אך הוא לא מסווג בתור פוקימון אגדי, אלא בתור Pitch Black Pokemon, כנ"ל לגבי השאר.Originally posted by Hit Man@Feb 17 2008, 04:44 AM
יש לך הבנה שגויה בקשר למה ההגדרה הנכונה של אגדי.
אגדי זה לא פוקימון שאין לו התפתחות, אחרת פרפדצ' היה כזה.
ואתה סותר את עצמך, ארקניין לא אגדי אבל הוא מסווג כאגדי?
זה נשמע קצת מבלבל.
ולא קשור. לאגדיים אין התפתחויות או תת התפתחויות, אך לרוקאריו יש תת התפתחות.
עמוד האגדיים בבולבאפדיה, http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Legendary
משמו היה פה 3>
פיס
זה מאותו מקור שאתה כל כך אוהב :
Arcanine (ウインディ, Uindi?, Windie in original Japanese language versions) is the larger, stronger and faster evolution of Growlithe. Arcanine is obtained in the games by using a Fire Stone on a Growlithe. It's signature move is Extremespeed. Arcanine is a canine Pokémon that resembles the shisa but is orange, with black zig-zagging stripes and muscular chest resembling a tiger, also including large, bushy hair and a mane similar to that of a lion. Originating in China, people have always admired its beauty especially while running. Arcanine's species is classified as "Legendary" in the Pokédex.
אני לא יודע כמה יחידות עשית באנגלית אבל אצלי זה נקרא אגדי.
מה גם שבסידרה אמרו שהוא פוקימון אגדי לפחות פעמיים.
Pokémon with legendary characteristics
Lucario and its master Sir Aaron were forever revered because of their help pacifying an ancient battle, as seen in the eighth movie. In Pokémon Mystery Dungeon, a Lucario was regarded as a legendary Rescue Team Leader in the distant past, and "Lucario Rank" is the highest attainable
אם זה לא נחשב כמוגדר לפחות לחצי אגדי אני לא יודע מה כן.
זה בדיוק מה שאמרתי לך - הוא מסווג בתור פוקימון אגדי בפוקדקס, בדיוק כמו שבאלבאזאור מסווג בתור פוקימון הזרע ומיו מסווג בתור פוקימון הזן החדש. וכמו שאמרתי, בסך הכל יש לו מאפיינים של אגדי. אבל הוא לא נחשב לאגדי כמו מיו, דארקראי וכו'.Originally posted by Hit Man@Feb 17 2008, 04:58 AM
זה מאותו מקור שאתה כל כך אוהב :
Arcanine (ウインディ, Uindi?, Windie in original Japanese language versions) is the larger, stronger and faster evolution of Growlithe. Arcanine is obtained in the games by using a Fire Stone on a Growlithe. It's signature move is Extremespeed. Arcanine is a canine Pokémon that resembles the shisa but is orange, with black zig-zagging stripes and muscular chest resembling a tiger, also including large, bushy hair and a mane similar to that of a lion. Originating in China, people have always admired its beauty especially while running. Arcanine's species is classified as "Legendary" in the Pokédex.
אני לא יודע כמה יחידות עשית באנגלית אבל אצלי זה נקרא אגדי.
מה גם שבסידרה אמרו שהוא פוקימון אגדי לפחות פעמיים.
ו - וואוו! ומהקטע שאומר שבמשחק צינוק מיסתורי 2 הוא היה מנהיג צוות הצלה אגדי ומפורסם, הגעת למסקנה שהוא פוקימון אגדי? X: הוא היה פשוט הכי טוב, ולכן נחשב ל"אגדי". כל כך קשה להבין את זה? ושוב, זה מה שאמרתי לגבי הסרט השמיני - הוא נחשב לאגדה, בגלל מה שעשה בקרבות, לא יותר מזה.
משמו היה פה 3>
פיס
טוב, הבהרת את מה שרצית להבהיר,
אני לבינתיים גם ערכתי את הודעתי הקודמת כך שהיא מכילה את המידע אודות האגדיות של לוקריו, מה שבהחלט מצדיק את הכיתוב חצי אגדי.
על מנת לחסוך בספאם ובבריאות של כולנו, אני מציע לך לעשות רשימה של כל הפוקימונים שאתה חושב כחצי אגדיים ואז לראות אם לוקריו נמצא שם.
תודה על הדיון ועל ההארה אבל בסופו של דבר גם אתה וגם אני רשמנו לוקריו וארקניין אגדיים. מבחינתי זה פשוט סוגר את העניין הזה. שבוע טוב.
אלקזם מנהיג צוות הצלה בצינוק מיסטורי.......
חידה:
אלקזם אגדי?
אמרתי שרוקאריו אגדי? אמרתי שהוא נחשב לאגדה בסרט השמיני, רק בגלל המלחמה הזו, אך הוא לא נחשב לפוקימון אגדי כמו הפוקימונים האגדיים באמת. אתה פשוט לא מוכן להודות בטעות שלך. זה שהוא נחשב לאגדה במשחק צינוק מיסתורי, רק כי היה הכי טוב מבין כל מנהיגי צוותי ההצלה, לא הופך אותו לאגדי. הוכחתי לך כבר שהוא לא אגדי, אז פשוט תודה שטעית וזהו.Originally posted by Hit Man@Feb 17 2008, 05:11 AM
טוב, הבהרת את מה שרצית להבהיר,
אני לבינתיים גם ערכתי את הודעתי הקודמת כך שהיא מכילה את המידע אודות האגדיות של לוקריו, מה שבהחלט מצדיק את הכיתוב חצי אגדי.
על מנת לחסוך בספאם ובבריאות של כולנו, אני מציע לך לעשות רשימה של כל הפוקימונים שאתה חושב כחצי אגדיים ואז לראות אם לוקריו נמצא שם.
תודה על הדיון ועל ההארה אבל בסופו של דבר גם אתה וגם אני רשמנו לוקריו וארקניין אגדיים. מבחינתי זה פשוט סוגר את העניין הזה. שבוע טוב.
עומר - כן! הוא אגדי!!111 הרי אלאקאזאם הוא מנהיג צוות הצלה מפורסם וידוע! הוא אגדי!!11
משמו היה פה 3>
פיס
אבל מה קשה לך להבין? רשום לוקריו - פוקימון אגדי .
למה אתה מתעקש על טעויות? זה כמו שתגיד לי שהשמש צהובה כי ככה רשום,
ואני מראה לך בעיניים שהיא צהובה, מה יותר טוב מהוכחה פיזית?
קודם כל....Originally posted by Hit Man@Feb 17 2008, 05:19 AM
השמש בצבע יותר כתום מאשר צהוב.......
ותענה לי על השאלה שאתה בורח ממנה (בגלל שאתה איש מוכה כמובן)
אלקזם אגדי?
בסך הכל פאקינג רשום legendary Rescue Team Leader! רשום פה שהוא פוקימון אגדי?! לא! רשום שהוא היה מנהיג צוות הצלה אגדי, וזה בגלל שהיה הכי טוב! בחיי X__X ולא רשום שהוא פוקימון אגדי.Originally posted by Hit Man@Feb 17 2008, 05:19 AM
משמו היה פה 3>
פיס
זכות האיש המוכה יש לי על מי לצחוק
ולמה אתה גם מתחמק מהבקשה שלי? תראה לי מקור מוסמך ואמין מספיק, שטוען שהוא פוקימון אגדי, ולא, לא רק בסרט השמיני, אלא בכלל.
משמו היה פה 3>
פיס
עזוב אותו....Originally posted by Zoro@Feb 17 2008, 05:22 AM
ולמה אתה גם מתחמק מהבקשה שלי? תראה לי מקור מוסמך ואמין מספיק, שטוען שהוא פוקימון אגדי, ולא, לא רק בסרט השמיני, אלא בכלל.
זוכר את יהונתן המתחמק?
הוא כמוהו.
על מה שאין לו לענות הוא מביא דבר לא קשור
(להזכירך,יוהנתן=טאקל)
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)