הוא ראשון שלי, אז תתחשבו.
אם יהיה ביקוש רב ייצאו עוד אחריו.
תגובות בונות+ציון!
אתה תנחש שזה זיבי
לך לפורום המסכן שלך
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
קודם כל: צייר זו לא תכנה שכדאי לצייר בה ועדיף לצייר על נייר ולצלם או לסרוק, הצבעים מאוד מבלבלים את העיניים ותנסה לבחור צבעים בעצמך במקום לקחת את האפשרויות הראשונות של הצייר נותן לך.
הכל חסר פרופורציות, לפני שתה מצייר דברים מהראש או בסגנון כלשהו אז תעתיק דברים ריאלסטים(אמיתיים), למשל תמצא תמונה של פרצוף של בנאדם ותנסה להעתיק במדוייק ולראות את היחסותבין האיברים של פרצוף, הפרופורציות שלהם ואיפה הם באים.
רק אחר כך תנסה ללמוד סגנונות ציור(למרות שהכי טוב זה לבנות לעצמך סגנון משלך)
כל הקטע הוא שאני מצייר את זה בשביל הצחוקים.Originally posted by shadow@Feb 20 2008, 05:04 AM
קודם כל: צייר זו לא תכנה שכדאי לצייר בה ועדיף לצייר על נייר ולצלם או לסרוק, הצבעים מאוד מבלבלים את העיניים ותנסה לבחור צבעים בעצמך במקום לקחת את האפשרויות הראשונות של הצייר נותן לך.
הכל חסר פרופורציות, לפני שתה מצייר דברים מהראש או בסגנון כלשהו אז תעתיק דברים ריאלסטים(אמיתיים), למשל תמצא תמונה של פרצוף של בנאדם ותנסה להעתיק במדוייק ולראות את היחסותבין האיברים של פרצוף, הפרופורציות שלהם ואיפה הם באים.
רק אחר כך תנסה ללמוד סגנונות ציור(למרות שהכי טוב זה לבנות לעצמך סגנון משלך)
זה לא אמור להיות רציני ומדוייק, אלא קומי.
מדוייק יש לי מספיק ממתמטיקה, וגיאומטריה בפרט :XD:
<span style=\'color:red\'>בברכה, אנדר, מנהל פורום משחקי פוקימון באתר הפוקימון הישראלי הגדול והטוב ביותר שיש.</span>
לא נכון, זה פשוט סוג השקעה שאתה לא מכיר.. <_<Originally posted by ...@Feb 20 2008, 05:49 AM
ההגבתי תגובה ספאמית לנושא ספאמי .
הראש שלך עדיין לא קלט שהוא לא השקיע ?
ואתה עוד נותן לו ת"ב XD
<span style=\'color:red\'>בברכה, אנדר, מנהל פורום משחקי פוקימון באתר הפוקימון הישראלי הגדול והטוב ביותר שיש.</span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)