פורסם במקור על ידי DarkTiger יופי, גם מתן מתעלם ממני סליחה לא ראיתי אותך דניס, מצטער חחחחח מה קורה? ויש לך מסן?! אבי איתי הכל בסדר וביי
לשעבר MatanS23 גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם! יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United ספוילר
ספוילר
ביי אבי
איתי, מנהל פורום ספורט לינקייה: ספוילר הורדות:כל שבעת סרטי אמריקן פאי להורדה ולצפייה ישירהמשחקי EA לאייפון ולאייפוד טאץ'Pes 2011 להורדהColdplay - כל האלבומיםThe Black Eyed Peas - The BeginningBon Jovi - The CircleRed Hot Chili Peppers - Stadium Arcadiumאביתר בנאי - לילה כיום יאירכנסיית השכל - שורות של אנשיםאברהם טל - אורותיציאת חירום - כל האלבומים מרסדס בנד - כל האלבומים בית הבובות - שוב החיוךג'ירפות - אין כניסה לפיליםשוטי הנבואה - מחפשים את דורות הפיל הכחול - מעל המים הדג נחש - 6 תיסלם - למתחילים, למתקדמים ולאספנים בלבדמוניקה סקס - יחסים פתוחיםמשינה - יהלומים בשמיים מדריכים:האירועים המיוחדים במשחקים יהלום, פנינה ופלאטינוםמתקשים בפריצת אייפון / אייפוד? האשף יעזור לכם!פריצת אייפון / אייפוד / אייפד בגירסה 4.2התקנת הרשאות במכשיר פרוץשינוי שפת המכשיר והוספת מקלדת אחרים:סיקור - דייגו פורלאן גלעד שליט הוא ההוכחה שיהודי אחד שווה לאלף ערבים
ספוילר הורדות:כל שבעת סרטי אמריקן פאי להורדה ולצפייה ישירהמשחקי EA לאייפון ולאייפוד טאץ'Pes 2011 להורדהColdplay - כל האלבומיםThe Black Eyed Peas - The BeginningBon Jovi - The CircleRed Hot Chili Peppers - Stadium Arcadiumאביתר בנאי - לילה כיום יאירכנסיית השכל - שורות של אנשיםאברהם טל - אורותיציאת חירום - כל האלבומים מרסדס בנד - כל האלבומים בית הבובות - שוב החיוךג'ירפות - אין כניסה לפיליםשוטי הנבואה - מחפשים את דורות הפיל הכחול - מעל המים הדג נחש - 6 תיסלם - למתחילים, למתקדמים ולאספנים בלבדמוניקה סקס - יחסים פתוחיםמשינה - יהלומים בשמיים מדריכים:האירועים המיוחדים במשחקים יהלום, פנינה ופלאטינוםמתקשים בפריצת אייפון / אייפוד? האשף יעזור לכם!פריצת אייפון / אייפוד / אייפד בגירסה 4.2התקנת הרשאות במכשיר פרוץשינוי שפת המכשיר והוספת מקלדת אחרים:סיקור - דייגו פורלאן
פורסם במקור על ידי MatanS23 אממ... מי אתה? סתם אני לא יודע איך קוראים לך, ולא באתי להשוויץ בכלל... סתם אמרתי מה קרה לי.... והיי אבי כל הודעה בנו"ד זה מה קרה לך. שוויצר. ונדב , חלאס י'סוטה. ואני רציני!
Never judge a person on their mistakes, judge a person on how they fix them
פורסם במקור על ידי MatanS23 סליחה לא ראיתי אותך דניס, מצטער חחחחח מה קורה? ויש לך מסן?! בסדר יחסית לבוקר+אין לי מסן
פורסם במקור על ידי DarkTiger בסדר יחסית לבוקר+אין לי מסן כבר חמש וחצי עוד מעט... חחחחחחחחח ומיכאל, אני איתך - שונא שויצרים שריריים עם עבודות!
פורסם במקור על ידי BeHappy כל הודעה בנו"ד זה מה קרה לך. שוויצר. ונדב , חלאס י'סוטה. ואני רציני! אז למה עשו את הנו"ד בישביל שנשתוק ולא נדבר על מה שבא לנו? או על מה שקרה לנו? דניס - אוקיי... מקווה שיהיה לך רק טוב.
פורסם במקור על ידי pokedex כבר חמש וחצי עוד מעט... חחחחחחחחח ואלכס, אני איתך - שונא שויצרים שריריים עם עבודות! יחסית למה שעברתי בבוקר..
פורסם במקור על ידי pokedex כבר חמש וחצי עוד מעט... חחחחחחחחח ומיכאל, אני איתך - שונא שויצרים שריריים עם עבודות! רק שאני אבין? אתה בלי שרירים וחסר עבודה? ומה לעשות שאני רוצה להשקיע בעצמי, באמת סליחה!
פורסם במקור על ידי MatanS23 אז למה עשו את הנו"ד בישביל שנשתוק ולא נדבר על מה שבא לנו? או על מה שקרה לנו? דניס - אוקיי... מקווה שיהיה לך רק טוב. גם אני מקווה ><"
פורסם במקור על ידי MatanS23 אז למה עשו את הנו"ד בישביל שנשתוק ולא נדבר על מה שבא לנו? או על מה שקרה לנו? דניס - אוקיי... מקווה שיהיה לך רק טוב. תבין, הוא צוחק :\ פורסם במקור על ידי DarkTiger יחסית למה שעברתי בבוקר.. מה כבר עבר עליך בבוקר שאתה חופר על זה כל הזמן?
מתן בן כמה אתה?
המכון המוסלמי שליטעעע
ספוילר סיקורים: K-on!!|Steins;gate
פורסם במקור על ידי MatanS23 רק שאני אבין? אתה בלי שרירים וחסר עבודה? ומה לעשות שאני רוצה להשקיע בעצמי, באמת סליחה! וואי באמת אין לך חוש הומור??? ואתה די צודק בהגדרה שלך חחחחחחחחחח לא הייתי אומר שאין לי שרירים, אבל אני גם לא הכי מנופח בעולם
פורסם במקור על ידי pokedex תבין, הוא צוחק :\ מה כבר עבר עליך בבוקר שאתה חופר על זה כל הזמן? הרבה דברים, עזוב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום