Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. משתמש מנוסה
    שם: איתי
    1. למה אתם, המנהלים, יכולים לשנות כינוי כל הזמן חופשי (רק היום 3 מנהלים שינו את השם, סתם כי בא להם, ועוד אחד עשה הגרלה לישנוי שם) כאשר משתמשים רגילים צריכים לחכות עד סוף החודש?
    2. למה משתמשים רגילים לא יכולים לשנות כותרת?
    3. למה לפי המערכת, רק מי שיש לו 2500 הודעות יכול לשנות את מה שכתוב מתחת לדרגה? זה רק מעודד לעשות ספאם, כי הכמות לא קובעת את האיכות.
    לדעתי כל מי שדרגה מיסטי ומעלה ויש לו לפחות 100-200 הודעות זה כבר אומר שהוא בסדר, ושאפשר לתת לו לפחות הרשאות בסיסיות כמו שינוי כינוי, שינוי כותרת נושא ושינוי התיאור איפה שאמור להיות הדרגה.

תודה.

2. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    שם: תחשבו אתם כבר ילדים גדולים
    צודק בהחלט....פשוט לא נותנים למשתמשים את האפשרות לשינוי כינוי
    מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אני מסכים איתך... שינוי כותרת וכל דבר זה לא אמור להיות נכסף כל כך... תנו את האפשרות הזאת ודי, תכלס, איכותיים הם אלו שלא מספימים P:

4. משתמש מנוסה
    דיברו על זה כבר פעם,-והמערכת של הפורום מאפשרת רק למנהלים לשנות לאנשים כינויים,-לדעתי כל חודשיים-שלושה צריך לפתוח אשכול,-שבו כל מי שרוצה לשנות כינוי יכתוב את הכינוי שהוא רוצה וישנו לו,-כי בתכלס זה רק חצי דקה לשנות למישהו כינוי,והרבה משתמשים בפורום לא מרוצים מהכינוי שלהם.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

5. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ציטוט פורסם במקור על ידי metagross16 צפה בהודעה
    דיברו על זה כבר פעם,-והמערכת של הפורום מאפשרת רק למנהלים לשנות לאנשים כינויים,-לדעתי כל חודשיים-שלושה צריך לפתוח אשכול,-שבו כל מי שרוצה לשנות כינוי יכתוב את הכינוי שהוא רוצה וישנו לו,-כי בתכלס זה רק חצי דקה לשנות למישהו כינוי,והרבה משתמשים בפורום לא מרוצים מהכינוי שלהם.
    בשביל זה יש את האפשרות שלמיסטי+,הם יכולים לבקש שינוי כינוי ובתחילת כל חודש ישנו להם.
    חכו בסבלנות וישנו לכם כינוי.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •