היי אבי
תודה... רק עוד 6xx להקדשה...
בברכה, דביר. סופר מקצוען, מפקסל מקצוען. גם אני אוהב את אייפום! אייפום שולט! קישורים חשובים שלי ספוילר מדריך להכנת פייקים (פוקימונים מזויפים) הפייקדקס הישן שלי מדריך להכנת תגים עצות לכותבי הסיפורים! המדריך לפיקסל אובק בסיסי הכי חדש: סיקור סדרת ספרי הארי פוטר המדריך שלי ללבן! סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)
ספוילר מדריך להכנת פייקים (פוקימונים מזויפים) הפייקדקס הישן שלי מדריך להכנת תגים עצות לכותבי הסיפורים! המדריך לפיקסל אובק בסיסי הכי חדש: סיקור סדרת ספרי הארי פוטר המדריך שלי ללבן!
פורסם במקור על ידי DarkTiger היי אבי יבש כאן, נכון?.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה חתימה בשיפוצים.
מה זה הxx הזה?
זה אומר כל מספר בין 0 ל-9 ביחד זה יכול להיות 67 או 21 או כל מיני
פורסם במקור על ידי SportMan יבש כאן, נכון?. בטירוף
פורסם במקור על ידי DarkTiger בטירוף באמת, בשעה כזאת לא יבש פה. הודעה ה100 בנו"ד.
נראלי אני אתחיל לכתוב את הפוקירדות
מה זאת אומרת הודעה ה-100 בנו"ד?
פורסם במקור על ידי MegaMan מה זאת אומרת הודעה ה-100 בנו"ד? נראלי שהוא כתב בנו"ד 100 הודעות
פורסם במקור על ידי MegaMan מה זאת אומרת הודעה ה-100 בנו"ד? כתבתי 100 הודעות בנו"ד הזה.
פורסם במקור על ידי DarkTiger נראלי אני אתחיל לכתוב את הפוקירדות מה אתם אומרים? להתחיל עכשיו?
פורסם במקור על ידי DarkTiger נראלי אני אתחיל לכתוב את הפוקירדות ~האייפום שלי הוא אחד השורדים?~ נ.ב. אני לא הולך להגיב בסיפור שלך כי אתה לא מגיב לשלי ): ספוילר מוהאהאהאה
ספוילר מוהאהאהאה
פורסם במקור על ידי DarkTiger מה אתם אומרים? להתחיל עכשיו? נראה תחכה משהו כמו חצי שעה ואם לא יהיה פעילות אז תכתוב.
פורסם במקור על ידי MegaMan ~האייפום שלי הוא אחד השורדים?~ נ.ב. אני לא הולך להגיב בסיפור שלך כי אתה לא מגיב לשלי ): ספוילר מוהאהאהאה כן ואני אגיב היום או מחר, אל תדאג
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום