לא , יש לי את הדורות הראשונים את צריכה ?
מה עם הIVs שלהם? טבע? משהו?
הא? רוצה להסביר לי מה אתה קשור ?
מה אתה צריך עכשיו?
מה יש ברשימה בעמוד הראשון, אני מעדכן תמיד , עודכן היום בבוקר
אני יכול לתת לך פיפלאפ רמה 1 ההתפתחות של דרטיני רמה 38 ועוד תגיד מה אתה צריך דחוף חוץ מרג'ירוק
אני יכול להביא לך דיטו ואת כל ההתחלתים דרטיני ובונזלי
קרדיט לpikarevolution על השילוב הקטלני הזה(הידראגון+אקסורוס)! קרדיט אדירה ל darkkodak על החתימה המדהימה הזאת! ועוד קרדיט ענקית ל darkstyle על החתימה הזאת! ספוילר ועוד קרדיט ל riolu על החתימה היפה הזאת
ספוילר ועוד קרדיט ל riolu על החתימה היפה הזאת
פורסם במקור על ידי nilasak אני יכול לתת לך פיפלאפ רמה 1 ההתפתחות של דרטיני רמה 38 ועוד תגיד מה אתה צריך דחוף חוץ מרג'ירוק אני צריך את הקטן לא את התפתחות , אתה יכול להרבות ? ושום דבר בנתיים לא דחוף לי כמו רגירוק אני ממממממממש צריך אותו פורסם במקור על ידי nehorai308 אני יכול להביא לך דיטו ואת כל ההתחלתים דרטיני ובונזלי מה אתה צריך ? כתבתי לך מה שיש לי מהרשימה שביקשת
יש לך שמיין
פורסם במקור על ידי Dan אני צריך את הקטן לא את התפתחות , אתה יכול להרבות ? ושום דבר בנתיים לא דחוף לי כמו רגירוק אני ממממממממש צריך אותו מה אתה צריך ? כתבתי לך מה שיש לי מהרשימה שביקשת אין לי דיטו-בכל מקרה מה תשלם על הפיפלאפ
מה אתה צריך?
באיזה משחק אתה משחק
פורסם במקור על ידי nehorai308 באיזה משחק אתה משחק יהלום פורסם במקור על ידי Dan מה אתה צריך? ברשימה עדכנתי לפני 5 דקות פורסם במקור על ידי nilasak אין לי דיטו-בכל מקרה מה תשלם על הפיפלאפ מה אתה רוצה עליו ? פורסם במקור על ידי nehorai308 יש לך שמיין לא אין לי ואני לא מוכן להחליף אגדיים אלא אם כן זה אגדי על אגדי.
יש לי טרטויג אני רוצה מורקרו
פורסם במקור על ידי אורן יש לי טרטויג אני רוצה מורקרו סבבה אני מסכים נחליף מחר בבוקר כמה שיותר מוקדם אם אפשר :d
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום