מה הבעיה שלך? X:Originally posted by Admin@Feb 17 2008, 06:19 AM
זורו אני לא יודע על מה אתה מדבר, YRS[כנ"ל לזורו] מספיק, יש לכם 90% אזהרה פעם הבאה זה הסוף! הוא לא עשה לך כלום מספיק עם זה!
לא אמרתי לו כלום שמצדיק אזהרה. ודרך אגב, לפחות תיתן סיבות נורמליות כשאתה נותן אזהרה, ולא "גיחעיחע".
משמו היה פה 3>
פיס
העדכון הזה בסדר, דיי דל, אבל בסדר. יכולת להוסיף טיפה מלל, אבל זה לא כזה משנה. בכל מקרה רציתי להתייחס לעדכון שנעלו (כתבתי את התגובה כשהוא היה פתוח וכאשר לחצתי על 'שליחה' הוא כבר היה נעול):
אני רואה שהתפתח כאן ויכוח לא נעים בכלל, אז אנסה לחדד כמה דברים כדי שתבינו אחד את השני:
הבעיה שלכם היא בהגדרה של פוקימון אגדי, כאן אתם שונים.
Zoro וYRS מגדירים פוקימון אגדי בתור פוקימון שזכה ב"תואר" אגדי. פוקימונים כאלו זוכים בתואר שלהם בגלל כוחם (סטטוסים מאוד גבוהים, 580 או יותר, חוץ מפיון) ונדירותם (כל אחד מהם ניתן ללכידה פעם אחת בלבד ולפעמים הוא אפילו דורש אירוע מיוחד). ככה רוב האנשים מתייחסים לפוקימון אגדי, וזו ההגדרה המקובלת כיום.
לעומת זאת, כאשר Hit Man מדבר על פוקימון אגדי, הוא מדבר על סיווג (classification). לכל פוקימון יש סיווג, לצ'אריזרד זה flame poke'mon ולארקניין זה legendary poke'mon. הסיווג לא משפיע על כלום, זו רק קבוצת החיים של הפוקימון אם תרצו להתייחס לזה כך. פוקימון אגדי הוא גם פוקימון חזק בקרב, אבל סיווג אגדי לא אומר כלום (אפילו שבמקרה של ארקניין הוא באמת חזק). ארקניין נכנס לסיווג זה בגלל מהירותו ויופיו הכמעט אלוהיים.
אני מקווה שדברים התחדדו לחלקיכם, ואם לא אז חבל. רק אסכם ואומר שמבחינה תקנית לא נכון להגיד שארקניין ו\או רוקאריו הם פוקימונים אגדיים (או חצי אגדיים, הגדרה מוזרה שאף פעם לא שמעתי).
<span style=\'color:red\'>בברכה, אנדר, מנהל פורום משחקי פוקימון באתר הפוקימון הישראלי הגדול והטוב ביותר שיש.</span>
כל הכבוד על ההסברOriginally posted by CharizardChan@Feb 17 2008, 06:24 AM
העדכון הזה בסדר, דיי דל, אבל בסדר. יכולת להוסיף טיפה מלל, אבל זה לא כזה משנה. בכל מקרה רציתי להתייחס לעדכון שנעלו (כתבתי את התגובה כשהוא היה פתוח וכאשר לחצתי על 'שליחה' הוא כבר היה נעול):
אני מקווה שזה יגרום לו להבין.
משמו היה פה 3>
פיס
טוב, תדברו עלז ה במקום אחר...אביב, אתה באמת צריך להיות יותר מקצועי...לגבי העדכון: טוב שאתה מביא אבל עדיף שקודם תנסה למצוא תרגום אולי דך איזה אתר באינטרנט שמתרגם יפנית או שתמצא מישהו שיודע יפנית...אם אתה לא5 מוצא תדבר איתי כי יש לי מישהו שעובד על תרגום העמודים האחרונים שהבאתה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)