Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 7 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 103
  1. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?

Uploaded with ImageShack.us
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=eYA5pIBA1YU
    [/YOUTUBE]
    מילות פתיחה.

יש אישור מאביב.
    אוקי זה לא המשחק הראשון שלי כש"הם.
    אבל זה המשחק הראשון שלי שהוא לא של פוקימון,המשחק הוא על אלכמאי המתחת.
    כן כן המשחק הזה מצטרף למשחק של סטיב בטור שני המשחקים השונים היחידים מפוקימון בפורום.
    הרעיון צץ לי ליפני כמה חודשים שהעלית פרקים של אלכמאי המתכת לאתר,אבל מה זה משנה באו נגיע לעיקר.
    דבר ראשון הוא לא יספר על הסיפור של אד ואל,אלה על סיפור אחר,בעולם אחר,בזמן אחר.
    היו אנשים שהופיעו בסדרה אבל הרוב היו אנשים שונים,לכן זה לא יפגע באילו שרואים את הסדרה.

במשחק אנשים מתים ולכן גם דמויות יכולות למות.
    אז מקום להגיד.
    אני:"יש נמר ענקי בעל שלושה ראשים בגודל של בניין,בעל מבט מטורף,והוא ממש רעב".
    שחקן:אני משתמש בסכין שלי כדאי להרוג אותו. *_*.

חוקים.
    החוקים הגלובליים חילם גם כאן.
    אסור להספים בשום צורה.
    אין לקלל אותי או את אחד השחקנים האחרים.
    חובה לצטט את התגובות שלי.
    חובה להנות.

דברים חשובים.
    במשחק אם איבדתם חלק מן גופכם אתם יכולים להתקין אוטו מייל.
    אך זה יקר מאוד והתחזוקה מאוד יקרה,אתם צריכים,טכנאי אוטו מייל צמוד.

עלילה.
    העולם בנוי משני סוגים של אנשים,האלכמאים,והאנשים הפשוטים.
    האלכימאים הם אנשים היכולים להשתמש באלכמיה,הם יכולים לשנות את מבנה החומר,וליצור מהחומר דברים מדהימים,אך לכוך יש גבולות,הגבול הוא עיקרון השוויון שעלו מבוססת האלכמיה,ובכלל כול העולם,כדאי לקבל משהוא אתה צריך לתת משהוא בתמורה,כדאי לשנות את האבן אתה צריך לבזבז קצת מהאבן,כדאי ליצור אדם אתה צריך להקריב חיי אדם אחר.
    כמו העולם כדאי להסיג משהוא אתה צריך לתת משהוא בתמורה.
    אף אדם לא הצליח לעקוף את חוק השוויון ולכן אף אלכמאי לא היה בלתי מנוצח.
    אך ישנם סיפורים על חבורה של חמישה אלכמאים,שהצליחו לגבור על חוק השוויון,והצליחו לקבל כוחות,מדהימים וחזקים שאף אלכמאי לא ראה מעולם.
    אך האנשים האלה היו אנשים נוראים הם הרגו מאות בני אדם כדאי לקבל את הכוח העצום הזה.
    הם הפכו מאלכמאים מדהימים לרוצחים חסרי כול כבוד.
    עד היום ממשיכות הרציחות אך אף פעם לא תפסו את הרוצחים,הם כול הזמן נעלמו ולא השאירו זכר.
    מה שמדהים זה שלא נמצא כול פגע לגופה,אפילו לא שריטה הגופות היו חסרי נשמה.
    הממשלה החלה במרדף אחר הרוצחים,עד היום לא מצאו זכר או רמז למיקומם,רק דבר אחד הם יודעים את שם החבורה,"רוצחי הירח" כך הם נקראים.
    אנו נמצאים בממלכה של זלדה (זלדה סיטי),המלך שלנו הוא "קינג ברדלי",והוא שולט בממלכה.
    הממלכה שלנו היא הממלכה הגדולה מבין כול הממלכות העורבות לנו.

אלכימיה.
    האלכימיה בנויה על שלושה שלבים השלבים הם ניתוח: לנתח את החומר על מנת להבין את המבנה והיסודות של החומר שעומד להשתנות, פירוק: החומר ליסודותיו הבסיסיים ביותר ובנייה:בנייה מחדש של החומר במבנה גאומטרי חדש או במבנה כימי חדש.
    האלכימיה תשמש אתכם במהלך המשחק והיא החלק החשוב ביותר,זה הכוח שלכם,וזה הדבר שבעזרתו אתם שורדים.

איך משתמשים בה.
    1כדאי להשתמש באלכמיה אתם צריכים מעגל התמרה,את המעגל את יכולים ליצור בעזרת גיר,עט,או וכול כלי כתיבה.
    2דרך נוספת היא,להשתמש בכפפה שרשום עליה את המעגל שלרוב אתם משתמשים בו,לדוגמה רוי משתמש בכפפה שלו כמעגל ההתמרה וכך הוא יוצר את הלהבה.
    3הדרך השלישית היא ליראות את האמת,אם אתם רואים את האמת אתם יכולים פשוט למחוא כף ולגעת בחומר.
    אך כדיא ליראות את האמת אתם חייבים לוותר על חלק מין גופכם.

מעגל המרה
    מעגל שבאמצעותו ניתן השימוש באלכימיה. יש מעגלים רבים ושונים שמשמשים למטרות שונות. אנשים אשר ראו את "האמת" או ה"שער" כפי שמתברר במהלך הסדרה לא מחויבים להשתמש במעגל ההמרה אלא יכולים פשוט למחוא כף כמו אד.

אוטו מייל -
    אוטו מייל - (Auto-Mail) סוג של גף מלאכותי, עשוי ממתכת אשר מחובר ישירות לעצבים בגוף. אוטו מייל אשר נעשה בצורה טובה יכול להיות טוב כמו, או אפילו יותר מן הגף המקורי אותו הוא מחליף. חלק מן האוטו מיילים כוללים בנוסף כלי נשק באלסטי או מיכשור כולשהו. נראה שטכנולוגיה זאת עולה בהרבה על הטכנולוגיה שלנו בכל מה שקשור לגפים מלאכותיים. אדוארד נוטה לשנות את ידו האוטו מיילית באלכימיה, ומצייד אותה בלהב, גם במאנגה וגם באנימה. מאחר שאוטו מייל מחובר ישירות לעצב, חיבור אוטו מייל הוא תהליך מכאיב מאד.

עיקרון השוויון.
    במשחק עיקרון השוויון פועל ולכן לא תוכלו להפיק חיים בדמות או חפץ,ולא תוכלו ליצור דברים מוגזמים כמו,כלב בעל שני ראשים בגודל של בנין.
    אם בכול זו תירצו ליצור או להפיק חיים תצטרכו לוותר על משהוא,יד,רגל,כבד,כליות.

כסף
    הכסף במשחק ניקרא "ג'ד" ואיתו קונים המון דברים כגון,נשקים מידע,מתקפות מיוחדות,והכי חשוב אוטו מייל.

בית ספר.
    במשחק אתם מתחילים בתור תלמידים בבית הספר לאלכמיה.
    ולאט לאט אתם מתקדמים בשלבים,ההיו לכם מבחנים ועבודות,משימות ועוד המון דברים דומים.
    היו לכם שעורים,וטיולים.
    ואולי אפילו תחרויות שבהם תוכלו להראות את כישוריכם,לצבא ולעולם.

הרשמה.
    שם: השם משתמש שלכם בפורום.
    שם במשחק:השם שלכם במשחק
    אופי:קר רוח,עצלן,שקט,כחם.
    גלי: גיל שלכם במשחק (14-16).
    רקע: רקע מושקע (7-20) שורות.
    תמונה:תמונה של השחקן.
    ציוד:הציוד המיוחד של השחקן (לדוגמה חרב שסבו נתן לו).
    עוזרים : משהוא שעוזר לך (לדוגמה:טכנאי אוטו מייל).
    הערות: כול מה שיש לכם להגיד.

הרשמה.
    שם:
    שם במשחק:
    אופי:
    גלי:
    רקע:
    תמונה:
    ציוד:
    עוזרים:
    הערות:
    מפה:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    [SPOILER]רשומים ומידע עליהם.
    Spoiler ספוילר

דמויות נוספות

ג'ז
    Spoiler ספוילר

ג'ק.

Spoiler ספוילר

אנה

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שמור.

לא להגיב.

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שמור!!!!.

ניתן להגיב

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    נראה רעיון מעניין, אהבתי את הרעיון של משחק שמסתובב סביב חוק שימור החומר, אבל חסרים הרבה פרטים.
    לדוגמא - מה זה לעזעזל אוטו מייל? אתה מזכיר את זה כמה מקומות אבל לא מסביר מה זה
    או איך אפשר בכלל להשתמש באלכימיה למטרות קרב? או בסעיף 2 באלכימיה - מי זה רוי?, ומה זה בכלל מעגל טמרה? למה זה משמש? איך זה נראה?
    אם אתה מבסס משחק על סדרת טלוויזיה לא מוכרת (לפחות לא מוכרת פה) אז תסביר כול דבר: אוטומייל, רוי, אלכימיה, אד ואל שהזכרת בהתחלה וכ'ו
    בכול מקרה בהצלחה במשחק
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

6. משתמש מנוסה
    אוקי תודה על התגובה =) אני הערוך את זה עכשיו,חוץ מרוי שאת זה המתמודדים צריכים לגלות בעצמם.
    אפשר להירשם

Spoiler ספוילר

7. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    שם: killerbee
    שם במשחק: לוקאס
    אופי: חכם ועצבני
    רקע: לוקאס הוא ילד בודד יחסית ושיחק רק עם אחיו מקס יום אחד ראה לוקאס מעגל מוזר בחול הוא נגע בו והחול נהפך בצורה מוזרה לזהב! לוקאס ומקס לא קלטו מה זה והביאו את אבא שלהם לשם ואבא שלהם בחן את הדבר ולבסוף אמר: "זה מעגל התמרה ואתה לוקאס כנראה יש לך כוחות של אלכימאי אז כנראה שאתם מוכנים לשמוע את הסיפור..."
    אביו של לוקאס ומקס סיפר להם שגם הוא אלכימאי והוא נילחם בקרבות רבים ויו אחד הורידו לו את היד בקרב בחלק הזה של הסיפר הוריד אביהם את שרבולו והראה להם את היד המכנית ולוקאס אמר: "וואו אבא איזה מגניב! אני מקווה שלא תרד לי היד אבל חחח..." לאחר כחודש גילה גם אחיו של לוקאס מקס כוחות של אלכימאי ואבא שלו הביא לא את החרב בעלת מעגל ההתמרה ומקס שקינא בו קנה פגיון ושם בו מקום לרעל יום אחד הם היסתובבו ביחד עם כלי הנשק וראו איש שמנסה לרצוח רצח המוני בכפר והוא רצח את אביהם ראשון לוקאס התעצבן נגע בחרב ומעגל כחול הופיע סביבו החרב הפכה לקשה כמו יהלום וחדה כמו הרוח הוא הוריד לאיש 2 ידיים במכה ואז מקס גמר עליו עם סכין מורעלת בלב ביום הזה הם החליטו להרשם לבית ספר לאלכימאים!
    תמונה: אני רושם תאור כי אין לי תמונה: די נמוך שיער חום ועיניים כחולות הוא לא מרבה לחייך אבל צוחק מכל דבר רע שקורה לאנשים אחרים...
    ציוד: חרב שאביו של לוקאס הכין לו במיוחד על החרב יש מעגל המרה בידית כדי שהחרב תהפוך להיות חזקה כמו יהלום וחדה מאוד (אין לי תאור XD) אבל זה לוקח קצת מהאנרגייה של לוקאס
    עוזרים: אח של לוקאס אלכימאי גם יש לו פגיון שדומה לחרבו של לוקאס אבל אין עליו מעגל התמרה והוא משמש רק לקרבות צמודים אבל יש בקצהו רעל שאחיו שם שם כל כמה זמן
    הערות: אין
    נערך לאחרונה על ידי Expired, 08-05-2010 בשעה 06:31 PM

8. bbuuuii
    שם: עידן
    שם: buizel שולט
    שם במשחק: עידן
    אופי: עצלן אך אוהב הרפתקאות, רוב זמנו הוא מבלה בצפייה על סרטי הרפתקאות.
    גלי: 14
    רקע: (אתה לימדת אותי לכתוב רקעים עכשיו בוא נראה אם זה משתלם)
    את השם אני לא אגלה אבל אני אגלה משהו אחד החיים שלי הם לא רגילים! אני לא עומד לגלות גם את שם המשפחה שלי, את המיקום שלי או אם יש לי איזשהו קשר לאדם. הסיפור שלי התחיל לפני שנתיים, כשרק התחלתי ללמוד אל אלכימיה, (שבאותו הזמן היה למדינה שלנו ריב קטן עם מדינה שכנה) אני לא ידעתי הרבה על הנושא וזה גם לא עניין אותי ממש אבל ההורים שלי הכריחו אותי כדי שאני אמשיך את המסורת המשפחתית ובלה בלה בלה בלה בלה......... הימים בבית הספר עברו די מהר ואז הגיע החופש התחלתי קצת לגלות עניין ואלכימיה ותרגלתי את זה הרבה. זוכרים את הריב הקטן בהתחלה? הוא התפתח למלחמה ענקית וקראו לכל מי שיודע אלכימיה שילך לילחם, אבא שלי הלך לשם גם. עכשיו בטח אתם חושבים שהוא מת ואז ניסיתי להחזיר אותו לחיים וכל זה, אז אתם טועים. אבא שלי חזר בשלום ובסוף 2 המדינות הגיעו לפשרה אם מישהו נכנס מהמדינה הראשונה לשנייה הורגים אותו.
    חצי שנה לאחר מכן אבא שלי נפתר, מצאו לו שבב בלב (מה לעשות דן אם אתה רוצה סיפור מישהו חייב להיהרג). אני ניסיתי לגנוב מהמדינה שלנו את הנוסחה להמרת בן אדם אבל כל הזמן תפסו אותי. עד שפעם אחת שמו אותי במעצר בית רק שזה לא היה מעצר בית רגיל אלא שריינו את כל החדר שלי ולא נתנו לי לברוח מה שהם לא הצליחו לעלות עליו זה שאני אלכימאי ואני יכול להבין את מבנה החומר ששיריינו איתו את החדר, לפרק אותו, ולחבר אותו מחדש וכך לברוח. וכל עשיתי. הטעות הכי גדולה שלי היא שכדי שאף אחד לא ימצא אותי הלחתי לארץ שאנחנו היינו איתה במלחמה ושם אני שורד עד עצם היום הזה.

אוף אני יודע שלא יצא לי טוב.....
    תמונה:
    Spoiler ספוילר

ציוד: ספר לימודים של אלכימיה (מבית הספר), אוכל, בגדים, וגיר.
    עוזרים: מישהו/היא שמבין באוטו-מייל
    הערות: אחלה משחק....
    נערך לאחרונה על ידי Uzumaki Naruto, 08-05-2010 בשעה 12:38 AM

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    killerbee
    רקע נחמד אהבתי את הסיפור.
    אבל תוסיף קצת חיים ואדרנלין,איזה קרב מעניין ומשהוא מיוחד.
    ובנוגע לנשק,אתה לא יכול ליצור אש ואחיך לא יחול ליצור קרח,תעסה משהוא נירמלי.
    לדוגמה:על החרב יש מעגל המרה שבעזרתו החרב מתארכת ב 50 ס'מ.

ובקשר לתמונה,תמונה של הדמות שלך מהאינטרנט או ציור,לא ספריט של פוקימון.

buizel שולט
    רקע רקע רקע,הפעם הבעיה לא הייתה גדולה.
    כמו killerbee תוסיף קצת חיים לרקע,משהוא שאני יקרא ואומר "אוקי יש לו דמיון הוא ישחק ואני ייהנה לכתוב לו".
    ובקשר לכפפות,אי אפשר להכין כפפות של חשמל "כמו האלה של רוי" ><.
    תשפץ את הרקע.

שניכם בהצלחה

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    רקע: (אתה לימדת אותי לכתוב רקעים עכשיו בוא נראה אם זה משתלם)
    את השם אני לא אגלה אבל אני אגלה משהו אחד החיים שלי הם לא רגילים! אני לא עומד לגלות גם את שם המשפחה שלי, את המיקום שלי או אם יש לי איזשהו קשר לאדם. הסיפור שלי התחיל לפני שנתיים, כשרק התחלתי ללמוד אל אלכימיה, (שבאותו הזמן היה למדינה שלנו ריב קטן עם מדינה שכנה) אני לא ידעתי הרבה על הנושא וזה גם לא עניין אותי ממש אבל ההורים שלי הכריחו אותי כדי שאני אמשיך את המסורת המשפחתית ובלה בלה בלה בלה בלה......... הימים בבית הספר עברו די מהר ואז הגיע החופש התחלתי קצת לגלות עניין ואלכימיה ותרגלתי את זה הרבה. זוכרים את הריב הקטן בהתחלה? הוא התפתח למלחמה ענקית וקראו לכל מי שיודע אלכימיה שילך לילחם, אבא שלי הלך לשם גם. עכשיו בטח אתם חושבים שהוא מת ואז ניסיתי להחזיר אותו לחיים וכל זה, אז אתם טועים. אבא שלי חזר בשלום ובסוף 2 המדינות הגיעו לפשרה אם מישהו נכנס מהמדינה הראשונה לשנייה הורגים אותו.
    חצי שנה לאחר מכן אבא שלי נפתר, מצאו לו שבב בלב (מה לעשות דן אם אתה רוצה סיפור מישהו חייב להיהרג). אני ניסיתי לגנוב מהמדינה שלנו את הנוסחה להמרת בן אדם אבל כל הזמן תפסו אותי. עד שפעם אחת שמו אותי במעצר בית רק שזה לא היה מעצר בית רגיל אלא שריינו את כל החדר שלי ולא נתנו לי לברוח מה שהם לא הצליחו לעלות עליו זה שאני אלכימאי ואני יכול להבין את מבנה החומר ששיריינו איתו את החדר, לפרק אותו, ולחבר אותו מחדש וכך לברוח. וכל עשיתי. הטעות הכי גדולה שלי היא שכדי שאף אחד לא ימצא אותי הלחתי לארץ שאנחנו היינו איתה במלחמה ושם אני שורד עד עצם היום הזה.

אוקי זה רקע .
    רקע כזה זה רקע שאני יכול לאשר.
    משהוא אומר לי ששליחות קטלנית מעורבת כאן ><.
    אוקי יש בעיה שאתה בארץ אחרת אבל לא נורא נחזיר אותך הביתה.
    ציוד: כפפות עם מעגל התמרה של חשמל(אוף קיוויתי....), אוכל, בגדים, וגיר.
    אז תבחר ציוד אחר.

רשום .

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    קודם כל אני חייב לציין, סחטיין על ההשקעה ועל הרעיון, אהבתי את זה שזה לא פוקימון, מאוד מעניין, ובאמת כמו שאמרו חסרים פרטים קצת... עשית לי גם חשק לראות את הסדרה.

שם: MatanS23
    שם במשחק: ג'ון גולד
    אופי: בן אדם נחוש ועקשן, הרפתקן אבל זהיר בדר"כ, חכם.
    רקע: ג'ון, זהו השם שהוריי נתנו לי, ושאני נושא אותו בכבוד. הוריי לימדו אותי להיות נחוש תמיד ולהתעקש כדי להשיג את מבוקשי, והם לימדו וחינכו אותי היטב. זה היה בערך לפני 3-4 שנים שאבי חשף אותי לעולם של האלכימאים והתחיל ללמד אותי עליהם. בהתחלה הנושא לא נראה לי מעניין, ואולי גם קצת סתמי, אבל לאט לאט התחלתי להיפתח לנושא, אבי גילה לי שהוא בעצמו אלכימאי, סיפר לי על מסעותיו, ועל הקרבתו, על אחד מעיניו, מה שהסביר לי את הרטייה שהוא שם כל השנים מאז שאני זוכר את עצמי על עינו השמאלית. אבי לימד אותי היטב, אבל לא מספיק זמן, כי באחד בימים, נראה לי לפני שנה ככה, באו אנשים לבית שלנו, 2 גברים חסונים וגדולים, נראו רציניים בהחלט. אני הייתי בסלון בינתיים, התאמנתי קצת באומנויות לחימה, ואבי שפתח להם את הדלת, אמר לי מיד ללכת לחדרי, אני כמובן כאחד שמקשיב לאביו ומכבד אותו מאוד, הלכתי, אבל מתוך סקרנותי הצצתי כשפתחתי קצת את דלת חדרי, וראיתי שהם מדברים על משהו, ונראה שאבי כועס, ולא הבנתי מה קורה, בעצם עד היום לא הבנתי מה קרה בדיוק שם, ולבסוף האנשים האלו הלכו עם אבי מחוץ לבית. לפני שהוא עזב יצאתי מחדרי מהר ושאלתי, לאן הוא הולך, הוא רק חייך אלי ואמר שהכל יהיה בסדר, אבל לא היה ככה, מאז לא ראיתי אותו. החלטתי לקחת על עצמי אחריות ולנסות ללמד את עצמי כל מה שאני יכול מכל המקורות שמצאתי על האלכימאי ועל הכוחות והכל, וגם באומנויות לחימה. רציתי להיות כמו אבי, אלכימאי חזק, וגם גדול וטוב, ואני מנסה למצוא דרך ללמוד עוד, וגם לגלות מה קרה לאבי.
    --
    מקווה שזה יהיה מספיק טוב, קצת שיניתי את מה שאני כותב ברקעים מבדרך כלל, כדי לעשות את זה יותר מעניין.
    תמונה:
    Spoiler ספוילר

ציוד: אפשר רובים? אם כן אז אקדח עם מעגל ההתמרה עליו, שמצאתי ביום אחד באחת המגירות של אבי, שזה היה בישבילי. אם לא, אז חרב, אותו עיקרון, עם סמל מעל הידית בהתחלה של החרב, אוכל ומים, בגדים, מחסניות לאקדח אם אפשר.
    עוזרים: מישהו או מישהי שמבין/ה באוטו מייל
    הערות: תסלח לי אם אני לא ממש מבין את הקטע, כי אני לא שמעתי אף פעם על האנימה או המאנגה אז אני לא ממש מבין את הקטע והעיקרון, אבל אני מנסה להבין ממה שכתבת.
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    MatanS23.
    אוקי רקע שאני אוהב מזכיר לי פעם את הרקעים שלי בפורום אחר.
    אוקי מותר אקדחים,רובים,רימונים,בזוקות,וכול הטילים,חוץ מגרד.
    (כן מותר רובים ).
    רשום.

Spoiler ספוילר

13. משתמש פעיל
    שם: firechimchar
    שם במשחק: ג'ון פייר
    אופי: נלהב, עקשן, מתמיד, סקרן.
    גלי: 15
    רקע: אביו של ג'ון הוא פיסיקאי וג'ון התענין בתחומו של אביו מאז ומעולם. יום אחד שאביו של ג'ון לא היה בבית הוא הסתכל ברישומיו של אביו, הוא קרא הכל וניסה להכין נסוי פיזיקלי משלו. אך משהו השתבש במקום ליצור ניסוי בפיסיקה הוא הפך חלק מן הקיר לפסל מדויק של אדם. כשהגיע אביו של ג'ון חזרה הבין, שמה שבנו עשה לא היה פיסיקה אלא אלכימיה, אביו של ג'ון סיפר לו מה בעצם בנו עשה וג'ון נדהם מהדברים ששמע. לכן החליט לעסוק באלכימיה, על מנת להמשיך ללמוד באזור תחום המקצוע של אביו. אמו של ג'ון ראתה את סקרנותו של ג'ון כלפי המקצוע ורשמה אותו לאקדמיה לאלכימיה. אחיה של אמו של ג'ון, אמר לה שהרעיון רע, ורק דברים גרועים יוצאים מללמוד אלכימיה. אך ההורים לא הקשיבו ושלחו את ג'ון בכל מקרה. כשהגיע לאקדמיה, ג'ון נתן את כל מה שיש לו בלימודים ובכך הפך לאחד התלמידים הבכירים בכיתתו. המורים התרשמו ממנו מאד. לאחר כשבוע באקדמיה, ג'ון החל להתחבר עם ילד נוסף בכיתתו בשם כריס לויל בן לאדם בחיר בצבא. לאחר השיעורים הם הלכו יחד לכל מקום יום אחד בלילה יצאו השניים החוצה ושוחחו והחליטו שיחדיו יהיו האלכימאים הגדולים ביותר. בדיוק באותו הרגע שנשבעו זה לזה את ההבטחה הזו. הופיע תנין בגודל שני מטרים (דבר שלא אופייני לאזור). השניים נבהלו נורא ולפני שהספיקו להבין שום דבר התנין הצליף בעזרת זנבו בכריס וכריס עף מההדף אל עבר קיר והתעלף. ג'ון השתמש מיד באלכימיה ונאבק בתנין. התנין היה מאד חזק וג'ון לא הצליח להדביק בקרב. התנין עמד לתרוף את ג'ון בביס אחד. אך בדקה ה-90. ג'ון הפך חלק מן הרצפה פגיון ודקר את התנין בראש. התנין מת. ג'ון רץ מיד אל עבר כריס והעיר אותו. כריס התעורר. כמזכרת לקרב שהיה. ג'ון לקח כעשר משיניו החדות של התנין ובעזרת מאמץ רב של אלכימיה הפך את הניבים לחרב חזקה וחדה במיוחד. שעליה חרוט הכיתוב crocodile.
    עד היום השניים לא יודעים איך הגיע התנין לאזור . . .
    תמונה: http://4.bp.blogspot.com/_oK-hpCniiq...llo%5B1%5D.jpg
    ציוד: אין
    עוזרים: כריס
    הערות: אין

14. משתמש מנוסה
    רקע: אביו של ג'ון הוא פיסיקאי וג'ון התענין בתחומו של אביו מאז ומעולם. לכן החליט לעסוק באלכימיה, על מנת להמשיך ללמוד באזור תחום המקצוע של אביו. אמו של ג'ון ראתה את סקרנותו של ג'ון כלפי המקצוע ורשמה אותו לאקדמיה לאלכימיה. כשהגיע לאקדמיה, ג'ון נתן את כל מה שיש לו בלימודים ובכך הפך לאחד התלמידים הבכירים בכיתתו. המורים התרשמו ממנו מאד. לאחר כשבוע באקדמיה, ג'ון החל להתחבר עם ילד נוסף בכיתתו בשם כריס לויל בן לאדם בחיר בצבא. לאחר השיעורים הם הלכו יחד לכל מקום יום אחד בלילה יצאו השניים החוצה ושוחחו והחליטו שיחדיו יהיו האלכימאים הגדולים ביותר. בדיוק באותו הרגע שנשבעו זה לזה את ההבטחה הזו. הופיע תנין בגודל שני מטרים (דבר שלא אופייני לאזור). השניים נבהלו נורא ולפני שהספיקו להבין שום דבר התנין הצליף בעזרת זנבו בכריס וכריס עף מההדף אל עבר קיר והתעלף. ג'ון השתמש מיד באלכימיה ונאבק בתנין. התנין היה מאד חזק וג'ון לא הצליח להדביק בקרב. התנין עמד לתרוף את ג'ון בביס אחד. אך בדקה ה-90. ג'ון הפך חלק מן הרצפה פגיון ודקר את התנין בראש. התנין מת. ג'ון רץ מיד אל עבר כריס והעיר אותו. כריס התעורר.
    עד היום השניים לא יודעים איך הגיע התנין לאזור . . .

wtf!!!!!!!!!!.
    00 - - 00- - 00.
    תנין תנין תנין.
    אחי אני מנסה לעקל את מה שקרה,אוקי.
    אז לעניין אני חושב שהרקע קצת מוגזם,לא יודע אולי רק אני מרגיש די מוזר שתנין ענקי תוקף בן אדם.
    אבל זה רק אני.
    סתם תראה,הרקע ארוך ויש בו תוכן הוא שונה בגלל שאף אחד לא מת,אבל אין בו את הסיפור שמעלה בי משהוא.
    אז תוסיף משהוא שניראה לך מעניין ושיספר קצת על האלכמיה.

נ.ב
    התמונה של גבר או אישה

Spoiler ספוילר

15. משתמש פעיל
    חשבתי שזה יתן פתח לרעיון שמישהו בעצם אולי ניסה להתנקל לשניהם ולכן השתמש באלכימיה או משהו אחר בשביל לפגוע בהם.

דבר שני, זה בן. הוא מדת' נוט וקוראים לו mello.

חשבתי לא להכניס מישהו שמת כדי להפוך אותו למעט מיותר. (בכל הרקעים האחרים מישהו מת.)

אבל אם אתה ממש רוצה אני אהרוג משהו במיוחד בשבילך :P בסדר?

חוץ מזה איך אתה רוצה שאשפר אותו?

עמוד 1 מתוך 7 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •