Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. היכל התהילה
    שלום רב !

אם אתם קוראים את הטופיק הזה, זה מכיוון שאתם חלק מהאתר. במידה ואתם חלק ממנו, אז אתם מכירים את שבוע השפל שהאתר הזה חווה לאחרונה. אני מבקש לנצל את הבמה הזו להודיע הודעה חשובה: אתם בטח משערים שזה לא הולך להיות פשוט עבור האתר לשנות פאזה ולהפוך להיות 'מעולה' בין לילה. אני גם מאמין שרותם עשה את המינוי שלי כדי לנסות להביא מישהו מהעם לקידמת הפורום על מנת לעשות שינוי לטובה. אני מבקש ממכם לעזור לי להחזיר את הפורום הזה לימיו הטובים. אני קורא פה את הטופיקים (ורובם שלי, כן? ) ואני מבין כמה קשה זה יהיה לנסות למנף משהו אם אין את העזרה של הקהילה. אתם זה הפורום ואני לא חושב שאף אחד מפקפק בזה. אבל אם הציקו לכם, הטרידו אתכם, רשמו לכם, דיברו אליכם בטון מזלזל, אני מבקש שתחשבו על הפורום. כי לפתוח 10 נושאים ביום זה בהחלט לא תורם לאווירה, ואפילו מכביד עליה. ההצעה שלי היא: שתו כוס מים, תרשמו מסר לבן אדם שהרע לכם ותדברו איתו, נסו לחפש איך להחמיא ולתגמל אחד את השני ולא להלשין ולחפש איך להזיק אחד לשני. יחד נוכל לבנות פה משהו טוב יותר. יחד נוכל להחזיר את הפורום למצב נורמלי. בכל מקרה ובכל בעיה, יש לכם עדיין אותי ואני מבטיח לפתור 99% מהבעיות שלכם. אבל בשביל שלום הבית, חישבו לפני שאתם מציתים עוד מדורה על דברים שיכולתם להבליג עליכם.

תודה.
    שלכם תמיד,
    היטמן !

2. מייסד האתר והפורום

3. The eternal hunters
    שם: אילן
    צודק הנה מה שהבנתי
    חלק ראשון
    זה יהיה קשה לבנות את הקהילה שעכשיו הרוסה ומפורקת אבל אנחנו נצליח אבל זה יקח זמן
    חלק שני
    להלשין זאת תכונה ילדותית
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

4. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    בגלל שרף הענישה פה מאוד נמוך (משתמש מקבל אזהרה תמידית בגלל "טמבל", לדוגמה), מן הסתם שאתם מקבלים הרבה דיווחים, רובם טיפשיים ומיותרים ד"א. אם תעלו את הרף ולא תענישו על התבתאויות קלות או שנויות במחלוקת, אנשים יתאימו את עצמם לרף וכמות הדיווחים תרד משמעותית - והדיווחים שישארו יהיו צודקים ומוצדקים.
    אם אני לא אדווח לא יקרה כלום. בגלל שאני לא מעוניין שלא יקרה כלום, אני מדווח. כשבן אדם עושה משהו שגוי ולא אומרים לו על זה כלום, הוא ימשיך לעשות את זה בידיעה שמה שהוא עושה זה נורמאלי ומקובל. אם בן אדם יקבל אזהרה בגלל שהוא קילל - הוא ידע לא לקלל בפעם הבאה, כדי להימנע מאזהרה נוספת. זאת הסיבה שבגללה אני מדווח ואני מניח שבגללה גם כל השאר מדווחים.

5. היכל התהילה
    אני חושב שהמדיניות שלי בנושא קצת יותר ידידותית לסביבה.
    אני לא חושב שבכל סיטואציה אזהרה תפתור את המצב, אלא רק תיצור אנטגוניזם.
    לכן, אני פונה אליכם בבקשה להיות בוגרים יותר, חברותיים יותר ופחות ביקורתיים.

"מאוחדים נעמוד, מפולגים ניפול".

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •