אבל בחייך 1500 ימים מה הבעיה כבר לשחרר אותו?
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
אני אתן דוגמא מהמשפחה שלי
אימא שלי אמרה שהיא לא תשלח אותי לגיוס אם גלעד לא יחזור
וכל המבוגרים והדודים מסכימים איתה
הרי ,חייל שהולך ונותן את חייו וגופו לצבא ,מצפה שהצבא יעשה הכל כדי להשיג אותו חזרה
אני אישית לא מפחד מזה ,אבל אני בטוח שכמות המתגייסים פחתה בגלל זה
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
מנהל פורום מוסיקה לשעבר
לא שווה לישראל לשחרר אותו.
אני מצטער, אבל איש אחד (שבכלל לא בטוח חי, וגם אם ישתחרר סביר מאוד שימות בשנים הקרובות - לאור תנאי הפלסטינים) לא שווה ל-1000 רוצחים, שלקחו חיים של אלפי אנשים, ויקחו עוד.
חבל שהמדינה לא חושבת על אלפי המשפחות שכל יום צריכות להסתדר עם אובדן קרוביהם, שנוצר בגלל אלפי הרוצחים שרוצים להחזיר. למה לא להסתכל גם לצד הזה?
אני בעד לשחרר את גלעד שליט, אך לא במחיר הזה. נתנו לפלסטינים הכל, אבל פעם אחרי פעם אי אפשר לסמוך עליהם, וחבל. מילא אם הם היו מבקשים כסף, אני די בטוח שמדינות שאר העולם היו מתנדבות לעזור לנו כאן - אבל לא, הם מבקשים אלף רוצחים.
איתי, מנהל פורום ספורט
לינקייה:
ספוילר
גלעד שליט הוא ההוכחה שיהודי אחד שווה לאלף ערבים
לא כל המחבלים הם עם דם על היידים.
אני מצטער להגיד את זה שבלתי אפשרי לשמוח על הפלסטינים או על עם ערבי אחר אחרי מה שהם עשו לנו עם אהוד גולדווסר ואלדד רגב...ובמיוחד מה שעשו אם רון ארד.
הפחד של ממשלת ישראל הוא שיהיה רון ארד 2...
יש מדינות מעטות שעוזרות לנו:
ארה"ב(חלקית,צבועה כי היא מדינה ענקית ומשפיעה בעולם),צ'כיה,איטליה,וכנראה אוסטריה וגרמניה(גרמניה לאור השואה וכו').
וכל שאר מדינות העולם לא תומכות בנו...
מנהל פורום מוסיקה לשעבר
כמעט כל המחבלים כן.
דרך אגב, תדע שהאיטלקים היו יחד עם יפן השותפים הכי גדולים של גרמניה בשואה, בגלל זה הם גם מנסים להיות נחמדים אלינו.
אחת הבעיות הכי גדולות של ישראל, חוץ מההסברה שלה לשאר העולם (עובדה שכולם מדברים רק על עזה ולא על שדרות), זה שהאיסלם גדל מאוד.
בשתיים מהמדינות הגדולות והחשובות בעולם כיום, צרפת ואנגליה, התחילה התאסלמות ויש נתח מאוד גדול מהאוכלוסייה שמה שהוא מוסלמי. בצפרת זה כבר שנים שם (בגלל כל הקשרים עם מרוקו, אלג'יריה ודומותיהן), באנגליה זה בתקופה האחרונה. מכיוון שאנחנו חיים במציאות פוליטית (חוץ מאיראן ושאר מדינות ערב), האחוז הגדול של מוסלמים במדינות האלה גורם לירידה משמעותית באהדה ובתמיכה שלהם כלפינו, וזה גרוע.
איתי, מנהל פורום ספורט
לינקייה:
ספוילר
רק שתדע שהמשטר באיטליה התחלף מאז.
ושם תומכים בנו בכ"מ...
צרפת ואנגליה גדולות?כן אבל לא יותר מארה"ב ורוסיה בפוליטיקה העולמית.
רוסיה היא אויבת של ישראל(חלקית)כי היא מוכרת נשק למוסלמים(גם לשאר העולם)
מוסלמים גדלים וזה פשוט מזעזע.אנשים מקבלים על עצמם דת קיצונית לכל הדעות.שרוב המדינות שלה משחררות אנשים להתפוצץ בקניון ואנחנו עדיין רוצחים אכזריים...
מנהל פורום מוסיקה לשעבר
איתי, מנהל פורום ספורט
לינקייה:
ספוילר
מנהל פורום מוסיקה לשעבר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)