איך אני משיג אבן עשב בלב זהב? קראתי בסרבי ורשום שם שצריך להיות מקום ראשון בתחרות תפיסת החרקים בנשיונל פארק לא הבנתי מה זה אומר. אם זה משנה אני משחק במחשב.
מה לא הבנת בזה ><?
כמו שזה נשמע, יש תחרות תפיסת פוקימוני חרק, במידה ופוקימון החרק שאתה תפסת זכה לניקוד הגבוהה ביותר וזכית במקום הראשון, יש לך אפשרות לקבל אבן התפתחות.
כמו כן יש לציין, אבן עלה היא לא האבן היחידה שאפשר לקבל בתחרות הזאת, אפשר לקבל בה גם את כל שאר אבני ההתפתחות כמו אבן אש, אבן מים, אבר רעם וכו'.
אם אתה רוצה עוד מידע על התחרות הזאת אז הינה-
התחרות מתקיימת בימי שלישי, חמישי ושבת בNational park, מעל העיר גולדנרוד, בסמוך למיקום פה פוגשים את סודוודו לראשונה.
לתחרות אתה יכול לקחת איתך רק פוקימון 1 שבעזרתו תוכל להחליש את הפוקימונים הפראיים.
כמו כן, אתה תקבל 20 כדורים שבעזרתם תוכל ללכוד את הפוקימונים האלה.
לאחר שנכנסת לתחרות אתה פשוט מחפש לך פוקימון חרק שאותו תרצה ללכוד, במידה ותפסת פוקימון חרק אחד, אבל אחרי זה מצאת פוקימון חרק יותר טוב, אתה יכול ללכוד אותם ולאחר מכן להחליף את החרק הישן ולהישאר עם החדש שתפסת.
ככל שהפוקימון יותר טוב והרמה גבוהה יותר, כך אתה תקבל יותר נקודות בתחרות.
אחרי שניגמרו לך הכדורים, החלטת לסיים את התחרות או עובר הזמן, תערך הכרזה שבה יוכרזו אלה שזכו במקומות הראשון, השני והשלישי.
לסבא של ביל תוכל להגיע רק אחרי הליגה, כשעברת למחוז קנטו.
לגבי תחרות תפיסת החרקים: עד שלא תשיג את הנשיונל דקס, תזכה רק באבן שמש אם תגיע למקום הראשון. אחרי שתשיג את הדקס תוכל גם לזכות בשאר האבנים.
עוד אפשרות שתוכל להשיג איתה אבן עשב:
מתחת לבית המגדלים בעיר גולדנרוד, יש מצד שמאל מאמנת שיש לה שלושה פוקימונים נדמה לי(הופיפ,בלבאזור ועוד מישהו אני חושב), שאחרי שתנצח אותה, אם תקח ממנה את מספר הטלפון שלה, תוכל להתקשר אליה ביום מסויים בזמן מסויים והיא תגיד לך לבוא אליה כי יש לה משהו בשבילך. אחרי שתדבר איתה היא תביא לך אבן עשב.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)