Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: OlDemon - The Game

1. משתמש מנוסה
    שם: יבניאל, עיר ברסלב בגליל

טיזר
    Spoiler ספוילר

מילות פתיחה
    טוב, זה משחק שמבוסס על סיפור שקצת זנחתי בפורום ספרות.
    הרעיון לסיפור צץ לי אחרי שראיתי גוסט ריידר ולכן יש דמיון אבל זה העתק גמור, הרעיון הוא שלי.
    אפשר לקרוא את הסיפור בפורום ספרות כדי לקבל עוד מידע אם אתם רוצים...
    יש אישור מעומר

עלילה
    כל העולם המערבי, בנוסף לסיפור על המוות הנורא של ישו והכפרה על החטא הקדמון, גדל על הסיפור של לוציפר. אותו מלאך השני בכוחו לאל שסרח וחטא בהיבריס, חטא הגאווה, והושלך על ידי האל מגן העדן אל הארץ ולקח את כנפיו. הסיפור מספר שלוציפר נשבע לנקום באל על שהשליך אותו ומקים עם חסידיו את הממלכה החדשה, הגיהינום, שבו ישלוט לוציפר, השטן החדש. אבל האם זה נכון? אחרי הכול, לוציפר פירושו "מביא האור".
    אגדה פחות מוכרת מסתובבת בצד האפל של בני האדם. לוציפר מסתובב בעולם ומציע עיסקה לנבחרים, עסקה שאי אפשר לסרב לה, פשוטו כמשמעו. אותם הנבחרים שהוא בוחר בהם הם אנשים שעברו אירועים קשים בחייהם האנושיים, בעלי אופי מחוספס, בני אדם שהעולם לא ירגיש בחסרונם. הוא מגיע בתחפושת ועושה איתך עיסקה, שבה אתה "זוכה" להיות אחד מהשדים החסידים שלו ומקבל חיי אלמוות וכוחות על-אנושיים. לא האמנת לאגדה, עד שהוא הציע אותה לך.
    האם תוכל לחיות עם העסקה? האם תהיה חייל פשוט תחת צבא השדים והמנהיג מביא האור שלו או שתבחר ללכת בדרך שהלך בה לוציפר עוד כשהיה המלאך העליון? הכול תלוי בך.

מידע חשוב
    שד - יצור שהיה בעבר מלאך או בן-אדם שנמצא תחת שליטתו של לוציפר. השדים חיוורים מאוד ושיער גופם שחור כחלחל, עיניהם שחורות אך רגישות מאוד לאור ולכן בימינו הם מסתובבים עם משקפי שמש. השדים יכולים לישון ולאכול אך אין הם זקוקים לזה. השדים חייבים לאכול פעם ביום, הם ניזונים מרגשות של בני אדם שאותם הם שואבים דרך פתח ההזנה. השדים הם בני אלמוות, בעלי מהירות על, כוח על ומתרפאים במהירות. הדרך היחידה להרוג שד היא על ידי שד אחר שיזון ממנו בעזרת פתח ההזנה.
    פתח ההזנה - פתח שנוצר בכף היד של השד. הפתח הוא עיגול מוקף בניבים קטנים שמוביל לתעלת בליעה ארוכה המובילה לגוף השד. ההזנה מבוצעת כאשר מצמיד השד את פתח ההזנה אל גוף הקורבן ושואב ממנו את רגשותיו וחלקים מנשמתו.
    העסקה - העסקה היא מה שדורש מכם לוציפר בתמורה להפיכתכם לשד ולזכייה באלמוות. הוא יכול לדרוש משימה אחת או שהוא יכול לדרוש את המעבר שלכם לשירות בגיהנום, הכול יכול להיות.

חוקים
    1. חוקי הגלובאל
    2. חוקי חת"מ
    3. חובה לצטט את ההודעה שלי. הודעה לא מצוטטת לא תזכה להתייחסות.
    4. חובה לצטט אך ורק את ההודעה שלכם
    5. תגובות מושקעות בלבד! מי שלא יהיה רציני יעוף
    6. להנות

טופס הרשמה
    שם הדמות: (שם פרטי ומשפחה)
    אופי: (לא מיסטר פרפקט ולא השטן, לוציפר הוא השטן) שימו לב שהואפי כן חייב להיות מחוספס
    תיאור חיצוני ורקע: תשקיעו באמת. תסבירו למה לוציפר בחר בכם. ברקע מופיעים הקריטריונים.
    הערות\הארות:
    עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

2. משתמש מנוסה
    רשומים

1) darkon10000
    Spoiler ספוילר

ניתן להגיב
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

3. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    הקפצה.
    ---
    כן, אני מקפיץ משחק של משתמש עד לתחילת העמוד.
    מדוע אני עושה זאת ומבדיל בין משחק אחד לאחר?
    כי סוף סוף ישנו משחק מעניין שאינו על פוקימון, ולא ארצה לחשוב שלא עשיתי מספיק בכדי שהוא יורץ.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

4. מורחקים
    שם: אשדוד
    שם הדמות: ליאו ריינבוו
    אופי: שחצן , ישר , לא ידודיתי , נקמן ,מתמידן , זאב בודד , מיסתורי , חסר רחמים
    תיאור חיצוני : נער גבוה בעל עור במבע גבולי בין בהיר לשחום , שיערו בלונדיני בתסרוקת קוצים מבולגנים , עיניו בצבע תורכיז בהיר .
    לבושו הוא ג'ינס שחור עם מספר , טי שרט אפורה ועלייה ג'קט שצבעו הוא אפור עם תוספת של כתום .
    רקע: ליאו הוא נער מיסתורי ולא ידידותי במיוחד שכל חייו חי בעוני וסבל.
    ליאו איבד את הוריו בגיל 14 ונשאר לבד ללא קרובי משפחה.
    ליאו הבין שכדי לשרוד הוא צריך לשדוד וכשהיה צורך גם לרצוח ללא רחמים.
    יום אחד ליאו שדד איש מבוגר אשר במהלך השוד אמר לליאו :"יום יבוא ותיענש על מעשיך." .
    כמובן שליאו לא האמין לזקן והמשיך לשדוד ולרצוח עד שיום אחד הקורבן שלו התגלה כלוציפר.
    בנוסף לליאו היה חוק בינו לבין עצמו והוא שהוא לעולם לא ישקר.
    ליאו הסכים בלי לשאול שאלות .
    הערות\הארות:
    נערך לאחרונה על ידי logih, 08-11-2010 בשעה 01:29 AM

5. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    אני מקווה שיתנו לי על זה פרס, *בליעת גושי רוק.*

שם הדמות: דאר ראסטס
    אופי: חלקלק, שקרן טוב, זריז מחשבה ועושה משהו רק אם זה משתלם לו, נצרב כאשר מזכירים לו את העבר, פונה לעתיד כאדם שהנחמדות המדומה סביבו היא אינה אלה אשליה דקת מימדים.
    תיאור חיצוני: עניים כחולות של כחול קפוא, קור שמשקף את קור דמו וקור ליבו, חיוור (כמובן.), צנום במיקצת אח שרירי טיפה.
    רקע: דאר נולד עם אחות קטנה ממנו בשנה בערך, הוא נולד למשפחה ענייה בשכונת עוני, דאר היה צריך לתרום פלחים גדולים מזמנו כדי לפרנס את המשפחה יותר.
    במזל הוא מצא יום אחד עבודה כתופר במפעל בדים מפורסם כאשר היה בן 13, הוא קיבל שכר גדול כי רחמו עליו ולפעמים היה חוזר עם שמיכות ומצעים שהיו נותנים מקור כסף ומקור חמימות לפעמים.
    חברים כמעט ולא היו לו חוץ מאחותו שהייתה האדם היחיד שהיה יכול לשפוך בפניה את הרגשות.
    לא עבר זמן רב ודאר התבגר, הוא פוטר מעבודתו אחרי תאונת עבודה שבה ידו איבדה שני אצבעות והמצב רק החמיר.
    מחלה חדשה הגיעה תוך זמן רב והיה זה רק עניין של זמן שדאר שאיבד חלק ניכר מידו ומשפחתו הענייה ימותו.
    ואכן תוך זמן קצר הוריו ומשפחתו מתו והוא ואחותו נדבקו בנגיף, אכן מסעם של אח ואחות בעולם נורא עמדו להסתיים.
    דקותיו האחרונות של דאר ואחותו היו אלו: בבית הקטן הם שכבו זה לצד זו בעליית גגכאשר מדחומים בפיהם, המעלות עלו על 44.5 לכול אחד ומפתיע שהם עדיין לא התלקחו ונשרפו בחיים, ואז חייו של דאר התחילו לעבור לו מול עיניו, הוא ראה את האמת במבט שלו לאחור והעצבות, הבדידות, הקור העז בלב שלו.
    הולחפו בכעס, שנאה, קור דם וקיפאון לב מלא, דמעותיו נבלעו חזרה אל עומקי עיניו והוא רשף כעס שלא רשף אי פעם, "את יודעת." אמר לאחותו, "שקלתי הצעה של מישהו שמכנה את עצמו לוציפר, הצעה שתיתן לי חיים חדשים בתור אדם חדש." הוא אמר לאחותו, "ועכשיו, עכשיו אני יודע מה לעשות." הוא אמר, "מי יתן וניפגש כאן שוב בחיים שאחרי החיים." הוא לחש לאחותו ונשק לה בלחי, "אני מסכים!" שאג דאר בפני השמיים, ושנייה אחר כך מת.
    הערות\הארות: תוכל לסדר שאחותו של דאר חוזרת לחיים בתור שדה גם כן? פליז?
    נערך לאחרונה על ידי darkon10000, 08-11-2010 בשעה 12:10 AM
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

6. משתמש מנוסה
    קודם כל, תודה שנרשמתם למשחק
    logih - בבקשה, אל תשים תמונה. תתאר במילים את המראה.
    תרחיב את הרקע. תספר סיפורים שקרו לו בחיים שלו.

darkon10000 - התקבלת למשחק! מחר אני אפרסם את ההתחלה שלך.
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

7. היכל התהילה
    מנהל המשחק לא הצליח לאסוף מספיק שחקנים, מה גם שהוא בחו"ל והמשחק לא פעיל.
    ננעל.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •