*דרוש לוגו*
הישרדות דיבורים ואקטואליה
המשחק שנפתח במספר פורומים פה חוזר והפעם בגרסא כללית המשלבת חידון כללי עם אסטרטגיה,מי יינצח?
מקום לכ12 משתמשים,תלוי בכמות המשתמשים שיירשמו.
המשחק ייערך כיומיים בשבוע,וכל שבוע יהיה מוקדש לנושא אחר
ניקוד:
שאלה קלה-1 נק'
שאלה בינונית-2 נק'
שאלה קשה-3 נק'
שאלת ספיישל-6 נק' תופיע פעם בשבוע,באמצע או בסוף המשימה
פינת לכלוכים שבועית אנונימית
יש לכם משהו להגיד על חברי השבט אבל לא רוצים להגיד אותו בגלוי? יש אפשרות אחרת,שלחו לי בה''פ את הלכלוך שלכם והוא יתפרסם כאן.
לכלוכים השבוע:
killerbee הטיפש הזה הותיר את השבט שלו לבד ,הוא ידע שיש משימה ובכל זאת לא הגיע ,מגיע לו להיות מודח.
חברי השבט שלי ממש דפוקים ,בנס ניצחנו היום ,אני ממש מאוכזב מתומר ומאביב ,ואני חושב שהמטרה הראשונה שלי היא מיכאל הזה..."למה בדיוק אף אחד לא הגיעה למשימה?!!!! עכשיו צריך להעיף מישהוא
זה מאוד דפוק שאף אחד לא נכנס שמתאמים מראש!אני חושב שצריך להדיח את עידן! הוא ביכלל לא מחובר, בהזדמנות הראשונה שתיהיה אני ידיח אותו בטוח.ERWIN הוא מנסה להסית את כולנו כנגד משתמש אחר.גיא הזה תותח ,הוא יעזור לשבט שלי להגיע רחוק ,אני אציע לו להיכנס לברית ,אבל ברגע הנכון אני אדיח אותו"הם קנו את הבולשיט על ארווין ,אבל בחיים לא ידעו שאני בעצם מתפעל את המשחק הזה "משימותאדון פריון הוא בעצם שלכלך על ארוין ,הוא משקר לו
משימת פרס
משימה בה השבטים מתחרים אחד נגד השני,והשבט המנצח ייקבל פרס שיכול להשפיע במשימת החסינות,כגון נק',הקפאת משתמש(כלומר זה יאסור אליו להגיב בחידון למשך 5 דק') ופרסים אחרים.
משימת חסינות שבטית
משימה בה מתחרים השבטים נגד השני והשבט שצובר יותר נקודות מנצח והשבט השני עומד להצבעה,מי שצבר הכי הרבה נקודות בשבט המפסיד יקבל חסינות אישית.
שבוע במשחק
אז ככה,שבוע מורכב בעצם במשחק מיומיים,יום של משימת פרס ויום של משימת חסינות שבטית,הדחה מיד אחרי משימת החסינות ותוצאותיה יפורסמו מקסימום בלילה של אותו יום,מי שלא הספיק להצביע אבוד לו.
כל שבוע יהיה לו את הנושא הכללי שלו,והחידות לאותו שבוע יהיו בנושא הזה.
ראש שבט
באופן רנדומלי,לאחר חלוקת השבטים נבחר בכל שבט ראש שבט,שתפקידו הוא לארגן את השבט שלו לקראת משימות,לדאוג שכולם יבואו ובזמן וגם לו ניתן הפרס,והוא אחראי להתייעץ עם השבט ולהחליט מה לעשות איתו(כמו במידה של פרס הקפאת משתמש) במידה וראש שבט מודח באופן רנדומלי ייבחר אחד חדש,עד לשלב של האיחוד שבו כבר לא ייבחרו ראשי שבט.
פרסים
בקרוב ייחשפו הפרסים.
השבטים
שבט באזיל
אבי-ראש השבט
עידן
גיא
תומר
מיכאל
אביב
שבט קאי
ארוין-ראש השבט