Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12
  1. ~TyLeR~
    Guest
    לכבוד יום הולדתה השישים של מדינתנו, הקצה האוצר כמאה מיליון שקלים עבור החגיגות, במקביל התפרסם דוח העוני שמעיד על כך שבישראל חיים כ1.7 מיליון איש עניים. האם ראוי שהמדינה תשקיע כל כך הרבה כסף עבור חגיגות היווסדה בעוד שאינה דואגת לרווחת תושביה?

בעקבות פרסום דוח העוני, המעיד על כך שעשרים אחוז מאוכלוסיית המדינה (כמעט 1.7 מיליון איש) חיים במצב כלכלי קשה, והמצב הקשה בשדרות בעקבות ירי רקטות הקסאם מרצועת עזה לכיוונה (בעיקר העובדה שהמדינה עדיין לא השקיעה כסף בשביל מיגון העיר), החלטתי לכתוב כתבה זו.

אני שואל: "איך קורה ה'עיוות' הזה בסדר העדיפויות של המדינה?", איך קרה המצב שהמדינה מעדיפה להוציא סכומים עצומים על חגיגות יום העצמאות, בעוד שתושביה סובלים, הן מבחינה ביטחונית והן מבחינה כלכלית.

לא מזמן התוודענו שוב למשבר החמור שגרמו הקסאמים בשדרות, שהתבטא בצורה טראגית ומזעזעת, כאשר ילד בן 8, תושב העיר שדרות, נפצע מקסאם באופן קשה וכתוצאה מהפגיעה נכרתה אחת מרגליו, או כשלפני כמה שבועות נפטרו מחוסרי בית כתוצאה מהיפותרמיה (תת-חום), בעקבות גל הקור הכבד ששרר ברחבי הארץ בלילות.
    לכן אני חושב, שלפני שחוגגים 60 שנה לארצנו הקטנטונת, יש להסתכל תחילה על איך ניתן לשפר את מצבם של אלו שבאמת צריכים עזרה, ובמקום להשקיע מיליונים רבים על חגיגה ראוותנית, יש להסתכל קודם על אזרחי המדינה שחווים מציאות יומיומית קשה וסבל רב, ולנסות להשקיע את אותם הכספים במטרה לעזור להם.

ולמי שמעוניין, ניתן לחתום על עצומה לעצירת הבזבוז בחגיגות השישים למדינה.

בשביל לחתום על העצומה-http://www.atzuma.co.il/petition/ronavni/1

נ.ב
    זוהי כתבה חשובה שהוצאתי אותה ממקום אחר,לא אני כתבתי אותה אלא מישהו אחר.

מה דעתכם עליה?מה לדעתכם אתם חושבים שיש לעשות?איך אתם חושבים שיש למנוע את זה?מה אתם הייתם עושים על מנת למנוע מצב זה?

אם אתם מעוניינים לעזור,חתמו על עצומה זו.

• היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    XDDגם אם כל 7 מייליון האיש במדינה הזו יגידו משהו, הממשלה תצףצף XD אז העצומה לא תשנה כלום....
    שמע אנחנו יודעים שזה נכון אבל מה לעשות? זוהי הממשלה, זה המצב
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

• ~TyLeR~
    Guest
    יש מה לעשות,הממשלה בנוייה מהעם ואנו העם.העם הוא הקובע...ולכן אם תחתום על העצומה אתה תשפיע.הממשלה לא קובעת אלא העם קובע שזה אנחנו.

• משתמש מנוסה
    אני חושב שאתה צודק צריכים להסתכל על אלה שצריכים עזרה ולתת להם אפשר לצמצם את ההוצאות בשביל העניים.

אני פשוט מת אל התוכנית הזאת!
    שישית העשב שלי:

• היכל התהילה
    אתה טועה, הממשלה קובעת
    אביב

• ~TyLeR~
    Guest
    הממשלה רק מבצעת מה שהעם מחליט.כל המדינה בנויי על העם.זה דמוקרטיה-שלטון עם-מכאן העם הוא השולט והוא זה שקובע,תלמד אזרחות ותראה לבד...הממשלה היא המבצעת והעם הוא הקובע.אם ראש הממשלה יעשה משהו בניגוד לרצון העם,בבחירות יורידו אותו מהר מאוד וישימו ראש ממשלה חדשה עכשיו הבנת?

• היכל התהילה
    אתה מדבר שטויות, כולם רוצים שאולמרט יעוף, הוא עדיין רארש ממשלה? כן. אל תתווכח איתי בענייני פוליטיקה...
    אביב

• ~TyLeR~
    Guest
    זה שהוא עדיין ראש הממשלה אומר שעדיין יש יותר מידי מצביעים לכך שהוא יהיה כזה ולכן הוא נשאר ראש הממשלה והמיעוט כמוך וכמוני לדוגמה הם המתנגדים היחידים XD
    מוזר אהה?

• היכל התהילה
    לא, רוב העם רוצה שהוא ירד, אבל אתה לא רואה שום צעד של העם או של הממשלה...במיוחד אחרי דוח וינוגרד
    אביב

• ~TyLeR~
    Guest
    אתה טועה,אם רוב העם היה רוצה בכך,הוא היה מזמן יורד אבל עובדה שבחרו בו בבחירות... XDDDD

• היכל התהילה
    תבדוק בגוגל סקרים ותראה שהעם לא רוצה אותו...אתה באמת חושב שהעם רוצה את אולמרט? שכולם צוחקים עליו ושונאים אותו?
    אביב

• ~TyLeR~
    Guest
    אז תגיד אתה למה הוא עדיין ראש הממשלה??

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •