שלום רב !
אם אתם קוראים את הטופיק הזה, זה מכיוון שאתם חלק מהאתר. במידה ואתם חלק ממנו, אז אתם מכירים את שבוע השפל שהאתר הזה חווה לאחרונה. אני מבקש לנצל את הבמה הזו להודיע הודעה חשובה: אתם בטח משערים שזה לא הולך להיות פשוט עבור האתר לשנות פאזה ולהפוך להיות 'מעולה' בין לילה. אני גם מאמין שרותם עשה את המינוי שלי כדי לנסות להביא מישהו מהעם לקידמת הפורום על מנת לעשות שינוי לטובה. אני מבקש ממכם לעזור לי להחזיר את הפורום הזה לימיו הטובים. אני קורא פה את הטופיקים (ורובם שלי, כן?) ואני מבין כמה קשה זה יהיה לנסות למנף משהו אם אין את העזרה של הקהילה. אתם זה הפורום ואני לא חושב שאף אחד מפקפק בזה. אבל אם הציקו לכם, הטרידו אתכם, רשמו לכם, דיברו אליכם בטון מזלזל, אני מבקש שתחשבו על הפורום. כי לפתוח 10 נושאים ביום זה בהחלט לא תורם לאווירה, ואפילו מכביד עליה. ההצעה שלי היא: שתו כוס מים, תרשמו מסר לבן אדם שהרע לכם ותדברו איתו, נסו לחפש איך להחמיא ולתגמל אחד את השני ולא להלשין ולחפש איך להזיק אחד לשני. יחד נוכל לבנות פה משהו טוב יותר. יחד נוכל להחזיר את הפורום למצב נורמלי. בכל מקרה ובכל בעיה, יש לכם עדיין אותי ואני מבטיח לפתור 99% מהבעיות שלכם. אבל בשביל שלום הבית, חישבו לפני שאתם מציתים עוד מדורה על דברים שיכולתם להבליג עליכם.
תודה.
שלכם תמיד,
היטמן !